موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-22 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-22 ساعت 23:12 توسط atial.)
سلام دوستان ، نمیدونم که منو یادتون میاد یا نه ،، من همونی هستم که براتون گفتم که یه نامه از سفارت اومد برامون که همسرم چون مدارک کاری ارائه نداده ( در صورتی که دیپلم داشت و به سفارت تحویل داده بود) نمیتونه ویزا بگیر و کیس ما ردّ شده ، خلاصه اینکه با راهنمای دوستان ما سریعاً هم دیپلم و هم ریز نمرات رو با نامهٔ توضیحات پست کردیم واسه سفارت ، از اون روز تا حالا تو تاریخهای ۵،۴ ,۱۳ و ۱۴ آگوست آپدیت خوردیم که ۱۴ آگوست گروهی بود ، حالا امروز یعنی ۲۲ آگوست فقط خودم دوباره آپدیت شدم .
من که کاری از دستم بر نمیاد واسه این مهاجرسرا انجام بدم ، گفتم که این خبرو بدم تا شاید یه جوری اطلاع رسانی کرده باشم
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-22 ساعت 22:57)reza_norouzi نوشته: (2014-08-22 ساعت 22:50)Reza20002 نوشته: (2014-08-22 ساعت 22:44)kaaren نوشته: (2014-08-22 ساعت 22:42)reza_norouzi نوشته: (2014-08-22 ساعت 22:35)kaaren نوشته: البته این نتیجه گیری مختص شماست و عده ای معدود که یکی از لذتهای زندگیشون ابراز ناامیدی هست.
دوست من
تنها چیزی که تو کل 415 پست من نمیتونین پیدا کنین ناامیدیه!
شما یه سر به تاپیک کلیرنس تو این 10 سال اخیر بزنی نمیتونی مورد مشابه "زنگ زدن از سفارت که بیا ویزاتو بگیر" رو پیدا کنی.
حالا پیدا کن پرتقال فروش را!
شاد باشین.
دوستان سلام من دبی بودم برای تمدید مدیکال امروزاومدم وقتی رسیدم روی تلفن پیام گذاشتند که پاسهاتون روبفرسید احتمالا"بتوانیم برایتان ویزاصادرکنیم وچون موفق به تماس مستقیم نشدن یک ایمیل هم ارسال کردن واعلام شده تاتاریخ مقرراگرمدارک تحویل سفارت نشه احتمال دارد به منزله انصراف تلقی گرددلذامن بعدازورود به ایران مدارک رافرستادم دبی توسط دوستان
میشه تایکشنبه صبر کرد بعد نتیجه گیری واقعی کرد که شایعه بوده یا ...
دقیقا"
من خبر ایشون را عینا و فقط جهت روحیه بخشی منتقل کردم .
قرار شد من بعد از ظهر یکشنبه به ایشان زنگ بزنم و خبرها رو بگیرم.
خودش هم ان شاءالله پست خواهد گذاشت.
دوستان عزیزم
من خوشحال هم میشم که دوستان ویزاشونو بگیرن.
حرفم اینه که هیچکس تا الان نتونسته مطمئن بشه که این تماسها از سفارت بوده. حالا اگه اون دوستان برن و ویزاشونو بگیرن خبر خیلی خوبیه و اگه نتوتن بگیرن و سرخورده بشن نمیتونن کسیو مقصر بدونن.
انتخاب با خودشونه.
به هرحال ما هر روز و هر لحظه منتظر شنیدن خبرای خوب هستیم.
شاد باشین.
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هم اپدیت شدم! هر 4 روز یه بار دارم اپ میخورم سه مرتبه!!!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-22 ساعت 22:56)abbas09 نوشته: (2014-08-22 ساعت 22:12)siavash877 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز. منم امروز آپ شدم. ظاهرا آپ گروهی آنکارابوده. امیدوارم که به کلیرنس همه منجر بشه.
اپدیت گروهی نبوده ما نشدیم
من هم هردو کیسم امروز 22 آگوست آپدیت شده
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
البته در اپ گروهی ...ممکنه همه اپ نشن..در اپ ابوظبی هم شامل همه نبود ولی اکثر اپ می شن
ببخشید از کلمه اپ زیاد استفاد کردم..فعلا که همه زندگی ما شده اپ
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 01:27)arpmn نوشته: سلام به همه ی دوستای گلم
راستش نمی خواستم چیزی بگم اما فکر میکنم باید یه چیزو به همه شما عزیزایی که نگرانید بگم.
چرا الکی به خودتون حس بد میدید؟ چرا هی فکرای بد میکنید؟
مگه به خاطر اینکه به همتون ویزا بدند کارنتی های اسیا قطع نشد؟ مگه اعلام نکردند که اونایی که واسه مصاحبه میخوان برند دیگه ویزا موجود نیست و با توجه به مصاحبه شده ها ویزا به حداکثر رسیده
این یعنی برای تک تک شما ویزا نگه داشتند. خودتون دیگه ته سیس رو در اوردید مگه غیر از اینه
اون دوستایی هم که میگن سفارت نمیتونه توی سپتامبر هممون رو ایشود کنه! این دیگه از اون حرفهاست. مگه کلا چند نفرید که سه تا سفارت نتونه ایشود کنه
والله روزی که من رفتم پاسپورتم رو بدم دقیقا 147 نفر تو صف بودند که بیشترشون چندتا پاسپورت تو دستشون بود ، چند روز بعد هم هممون رفتیم ویزاهامونو گرفتیم. واسه یه سفارت اینکه 200 تا ویزا تو یه روز بده هیچ کاری نداره.
پس دوستای عزیزی که میدونم به علت نگرانی و استرس یه خورده جو نا امیدی گرفتید
بنا به گفته سفارت هم واستون ویزا نگه داشتن و هم میتونند هممتون رو تو یک هفته ایشود کنند
بعضی وقتها که به نگرانی های گذشتمون نگاه میکنیم خندمون میگیره. بعدا با هم به نگرانی های این روزامون میخندید
یه دوست که هیچ وقت هم تاپیکی های خوبشو فراموش نمیکنه
سلام دوست عزیز شما نوشتید برای کسایی که می خوان تازه برن مصاحبه سیس اعلام کرده ویزا نیست؟؟ این واقعاً درسته ؟ من مصاحبم توی سپتامبره یعنی برای ما ویزا تموم شده؟؟؟
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر