موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-23 ساعت 23:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-24 ساعت 00:13 توسط poem.)
فردا تولدمه و همینطور سالگرد ازداوجمون یعنی میشه ابوظبی فردا خوشحالمون کنه؟
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-23 ساعت 23:32)parisan نوشته: دوستای عزیز من مطمئنم تا 2 یا 3 روز آینده خیلی از دوستانی منتظر هستند کلیر بشن .اینو با دلایلی که خودم دارم میگم توضیح دادنش سخته ولی شاهد باشین که من درست پیش بینی کرده بودم.

حالا نظرت را بده يا ايميل بزن ممنون
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من همین 2 دقیقه پیش اپدیت شدم....
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کسی لینک فایل جدید سیس ابوظبی رو داره؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تا 8 اگوست با و بدون ایمیل اپدیت می شدم.سپس در 12 اگوست با ایمیل اپدیت شدم. البته در ابتدا فقط کیس اصلی با اینکه ویزا داشت اپدیت می شد و لی
د راگوست هر دو اپدیت شدیم. تعداد دقیق اپدیتها را نمی دانم چون دقیق کنترل نکردم. دو سوال داشتم:1- ایا می توان تعداد اپدیتها را از جایی متوجه شد؟فایده ای دارد؟
2- از 12 اگوست با اینکه 2 بار دیگر ایمیل زده ام اپدیت نشدم. چه تحلیلی از این مطلب دارید؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید.
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر
خدایا به من آن ده که مرا آن به
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-24 ساعت 00:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-24 ساعت 00:50 توسط Reza20002.)
(2014-08-23 ساعت 19:39)janatirad نوشته: (2014-08-23 ساعت 18:31)Touraj2014 نوشته: چیزهایی که شما بعد از مهاجرت به دست می اورید (آزادی، رفاه، امنیت ..) همانقدر مهم است که چیزهایی که پشت سر می گذارید ( خانواده، دوست، خاک آشنا، شغل، ..) . بطور ساده هر قدر چیزهایی که شما پشت سر می گذارید کمتر باشد و دست آوردهای شما آن طرف ناچیزتر، کفه ی شما در دیگر سو سنگین تر خواهد بود و شما مهاجر موفق تری خواهید بود. بطور مثال اگر در ایران توی کارتان ناموفقید؛ حق شما خورده می شود، خانواده ای دارید که بارشان را باید بکشید، مهاجرت برای شما گزینه ی خوبی است. چون از شر چیزهایی که دوست ندارید خلاص می شود و این طرف هرچه که درانتظارتان باشد از انچه که تجربه می کنید بهتر خواهد بود. اما برعکس اگر شغلی دارید که به شما هویت می دهد، مورد احترام هستید، خانواده و حلقه ی دوستانی دارید که با انها خوشید و تنهایی هایتان را پر می کنید بیشتر به تصمیمتان فکر کنید چون خیلی از اینها رابه اسانی برای همیشه از دست می دهید. به یاد داشته باشید که ذهن آدمی ذهنی مقایسه گر است. شما ممکن است زیرک باشید و از دام مقایسه خودتان با دیگران در بروید اما از دام مقایسه امروز با گذشته ی خود به سختی می توان در آمد.
تقديم به همه دوستان عزيزم
(پست موقت )
متن قشنگی بود ، ممنون
دلایل مهاجرت رو هم از دید شما درک کردم ، ولی جمله ی "خانواده ای دارید که بارشان را باید بکشید" به نظرم زیاد دلچسب نیومد ! و نمیدونم چرا این باید دلیلی باشه برای مهاجرت ! شاید خدا این شانس رو به من داده باشه که تا وقتی خونوادم رو از دست ندادم و در کنار همیم بتونم کمی مرحم درد هم بشیم ، شایدم بتونم با مهاجرت جایگاه شغلی بهتر و درآمد بهتری داشته باشم تا بیشتر کمک خونوادم باشم ! اینو کسی نمیدونه ولی شاید خیلی ها موافق باشن که خونواده عزیزه ..... نه؟ 
یه اصلی وجود داره که هم مذهبیون و هم مادیون بهش معتقدند و اون اینه که دنیا بده بستونه. یعنی اگه چیزی گیریت اومد در مقابلش یه چیزی از دست دادی!
این واسه اینه که دنیا اصولی داره و بر پایه موازنه هستش.
اینو ییهویی یادم اومد گفتم زیر پست دوستمون اضافه کنم، کسی خیلی از رویدادهای به ظاهر ناگوار غصه نخوره.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: exxedus، k.abbasi، nedaba، omid2014، perperok، poem، reasonable، saboteur، نام کاربری somi، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
شب همگیتان خوش
با امید به فردایی سرشار از هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016