کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-22 ساعت 23:45)maryferfere نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 01:27)arpmn نوشته:  سلام به همه ی دوستای گلم
راستش نمی خواستم چیزی بگم اما فکر میکنم باید یه چیزو به همه شما عزیزایی که نگرانید بگم.
چرا الکی به خودتون حس بد میدید؟ چرا هی فکرای بد میکنید؟
مگه به خاطر اینکه به همتون ویزا بدند کارنتی های اسیا قطع نشد؟ مگه اعلام نکردند که اونایی که واسه مصاحبه میخوان برند دیگه ویزا موجود نیست و با توجه به مصاحبه شده ها ویزا به حداکثر رسیده
این یعنی برای تک تک شما ویزا نگه داشتند. خودتون دیگه ته سیس رو در اوردید مگه غیر از اینه
اون دوستایی هم که میگن سفارت نمیتونه توی سپتامبر هممون رو ایشود کنه! این دیگه از اون حرفهاست. مگه کلا چند نفرید که سه تا سفارت نتونه ایشود کنه
والله روزی که من رفتم پاسپورتم رو بدم دقیقا 147 نفر تو صف بودند که بیشترشون چندتا پاسپورت تو دستشون بود ، چند روز بعد هم هممون رفتیم ویزاهامونو گرفتیم. واسه یه سفارت اینکه 200 تا ویزا تو یه روز بده هیچ کاری نداره.
پس دوستای عزیزی که میدونم به علت نگرانی و استرس یه خورده جو نا امیدی گرفتید
بنا به گفته سفارت هم واستون ویزا نگه داشتن و هم میتونند هممتون رو تو یک هفته ایشود کنند
بعضی وقتها که به نگرانی های گذشتمون نگاه میکنیم خندمون میگیره. بعدا با هم به نگرانی های این روزامون میخندید
یه دوست که هیچ وقت هم تاپیکی های خوبشو فراموش نمیکنه

سلام دوست عزیز شما نوشتید برای کسایی که می خوان تازه برن مصاحبه سیس اعلام کرده ویزا نیست؟؟ این واقعاً درسته ؟ من مصاحبم توی سپتامبره یعنی برای ما ویزا تموم شده؟؟؟
سلام
نگران نباشید سیس نگفته اصلا نیست...گفته در معرض کمبود ویزا. که امیدوارم ی ضرب بگیبرید
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، smpf ، soli asali ، pari pari ، shhak ، قصه گو ، nasim ، nedaba
کسی هم نیس دیگه واسمون نرخ دلار و درهم بگه
کسی هم نیس هر چند ساعت ارزوی پایان انتظار کنه
همه مارو ول کردن رفتن
هیششششششششکی دیگه مارو دوس نداره
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-23 ساعت 00:19)k.abbasi نوشته:  همگی آماده باشیدبرای دریافت ویزا

[عکس: Hope-593x348.jpg]
تشکر کنندگان: teacherm ، smpf ، sonyz2 ، soli asali ، maryam_ros ، babak12 ، pari pari ، lighter ، ali3875 ، shhak ، nasim ، nazanin fatemi ، azadeh2014 ، nedaba
راستی ، کسی می دونه بالاترین رتبه تو کل مهاجرسرا متعلق به کیه؟

دیگه شب از نیمه گذشت و سوالات فلسفی شروع شده.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: teacherm ، USA2014 ، kaaren ، soli asali ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، babak12 ، S.gh ، smpf ، pari pari ، lighter ، shhak ، قصه گو ، nasim ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 00:43)arash1392 نوشته:  راستی ، کسی می دونه بالاترین رتبه تو کل مهاجرسرا متعلق به کیه؟

من یه 72 دیدم فک کنم علی مومن بود Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، smpf ، pari pari ، shhak ، قصه گو ، nedaba
يه اتفاق جالب،
كيس ما كه هممون 8aug ابديت شده بوديم، امروز فقط دختر كوجولومون ابديت شده!!!!!!!!
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
آنچه ناممکن را..
به واقعیت تبدیل می کند معجزه نیست..
بلکه تدوام است..
مهم نیست که کدام درست است..
مهم باور تو است
من خوشحاللللللللللللللللللللللللللم. حس خوبییییییییییییییییییی دارم. دیگه داره تموم میشه انتظار Smile Smile Smile
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
[عکس: 27362451399779966859.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-23 ساعت 00:56)محبت نوشته:  [عکس: 27362451399779966859.jpg]

واسه همینه که میگن انسان‌ها تنها موجوداتی هستند که ادعا می‌کنند خدایی وجود داره و تنها موجوداتی هستند که جوری رفتار می‌کنند انگار هیچ خدایی وجود نداره. البته بلانسبت همه دوستان خوبم . بیشتر خودمو میگم
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
دوستانی که فردا میرن سر کار! بفرمایید تشریف ببرید بخوابید تا فردا گیج نزنید. فردا همین زمان، همین سایت، همین موضوع و شاید با جیغ و هورا یا شاید با درگیریهای مجازی بیشتر در حد کتک کاریهای مجازی در خدمتتان خواهیم بود! تا فردا! خدایا حافظ همه شما! Tongue Rolleyes Big Grin Cool Smile Shy Wink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-23 ساعت 01:07)کیانوش2 نوشته:  دوستانی که فردا میرن سر کار! بفرمایید تشریف ببرید بخوابید تا فردا گیج نزنید. فردا همین زمان، همین سایت، همین موضوع و شاید با جیغ و هورا یا شاید با درگیریهای مجازی بیشتر در خدمتتان خواهیم بود! تا فردا! خدایا حافظ همه شما! Tongue Rolleyes Big Grin Cool SmileShy

والا به لطف و مرحمت لاتاری تازگیا مجبور شدیم کار رو علیرغم میل باطنی ببوسیم بزاریم کنارSad
این که از منWink
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، mizan ، babak12 ، محبت ، shahin2737 ، S.gh ، pari pari ، shhak ، قصه گو ، soli asali ، sonyz2 ، nasim ، nedaba ، smpf
سلام
.
آرزویم این است
که این شهریور جورِ دیگری بیاید
آفتاب بر بام خانه هامان جورِ دیگری بتابد
ابر‌ی اگر بارانیست ، جورِ دیگری ببارد
روزگار جورِ دیگری با ما
آدم‌ها جورِ دیگری باهم
زندگی‌‌ها جورِ دیگری باشند
آرزویم این است
یک روز حالِ من جورِ دیگری باشد
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-23 ساعت 00:43)arash1392 نوشته:  راستی ، کسی می دونه بالاترین رتبه تو کل مهاجرسرا متعلق به کیه؟

در حال حاضر، من تنها كسي رو كه ميشناسم آقاي محبت عزيز مي باشد با٢٣٨ امتياز، البته مي خواستم بگم عمو سعيد، كه ديدم ايشون با ٢١٣ رتبه بازنشسته شدند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
بچه ها سلام

می خواستم بگم این بحث انرژی کار می کنه نمونه زندش (البته فعلا) هم خودم . لابد می پرسید چطور؟
عرضم به حضورتون که من اون موقعی که همه دنبال عمو عراقی می گشتن مشتاق بودم ببینم کجاست و بعد که اومد و گفت که متاسفانه زونا گرفته ، من به خودم گفتم حالا خوبه منم بگیرم (آخه منم یه دو ماهیه خیلی استرس و بی اشتهایی و... دارم) و باید بگم که سیستم انرژی به خوبی کار کرد و من همین دیشب توی بیمارستان بودم و دکتر چیزی رو که من فکر می کردم چندتا جوش دردناک بیشتر نیستن رسما بیماری زونا اعلام کرد. الانم خدا رو شکر حال عمومیم بد نیست ولی می خواستم بگم بیمار شدن در این شرایط خیلی راحته ،حتی راحت تر از آب خوردن، مخصوصا الان که هممون استرس داریم. الانم فقط دارم به این فکر می کنم که ویزامو که گرفتم با کدوم پرواز برم دیدار حاجی اوباما. و دیگه به هیچی غیر از این فکر نمی کنم و مطمئنم که ویزامو می گیرم.
حالم خوش نیست که یه شعر با حال واستون بذارم ولی بعدا که بهتر شدم حتما یه شعر با حال براتون می سرایم.
پهلوی راستم انگاری زغال گذاشتی و واقعا می سوزه.
همتون رو می خوام ، همتون دوستان گلم هستین ، ازتون خواهش می کنم زیاد به خودتون سخت نگیرین و استرس به خودتون وارد نکنید
مراقب مهربونیاتون باشین و اگرم می بینید این تاپیک یا هرچیزی دیگه بهتون استرس می ده رهاش کنید و یه استراحت حسابی به خودتون بدین
فقط خدا می دونه من چقدر دلم می خواد و می خواست که برم آمریکا و فقط خودش میدونه که لحظه ای که دیدم لاتاری اسمم در اومده چقدر خوشحال شدم الانم امیدم به خداست، هر وقتم نشد پیگیر می شم واسه تکمیل دوره زبان آلمانی و اپلای دانشگاه های آلمان (اکثرا شهریه کمی دارن) البته به آمریکا هم فکر خواهم کرد ولی در صورتی که فاند بتونم بگیرم!
توصیه شیر فرهاد به همه شما: ها !!! ای برره الان پر وشده از بیماری های کشنده و تنها راه علاجشم وویگولنسجگ بی خیالی بیده، ها!!!
انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ فراموش نشه. منم می رم استراحت کنم بینم کی این زونا بی خیال من می شه!
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-23 ساعت 01:26)smart3461 نوشته:  بچه ها سلام

می خواستم بگم این بحث انرژی کار می کنه نمونه زندش (البته فعلا) هم خودم . لابد می پرسید چطور؟

ایشالا تا وقتی ویزاتون میاد خوب میشید. +++++++++++++
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، S.gh ، USA2014 ، m_nikparvaz ، pari pari ، ali3875 ، shhak ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، nasim ، nedaba ، smart3461 ، smpf ، کیانوش2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان