2014-08-24 ساعت 14:20
خوبه نشانه خوبیه. بابا فرشاد که گفت من ماه اخر میرم دبی تازه اون قبلا هم اونجا ساکن بوده ویزاش ایشود بشه واسش هورا میکشیم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
2014-08-24 ساعت 14:20
خوبه نشانه خوبیه. بابا فرشاد که گفت من ماه اخر میرم دبی تازه اون قبلا هم اونجا ساکن بوده ویزاش ایشود بشه واسش هورا میکشیم
2014-08-24 ساعت 14:21
(2014-08-24 ساعت 14:16)Farshid1976 نوشته: سلام دوستان, باتشکر از اطلاع رسانیتون. مصاحبه دوستتون چه ماهی بوده؟ شرایطش (سربازی یا کار دولتی)داشته؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016 تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، shhak ، قصه گو ، nedaba
2014-08-24 ساعت 14:24
(2014-08-24 ساعت 14:21)reasonable نوشته:(2014-08-24 ساعت 14:16)Farshid1976 نوشته: سلام دوستان, برنده كيس خانم خانواده بوده و شوهرشون هم معاف و كار خصوصي، مصاحبه شون هم ٢٥ روز قبل بوده
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case Destination:Irvine,CA Embassy:Yerevan Move Time:Feb 2015 SSN:5 Days after Entry Green Card: 42 Days after Entry تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_ros ، reasonable ، sonyz2 ، shhak ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 13:57)ibehnam نوشته:اقای بهنام اصلا زود قضاوت نمیکنم این آقا اخرین پستاش ناامیدیه کامل بود و هر کسم یه کم امید داشت ایشون اون حرفا رو شدیدا به مسخره میگرفت چطور انتظار دارید یه همچین آدمی از 10 روز پیش ابوظبی باشه الانم ویزا گرفته باشه و الان شما بیای خبر بدی .بدبختی ما جماعت همیشه همرنگ جماعت شو هست که کردن تو گوشمون که الان همه حتی اگه از این جریانا ناراحتم باشن میترسن بیان حرف دلشون بزنن خداست که از دل آدما خبر داره چه اونا که ظاهرا بدن و چه اونا که ظاهرا خوبن چون اگه کوچکترین اعتراضی بکنن متهم به حسودی و بد جنسی میشن . آخه چرا بیخبر اونم این کاربر که میگفت هیچ امیدی نداره . حرف من ناراحتی از گرفتن ویزای ایشون نیست کما اینکه برای همه دعا کردم و میکنم که هیچ کس از این پروسه ناراحت بیرون نره همه ویزا بگیرن ولی بحث سر اینه که ایشون میتونست مراحل کارش رو حتی اگه مطمئن نبود چی میشه بگه چون کاربر فعال اینجا بودن نه یه کاربر گذری و کاربری که تو دل همه رو خالی میکردن و همه امیدها رو به مسخره میگرفتن.!!!!!(2014-08-24 ساعت 13:48)shilan نوشته:چه حرفیه آخه میزنید شما ؟؟؟؟!(2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته:فقط یه چیز جالبه اونم اینکه اونا یه ریز میگفتن سفارت بیخوده و اصلا ویزا نمیدن و همه چی افتضاحه الان مشخص میشه به خاطر این بوده که تا کسی خبردار نشده برن دنبال ویزا که نکنه شلوغ شه و اونا سشون بی کلاه بمونه قابل توجه شما سمی جون . ببین بدیش اینه آقا فرشاد غیر بد و بیراه به سیستم این اواخر پست دیگه ای نداشت حالا رفته ویزا گرفته . حالا هم بیاد بگه دیگه لطفا بیاد بگه سیستم اینقد افتضاحه که به این راحتی ملت میرن زیر آبی ویزا میگیرن!!!!!!!!!!!!(2014-08-24 ساعت 13:01)USA2014 نوشته:(2014-08-24 ساعت 12:47)نام کاربری somi نوشته: ببخشید دوست محترم،
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می ارسال فرمها :20 می تاریخ مصاحبه :w1 آپریل سفارت :ابوظبی تعداد :2 نفر نتیجه مصاحبه : برگه آبی آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، teacherm ، m_nikparvaz ، reasonable ، kaaren ، EmJay ، arash1392 ، mahssa ، majid_eng ، قصه گو ، nazanin fatemi
2014-08-24 ساعت 14:25
(2014-08-24 ساعت 14:18)zzarin نوشته:(2014-08-24 ساعت 14:12)ibehnam نوشته:(2014-08-24 ساعت 14:06)zzarin نوشته:(2014-08-24 ساعت 13:48)shilan نوشته:(2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته: گفته بود نگم ! ولی میگم !!فقط یه چیز جالبه اونم اینکه اونا یه ریز میگفتن سفارت بیخوده و اصلا ویزا نمیدن و همه چی افتضاحه الان مشخص میشه به خاطر این بوده که تا کسی خبردار نشده برن دنبال ویزا که نکنه شلوغ شه و اونا سشون بی کلاه بمونه قابل توجه شما سمی جون . ببین بدیش اینه آقا فرشاد غیر بد و بیراه به سیستم این اواخر پست دیگه ای نداشت حالا رفته ویزا گرفته . حالا هم بیاد بگه دیگه لطفا بیاد بگه سیستم اینقد افتضاحه که به این راحتی ملت میرن زیر آبی ویزا میگیرن خیلی !!!!!!!!!!ببخشید آقای بهنام ولی هیچ هورا و افتخاری نداره همچین چیزی شاید فک کنید من حسودی میکنم ولی به خدا اینطوری نیست دلیل ناراحتیم اینه که این آخرا این آقا دم به دیقه پستای نا امید کننده میذاشت و یادم حتی گفت تف به این سیستم و ........... که همه میدونید اونوقت الان ملت کلیر میشن و ویزا میگیرن بدون خبر اونوقت ما باید براشون خوشحالی کنیم وکل بزنیم . جلو جلو میگم قبل از اینکه شما ها بگید اره میدونم الان همه میان میگن ناراحتی نیا یا اینکه حسودیت میشه ولی واقعیت اینه که رفتار بعضی آدما درست نیست حداقل اگه طرف یه کاربر معمولب بهشه عیب نداره ولی یه همچین کاربری این انتظار ازش نمیره کسی که هی ناله کنه و بقیه تو بدترین حال خودشون هی بهش دلداری بدن در حالی که همون حرفا امید اونارم از بین برده!! منم اوایل حس شما رو نسبت به فرشاد داشتم . ولی دیدم خیلی گله . این رو در نظر داشته باشید که اخلاق و روحیات آدما با هم متفاوته ... یکی مثل من ، تو این شرایط سخت میاد به قول یه بنده خدایی نمک دون میشه ! یکی مثل فرشاد غر میزنه ، یکی مثل مامان خانم دعا و آرزو میکنه برامون ، یکی مثل استاد امین مهاجر مثل یه پدر حرف های منطقی میزنه ... یکی مثل برادران زحمت کش نیروی *** میاد مارو میندازه حبس ! ![]() خواهش من اینه که شما هم هورا بکشید برای عمو فرشاد ... ![]()
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير Everybody listen and repeat : We will get the VISA ساکن San Francisco تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، teacherm ، poem ، reasonable ، Touraj2014 ، hamid_fs3 ، pari pari ، pari pariaaa ، Alissa ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
2014-08-24 ساعت 14:26
(2014-08-24 ساعت 14:19)mizan نوشته: چرااااااااااااااااااااااااااامن نمیام منتظر سرا. نکنه قرار یه ضرب سبز باششششششششششششم. شما مگه ختستید وارد منتظرسرا بشید و نشدید ؟ ![]() [font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد [font=Verdana]![]() [/font] کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند [/font]تشکر کنندگان: mizan ، reasonable ، rezasadeghi ، A_A ، قصه گو ، nedaba
2014-08-24 ساعت 14:28
من از ready به ap تغيير کردم و الان آپ شديم ...اين به چه معناست ؟ حسابي گيج شدم...واسه چي من ap شدم ديگه ؟
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، hamid_fs3 ، mizan ، حاجی واشنگتن ، قصه گو ، nedaba
2014-08-24 ساعت 14:28
ibehnam عزیز دقیقا حق با zzarin و شیلان جون هستش.
شما و چند نفر دیگه اینجا آماده اید کسی حرفی خلاف میلتون بزنه تا بپرید بهش و حتی به مدیرا توصیه کنید حسابشو برسن. چند روز پیش داشتم فکر می کردم پستای این افراد غرغرو و کسایی که به زمین و زمان ناسزا میگن رو یه جایی سیو کنیم و بعد از اومدن ویزاها یاداوریشون کنیم ، تا کمتر همه رو قضاوت کنن و (درسی باشد برای آیندگان شاید که عبرت گیرید) گفته بود نگم ! ولی میگم !! ![]() فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، همین امروز فردا هم ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... ![]() دلیل اینکه گفته بود نگم ، چون ایشو نشده ، که میشه و خودشم میاد میگه ... شایدم به خاطر همون حرفاست که یکی نمیاد و چیزی بگه !!! مورد داشتیم به خاطر همین حرف ها آپدیتشو اینجوری مینوسه : *1 Aug !!!! یعنی ستارت تو چش و چااالم !! مورد داریم جای ستاره اندی میزاره !! اگه مورد دیدید کیسش رو نوشته هفت هزار و حسن شماعی زاده ، غافل گیر نشید ... به افتخار عمو فرشااااااااااااااااااااااد غر غروووووووووووووو هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا [/quote] فقط یه چیز جالبه اونم اینکه اونا یه ریز میگفتن سفارت بیخوده و اصلا ویزا نمیدن و همه چی افتضاحه الان مشخص میشه به خاطر این بوده که تا کسی خبردار نشده برن دنبال ویزا که نکنه شلوغ شه و اونا سشون بی کلاه بمونه قابل توجه شما سمی جون . ببین بدیش اینه آقا فرشاد غیر بد و بیراه به سیستم این اواخر پست دیگه ای نداشت حالا رفته ویزا گرفته . حالا هم بیاد بگه دیگه لطفا بیاد بگه سیستم اینقد افتضاحه که به این راحتی ملت میرن زیر آبی ویزا میگیرن!!!!!!!!!!!! [/quote] چه حرفیه آخه میزنید شما ؟؟؟؟! دلیل اینکه نمیاد کسی بگه همین داستان هاست که در میارید براش دیگه !!! گولمون زده که خودش بره ویزا بگیره ؟؟! ویزا که هست ... دلیلی نداره کسی یه همچین طرز تفکر مسخره و بچه گانه ای داشته باشه ... انقدر زود و سطحی قضاوت نکنید لطفاً ... [/quote]
شماره کیس: 12xx، اعضا کیس: 3 نفر، سفارت: آنکارا تغییر به ایروان، مصاحبه: 15 ژانویه تغییر به 19 مارچ، وضعیت: کلیرنس
تشکر کنندگان: mjarim ، reasonable ، soli asali ، shilan ، majid_eng ، قصه گو ، nedaba
2014-08-24 ساعت 14:30
فرشاد جان مبارکت باشه. همون روزی که گفتی داری یه کارایی میکنی . فهمیدم که هوراااااا شدی
دیگه الان از 999 در اومدیو به 1000 رسیدی خیلی مبارکت باشه ایشاا... روزیه همه بچه ها و ما باشه. ایشاا...
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن. تشکر کنندگان: ibehnam ، Arash2013 ، Nooshinsalamat ، massi63 ، poem ، reasonable ، گلپری ، soli asali ، babak12 ، mizan ، A_A ، حاجی واشنگتن ، pari pari ، pari pariaaa ، Alissa ، مارکوپولو ، قصه گو ، nazanin fatemi ، nedaba ، MEHR52
2014-08-24 ساعت 14:31
(2014-08-24 ساعت 14:25)shilan نوشته:(2014-08-24 ساعت 13:57)ibehnam نوشته:اقای بهنام اصلا زود قضاوت نمیکنم این آقا اخرین پستاش ناامیدیه کامل بود و هر کسم یه کم امید داشت ایشون اون حرفا رو شدیدا به مسخره میگرفت چطور انتظار دارید یه همچین آدمی از 10 روز پیش ابوظبی باشه الانم ویزا گرفته باشه و الان شما بیای خبر بدی .بدبختی ما جماعت همیشه همرنگ جماعت شو هست که کردن تو گوشمون که الان همه حتی اگه از این جریانا ناراحتم باشن میترسن بیان حرف دلشون بزنن خداست که از دل آدما خبر داره چه اونا که ظاهرا بدن و چه اونا که ظاهرا خوبن چون اگه کوچکترین اعتراضی بکنن متهم به حسودی و بد جنسی میشن . آخه چرا بیخبر اونم این کاربر که میگفت هیچ امیدی نداره . حرف من ناراحتی از گرفتن ویزای ایشون نیست کما اینکه برای همه دعا کردم و میکنم که هیچ کس از این پروسه ناراحت بیرون نره همه ویزا بگیرن ولی بحث سر اینه که ایشون میتونست مراحل کارش رو حتی اگه مطمئن نبود چی میشه بگه چون کاربر فعال اینجا بودن نه یه کاربر گذری و کاربری که تو دل همه رو خالی میکردن و همه امیدها رو به مسخره میگرفتن شما هم لازم نیست از کسی دفاع کنی خودش حتما زبون داره که بیاد و همه چیزو توجیه کنه(2014-08-24 ساعت 13:48)shilan نوشته:چه حرفیه آخه میزنید شما ؟؟؟؟!(2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته:فقط یه چیز جالبه اونم اینکه اونا یه ریز میگفتن سفارت بیخوده و اصلا ویزا نمیدن و همه چی افتضاحه الان مشخص میشه به خاطر این بوده که تا کسی خبردار نشده برن دنبال ویزا که نکنه شلوغ شه و اونا سشون بی کلاه بمونه قابل توجه شما سمی جون . ببین بدیش اینه آقا فرشاد غیر بد و بیراه به سیستم این اواخر پست دیگه ای نداشت حالا رفته ویزا گرفته . حالا هم بیاد بگه دیگه لطفا بیاد بگه سیستم اینقد افتضاحه که به این راحتی ملت میرن زیر آبی ویزا میگیرن!!!!!!!!!!!!(2014-08-24 ساعت 13:01)USA2014 نوشته: ای بابا شماها چرا اینطوری هستین. با خودتونم دشمنی دارید. من دیگه حرفی ندارم !!!
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير Everybody listen and repeat : We will get the VISA ساکن San Francisco تشکر کنندگان: teacherm ، reasonable ، soli asali ، shilan ، mizan ، pari pari ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba ، MEHR52
2014-08-24 ساعت 14:33
(2014-08-24 ساعت 14:15)teacherm نوشته: جناب محبت عزیز. با روند تلفن ها و تک وتوک ایمیلی کلیر شدن ها خیال همه راحته که ویزا تموم نشده. تنها نگرانی عدم اعلام شفاف و درست سفارتهاست. اینکه چرا تلفن میزنن و تو سایت نمیگن. اینکه چرا هنوز ایروان سایتش خرابه و ابوظبی جواب ایمیل نمیده. من برا خودم دو دلیل اوردم اول: فقط تعداد محدودی ویزا مونده و میخان اینطوری انتخابی دن تا مصاحبه ها تموم شهسلام شما لطف دارید : بله من هم با این بنده خدا که قید کردم در ارتباطم و هم با دو نفر از کسانی که با ایمیل و تلفن بهشون اطلاع رسانی کردن در ارتباطم و الان همشون ابوظبی هستن. در خصوص ایروان با دو موردشون که پاسشون رو سفارت بردن در ارتباطم و البته بگم خدمتتون بقیه ای هم هستن که این دوستان دیدنشون اونجا اما من باهاشون صحبت نکردم و بله از بچه های مهاجرسرا هستن و البته هیچ یک موفق به دریافت ویزا نشدن البته منظورم کسانی هستش که بهشون با هیچ روشی اطلاع ندادن که کلیر شدن. . اما در خصوص پاسختون : تلفیقی از هر دو احتمالتون درسته برنامه کاملا دقیقی برای سپتامبر وجود داره و تمامی کلیر شده ها ویزاشون رو خواهند گرفت اما انتخابی عمل کردن رو خیر و البته در خصوص سهمیه محدود همیشه این بوده و ایران بالای 3700 ویزا قرار نیست بگیره ولی مهم اینه که ظرفیت ویزای ایران به ایران تعلق میگیره فقط کافیه یه سر به سهمیه نپال بزنید و به دو موردش توجه کنید: 1- تا آخرین کیس نامبرشون زیر 9500 ویزا دادن. 2- کات آفشون از 4 ماه پیش اجرا شد و موند و دقت نظر رو نشون میده و در خصوص ایران هم همین روند اجرا خواهد شد یعنی دقیق دقیق و با برنامه ریزی و حساب شده البته ![]()
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: shahrzad001 ، poem ، reasonable ، m_nikparvaz ، banafsh14 ، soli asali ، babak12 ، EmJay ، kamranh ، teacherm ، maryam_ros ، mizan ، A_A ، Mahmood129 ، a.rahaa ، pari pari ، pari pariaaa ، Alissa ، مارکوپولو ، قصه گو ، amin arefi ، nazanin fatemi ، sia 1306 ، nedaba
2014-08-24 ساعت 14:36
(2014-08-24 ساعت 14:26)soli asali نوشته:(2014-08-24 ساعت 14:19)mizan نوشته: چرااااااااااااااااااااااااااامن نمیام منتظر سرا. نکنه قرار یه ضرب سبز باششششششششششششم. مگه نخواستم. والااااااااا خواستم. ![]()
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است باز هم میخندم آنقدر میخندم كه غم از روی رود…! تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، maryam_ros ، قصه گو ، nedaba
2014-08-24 ساعت 14:37
از طرف همه ی بچه های 2015
واسه تک تکتون ارزوی موفقی و کلیر شدن میکنم! با فرشاد شروع شده و ایشالا این تاپیک با کلی شادی و هورا بسته میشه
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ... تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، poem ، m_nikparvaz ، reasonable ، kaaren ، soli asali ، babak12 ، massi63 ، mizan ، مامان خانم ، p.fereidouni ، teacherm ، shhak ، A_A ، a.rahaa ، حاجی واشنگتن ، amir rad ، pari pari ، مارکوپولو ، قصه گو ، nazanin fatemi
2014-08-24 ساعت 14:40
(2014-08-24 ساعت 14:14)mahan1331 نوشته: آقا کی کلیر شده ؟ شمارش چند بوده از کجا یعنی میشه خدائیش /.؟ یکی منو روشن کنه . . . . . . ؟؟؟؟ بله آقا یه چیزی میگم یواشکی به کسی نگی ها پاشو برو سفارت ممکنه ویزا بدن البته میدونی من صد در صد میگم ویزا تمام شده دیگه اصلا ویزا تمام شده من که امید ندارم اصلا ولی حالا به کسی نگو ما کم کم داریم ایشود میشیم البته من امید ندارم ............ اینا حرف من نبود حرف کاربران محترمی بود که پستای اینچنینی میذاشتن ولی الان رفتن بدون خبر ویزا گرفتن خدا رو شکر اینم سهمیه امروزمون بود از مهاجر سرا
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می ارسال فرمها :20 می تاریخ مصاحبه :w1 آپریل سفارت :ابوظبی تعداد :2 نفر نتیجه مصاحبه : برگه آبی آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت تشکر کنندگان: kaaren ، mjarim ، reasonable ، soli asali ، teacherm ، رامین اهوازی ، majid_eng ، zaheri ، مارکوپولو ، قصه گو ، nazanin fatemi
(2014-08-24 ساعت 14:40)shilan نوشته:(2014-08-24 ساعت 14:14)mahan1331 نوشته: آقا کی کلیر شده ؟ شمارش چند بوده از کجا یعنی میشه خدائیش /.؟ یکی منو روشن کنه . . . . . . ؟؟؟؟ ^^^^^^^^^^ مغالطه یعنی این سهمیه امروز شما از مهاجر سرا این بود که یکی از دوستاتون کلیر شدن و دارن ویزا میگیرن ... بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم .
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير Everybody listen and repeat : We will get the VISA ساکن San Francisco |