کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-24 ساعت 13:52)عاطفه سروش نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:46)reasonable نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:37)ibehnam نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:34)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته:  گفته بود نگم !‌ ولی میگم !!‌Big Grin
فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، همین امروز فردا هم ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
دلیل اینکه گفته بود نگم ، چون ایشو نشده ، که میشه و خودشم میاد میگه ... شایدم به خاطر همون حرفاست که یکی نمیاد و چیزی بگه !!! مورد داشتیم به خاطر همین حرف ها آپدیتشو اینجوری مینوسه : *1 Aug !!!! یعنی ستارت تو چش و چااالم !! مورد داریم جای ستاره اندی میزاره !! اگه مورد دیدید کیسش رو نوشته هفت هزار و حسن شماعی زاده ، غافل گیر نشید ...
به افتخار عمو فرشااااااااااااااااااااااد غر غروووووووووووووو
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ibehnam عزیز

واقعا تشکر میکنم از خبر خوبی که دادید. خوش بحال فرشاد که ابوظبی جواب ایمیلشو داده، میدونید کی بهشون جواب ایمیل رو داده؟
خیلی عالیههههههههههه

خیلی براشون خوشحالیم اما چه جالب وقتی وقت غم و غصه است همه میان اینجا غر میزنند و دل همه رو خون میکنند وقتی خبر خوش و خوبی هست یواشکی میرن به هیچ کس نمیگن حتی حاضر نیستند بگن که ما هم براشون خوشحالی کنیم و هورا بکشیم اما خیلی براشون خوشحال شدم بیشتر برای خودمون ...
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-24 ساعت 13:48)shilan نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:01)USA2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 12:47)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:17)USA2014 نوشته:  به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
ولی الکی رفتن .... الان روشون نمیشه چیزی بگن.
;-)

ببخشید دوست محترم،
مگه دزدی کردن که روشون نشه بگن؟! از هزینه ی شخصی به خودشون زحمت دادن وقت گذاشتن ،رفتن، چون براشون مهم بوده! کسی جلوی کس دیگه رو نگرفته که نره!

خیلی راحت مردمو قضاوت نکنیم!
شاید به خاطر همین حرفاست که آدم رغبت نمیکنه دیگه اینجا چیزی بنویسه...

ای بابا شماها چرا اینطوری هستین. با خودتونم دشمنی دارید.Sad
مگه کسی گفته قراره جلو کسیو بگیره.. شما که قربونت برم خودت داری جمله تفسیر میکنی و قضاوت میکنی... ضمنا شکلک زیر جمله منو ببین گلم.Rolleyes
ولی به هر حال مهم نیست فقط خواستم بگم به خودتون هم توجه کنید.Smile
راستی شیلان عزیز یک نفر رو پیدا کردم که رفته سفارت که پاسشو بزاره هفته گذشته ولی گفتن فعلا نمیگیرن...صبر کنید...از بس پاس رو دستشون مونده و رفتن گذاشتن یکم سخت میگیرن فعلا...امیدوارم که امروز خبرای خوبی برسه... ما که همه امیدواریم.Tongue

گفته بود نگم !‌ ولی میگم !!‌Big Grin
فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، همین امروز فردا هم ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
دلیل اینکه گفته بود نگم ، چون ایشو نشده ، که میشه و خودشم میاد میگه ... شایدم به خاطر همون حرفاست که یکی نمیاد و چیزی بگه !!! مورد داشتیم به خاطر همین حرف ها آپدیتشو اینجوری مینوسه : *1 Aug !!!! یعنی ستارت تو چش و چااالم !! مورد داریم جای ستاره اندی میزاره !! اگه مورد دیدید کیسش رو نوشته هفت هزار و حسن شماعی زاده ، غافل گیر نشید ...
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
فقط یه چیز جالبه اونم اینکه اونا یه ریز میگفتن سفارت بیخوده و اصلا ویزا نمیدن و همه چی افتضاحه الان مشخص میشه به خاطر این بوده که تا کسی خبردار نشده برن دنبال ویزا که نکنه شلوغ شه و اونا سشون بی کلاه بمونه قابل توجه شما سمی جون . ببین بدیش اینه آقا فرشاد غیر بد و بیراه به سیستم این اواخر پست دیگه ای نداشت حالا رفته ویزا گرفته . حالا هم بیاد بگه دیگه لطفا بیاد بگه سیستم اینقد افتضاحه که به این راحتی ملت میرن زیر آبی ویزا میگیرن!!!!!!!!!!!!
چه حرفیه آخه میزنید شما ؟؟؟؟!
دلیل اینکه نمیاد کسی بگه همین داستان هاست که در میارید براش دیگه !!!
گولمون زده که خودش بره ویزا بگیره ؟؟! ویزا که هست ... دلیلی نداره کسی یه همچین طرز تفکر مسخره و بچه گانه ای داشته باشه ...
انقدر زود و سطحی قضاوت نکنید لطفاً ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: poem ، maryam_ros ، soli asali ، Nooshinsalamat ، Alissa ، قصه گو ، nedaba ، MEHR52
(2014-08-23 ساعت 22:16)عراقی نوشته:  بچه ها جونم سلام ، این مدت که کم پیام میزارم بخاطر اینه که این بیماری من از نوعی است که به چشمم زده و بدجوری اعصاب چشمم را تحت تاثیر قرار داده و یا در بیمارستانم یا در حال استراحت ، ولی تمام پست هاتون رو میخونم و تا این تایپیک قفل نشه در کنارتون هستم ، برای برادرمون smart هم دعا میکنم زودتر خوب بشه ، قربان همگی شما و به امید ویزا برای تک تک بچه های اینجا

درود بر شما
بیماری سختیه و تا ترمیم دوباره اعصاب آن قسمت حدود سه ماه طول میکشه در طی این مدت ویتامین هم نیاز دارید البته هیچ ویتامینی برای شما بهتر از ویتامین ویزا نیست که آنهم با دعای برای یکدگر میسر میشود اینو هم بگم که منم سال ۷۶ در دوران دانشجویی ام دچار این بیماری شدم
پیروز و سلامت باشید
تشکر کنندگان: ibehnam ، nasim ، poem ، maryam_ros ، reasonable ، soli asali ، hamid_fs3 ، pari pari ، عراقی ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 13:46)reasonable نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:37)ibehnam نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:34)Maryrhm نوشته:  

ibehnam عزیز

واقعا تشکر میکنم از خبر خوبی که دادید. خوش بحال فرشاد که ابوظبی جواب ایمیلشو داده، میدونید کی بهشون جواب ایمیل رو داده؟
خیلی عالیههههههههههه
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: nasim ، reasonable ، soli asali ، babak12 ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 12:47)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:17)USA2014 نوشته:  به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
ولی الکی رفتن .... الان روشون نمیشه چیزی بگن.
;-)

ببخشید دوست محترم،
مگه دزدی کردن که روشون نشه بگن؟! از هزینه ی شخصی به خودشون زحمت دادن وقت گذاشتن ،رفتن، چون براشون مهم بوده! کسی جلوی کس دیگه رو نگرفته که نره!

مگه کسی گفته قراره جلو کسیو بگیره.. شما که قربونت برم خودت داری جمله تفسیر میکنی و قضاوت میکنی... ضمنا شکلک زیر جمله منو ببین گلم.Rolleyes
راستی شیلان عزیز یک نفر رو پیدا کردم که رفته سفارت که پاسشو بزاره هفته گذشته ولی گفتن فعلا نمیگیرن...صبر کنید...از بس پاس رو دستشون مونده و رفتن گذاشتن یکم سخت میگیرن فعلا...امیدوارم که امروز خبرای خوبی برسه... ما که همه امیدواریم.Tongue

فقط یه چیز جالبه اونم اینکه اونا یه ریز میگفتن سفارت بیخوده و اصلا ویزا نمیدن و همه چی افتضاحه الان مشخص میشه به خاطر این بوده که تا کسی خبردار نشده برن دنبال ویزا که نکنه شلوغ شه و اونا سشون بی کلاه بمونه قابل توجه شما سمی جون . ببین بدیش اینه آقا فرشاد غیر بد و بیراه به سیستم این اواخر پست دیگه ای نداشت حالا رفته ویزا گرفته . حالا هم بیاد بگه دیگه لطفا بیاد بگه سیستم اینقد افتضاحه که به این راحتی ملت میرن زیر آبی ویزا میگیرن خیلی !!!!!!!!!!ببخشید آقای بهنام ولی هیچ هورا و افتخاری نداره همچین چیزی شاید فک کنید من حسودی میکنم ولی به خدا اینطوری نیست دلیل ناراحتیم اینه که این آخرا این آقا دم به دیقه پستای نا امید کننده میذاشت و یادم حتی گفت تف به این سیستم و ........... که همه میدونید اونوقت الان ملت کلیر میشن و ویزا میگیرن بدون خبر اونوقت ما باید براشون خوشحالی کنیم وکل بزنیم . جلو جلو میگم قبل از اینکه شما ها بگید اره میدونم الان همه میان میگن ناراحتی نیا یا اینکه حسودیت میشه ولی واقعیت اینه که رفتار بعضی آدما درست نیست حداقل اگه طرف یه کاربر معمولب بهشه عیب نداره ولی یه همچین کاربری این انتظار ازش نمیره کسی که هی ناله کنه و بقیه تو بدترین حال خودشون هی بهش دلداری بدن در حالی که همون حرفا امید اونارم از بین برده!!

منم با حرف شما موافقم ویزا مبارک شون ایشاااله گوشت بشه به تنشون ، منی که دارم میگم سفاتم ابوظبی نیست ایروان هست اما حداقل میومد میگفت بچه های ابوظبی نگران نباشد برای من این اتفاق افتاده که اون بچه هایی که مثل مرغ سر و بال کنده این ور و اون ور میرن یکم آرم شن ، برای همین هست که میگن مردم ایران غصه شون برای همه است اما شادی شون فقط برای خودشون ، دوستان درسی رو که امروز یاد گرفتیم این بود هیچ وقت امیدتون رو از دست ندید شاید کسی که داره حرف های ناامید کننده میزنه یا از غفلت هستش یا از ...............................
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: teacherm ، sonyz2 ، reasonable ، soli asali ، shilan ، kaaren ، USA2014 ، zaheri ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
سلام
دیروز با یکی از بچه های همینجا که الان ابوظبیه صحبت میکردم و البته ایشون شاید دلش نخواد معرفی بشه و البته فقط خودش مثل فرشاد کلیرنس خورده و برنده اصلی که همسرش بود بازم مثل فرشاد ready بود .
میگفت هر کس پاسپورتش رو میاره قبول میکنن از بس که ایرانیها دارن میرن اما به هیچ کس هیچ قولی نمیدن و میگن اوایل سپتامبر مشخص میشه و در خصوص پرونده های این شکلی 3 سپتامبر برای ready های اینچنینی قول دادن ممکنه اتفاقی بیافته اما برای کیس بعدی هیچ قولی ندادن .
این وضعیت ابوظبی بود.
در خصوص ایروان هم هر کی پاس هاش رو میاورد تحویل میگرفتن و بعد از یه آپدیت خوردن عصر بهشون زنگ میزدن که بیاید و پاسهاتون رو تحویل بگیرید و به سلامت اما اگر کلیر بودن بهشون میگن فعلا ویزا نامبر نداریم اگر میخواید میتونید پاسهاتون رو بذارید تا اوایل سپتامبر ببینیم چی میشه.
در خصوص این دو سفارت با کسانی که این کارها رو انجام دادن در ارتباطم اما در خصوص آنکارا اطلاعاتی ندارم.

نکته مسلم اینه که برید یا نرید فرقی نداره چون ویزا به اندازه کافی موجوده و ایمیل بزنید و با ایمیل جوابتون رو مبنی بر کلیر شدن یا نشدن خواهید گرفت البته بزودی خودشون قطعا اعلام خواهند کرد پس این کارا خیلی معنی نداره مگر اینکه برنده اصلی ready باشه و یا در جواب ایمیلتون کلیر شدنتون تایید شده باشه..والا صف نونوایی نیست که هر کی زودتر بره زودتر ویزا بگیره اما هر کیسی زودتر کلیر بشه بله زودتر ویزا میگیره.
موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

حالا دوستان پاشن روی همدیگه رو ببوسن.
هر چی بود تموم شد یه شام هم افتادیم:دی
دوستان یکی دو ماه بود منتظر یک خبر خوش بودید مثل اینکه فراموش کردید! بابا اینجا چرا اینقدر آرومه! کلیرها داره شروع میشه مثکه!!!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-24 ساعت 11:14)nikfar80 نوشته:  سلام بچه ها
ما وقتی برای جواب مدیکال رفتیم، دکتر کریستین فقط کارت واکسیناسیون اصلی دخترم رو به ما پس داد. و کارت زردهای مارو پیش خودش نگه داشت، الان برای مدیکال مجدد باید دوباره کارت زرد بگیریم از پاستور یا لازم نیست و چون باید واکسن آنفولانزا اواخر شهریور تزریق بشه اگه لازم نباشه دوباره کارت زرد بگیریم و بخوایم همین ایران واکسنو بزنیم کجا باید ثبت بشه که اونجا دکتر دوباره بهمون تزریق نکنه.
لطفا اگه کسی وضعیتش مشابه ما بوده و مدیکالشو تمدید کرده به من جواب بده، ممنون میشم.

سلام
ما دو هفته قبل پيش دکتر کريستين در ايروان مديکالمون رو تمديد کرديم و قبلش هم بهش ايميل زديم که پاسخ داد همون مدارکي رو که قبلا" دادم بياريد به اضافه عکس هاي جديد 4*3. که البته ما عکس قفسه سينه رو هم يادمون رفت ببريم که گفت مهم نيست چون دوباره مي گيرند . فقط چون متقاضي انجام تست سل در تابستان کمه ، روزهاي جمعه انجام ميشه و اگر روزهاي ديگر مراجعه کنيد بايد پول ده نفر را بپردازيد يعني ده هزار درام مثل ما ! البته همون جمعه هم معلوم نيست تعدادشون کامل باشه يا نه ! در ضمن يک ماه و چند روز به تاريخ اکسپاير مديکال ما باقي بود و واکسن جديد نخواست .
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nikfar80 ، shhak ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 14:06)zzarin نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 12:47)نام کاربری somi نوشته:  ببخشید دوست محترم،

فقط یه چیز جالبه اونم اینکه اونا یه ریز میگفتن سفارت بیخوده و اصلا ویزا نمیدن و همه چی افتضاحه الان مشخص میشه به خاطر این بوده که تا کسی خبردار نشده برن دنبال ویزا که نکنه شلوغ شه و اونا سشون بی کلاه بمونه قابل توجه شما سمی جون . ببین بدیش اینه آقا فرشاد غیر بد و بیراه به سیستم این اواخر پست دیگه ای نداشت حالا رفته ویزا گرفته . حالا هم بیاد بگه دیگه لطفا بیاد بگه سیستم اینقد افتضاحه که به این راحتی ملت میرن زیر آبی ویزا میگیرن خیلی !!!!!!!!!!ببخشید آقای بهنام ولی هیچ هورا و افتخاری نداره همچین چیزی شاید فک کنید من حسودی میکنم ولی به خدا اینطوری نیست دلیل ناراحتیم اینه که این آخرا این آقا دم به دیقه پستای نا امید کننده میذاشت و یادم حتی گفت تف به این سیستم و ........... که همه میدونید اونوقت الان ملت کلیر میشن و ویزا میگیرن بدون خبر اونوقت ما باید براشون خوشحالی کنیم وکل بزنیم . جلو جلو میگم قبل از اینکه شما ها بگید اره میدونم الان همه میان میگن ناراحتی نیا یا اینکه حسودیت میشه ولی واقعیت اینه که رفتار بعضی آدما درست نیست حداقل اگه طرف یه کاربر معمولب بهشه عیب نداره ولی یه همچین کاربری این انتظار ازش نمیره کسی که هی ناله کنه و بقیه تو بدترین حال خودشون هی بهش دلداری بدن در حالی که همون حرفا امید اونارم از بین برده!!

منم با حرف شما موافقم ویزا مبارک شون ایشاااله گوشت بشه به تنشون ، منی که دارم میگم سفاتم ابوظبی نیست ایروان هست اما حداقل میومد میگفت بچه های ابوظبی نگران نباشد برای من این اتفاق افتاده که اون بچه هایی که مثل مرغ سر و بال کنده این ور و اون ور میرن یکم آرم شن ، برای همین هست که میگن مردم ایران غصه شون برای همه است اما شادی شون فقط برای خودشون

شما هم گیر دادینا !!!
به من گفته ، خودشم گفته ویزاشو گرفت میاد میگه ، منم که گفتم که دوستان خوشحال باشن دیگه ... حالا شما دنبال قاتل بروسلی میگردی این وسط ؟!
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
آقا کی کلیر شده ؟ شمارش چند بوده از کجا یعنی میشه خدائیش /.؟ یکی منو روشن کنه . . . . . . ؟؟؟؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: reasonable ، hamid.eng ، soli asali ، mizan ، shhak ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 14:06)محبت نوشته:  سلام
دیروز با یکی از بچه های همینجا که الان ابوظبیه صحبت میکردم و البته ایشون شاید دلش نخواد معرفی بشه و البته فقط خودش مثل فرشاد کلیرنس خورده و برنده اصلی که همسرش بود بازم مثل فرشاد ready بود .
میگفت هر کس پاسپورتش رو میاره قبول میکنن از بس که ایرانیها دارن میرن اما به هیچ کس هیچ قولی نمیدن و میگن اوایل سپتامبر مشخص میشه و در خصوص پرونده های این شکلی 3 سپتامبر برای ready های اینچنینی قول دادن ممکنه اتفاقی بیافته اما برای کیس بعدی هیچ قولی ندادن .
این وضعیت ابوظبی بود.
در خصوص ایروان هم هر کی پاس هاش رو میاورد تحویل میگرفتن و بعد از یه آپدیت خوردن عصر بهشون زنگ میزدن که بیاید و پاسهاتون رو تحویل بگیرید و به سلامت اما اگر کلیر بودن بهشون میگن فعلا ویزا نامبر نداریم اگر میخواید میتونید پاسهاتون رو بذارید تا اوایل سپتامبر ببینیم چی میشه.
در خصوص این دو سفارت با کسانی که این کارها رو انجام دادن در ارتباطم اما در خصوص آنکارا اطلاعاتی ندارم.

نکته مسلم اینه که برید یا نرید فرقی نداره چون ویزا به اندازه کافی موجوده و ایمیل بزنید و با ایمیل جوابتون رو مبنی بر کلیر شدن یا نشدن خواهید گرفت البته بزودی خودشون قطعا اعلام خواهند کرد پس این کارا خیلی معنی نداره مگر اینکه برنده اصلی ready باشه و یا در جواب ایمیلتون کلیر شدنتون تایید شده باشه..والا صف نونوایی نیست که هر کی زودتر بره زودتر ویزا بگیره اما هر کیسی زودتر کلیر بشه بله زودتر ویزا میگیره.
موفق باشید

جناب محبت عزیز. با روند تلفن ها و تک وتوک ایمیلی کلیر شدن ها خیال همه راحته که ویزا تموم نشده. تنها نگرانی عدم اعلام شفاف و درست سفارتهاست. اینکه چرا تلفن میزنن و تو سایت نمیگن. اینکه چرا هنوز ایروان سایتش خرابه و ابوظبی جواب ایمیل نمیده. من برا خودم دو دلیل اوردم اول: فقط تعداد محدودی ویزا مونده و میخان اینطوری انتخابی دن تا مصاحبه ها تموم شه
دوم: یه برنامه دفیق برای سپتامبر دارن و به زودی همه چی رو روال میفته

من پستها و حرفهای شمارو همیشه ارامش بخش و دوست داشتنی میدونم. ولی میخام بپرسم ایا شما دلایل محکمی دارید که گزینه دوم درسته؟
نمیخام دلایل یا سندهاتون بگین چون ممکنه محرمانه باشه. همین که بگین دلیل دارین من کامل اطمینان میکنم. یه چیزی تو دل من بین دو گزینه هی اینور اونور میره. کم کم دارم خل میشم از بس یه روز شادم یه روز دپرس Smile ممنون میشم اگه جواب بدین
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
سلام دوستان,
ظاهرا این داستان تلفن از سفارت ابوظبی , صحت داره,چون امروز به یکی از دوستان ما زنگ زدن, گفتن بیاین
ویزاهاتون رو بگیرین.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
(2014-08-24 ساعت 14:12)ibehnam نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 14:06)zzarin نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:01)USA2014 نوشته:  ای بابا شماها چرا اینطوری هستین. با خودتونم دشمنی دارید.Sad

منم با حرف شما موافقم ویزا مبارک شون ایشاااله گوشت بشه به تنشون ، منی که دارم میگم سفاتم ابوظبی نیست ایروان هست اما حداقل میومد میگفت بچه های ابوظبی نگران نباشد برای من این اتفاق افتاده که اون بچه هایی که مثل مرغ سر و بال کنده این ور و اون ور میرن یکم آرم شن ، برای همین هست که میگن مردم ایران غصه شون برای همه است اما شادی شون فقط برای خودشون

شما هم گیر دادینا !!!
به من گفته ، خودشم گفته ویزاشو گرفت میاد میگه ، منم که گفتم که دوستان خوشحال باشن دیگه ... حالا شما دنبال قاتل بروسلی میگردی این وسط ؟!

نه دوست عزیز دست شما درد نکنه خیلی لطف کردید برای بچه های مهاجر سرا واقعا مرام گذاشتید اما میدونید من خیلی مواقع آروم آروم بودم اما پست آقا فرشاد رو که میخوندم یک دفعه زیر و رو میشدم اینقدر استرس زا بود ، ان شاالله به سلامتی بگیرند و برند و همیشه موفق باشند Big Grin اما با اجازه شما براشون هورا نمی فرستم چون واقعا هورا نداره Rolleyes
تشکر کنندگان: Touraj2014 ، محبت ، sonyz2 ، reasonable ، soli asali ، mizan ، shilan ، babak12 ، teacherm ، USA2014 ، قصه گو ، nedaba
چرااااااااااااااااااااااااااامن نمیام منتظر سرا. نکنه قرار یه ضرب سبز باششششششششششششم. :))))))))))
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: reasonable ، sonyz2 ، soli asali ، teacherm ، shhak ، NEURON ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 14:15)teacherm نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 14:06)محبت نوشته:  سلام
این وضعیت ابوظبی بود.

موفق باشید

جناب محبت عزیز. با روند تلفن ها و تک وتوک ایمیلی کلیر شدن ها خیال همه راحته که ویزا تموم نشده. تنها نگرانی عدم اعلام شفاف و درست سفارتهاست. اینکه چرا تلفن میزنن و تو سایت نمیگن. اینکه چرا هنوز ایروان سایتش خرابه و ابوظبی جواب ایمیل نمیده. من برا خودم دو دلیل اوردم اول: فقط تعداد محدودی ویزا مونده و میخان اینطوری انتخابی دن تا مصاحبه ها تموم شه
دوم: یه برنامه دفیق برای سپتامبر دارن و به زودی همه چی رو روال میفته

من پستها و حرفهای شمارو همیشه ارامش بخش و دوست داشتنی میدونم. ولی میخام بپرسم ایا شما دلایل محکمی دارید که گزینه دوم درسته؟
نمیخام دلایل یا سندهاتون بگین چون ممکنه محرمانه باشه. همین که بگین دلیل دارین من کامل اطمینان میکنم. یه چیزی تو دل من بین دو گزینه هی اینور اونور میره. کم کم دارم خل میشم از بس یه روز شادم یه روز دپرس Smile ممنون میشم اگه جواب بدین
دروووود بر آق معلم عزیزززززز
اصلاً لپ مطلب رو بیان کردی ...
منم یه همچین چیزایی تو ذهنم به صورت آشفته داشت وول میخوردا ... شما از آشفتگی نجاتش دادی و سر و سامونی بهش دادی Big GrinBig Grin
منم سوالم از استاد امین خان همینه ... منم ایشون رو قبول دارم در حد آقا تختی ...

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: lida55 ، reasonable ، mizan ، soli asali ، محبت ، teacherm ، pari pari ، Alissa ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان