کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-23 ساعت 23:34)مارکوپولو نوشته:  سلام تعداد ارسالهای من 19 است ایا می توانم امضا درست کنم و چگونه باید اینکار را انجام دهم. ممنون

از بالای صفحه وارد کنترل پنل کاربر بشید و از سمت راست منوی پروفایل تغییر امضا بدید
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-23 ساعت 23:34)مارکوپولو نوشته:  سلام تعداد ارسالهای من 19 است ایا می توانم امضا درست کنم و چگونه باید اینکار را انجام دهم. ممنون

بله میتونید. بالای صفحه کنترل پنل کاربرو انتخاب کنید. تو صفحه ای که باز میشه سمت راست تغییر امضا
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، مارکوپولو ، قصه گو ، محبت ، shhak
(2014-08-23 ساعت 20:22)perperok نوشته:  سلام دوستان

اسم من هم تو سایت اوظبی نیست که برنده اصلی هستم ففط اسم همسرم رو نوشته که ap خورده شما میدونین چرا اسم من رو اصلا ننوشته ؟دوستان لطفا راهنمایی کنین ....ضمنا من سایت سیس رو دیدم من ready وهمسرم ap هست و ما فقط یک بار آپدیت شدیم 23 جولای ...... اون هم با ایمیل که همین سوال رو از ابوظبی کرده بودیم ولی اونا اصلا جواب ندادن ففط گفتن پروسه در حال بررسی هست ....

دوست عزیز نگران نباشید. طبق بررسیهای من تمام کسانی که در جولای مصاحبه داشتن ، بعد از مصاحبه یک بار اپدیت شدن و سایت ابوظبی اکیس انهرا نمیشناسه، باهشون تماس گرفتن و کلیر شدند. احتملا تو این هفته با شما هم تماس خواهند گرفت.
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، قصه گو ، perperok ، nedaba
فردا تولدمه و همینطور سالگرد ازداوجمون یعنی میشه ابوظبی فردا خوشحالمون کنه؟

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
(2014-08-23 ساعت 23:32)parisan نوشته:  دوستای عزیز من مطمئنم تا 2 یا 3 روز آینده خیلی از دوستانی منتظر هستند کلیر بشن .اینو با دلایلی که خودم دارم میگم توضیح دادنش سخته ولی شاهد باشین که من درست پیش بینی کرده بودم.

Smile

حالا نظرت را بده يا ايميل بزن ممنون
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: موسوی ATC ، soli asali ، nedaba ، shhak ، pari pari
سلام دوستان
واقعا باورم نمیشه این تاپیک را با بیش از 2000 صفحه اینطوری غم زده و نا امید میبینم! سال گذشته هم از این مشکلات داشتیم ولی از 20 سپتامبر شروع شد نه از الان! به هر حال همونطور که میدونید تنها و حداکثر 7% از کل ویزا های صادر شده برای لاتاری به یک کشور تعلق میگیره و با توجه به حجم روز افزون متقاضیان مهاجرت در ایران امسال هم متاسفانه با مشکل تمام شدن ویزا ها زودتر از 30 سپتامبر مواجه شدیم . این اشکال سیستمی که بعضی از سفارت ها اعلام کردند هم که شده بهانه ی تازه. بعد از 30 سپتامبر هم که کلا پرونده ها را میبندند و میرن سراغ پرونده های سال بعد!
ضمن اینکه ازتون میخوام نا امید نشید و تا 30 سپتامبر صبر داشته باشید . از اون دسته از عزیزانی که خانواده ها به دو دسته شدن و نفر اصلی ویزا را گرفته می خواهم که اصلا نا امید نشید! چون باز هم راهی هست! لطفا به این تاپیک سری بزنید! ما برای کمک به شما اونجا هستیم!
تاپیک کمک به بازماندگان لاتاری
حتما توجه کنید که نفر اصلی که ویزا را گرفته باید حتما تا قبل از اتمام زمان ویزا به آم ریکا برن و گرین کارتشون را بگیرند .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
(2014-08-23 ساعت 20:17)USA2014 نوشته:  چه سکوت معنا داری اینجا هست......!!!!!
کاربران در حال بازدید این موضوع:aidaz، Aroma، babak80242، ghasoo، Hassan2014، k.shiary، marzban1360، mehman2015، mizan، NEURON، poem، REZAMBI، soheil_zk، Touraj2014، م.ق، کیانوش2، Vahid2014، حاجی واشنگتن، رامین اهوازی، 2 مهمان

ععععجب سوت و کوری!!!! شونصد نفر آدم اینجا ول می چرخند بابا
فردا 180 روزه می شم و این من رو یاد بچه های بالای 200 روز می اندازه مخصوصا pari pari
خدایا صببببر
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
من همین 2 دقیقه پیش اپدیت شدم....
دوستان
کسی لینک فایل جدید سیس ابوظبی رو داره؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba ، pari pari
(2014-08-23 ساعت 23:40)teacherm نوشته:  

از بالای صفحه وارد کنترل پنل کاربر بشید و از سمت راست منوی پروفایل تغییر امضا بدید

متشکرم
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، lighter ، nedaba ، anahita 62
(2014-08-24 ساعت 00:27)milad 68 نوشته:  من همین 2 دقیقه پیش اپدیت شدم....

دوست عزیز ! شما هیچ اطلاعاتی ندارید @
کجا مصاحبه شدید ؟ کیس نامبرتون چه حدودیه @ کی مصاحبه داشتید ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: poem ، A_A ، reasonable ، lighter ، nedaba ، mizan ، USA2014 ، shhak ، sonyz2
سلام دوستان
من تا 8 اگوست با و بدون ایمیل اپدیت می شدم.سپس در 12 اگوست با ایمیل اپدیت شدم. البته در ابتدا فقط کیس اصلی با اینکه ویزا داشت اپدیت می شد و لی
د راگوست هر دو اپدیت شدیم. تعداد دقیق اپدیتها را نمی دانم چون دقیق کنترل نکردم. دو سوال داشتم:1- ایا می توان تعداد اپدیتها را از جایی متوجه شد؟فایده ای دارد؟
2- از 12 اگوست با اینکه 2 بار دیگر ایمیل زده ام اپدیت نشدم. چه تحلیلی از این مطلب دارید؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید.
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: reasonable ، mizan ، nedaba ، shhak ، soli asali ، pari pari
(2014-08-23 ساعت 19:39)janatirad نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 18:31)Touraj2014 نوشته:  چیزهایی که شما بعد از مهاجرت به دست می اورید (آزادی، رفاه، امنیت ..) همانقدر مهم است که چیزهایی که پشت سر می گذارید ( خانواده، دوست، خاک آشنا، شغل، ..) . بطور ساده هر قدر چیزهایی که شما پشت سر می گذارید کمتر باشد و دست آوردهای شما آن طرف ناچیزتر، کفه ی شما در دیگر سو سنگین تر خواهد بود و شما مهاجر موفق تری خواهید بود. بطور مثال اگر در ایران توی کارتان ناموفقید؛ حق شما خورده می شود، خانواده ای دارید که بارشان را باید بکشید، مهاجرت برای شما گزینه ی خوبی است. چون از شر چیزهایی که دوست ندارید خلاص می شود و این طرف هرچه که درانتظارتان باشد از انچه که تجربه می کنید بهتر خواهد بود. اما برعکس اگر شغلی دارید که به شما هویت می دهد، مورد احترام هستید، خانواده و حلقه ی دوستانی دارید که با انها خوشید و تنهایی هایتان را پر می کنید بیشتر به تصمیمتان فکر کنید چون خیلی از اینها رابه اسانی برای همیشه از دست می دهید. به یاد داشته باشید که ذهن آدمی ذهنی مقایسه گر است. شما ممکن است زیرک باشید و از دام مقایسه خودتان با دیگران در بروید اما از دام مقایسه امروز با گذشته ی خود به سختی می توان در آمد.
تقديم به همه دوستان عزيزم

(پست موقت )
متن قشنگی بود ، ممنون
دلایل مهاجرت رو هم از دید شما درک کردم ، ولی جمله ی "خانواده ای دارید که بارشان را باید بکشید" به نظرم زیاد دلچسب نیومد ! و نمیدونم چرا این باید دلیلی باشه برای مهاجرت ! شاید خدا این شانس رو به من داده باشه که تا وقتی خونوادم رو از دست ندادم و در کنار همیم بتونم کمی مرحم درد هم بشیم ، شایدم بتونم با مهاجرت جایگاه شغلی بهتر و درآمد بهتری داشته باشم تا بیشتر کمک خونوادم باشم ! اینو کسی نمیدونه ولی شاید خیلی ها موافق باشن که خونواده عزیزه ..... نه؟ Wink

یه اصلی وجود داره که هم مذهبیون و هم مادیون بهش معتقدند و اون اینه که دنیا بده بستونه. یعنی اگه چیزی گیریت اومد در مقابلش یه چیزی از دست دادی!
این واسه اینه که دنیا اصولی داره و بر پایه موازنه هستش.
اینو ییهویی یادم اومد گفتم زیر پست دوستمون اضافه کنم، کسی خیلی از رویدادهای به ظاهر ناگوار غصه نخوره.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-08-24 ساعت 00:37)soli asali نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 00:27)milad 68 نوشته:  من همین 2 دقیقه پیش اپدیت شدم....

دوست عزیز ! شما هیچ اطلاعاتی ندارید @
کجا مصاحبه شدید ؟ کیس نامبرتون چه حدودیه @ کی مصاحبه داشتید ؟

سولی عزیز شاید باورت نشه من اینقدر کیس نامبرم پایینه که روم نمیشه بگم...اینم بگم که تعداد روز انتظارم هم ازخودت خیلی بیشتره...
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba ، USA2014 ، lighter ، shhak ، soli asali ، majid_eng ، pari pari ، NEURON
کاربران در حال بازدید این موضوع: exxedus، k.abbasi، nedaba، omid2014، perperok، poem، reasonable، saboteur، نام کاربری somi، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
شب همگیتان خوش
با امید به فردایی سرشار از هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: poem ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba ، perperok ، exxedus ، USA2014 ، lighter ، shhak ، soli asali ، قصه گو ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان