کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-24 ساعت 11:32)EmJay نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:15)teacherm نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:10)EmJay نوشته:  فایل سیس رو نگاه می کردم، سفارت ایروان مدت هاست که مصاحبه لاتری نکرده، (نزدیک به چهار هفته و 2 مصاحبه، تازه اونم اگه انجام داده باشن!) امیدوارم این سکوتشون، معنی خوبی داشته باشه که دارن کارها رو جمع بندی می کنن! البته جمع بندی مثبت برای همه ما.
امروز ما تعطیلیم ولی برای بچه های ابوظبی که می تونیم دعا کنیم
و اما آنکارا بجنب که خیلیا دلنگرونن و چشم انتظار

مراقب خودتون هم باشید
Shy
از کجا نگا میکردین؟
از اینجا ...

اینم فایل سیس تاریخ 21 آگست
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...=772643908

این فقط سفارت KDU رو داره. ابوظبی رو از کجا گیر بیاریم؟

من هم سوال دوستمونو تکرار می کنم . فاایل سیس ابوظبی از کجا قابل دسترسه؟

دوستام
این فایل کامله و همه سفارت ها رو داره! فقط یه تریک کوچولو اکسل نیاز داره Wink
لطفا فایل اکسل رو سیو کنید. بروید به تب Data. روی دکمه Filter که مثل قیف می مونه کلیک کنید. از حالت Filter خارج میشه و همه سفارت ها نمایش داده میشه. بعد دوباره می تونید به همون سد غیرقابل عبور برید و سفارت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
مرسی. چقد خنگ باری دراوردم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، mohamad2014 ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 11:17)USA2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:37)shilan نوشته:  بچه ها یه حسی بهم میگه الان خیلی ها ابوظبی هستن ولی خوب چرا نگفته رفتن غیبتشون کاملا مشهوده ؟ کاش بعد گرفتن ویزا یه خبری میدادند هرچند که به نظر من تا خود سفارت اعلام کلیر نکنه بعیده که کسی تو آگوست ویزا بگیره.

به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
ولی الکی رفتن .... الان روشون نمیشه چیزی بگن.
;-)

ببخشید دوست محترم،
مگه دزدی کردن که روشون نشه بگن؟! از هزینه ی شخصی به خودشون زحمت دادن وقت گذاشتن ،رفتن، چون براشون مهم بوده! کسی جلوی کس دیگه رو نگرفته که نره!

خیلی راحت مردمو قضاوت نکنیم!
شاید به خاطر همین حرفاست که آدم رغبت نمیکنه دیگه اینجا چیزی بنویسه...
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، soli asali ، nasim ، Farnoodh ، قصه گو ، reasonable ، azadeh2014 ، manamilad ، kaaren ، Alissa ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 11:14)nikfar80 نوشته:  سلام بچه ها
ما وقتی برای جواب مدیکال رفتیم، دکتر کریستین فقط کارت واکسیناسیون اصلی دخترم رو به ما پس داد. و کارت زردهای مارو پیش خودش نگه داشت، الان برای مدیکال مجدد باید دوباره کارت زرد بگیریم از پاستور یا لازم نیست و چون باید واکسن آنفولانزا اواخر شهریور تزریق بشه اگه لازم نباشه دوباره کارت زرد بگیریم و بخوایم همین ایران واکسنو بزنیم کجا باید ثبت بشه که اونجا دکتر دوباره بهمون تزریق نکنه.
لطفا اگه کسی وضعیتش مشابه ما بوده و مدیکالشو تمدید کرده به من جواب بده، ممنون میشم.

سلام دوست مهاجرسرایی

از اونجایی که کارت زرد توی پاستور الان قیمتش شده 50 تومان !!!!!!!! به نظر من یه ایمیل به دکتر کریس بزن یا یه زنگ به لوسی ( که می توونی فارسی باهاش حرف بزنی ) شاید اصلا نیازی به گرفتن کارت زدر دوباره نباشه . از ما کپی کارت و گرفت .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، قصه گو ، shhak ، reasonable ، manamilad ، babak12 ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 12:47)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:37)shilan نوشته:  بچه ها یه حسی بهم میگه الان خیلی ها ابوظبی هستن ولی خوب چرا نگفته رفتن غیبتشون کاملا مشهوده ؟ کاش بعد گرفتن ویزا یه خبری میدادند هرچند که به نظر من تا خود سفارت اعلام کلیر نکنه بعیده که کسی تو آگوست ویزا بگیره.

;-)

ببخشید دوست محترم،
مگه دزدی کردن که روشون نشه بگن؟! از هزینه ی شخصی به خودشون زحمت دادن وقت گذاشتن ،رفتن، چون براشون مهم بوده! کسی جلوی کس دیگه رو نگرفته که نره!

ای بابا شماها چرا اینطوری هستین. با خودتونم دشمنی دارید.Sad
مگه کسی گفته قراره جلو کسیو بگیره.. شما که قربونت برم خودت داری جمله تفسیر میکنی و قضاوت میکنی... ضمنا شکلک زیر جمله منو ببین گلم.Rolleyes
ولی به هر حال مهم نیست فقط خواستم بگم به خودتون هم توجه کنید.Smile
راستی شیلان عزیز یک نفر رو پیدا کردم که رفته سفارت که پاسشو بزاره هفته گذشته ولی گفتن فعلا نمیگیرن...صبر کنید...از بس پاس رو دستشون مونده و رفتن گذاشتن یکم سخت میگیرن فعلا...امیدوارم که امروز خبرای خوبی برسه... ما که همه امیدواریم.Tongue
سلاام دوستان خوبین ؟ اینجا چه خلوته امروز من که شب با گوشی تلفن زیر سر و الان با دو تا گوشی کنارم نشستم منتظر .از یه طرفم منتظر خبر دوستان از دوبی پاسو دادن برای پیکاپ هستم به محض گرفتن خبر بهتون اطلاع میدم .
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
یه خبر خوب بدم بهتون ×

یکی از دوستانی که روز مصاحبه با هم بودیم و ویزای نامزدی بودن ایشون ، ویزاشون امروز در اومده و تو سایت ابوظبی اعلام شده ! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

سلام دوستان با آرزوی کلیر شدن همگی من از برندگان 2015 هستم یه پست غیر مرتبط با تاپیک میخوام بزارم امیدوارم مدیر محترم ناراحت نشه. ولی چون بچه ها اینجا فعالن مطرح میکنم . من سفارت انتخاب شده برای مصاحبم آنکاراس و بنا بدلایلی از جمله سردی هوا در زمستان میخواستم سفارتم رو به ابوظبی تغییر بدم . دوستان میخواستم از لحاظ هزینه تفاوت زیادی سفر به این دو جا ؟ ابوظبی خیلی گرونتره ؟
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، محبت ، reasonable ، mizan ، pari pari ، Alissa ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 13:11)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان با آرزوی کلیر شدن همگی من از برندگان 2015 هستم یه پست غیر مرتبط با تاپیک میخوام بزارم امیدوارم مدیر محترم ناراحت نشه. ولی چون بچه ها اینجا فعالن مطرح میکنم . من سفارت انتخاب شده برای مصاحبم آنکاراس و بنا بدلایلی از جمله سردی هوا در زمستان میخواستم سفارتم رو به ابوظبی تغییر بدم . دوستان میخواستم از لحاظ هزینه تفاوت زیادی سفر به این دو جا ؟ ابوظبی خیلی گرونتره ؟

نه !
شما یه خرج ویزای دبی بیشتر میپرداید ! مدیکالتون اونجا ارزونتره ! قیمت هتل ها متنوع تره ! از لحاظ توریستی خیلی بهتر از آنکاراس ! ابوظبی فقط کار مهاجرتی و دانشجویی قبول میکنه ولی آنکارا همه نوع ویزا اقدام میکنه . یه خرج از دبی تا ابوظبی هم دارید که میتونید با ملیکا برید یا خودتون با اتوبوس برید ! بلیط هواپیما هم برای دبی ارزونتره
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-24 ساعت 13:01)USA2014 نوشته:  

;-)

ببخشید دوست محترم،

مگه کسی گفته قراره جلو کسیو بگیره.. شما که قربونت برم خودت داری جمله تفسیر میکنی و قضاوت میکنی... ضمنا شکلک زیر جمله منو ببین گلم.Rolleyes
راستی شیلان عزیز یک نفر رو پیدا کردم که رفته سفارت که پاسشو بزاره هفته گذشته ولی گفتن فعلا نمیگیرن...صبر کنید...از بس پاس رو دستشون مونده و رفتن گذاشتن یکم سخت میگیرن فعلا...امیدوارم که امروز خبرای خوبی برسه... ما که همه امیدواریم.Tongue

گفته بود نگم !‌ ولی میگم !!‌Big Grin
فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، همین امروز فردا هم ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
دلیل اینکه گفته بود نگم ، چون ایشو نشده ، که میشه و خودشم میاد میگه ... شایدم به خاطر همون حرفاست که یکی نمیاد و چیزی بگه !!! مورد داشتیم به خاطر همین حرف ها آپدیتشو اینجوری مینوسه : *1 Aug !!!! یعنی ستارت تو چش و چااالم !! مورد داریم جای ستاره اندی میزاره !! اگه مورد دیدید کیسش رو نوشته هفت هزار و حسن شماعی زاده ، غافل گیر نشید ...
به افتخار عمو فرشااااااااااااااااااااااد غر غروووووووووووووو
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته:  

;-)

ببخشید دوست محترم،

فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، هم امروز فردا ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
سلام
فرشاد 999 را میگویید؟ خدا را شکر و هورا واقعا خوشحال شدم از ته ته قلبم هوراااااااااااا
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
یه کیس 7800 ای همین الان از ابوظبی آپ شدSmile
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: soli asali ، USA2014 ، محبت ، reasonable ، mizan ، sonyz2 ، maryam_ros ، hamid_fs3 ، pari pari ، Alissa ، قصه گو ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 13:19)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:17)USA2014 نوشته:  به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
;-)

ببخشید دوست محترم،

فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، هم امروز فردا ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
سلام
فرشاد 999 را میگویید؟ خدا را شکر و هورا واقعا خوشحال شدم از ته ته قلبم هوراااااااااااا

مامان خانم مگه چند تا فرشاد غر غرو داریم ؟؟؟؟!
آب قند ... مرفین ... !! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-24 ساعت 13:11)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان با آرزوی کلیر شدن همگی من از برندگان 2015 هستم یه پست غیر مرتبط با تاپیک میخوام بزارم امیدوارم مدیر محترم ناراحت نشه. ولی چون بچه ها اینجا فعالن مطرح میکنم . من سفارت انتخاب شده برای مصاحبم آنکاراس و بنا بدلایلی از جمله سردی هوا در زمستان میخواستم سفارتم رو به ابوظبی تغییر بدم . دوستان میخواستم از لحاظ هزینه تفاوت زیادی سفر به این دو جا ؟ ابوظبی خیلی گرونتره ؟

سلام دوست 2015
اگه هدفتون اقامت تو خود شهر ابوظبی هست بله مخارجتون طی اقامت اونجا برای مصاحبه بیشتر از ترکیه میشه. ولی اگر دبی باشه ارزونتر میشه. البته این تجربه شخصی منه. و اگر توجه کنید تور ارزونتر واسه ترکیه بیشتر پیدا میشه ولی واسه دبی خیر و خیلی باید بگردید. البته اگه بخواید تور بگیرید....
ضمنا فکر کنم زمانی که شما کارنت میشید هوا سرد شده باشه، نتیجتا ترکیه ارزونتر در میاد و دبی توی ع ن فصل از اونجا گرونتر میشه.
البته کلا خیلی به این مسایل توجه نکنید شاید فرقش 2 میلیون بشه و به هر حال برای کسی که قصد مهاجرت داره خیلی مهم نیست. مهم اینه که ویزا بگیریدWink
اینا تجربه شخصی من بود شاید بقیه بهتر بتونن راههنماییتون کنن.
راستی اینم بگم تو دبی خیلی قیمتها توی مالها گرونه و طبیعتا خیلی ادم دلش نمیاد خرید کنه.....
موفق باشید.
تشکر کنندگان: soli asali ، shhak ، reasonable ، babak12 ، حاجی واشنگتن ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 12:51)nasim نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:14)nikfar80 نوشته:  سلام بچه ها
ما وقتی برای جواب مدیکال رفتیم، دکتر کریستین فقط کارت واکسیناسیون اصلی دخترم رو به ما پس داد. و کارت زردهای مارو پیش خودش نگه داشت، الان برای مدیکال مجدد باید دوباره کارت زرد بگیریم از پاستور یا لازم نیست و چون باید واکسن آنفولانزا اواخر شهریور تزریق بشه اگه لازم نباشه دوباره کارت زرد بگیریم و بخوایم همین ایران واکسنو بزنیم کجا باید ثبت بشه که اونجا دکتر دوباره بهمون تزریق نکنه.
لطفا اگه کسی وضعیتش مشابه ما بوده و مدیکالشو تمدید کرده به من جواب بده، ممنون میشم.

سلام دوست مهاجرسرایی

از اونجایی که کارت زرد توی پاستور الان قیمتش شده 50 تومان !!!!!!!! به نظر من یه ایمیل به دکتر کریس بزن یا یه زنگ به لوسی ( که می توونی فارسی باهاش حرف بزنی ) شاید اصلا نیازی به گرفتن کارت زدر دوباره نباشه . از ما کپی کارت و گرفت .

دوستان شما یک پرونده پیش دکتر دارید بعد هم یک برگه داد جای کارت واکسن چرا الکی خودتون رو گیج میکنید به خدا من موندم چی بگم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
من از ready به ap تغيير کردم و الان آپ شديم ...اين به چه معناست ؟
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان