کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ر کنید...از بس پاس رو دستشون مونده و رفتن گذاشتن یکم سخت میگیرن فعلا...امیدوارم که امروز خبرای خوبی برسه... ما که همه امیدواریم.Tongue
[/quote]

گفته بود نگم !‌ ولی میگم !!‌Big Grin
فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، هم امروز فردا ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
[/quote]
سلام
فرشاد 999 را میگویید؟ خدا را شکر و هورا واقعا خوشحال شدم از ته ته قلبم هوراااااااااااا
[/quote]

مامان خانم مگه چند تا فرشاد غر غرو داریم ؟؟؟؟!
آب قند ... مرفین ... !! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[/quote]

هورااا، خوشبحالشون.... پس چرا خیانت کردی گفتی....Big GrinBig GrinBig Grin
(2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:01)USA2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 12:47)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:17)USA2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:37)shilan نوشته:  بچه ها یه حسی بهم میگه الان خیلی ها ابوظبی هستن ولی خوب چرا نگفته رفتن غیبتشون کاملا مشهوده ؟ کاش بعد گرفتن ویزا یه خبری میدادند هرچند که به نظر من تا خود سفارت اعلام کلیر نکنه بعیده که کسی تو آگوست ویزا بگیره.

به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
ولی الکی رفتن .... الان روشون نمیشه چیزی بگن.
;-)

ببخشید دوست محترم،
مگه دزدی کردن که روشون نشه بگن؟! از هزینه ی شخصی به خودشون زحمت دادن وقت گذاشتن ،رفتن، چون براشون مهم بوده! کسی جلوی کس دیگه رو نگرفته که نره!

خیلی راحت مردمو قضاوت نکنیم!
شاید به خاطر همین حرفاست که آدم رغبت نمیکنه دیگه اینجا چیزی بنویسه...

ای بابا شماها چرا اینطوری هستین. با خودتونم دشمنی دارید.Sad
مگه کسی گفته قراره جلو کسیو بگیره.. شما که قربونت برم خودت داری جمله تفسیر میکنی و قضاوت میکنی... ضمنا شکلک زیر جمله منو ببین گلم.Rolleyes
ولی به هر حال مهم نیست فقط خواستم بگم به خودتون هم توجه کنید.Smile
راستی شیلان عزیز یک نفر رو پیدا کردم که رفته سفارت که پاسشو بزاره هفته گذشته ولی گفتن فعلا نمیگیرن...صبر کنید...از بس پاس رو دستشون مونده و رفتن گذاشتن یکم سخت میگیرن فعلا...امیدوارم که امروز خبرای خوبی برسه... ما که همه امیدواریم.Tongue

فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، همین امروز فردا هم ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
دلیل اینکه گفته بود نگم ، چون ایشو نشده ، که میشه و خودشم میاد میگه ... شایدم به خاطر همون حرفاست که یکی نمیاد و چیزی بگه !!! مورد داشتیم به خاطر همین حرف ها آپدیتشو اینجوری مینوسه : *1 Aug !!!! یعنی ستارت تو چش و چااالم !! مورد داریم جای ستاره اندی میزاره !! اگه مورد دیدید کیسش رو نوشته هفت هزار و حسن شماعی زاده ، غافل گیر نشید ...
به افتخار عمو فرشااااااااااااااااااااااد غر غروووووووووووووو
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اين چه وضعشه يني تا ايميل نزني نمي گن كلير شدي؟!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، maryam_ros ، مارکوپولو ، pedox ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 13:30)USA2014 نوشته:  ر کنید...از بس پاس رو دستشون مونده و رفتن گذاشتن یکم سخت میگیرن فعلا...امیدوارم که امروز خبرای خوبی برسه... ما که همه امیدواریم.Tongue

فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، هم امروز فردا ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
[/quote]
سلام
فرشاد 999 را میگویید؟ خدا را شکر و هورا واقعا خوشحال شدم از ته ته قلبم هوراااااااااااا
[/quote]

مامان خانم مگه چند تا فرشاد غر غرو داریم ؟؟؟؟!
آب قند ... مرفین ... !! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[/quote]

هورااا، خوشبحالشون.... پس چرا خیانت کردی گفتی....Big GrinBig GrinBig Grin
[/quote]

گفتم که کسی خیانت نکنه و حرف در بیاره واسه بنده خدایی که رفته ویزاشو بگیره !!!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، azadeh2014 ، mizan ، poem ، maryam_ros ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
خوب خدا رو شکر اولی کلیر شد. فرشاد که کلیر شد معدل امید افراد این تاپیک 50% رشد کرد. حالا که گرفته باید یک شام درست حسابی به همه بده. من هم افسردگی گرفته بودم اونقدر پست های غمناکش رو میخوندم!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-24 ساعت 13:19)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:17)USA2014 نوشته:  به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
;-)

ببخشید دوست محترم،
مگه دزدی کردن که روشون نشه بگن؟! از هزینه ی شخصی به خودشون زحمت دادن وقت گذاشتن ،رفتن، چون براشون مهم بوده! کسی جلوی کس دیگه رو نگرفته که نره!

مگه کسی گفته قراره جلو کسیو بگیره.. شما که قربونت برم خودت داری جمله تفسیر میکنی و قضاوت میکنی... ضمنا شکلک زیر جمله منو ببین گلم.Rolleyes
راستی شیلان عزیز یک نفر رو پیدا کردم که رفته سفارت که پاسشو بزاره هفته گذشته ولی گفتن فعلا نمیگیرن...صبر کنید...از بس پاس رو دستشون مونده و رفتن گذاشتن یکم سخت میگیرن فعلا...امیدوارم که امروز خبرای خوبی برسه... ما که همه امیدواریم.Tongue

سلام

خیلی هم خوب هوراااااااا. چه ایمبلی زده بودن و تو ایمیل چی نوشته بودن واسشون ؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، mizan ، shhak ، pari pari ، Alissa ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 13:34)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:17)USA2014 نوشته:  به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
;-)

ببخشید دوست محترم،

فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، همین امروز فردا هم ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
دلیل اینکه گفته بود نگم ، چون ایشو نشده ، که میشه و خودشم میاد میگه ... شایدم به خاطر همون حرفاست که یکی نمیاد و چیزی بگه !!! مورد داشتیم به خاطر همین حرف ها آپدیتشو اینجوری مینوسه : *1 Aug !!!! یعنی ستارت تو چش و چااالم !! مورد داریم جای ستاره اندی میزاره !! اگه مورد دیدید کیسش رو نوشته هفت هزار و حسن شماعی زاده ، غافل گیر نشید ...
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اين چه وضعشه يني تا ايميل نزني نمي گن كلير شدي؟!

حدااااقل نصف این جماعت الآن کلیر شدن ... صبر کنید سپتامبر ببینیم چی میشه انشاالله ... Wink
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
(2014-08-24 ساعت 13:26)USA2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:11)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان با آرزوی کلیر شدن همگی من از برندگان 2015 هستم یه پست غیر مرتبط با تاپیک میخوام بزارم امیدوارم مدیر محترم ناراحت نشه. ولی چون بچه ها اینجا فعالن مطرح میکنم . من سفارت انتخاب شده برای مصاحبم آنکاراس و بنا بدلایلی از جمله سردی هوا در زمستان میخواستم سفارتم رو به ابوظبی تغییر بدم . دوستان میخواستم از لحاظ هزینه تفاوت زیادی سفر به این دو جا ؟ ابوظبی خیلی گرونتره ؟

سلام دوست 2015
اگه هدفتون اقامت تو خود شهر ابوظبی هست بله مخارجتون طی اقامت اونجا برای مصاحبه بیشتر از ترکیه میشه. ولی اگر دبی باشه ارزونتر میشه. البته این تجربه شخصی منه. و اگر توجه کنید تور ارزونتر واسه ترکیه بیشتر پیدا میشه ولی واسه دبی خیر و خیلی باید بگردید. البته اگه بخواید تور بگیرید....
ضمنا فکر کنم زمانی که شما کارنت میشید هوا سرد شده باشه، نتیجتا ترکیه ارزونتر در میاد و دبی توی ع ن فصل از اونجا گرونتر میشه.
البته کلا خیلی به این مسایل توجه نکنید شاید فرقش 2 میلیون بشه و به هر حال برای کسی که قصد مهاجرت داره خیلی مهم نیست. مهم اینه که ویزا بگیریدWink
اینا تجربه شخصی من بود شاید بقیه بهتر بتونن راههنماییتون کنن.
راستی اینم بگم تو دبی خیلی قیمتها توی مالها گرونه و طبیعتا خیلی ادم دلش نمیاد خرید کنه.....
موفق باشید.
سلام به نظر من سفارتتون را هم تغییر ندهید...زمان مصاحبه را هم تغییر ندهید..هرچقدر تغییرات کمتر باشد فرایند روان تر انجام خواهد شد.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: USA2014 ، soli asali ، reasonable ، lotttery2015 ، mizan ، manamilad ، poem ، sonyz2 ، babak12 ، shhak ، قصه گو ، nedaba
عجب! خدارو شکر. از بس بدبینه فک کرده ممکنه ایشود نشه !!!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، mizan ، maryam_ros ، shhak ، pari pari ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
من شخصاً مخالف ایمیل زدن بودم ...
ولی به نظر من همه ایمیل بزنیم در یک روز و ساعت مشخص ...
وقتی ببینن این همه آدم دارن گیر میدن یه تکونی به خودشون میدن ...
به نظرم از دعای دسته جمعی راهگشا تر باشه .
اگه موافقید همه امشب ساعت 10 شب ایمیل بزنیم . موافقاش لایک کنن Wink

ساکن San Francisco
(2014-08-24 ساعت 13:37)ibehnam نوشته:  

ibehnam عزیز

واقعا تشکر میکنم از خبر خوبی که دادید. خوش بحال فرشاد که ابوظبی جواب ایمیلشو داده، میدونید کی بهشون جواب ایمیل رو داده؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali ، ibehnam ، mizan ، nasim ، sonyz2 ، maryam_ros ، babak12 ، shhak ، pari pari ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
ای ای ای ای !!! .............

خدا بگم چی کارت نکنه تورو بشر !
به خدا تا روز آخر سبزت نمیکنم Smile)
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-24 ساعت 11:17)USA2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:37)shilan نوشته:  بچه ها یه حسی بهم میگه الان خیلی ها ابوظبی هستن ولی خوب چرا نگفته رفتن غیبتشون کاملا مشهوده ؟ کاش بعد گرفتن ویزا یه خبری میدادند هرچند که به نظر من تا خود سفارت اعلام کلیر نکنه بعیده که کسی تو آگوست ویزا بگیره.

به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
;-)

ببخشید دوست محترم،

فقط یه چیز جالبه اونم اینکه اونا یه ریز میگفتن سفارت بیخوده و اصلا ویزا نمیدن و همه چی افتضاحه الان مشخص میشه به خاطر این بوده که تا کسی خبردار نشده برن دنبال ویزا که نکنه شلوغ شه و اونا سشون بی کلاه بمونه قابل توجه شما سمی جون . ببین بدیش اینه آقا فرشاد غیر بد و بیراه به سیستم این اواخر پست دیگه ای نداشت حالا رفته ویزا گرفته . حالا هم بیاد بگه دیگه لطفا بیاد بگه سیستم اینقد افتضاحه که به این راحتی ملت میرن زیر آبی ویزا میگیرن خیلی !!!!!!!!!!ببخشید آقای بهنام ولی هیچ هورا و افتخاری نداره همچین چیزی شاید فک کنید من حسودی میکنم ولی به خدا اینطوری نیست دلیل ناراحتیم اینه که این آخرا این آقا دم به دیقه پستای نا امید کننده میذاشت و یادم حتی گفت تف به این سیستم و ........... که همه میدونید اونوقت الان ملت کلیر میشن و ویزا میگیرن بدون خبر اونوقت ما باید براشون خوشحالی کنیم وکل بزنیم . جلو جلو میگم قبل از اینکه شما ها بگید اره میدونم الان همه میان میگن ناراحتی نیا یا اینکه حسودیت میشه ولی واقعیت اینه که رفتار بعضی آدما درست نیست حداقل اگه طرف یه کاربر معمولی باشه عیب نداره ولی یه همچین کاربری این انتظار ازش نمیره کسی که هی ناله کنه و بقیه تو بدترین حال خودشون هی بهش دلداری بدن در حالی که همون حرفا امید اونارم از بین برده!!
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-24 ساعت 13:46)reasonable نوشته:  

ibehnam عزیز

واقعا تشکر میکنم از خبر خوبی که دادید. خوش بحال فرشاد که ابوظبی جواب ایمیلشو داده، میدونید کی بهشون جواب ایمیل رو داده؟

مخلصیم ... Wink
یه هفته ده روزی ابوظبیه . رفته سفارت پاسش رو نگرفتن ، ایمیل زده ، گفتن کلیر شدی ، بعدم رفته پاسش رو داده .

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، reasonable ، babak12 ، shhak ، pari pari ، Alissa ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 13:29)zzarin نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 12:51)nasim نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:14)nikfar80 نوشته:  سلام بچه ها
ما وقتی برای جواب مدیکال رفتیم، دکتر کریستین فقط کارت واکسیناسیون اصلی دخترم رو به ما پس داد. و کارت زردهای مارو پیش خودش نگه داشت، الان برای مدیکال مجدد باید دوباره کارت زرد بگیریم از پاستور یا لازم نیست و چون باید واکسن آنفولانزا اواخر شهریور تزریق بشه اگه لازم نباشه دوباره کارت زرد بگیریم و بخوایم همین ایران واکسنو بزنیم کجا باید ثبت بشه که اونجا دکتر دوباره بهمون تزریق نکنه.
لطفا اگه کسی وضعیتش مشابه ما بوده و مدیکالشو تمدید کرده به من جواب بده، ممنون میشم.

سلام دوست مهاجرسرایی

از اونجایی که کارت زرد توی پاستور الان قیمتش شده 50 تومان !!!!!!!! به نظر من یه ایمیل به دکتر کریس بزن یا یه زنگ به لوسی ( که می توونی فارسی باهاش حرف بزنی ) شاید اصلا نیازی به گرفتن کارت زدر دوباره نباشه . از ما کپی کارت و گرفت .

دوستان شما یک پرونده پیش دکتر دارید بعد هم یک برگه داد جای کارت واکسن چرا الکی خودتون رو گیج میکنید به خدا من موندم چی بگم

سلام ما دو هفته قبل مديکالمون رو پيش دکتر کريستين تمديد کرديم و قبلشم ايميل زديم . نوشته بود همون مدارکي که خودش داده کافيه و حتي ما عکس قفسه سينه رو یادمون رفت ببريم که گفت مهم نيست . چون به هر حال عکس جديد ميگيرن و فقط چون تابستانه و متقاضي تست سل کمه تست سل فقط یک روز در هفته جمعه ها انجام ميشه و البته شايد مجبور بشيد براي تست سل به جاي 1000 درام 10000 درام بديد یعني پول 10 نفر مثل ما .
(2014-08-24 ساعت 13:46)reasonable نوشته:  

ibehnam عزیز

خیلی عالیههههههههههه
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: ibehnam ، nasim ، maryam_ros ، reasonable ، soli asali ، babak12 ، pari pari ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان