موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-23 ساعت 22:16)عراقی نوشته: بچه ها جونم سلام ، این مدت که کم پیام میزارم بخاطر اینه که این بیماری من از نوعی است که به چشمم زده و بدجوری اعصاب چشمم را تحت تاثیر قرار داده و یا در بیمارستانم یا در حال استراحت ، ولی تمام پست هاتون رو میخونم و تا این تایپیک قفل نشه در کنارتون هستم ، برای برادرمو smart هم دعا میکنم زودتر خوب بشه ، قربان همگی شما و به امید ویزا برای تک تک بچه های اینجا
سلام عمو عراقى عزيز.ايشالا خيلى زود دوباره سلامتيتونو به دست بياريد. بازم مرسى كه حتى با اين حالتون به ما سر ميزنيد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
منم مصاحبه شدم و الان تو حالت کار اداری هستم ، من به نظرم این آمریک ایی ها کارشون درسته هیچ وقت حقی رو نا حق نمیکنن ، مطمئن باشید که تا جایی که بتونن ویزا میدن اگر هم ندن مطمئنن نمیتونن بدن. امیدوارم همه درخواست کنندگان ویزای لاتاری آمریکا که مشکل کلیر ندارن همشون ویزا بگیرن ، من به نظرم میرسه که موضوع رو باید اینطوری ببینیم که این افرادی که در س فا رت هستن حافظ امنیت ملتشون هستن و هر کدوم از ما که بتونیم بریم آمری کا این افراد از ما حفا ظت خواهند کرد. پس حق بدید که سخت گیر باشن در این رابطه ، ببخشید ها ولی ممکنه این موضوع یه مقدار ناراحت کننده باشه برای ما ملت ایران ولی این چیزی هست که قدیمی ها به وجود آوردن .
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
آفیسره بی ادب به همسر و نی نی مون ویزا داد ولی به من نداد! پشمالو ، از اولشم معلوم بود عامل نفوذیه با اون ریشش! تو سفارت امریکام نفوذ کردن که طرح تفکیک جنسیتی رو پیاده کنن! نی نی مون خوب لایی در رفت! مردک کوته فکر لابد اگه میفهمید نی نی ه ما پسره به شازده کوچولوی ما هم ویزا نمیداد!!! ای عامل نفوذی ! ای رابط ! ای ستون پنجم ! ای ...
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-23 ساعت 22:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-23 ساعت 22:55 توسط reza_norouzi.)
سلام دوستان من
انگار یه سریا میان اینجا هی دعوا راه میندازن که همه قدیمیا قهر کننو برن اما کور خوندن!
من تا آخرین ثانیه این تاپیک اینجا میمونم حتی اگه اون پایین نوشته شده باشه: کاربران باقیمانده این موضوع: فقط خودت!!!
دوستون دارم تا بینهایت.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-23 ساعت 22:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-23 ساعت 22:59 توسط dr_miliman.)
من هم گاهی با همچین تفکری دچار ناامیدی میشم و یادم میاد که میگفتند لاتاری یک هدیه بی مزد و مواجب و تحت منت بسیار سنگینی به افراد خوش شانسی داده میشه.بحث سر اینه که امریکا از نظر سیاسی ادعا میکنه که مهاجرت رو برای تمام مردم دنیا با فرصتی برابر شدنی نشون بده و اینجوری اون دسته از گروهها رو که نسبت به قوانین مهاجرت انتقاد دارند راضی کنه و وجهه بین المللی خوبی هم برای خود درست کنه. به نوعی اسب پیشکشی امریکاست که البته به سبک پخش کمکهای یو ان تو سیرالیون میمونه که سبد رو از بالا میندازن هر کی گرفت توش جونش و هر کی هم نگرفت ...مهم اینه همه بدونن کمک کرده..
از طرفی دوستانی که با فرهنگ سیاسی اداری امریکا بیشتر اشنا هستند میگن که به شدت به اهدافی که برای کارشون تعیین میکنند متعصبانه پایبندند و به خوبی هم از گذشته درس میگیرند.به اصطلاح دو بار از یک سوراخ گزیده نمیشوند. لذا امیدوار باشیم که مورد دوم صحیح باشد و تجربه سال قبل باعث برنامه ریزی دقیق و محکم برای به حداقل رسوندن عوازض جانبی پروسه لاتاری باشه و هم طبق برنامه کلیه ویزاها به پایان برسند.
ما هم صبر میکنیم تا سیستم امریکایی کارش رو انجام بده. حالا دیرتر از پارسال اما با خطای پایینتر.
if there is a will,there is a way
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستهای من، به احترام همگی کلاه از سر بر میدارم و می ایستم و در آخر سر تعظیم بر صبر و بردباریتان فرود می آورم
فقط...
فقط شما به خواهشه من دوست، همینجا بنشینید و خانه را ترک نکنید.
دوستان خواهش میکنم قهر نکنید. همه تونو دوست دارم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عاشقان
طلوع زيباي خورشيد بر تولد زندگيتان تبريك
ﺧﺪﺍﻳﺎ : امروز. اول ماه شهريور و روز آغازين هفته
ﺑﻪ ﻓﻜﺮﻣﺎﻥ....... ﻣﻨﻄﻖ
ﺑﻪ ﻗﻠﺒﻤﺎﻥ....... ﺁﺭﺍﻣﺶ
ﺑﻪ ﺭﻭﺣﻤﺎﻥ....... ﭘﺎﮐﯽ
ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩﻣﺎﻥ.... ﺁﺯﺍﺩﻱ
ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻬﺎﻳﻤﺎﻥ..... ﻗﺪﺭﺕ
ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﺎﻥ...... ﻋﺸﻖ
ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﻲ ﻫﺎﻳﻤﺎﻥ...... ﺗﻌﻬﺪ
ﻭ ﺑﻪ ﺗﻌﻬﺪﻣﺎﻥ...... ﺻﺪﺍﻗﺖ ﻋﻄﺎ ﻓﺮﻣا
هر لحظه با اميد گام برداريد محكم و استوار
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-23 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-23 ساعت 23:26 توسط meisamgh1362.)
سلام
دوستان یه چیزی بهتون بگم یادم رفت بگم تو پست قبلیم.
اگر اسمتون در اومد تو سایت س فا رت آ مر ی کا تو ایروان هواستون باشه اگر با ماشین رفتید ایروان پیاده از ترمینال بیاید بیرون و برید اونور خیابون وایستید تا اتوبوس شماره 67 بیاد شماره اتوبوس رو شیشه جلو راننده نوشته شده معمولا سمت چپ هست ، سوار ماشین شید میبرتتون مرکز شهر ( هاراباراک) از اونجا میبره بیمارستان مراتسان ، قیمتش هم 100 درام هست برگشتش هم همه این مسیر ها رو بر میگرده و میره تا س ف ارت آم ر یکا این ایروانی ها یاد گرفتن سر مردم ایران رو کلاه بزارن و با تاکسی 1000 تا 3000 درام میگیرن و هیچ کدومشون هم کیلومتر شمار نمیزارن تا بتونن بیشتر پول بگیرن ، هتل هم نرید خونه یه نفره شبی 30 دلار و دو نفره 40 دلار هست سرتون کلاه نره .
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه يك تشكر اساسي بهتون بدهكارم. چند روز پيش كه همه دسته جمعي قرار دعا داشتين ازتون خاستم براي من ارامش بخاين و خدا مي دونه كه از همون شبش اروم شدم مثل ابي كه رو اتيش ريخته باشن. براي همه از ته قلبم شادي و ارامش ميخام! الهي صلاح همتون با ارزوي قلبيتون يكي باشه
دعا كنين ما هم تو اگوست يه اپ بخوريم لااقل بدونم فراموش نشديم! دعاهاتون مي گيره دوستان ؛)
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام تعداد ارسالهای من 19 است ایا می توانم امضا درست کنم و چگونه باید اینکار را انجام دهم. ممنون
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر
خدایا به من آن ده که مرا آن به
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-23 ساعت 23:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-23 ساعت 23:45 توسط teacherm.)
منم خیلی بعد اونروز اروم ترم. اگه یه قرار دعای دیگه هم بزاریم خیلی خوبه. اگه ممکنه و زحمتی نیست یکی از دوستای قدیمی برنامه ریزی کنه لطفن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن