موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من جمعه ازدبی امدم رفتم برای تمدیدمدیکال اول توضیح بدم تاریخ بالای فرم مربوط به اعتبار خودفرم مدیکال است وتوسط سفارت زده میشه واعتبارمدیکال از روز معاینه میباشداینو ازخود nmc پرسیدم بعدهم که اومدم ازشفارت تماس گرفته بودن وپیام گذاشتن که سریعا"نسبت به ارسال پاسپورت اقدام شود همچنین ایمیل هم زده بودن ودقیقا"درهمان تاریخ آپ هم زدن ومیتونم بگم تمام افرادی که توی تاریخ 21 آگوست آپ خوردن (ازابوظبی) احتمال زیاد ویزاهاشون آمده است ضمنا"توی ایمیل اظهارداشتن که پاسها راتوسط یک شخص مطمئن نیزمیشه فرستاد موفق باشید
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-23 ساعت 23:47)h_s2108 نوشته: (2014-08-23 ساعت 20:22)perperok نوشته: سلام دوستان
اسم من هم تو سایت اوظبی نیست که برنده اصلی هستم ففط اسم همسرم رو نوشته که ap خورده شما میدونین چرا اسم من رو اصلا ننوشته ؟دوستان لطفا راهنمایی کنین ....ضمنا من سایت سیس رو دیدم من ready وهمسرم ap هست و ما فقط یک بار آپدیت شدیم 23 جولای ...... اون هم با ایمیل که همین سوال رو از ابوظبی کرده بودیم ولی اونا اصلا جواب ندادن ففط گفتن پروسه در حال بررسی هست ....
دوست عزیز نگران نباشید. طبق بررسیهای من تمام کسانی که در جولای مصاحبه داشتن ، بعد از مصاحبه یک بار اپدیت شدن و سایت ابوظبی اکیس انهرا نمیشناسه، باهشون تماس گرفتن و کلیر شدند. احتملا تو این هفته با شما هم تماس خواهند گرفت.
دوست عزیز
خیلی ممنونم از پیغامتون....خدا از دهنتون بشنوه.....ایشالا شما هم کلیر بشید....ولی ما 17 جون مصاحبه داشتیم تا الان حدود 70 روزه منتظریم ....ایمیل زدیم پرسیدیم چرا اسم من نیست....جواب روتین خودشون رو دادن که پروسه در حال انجامه......نمیتونیم پیش بینی کنیم چقدر طول میکشه......
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من کیسهای رو که بررسی کردم و براشون این اتفاق افتاده بود همگی شرایط یکضربی رو داشتن. اینشالله براش شما هم اتفاق بیفته
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
با بهترین آرزوها برای دوستان گل مهاجرسرا....امیدوارم شب همراه با آرامشی رو سپری کنید... و به امید اینکه فردا خبرهای خوبی برسه حداقل از ابوظبی....
خدایا دوست داریم، هوامونو داشته باش.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: kamearb، kami_kami، reza3035، shahrzad001، taleghani، zaheri، اسفند89، بهنامي
پس مهمونها کجا رفتن؟؟؟!!!!!
هرشب مهمون هم داشتیم...............
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 01:10)k.abbasi نوشته: من جمعه ازدبی امدم رفتم برای تمدیدمدیکال اول توضیح بدم تاریخ بالای فرم مربوط به اعتبار خودفرم مدیکال است وتوسط سفارت زده میشه واعتبارمدیکال از روز معاینه میباشداینو ازخود nmc پرسیدم بعدهم که اومدم ازشفارت تماس گرفته بودن وپیام گذاشتن که سریعا"نسبت به ارسال پاسپورت اقدام شود همچنین ایمیل هم زده بودن ودقیقا"درهمان تاریخ آپ هم زدن ومیتونم بگم تمام افرادی که توی تاریخ 21 آگوست آپ خوردن (ازابوظبی) احتمال زیاد ویزاهاشون آمده است ضمنا"توی ایمیل اظهارداشتن که پاسها راتوسط یک شخص مطمئن نیزمیشه فرستاد موفق باشید
دوست عزیز سلام ایشالا که مبارکتون باشه اگه ممکنه متن ایمیل رو اینجا برا بقیه دوستان بزارید
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
خداوند همیشه همراه ماست حتی اگر او را نبینی.
چشم سر کافی نیست چشم دل و جان میخواهد.
دستش را که دراز کرده بگیر و نپرس به کجا می بردت فقط برو.
او همیشه میتواند مچمان را بگیرد اما دستمان را میگیرد.
دوستت دارد اگرچه بعضی وقتا فقط فکر میکنی که ندارد.
چشمایت را بشوی و آغوشت را بگشای تا دنیا به کامت شود.
همه را دوست بدار و از ته قلبت عشق بورز تا معجزه یکی بودن و یکی شدن را ببینی.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 00:49)Reza20002 نوشته: (2014-08-23 ساعت 19:39)janatirad نوشته: (2014-08-23 ساعت 18:31)Touraj2014 نوشته: چیزهایی که شما بعد از مهاجرت به دست می اورید (آزادی، رفاه، امنیت ..) همانقدر مهم است که چیزهایی که پشت سر می گذارید ( خانواده، دوست، خاک آشنا، شغل، ..) . بطور ساده هر قدر چیزهایی که شما پشت سر می گذارید کمتر باشد و دست آوردهای شما آن طرف ناچیزتر، کفه ی شما در دیگر سو سنگین تر خواهد بود و شما مهاجر موفق تری خواهید بود. بطور مثال اگر در ایران توی کارتان ناموفقید؛ حق شما خورده می شود، خانواده ای دارید که بارشان را باید بکشید، مهاجرت برای شما گزینه ی خوبی است. چون از شر چیزهایی که دوست ندارید خلاص می شود و این طرف هرچه که درانتظارتان باشد از انچه که تجربه می کنید بهتر خواهد بود. اما برعکس اگر شغلی دارید که به شما هویت می دهد، مورد احترام هستید، خانواده و حلقه ی دوستانی دارید که با انها خوشید و تنهایی هایتان را پر می کنید بیشتر به تصمیمتان فکر کنید چون خیلی از اینها رابه اسانی برای همیشه از دست می دهید. به یاد داشته باشید که ذهن آدمی ذهنی مقایسه گر است. شما ممکن است زیرک باشید و از دام مقایسه خودتان با دیگران در بروید اما از دام مقایسه امروز با گذشته ی خود به سختی می توان در آمد.
تقديم به همه دوستان عزيزم
(پست موقت )
متن قشنگی بود ، ممنون
دلایل مهاجرت رو هم از دید شما درک کردم ، ولی جمله ی "خانواده ای دارید که بارشان را باید بکشید" به نظرم زیاد دلچسب نیومد ! و نمیدونم چرا این باید دلیلی باشه برای مهاجرت ! شاید خدا این شانس رو به من داده باشه که تا وقتی خونوادم رو از دست ندادم و در کنار همیم بتونم کمی مرحم درد هم بشیم ، شایدم بتونم با مهاجرت جایگاه شغلی بهتر و درآمد بهتری داشته باشم تا بیشتر کمک خونوادم باشم ! اینو کسی نمیدونه ولی شاید خیلی ها موافق باشن که خونواده عزیزه ..... نه؟ 
یه اصلی وجود داره که هم مذهبیون و هم مادیون بهش معتقدند و اون اینه که دنیا بده بستونه. یعنی اگه چیزی گیریت اومد در مقابلش یه چیزی از دست دادی!
این واسه اینه که دنیا اصولی داره و بر پایه موازنه هستش.
اینو ییهویی یادم اومد گفتم زیر پست دوستمون اضافه کنم، کسی خیلی از رویدادهای به ظاهر ناگوار غصه نخوره.
مهاجرت برای کسی خوبه که اینجا احساس شاد بودن نداره..همش حس می کنه حقش پایمال شده...زحمت میکشه ولی درامد کافی نداره...دلال نیست..هیچ کجای دنیا مثل ایران نمیشه پول دراورد چون یه کشور بی بندوبار و بی قانونیه...فساد درش بیداد می کنه از همه لحاظ...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 01:22)h_s2108 نوشته: من کیسهای رو که بررسی کردم و براشون این اتفاق افتاده بود همگی شرایط یکضربی رو داشتن. اینشالله براش شما هم اتفاق بیفته
نه برادر من دوست خود من شرایط یک ضرب را نداشته مثل خود من سگ بازی داشته ولی به اون زنگ زدن به من نهههههه
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اینجور که مشخصه فعلاً تا کیسهای حدود 0000-5000 رو کلیر کردن
درسته؟
امیدواریم نوبت بقیه هم برسه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام روز بر شما خوش