کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-23 ساعت 18:31)Touraj2014 نوشته:  چیزهایی که شما بعد از مهاجرت به دست می اورید (آزادی، رفاه، امنیت ..) همانقدر مهم است که چیزهایی که پشت سر می گذارید ( خانواده، دوست، خاک آشنا، شغل، ..) . بطور ساده هر قدر چیزهایی که شما پشت سر می گذارید کمتر باشد و دست آوردهای شما آن طرف ناچیزتر، کفه ی شما در دیگر سو سنگین تر خواهد بود و شما مهاجر موفق تری خواهید بود. بطور مثال اگر در ایران توی کارتان ناموفقید؛ حق شما خورده می شود، خانواده ای دارید که بارشان را باید بکشید، مهاجرت برای شما گزینه ی خوبی است. چون از شر چیزهایی که دوست ندارید خلاص می شود و این طرف هرچه که درانتظارتان باشد از انچه که تجربه می کنید بهتر خواهد بود. اما برعکس اگر شغلی دارید که به شما هویت می دهد، مورد احترام هستید، خانواده و حلقه ی دوستانی دارید که با انها خوشید و تنهایی هایتان را پر می کنید بیشتر به تصمیمتان فکر کنید چون خیلی از اینها رابه اسانی برای همیشه از دست می دهید. به یاد داشته باشید که ذهن آدمی ذهنی مقایسه گر است. شما ممکن است زیرک باشید و از دام مقایسه خودتان با دیگران در بروید اما از دام مقایسه امروز با گذشته ی خود به سختی می توان در آمد.
تقديم به همه دوستان عزيزم

(پست موقت )
متن قشنگی بود ، ممنون
دلایل مهاجرت رو هم از دید شما درک کردم ، ولی جمله ی "خانواده ای دارید که بارشان را باید بکشید" به نظرم زیاد دلچسب نیومد ! و نمیدونم چرا این باید دلیلی باشه برای مهاجرت ! شاید خدا این شانس رو به من داده باشه که تا وقتی خونوادم رو از دست ندادم و در کنار همیم بتونم کمی مرحم درد هم بشیم ، شایدم بتونم با مهاجرت جایگاه شغلی بهتر و درآمد بهتری داشته باشم تا بیشتر کمک خونوادم باشم ! اینو کسی نمیدونه ولی شاید خیلی ها موافق باشن که خونواده عزیزه ..... نه؟ Wink
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
سلام دوستان.
من یک برنده 2015 هستم. چن ماهه بصورت مهمان گفتگوهای شما رو میخونم. شک نکنید که همتون ایشالا تا اخر سپتامبر ویزا تو پاستونه. مث روز واسم روشن.زندگی رو بکام خودتون و خونوادتون تلخ نکنین.میدونم انتظار سخته ولی این وافعیته محضه اونا با کسی رودرواسی ندارن.اگه ویزا تموم میشد بهتون میگفتن.وایستادن تا اخدین مصاحبه تموم بشه بعد بلافاصله کلیرها اعلام و ویزاها صادر بشه واسه اینکه اشتباه 2013 رو دوباره تکرار نکن. به امید شادی همیشگی همه مردم روی زمین
1ماه و 7 روز مونده تا پایان اینجا سوت. کوره !!!!! ایکاش اینجا از بابت دیگه خلوت میشد ! Sad
(من الان داشتم چمدون میبستم هفته دیگه پرواز داشتم)
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

[عکس: 07380093139400431682.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

چه سکوت معنا داری اینجا هست......!!!!!
(2014-08-23 ساعت 15:35)dr_miliman نوشته:  درود میفرستم به تمامی منتظران راه سعادت و خوشبختی . بنده چند سالیست که منتظر نشسته و نگاهم به انتهای راه دوخته است. اما هرگز این لحظات خاص و طاقت فرسا رو تجربه نکرده بودم. امیدوارم تمام دوستانی که از زمره لایقین بالذات هستند حتما ویزا رو بگیرند.
Im=41

دکتر میلیمان عزیز از دو جمله آخرت هِچ نفهمیدم. تو رو خدا فارسی بنویسید.

[عکس: gru-despicable-me-2-300x262.png]
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: soli asali ، teacherm ، sonyz2 ، Hassan2014 ، manamilad ، آيلار ، reza_norouzi ، shhak ، nazanin fatemi ، milad 68 ، exxedus ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 20:17)USA2014 نوشته:  چه سکوت معنا داری اینجا هست......!!!!!
سلام
یا آرامش بعد طوفانه و یا قبل طوفان!!

دوست ندارم این سکوت رو ! مگر اینکه آرامش قبل از طوفان باشه !
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

سلام دوستان

اسم من هم تو سایت اوظبی نیست که برنده اصلی هستم ففط اسم همسرم رو نوشته که ap خورده شما میدونین چرا اسم من رو اصلا ننوشته ؟دوستان لطفا راهنمایی کنین ....ضمنا من سایت سیس رو دیدم من ready وهمسرم ap هست و ما فقط یک بار آپدیت شدیم 23 جولای ...... اون هم با ایمیل که همین سوال رو از ابوظبی کرده بودیم ولی اونا اصلا جواب ندادن ففط گفتن پروسه در حال بررسی هست ....
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، manamilad ، mizan ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 20:18)soli asali نوشته:  

سلام
ژنرال سولی هیچ از این منتظر سرات خوشم نمیاد Big Grin والا تا میخوایم بیایم یه کم غر بزنیم و بگیم 60 روزه منتظریم این 200 و خورده ای روزها رو که میبینم به خودم میگم بابا تو که هنوز آش خوری هیس هیچی نگوWink

امیدوارم که با یه طوفان ویزا این سکوت شکسته شه. منم این سکوت رو دوست ندارم، ادم رو یاد افسردگی میندازه..
(2014-08-23 ساعت 20:22)perperok نوشته:  سلام دوستان

اسم من هم تو سایت اوظبی نیست که برنده اصلی هستم ففط اسم همسرم رو نوشته که ap خورده شما میدونین چرا اسم من رو اصلا ننوشته ؟دوستان لطفا راهنمایی کنین ....ضمنا من سایت سیس رو دیدم من ready وهمسرم ap هست و ما فقط یک بار آپدیت شدیم 23 جولای ...... اون هم با ایمیل که همین سوال رو از ابوظبی کرده بودیم ولی اونا اصلا جواب ندادن ففط گفتن پروسه در حال بررسی هست ....

این یه اشتباهه از سمت سفارت و با مکاتبه با سفارت درست میشه .. بهشوت اطلاع بدید

(2014-08-23 ساعت 20:24)محبت نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 20:18)soli asali نوشته:  

سلام
ژنرال سولی هیچ از این منتظر سرات خوشم نمیاد Big Grin والا تا میخوایم بیایم یه کم غر بزنیم و بگیم 60 روزه منتظریم این 200 و خورده ایها روزا رو که میبینم به خودم میگم بابا تو که هنوز آش خوری هیس هیچی نگوWink

منم دوسش ندارم Sad میخوام کرکرشو بکشم پایین دیگه !

باورتون میشه من الان بیشتر از 3 ماهه خودم تو سایتش نرفتم ؟
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، USA2014 ، sonyz2 ، manamilad ، pari pari ، mizan ، lighter ، shhak ، mahan L ، nedaba ، shilan
سلام دوستان
میشه بگین امضا رو کجا درست میکنین؟؟؟ کدوم فسنت کنترل پنل؟؟؟
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: soli asali ، majid_eng ، mizan ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 20:29)perperok نوشته:  سلام دوستان
میشه بگین امضا رو کجا درست میکنین؟؟؟ کدوم فسنت کنترل پنل؟؟؟
سلام
اجازه بدید ارسالهاتون به عدد 10 که رسید بعدش میتونید این کار رو بکنید.

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، USA2014 ، sonyz2 ، manamilad ، soli asali ، Sara_lphmkf ، mizan ، shhak ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 20:09)soli asali نوشته:  1ماه و 7 روز مونده تا پایان اینجا سوت. کوره !!!!! ایکاش اینجا از بابت دیگه خلوت میشد ! Sad
(من الان داشتم چمدون میبستم هفته دیگه پرواز داشتم)

اینجوری که به نظر میرسه اون هفت روز هم باید به پای ویزاهای یه ضربی بسوزه. شاید تو سپتامبر خبری بشه
به فردا دلخوشم ! شاید که با فردا ...طلوع خوب خوشبختی من باشه! شبو با رنج تنهایی من سر کن...شاید فردا روز عاشق شدن باشه!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان