کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-24 ساعت 10:10)EmJay نوشته:  فایل سیس رو نگاه می کردم، سفارت ایروان مدت هاست که مصاحبه لاتری نکرده، (نزدیک به چهار هفته و 2 مصاحبه، تازه اونم اگه انجام داده باشن!) امیدوارم این سکوتشون، معنی خوبی داشته باشه که دارن کارها رو جمع بندی می کنن! البته جمع بندی مثبت برای همه ما.
امروز ما تعطیلیم ولی برای بچه های ابوظبی که می تونیم دعا کنیم
و اما آنکارا بجنب که خیلیا دلنگرونن و چشم انتظار

مراقب خودتون هم باشید
Shy
از کجا نگا میکردین؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 10:37)shilan نوشته:  بچه ها یه حسی بهم میگه الان خیلی ها ابوظبی هستن ولی خوب چرا نگفته رفتن غیبتشون کاملا مشهوده ؟ کاش بعد گرفتن ویزا یه خبری میدادند هرچند که به نظر من تا خود سفارت اعلام کلیر نکنه بعیده که کسی تو آگوست ویزا بگیره.

به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
ولی الکی رفتن .... الان روشون نمیشه چیزی بگن.
;-)
تشکر کنندگان: soli asali ، nazanin fatemi ، قصه گو ، shilan ، babak12 ، pari pari
دوستان تو این لینکی که بچه ها تو محاجر سرا گذاشته بودن ستون آخری ستون P که برای بعضی کیس ها 1 گذاشته معنیش چیه ؟!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...=671710831
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، USA2014 ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 11:13)reasonable نوشته:  دوست عزیز از پاسختون ممنونم

دوستان به نظر شما بعد از ظهر تا چه ساعتی احتمال داره زنگ بزنند؟
ساعت کاری سفارت تا پنجه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، USA2014 ، manamilad ، soli asali ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
دوستان ابوظبی
15سپتامبر کسی هست بلیط و هتل بگیریم بریم من تنها هستم دوستانی که میان اعلام کنند
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: reasonable ، USA2014 ، soli asali ، nazanin fatemi ، miladfr12 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 11:15)teacherm نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:10)EmJay نوشته:  فایل سیس رو نگاه می کردم، سفارت ایروان مدت هاست که مصاحبه لاتری نکرده، (نزدیک به چهار هفته و 2 مصاحبه، تازه اونم اگه انجام داده باشن!) امیدوارم این سکوتشون، معنی خوبی داشته باشه که دارن کارها رو جمع بندی می کنن! البته جمع بندی مثبت برای همه ما.

مراقب خودتون هم باشید
Shy
از کجا نگا میکردین؟
از اینجا ...

اینم فایل سیس تاریخ 21 آگست
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...=772643908

این فقط سفارت KDU رو داره. ابوظبی رو از کجا گیر بیاریم؟

من هم سوال دوستمونو تکرار می کنم . فاایل سیس ابوظبی از کجا قابل دسترسه؟

دوستام
این فایل کامله و همه سفارت ها رو داره! فقط یه تریک کوچولو اکسل نیاز داره Wink
لطفا فایل اکسل رو سیو کنید. بروید به تب Data. روی دکمه Filter که مثل قیف می مونه کلیک کنید. از حالت Filter خارج میشه و همه سفارت ها نمایش داده میشه. بعد دوباره می تونید به همون سد غیرقابل عبور برید و سفارت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-24 ساعت 11:32)EmJay نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:15)teacherm نوشته:  

مراقب خودتون هم باشید
Shy
از کجا نگا میکردین؟
از اینجا ...

اینم فایل سیس تاریخ 21 آگست
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...=772643908

این فقط سفارت KDU رو داره. ابوظبی رو از کجا گیر بیاریم؟

من هم سوال دوستمونو تکرار می کنم . فاایل سیس ابوظبی از کجا قابل دسترسه؟

دوستام
این فایل کامله و همه سفارت ها رو داره! فقط یه تریک کوچولو اکسل نیاز داره Wink
لطفا فایل اکسل رو سیو کنید. بروید به تب Data. روی دکمه Filter که مثل قیف می مونه کلیک کنید. از حالت Filter خارج میشه و همه سفارت ها نمایش داده میشه. بعد دوباره می تونید به همون سد غیرقابل عبور برید و سفارت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
من در مورد همین فایل سوال کردم ! ستون آخر ستون P که برای بعضی از کیس ها 1 گذاشته یعنی چی ؟!
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، reasonable ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 11:14)nikfar80 نوشته:  سلام بچه ها
ما وقتی برای جواب مدیکال رفتیم، دکتر کریستین فقط کارت واکسیناسیون اصلی دخترم رو به ما پس داد. و کارت زردهای مارو پیش خودش نگه داشت، الان برای مدیکال مجدد باید دوباره کارت زرد بگیریم از پاستور یا لازم نیست و چون باید واکسن آنفولانزا اواخر شهریور تزریق بشه اگه لازم نباشه دوباره کارت زرد بگیریم و بخوایم همین ایران واکسنو بزنیم کجا باید ثبت بشه که اونجا دکتر دوباره بهمون تزریق نکنه.
لطفا اگه کسی وضعیتش مشابه ما بوده و مدیکالشو تمدید کرده به من جواب بده، ممنون میشم.
علاوه بر پاکت و عکس قفسه سینه دکتر کریستین یک برگه هم به همه می داد و می گفت این بجای کارت زرد هستش اگر دوباره مدیکال نیاز داشتید بیارید توی آ م ر ی ک ا هم ببرید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، قصه گو ، reasonable ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 11:22)hamid.eng نوشته:  

hamid eng عزیز
میگم دوستای شما تاریخ مصاحبشون کی بوده? منظورم اینه کلیرنسی بودن یا یه ضربی?
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 11:35)USA2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:22)hamid.eng نوشته:  

hamid eng عزیز
میگم دوستای شما تاریخ مصاحبشون کی بوده? منظورم اینه کلیرنسی بودن یا یه ضربی?
۴۹۰۰ و ۵۰۰۰
کلیرنسی بودن
با سربازی
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، azadeh2014 ، A_A ، قصه گو ، USA2014 ، reasonable ، Alissa ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 10:07)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 09:48)shilan نوشته:  سلام بچه ها میگم اینایی که میگن رفتن دبی مدیکال تمدید کردن خودشون رفتن یا دلیلی داشته یعنی همینجوری رفتن ؟کاش میومدن یه توضیحی میدادن و اینکه تا حالا امسال کسی سرخود رفته سفارت ابوظبی ببینیم چه طوریه ؟اگه بریم دم در سفارت چی میشه پاسپورتا رو میگیرن یا نه؟؟

شیلان جان، امروز دوستمون آقای rainolf قراره برن ابوظبی اخبار موثق به ما بدن، ما هم منتظریم، ضمنا پستها و امضای شما دل آدمو باز می کنه، رنگش خیلی شاده Wink

ممنون دوست عزیز عزیز من تو زندگی واقعیمم همینطوریم همه لباسام رنگش شاده و از رنگهای شاد لذت میبرم و از رنگهای مرده متنفرم وسایل خونمم همه همینطورینSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
اگه یه نگاهی به تاپیک کلیرنیس بچه های 2013 بندازید , هر چند ارتباط چندانی نداره , اما میبینید که فقط 86 صفحه تا رسیدن به صفحه پایانی فاصله هست. پس یکمی شکیبایی بخرج بدید و امیدوارم پایان خوشی در انتظار همه باشه ..
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، قصه گو ، reasonable ، majid_eng ، manamilad ، hamid_fs3 ، sonyz2 ، NEURON ، pari pari ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 10:43)Dr.Mehrbod نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 09:48)shilan نوشته:  سلام بچه ها میگم اینایی که میگن رفتن دبی مدیکال تمدید کردن خودشون رفتن یا دلیلی داشته یعنی همینجوری رفتن ؟کاش میومدن یه توضیحی میدادن و اینکه تا حالا امسال کسی سرخود رفته سفارت ابوظبی ببینیم چه طوریه ؟اگه بریم دم در سفارت چی میشه پاسپورتا رو میگیرن یا نه؟؟

نظر بنده با توجه به چند موردی که خودم در سفارت انکارا دیدم به علت طولانی شدن پروسه کلیرنس بعضی دوستان و گذشت تاریخ اعتبار مدیکالشون که تا 6 ماه هست مجبورند به تمدیدش اقدام کنند و خودشان مجدد برای وقت پزشک اقدام میکنند تا در صورت اعلام پایان کلیرنس مجبور به عجله برای مدیکال نباشند.هر چند مبشه اینرا همانزنان اعلام شماره تون انجام بدید تا مجبور به 2 سفر نشوید.اگر خدای ناکرده کلیرنس هم به انتها نرسید مدیکال بی فایده انجام نداده باشید.

والا منم برا همین تا الان صبر کردم با اینکه خواهرم اونجا هستند نه مشکل جا داریم نه مشکل ویزا ولی فک کردم فعلا بیخودی پول مدیکال ندم

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: قصه گو ، USA2014 ، reasonable ، marsein ، manamilad ، soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، nedaba
شیلان جان، امروز دوستمون آقای rainolf قراره برن ابوظبی اخبار موثق به ما بدن، ما هم منتظریم، ضمنا پستها و امضای شما دل آدمو باز می کنه، رنگش خیلی شاده Wink
[/quote]

ممنون دوست عزیز عزیز من تو زندگی واقعیمم همینطوریم همه لباسام رنگش شاده و از رنگهای شاد لذت میبرم و از رنگهای مرده متنفرم وسایل خونمم همه همینطورینSmile
[/quote]
عالیه دوستم، همیشه شاد باشی...
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: reasonable ، shilan ، soli asali ، قصه گو ، nasim ، hamid_fs3 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 11:08)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:37)shilan نوشته:  بچه ها یه حسی بهم میگه الان خیلی ها ابوظبی هستن ولی خوب چرا نگفته رفتن غیبتشون کاملا مشهوده ؟ کاش بعد گرفتن ویزا یه خبری میدادند هرچند که به نظر من تا خود سفارت اعلام کلیر نکنه بعیده که کسی تو آگوست ویزا بگیره.
شیلان خانوم پنج شنبه به یک سری افراد از طرف سفارت زنگ زدند و گفتند که کلیر شدند و اونام راهی شدند...
کس دیگه ای اگه رفته، رفته که شانسشو امتحان کنه...

(2014-08-24 ساعت 10:59)reasonable نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:18)hamid.eng نوشته:  همسفرای من که پنج شنبه از سفارت بهشون زنگ زده بودند، امروز پاسشون رو تحویل سفارت میدند البته پیک آپ کردند...
با همون مدیکال قدیم و مجبورند اوایل مهر برند آمریکا....
من باهاشون در تماسم، اگه خبر جدیدی بود اینجا مطرح میکنم....
شاید امروز هم با عده ای تماس بگیرند پس به نظرم بهتره دوستان ابوظبی گوش به زنگ باشند....

hamid eng عزیز

میشه لطفا از دوستانتان بپرسید که حدودا چه ساعتی زنگ زدن بهشون؟
پنج شنبه بین ۱ تا ۲ ظهر

بله همه رو خوندم جریان میدونم منظورم اونا نیستن منظورم اونایی هستن که مثل ما هستن. . راستی آقای علی مومن کجاست اونم رفته ؟ اگه کسی رفته بیاد خبر بده بیشتر منظورم اونایی که بیخبر سفارت رفتن ببینیم دست پر برمیگردن یا نه؟

تشکر کنندگان: sonyz2 ، قصه گو ، reasonable ، soli asali ، m_nikparvaz ، nazanin fatemi ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان