موضوعها: 0
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 13:46)reasonable نوشته: (2014-08-24 ساعت 13:37)ibehnam نوشته: (2014-08-24 ساعت 13:34)Maryrhm نوشته: (2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته: (2014-08-24 ساعت 13:01)USA2014 نوشته:
گفته بود نگم ! ولی میگم !!
فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، همین امروز فردا هم ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... 
دلیل اینکه گفته بود نگم ، چون ایشو نشده ، که میشه و خودشم میاد میگه ... شایدم به خاطر همون حرفاست که یکی نمیاد و چیزی بگه !!! مورد داشتیم به خاطر همین حرف ها آپدیتشو اینجوری مینوسه : *1 Aug !!!! یعنی ستارت تو چش و چااالم !! مورد داریم جای ستاره اندی میزاره !! اگه مورد دیدید کیسش رو نوشته هفت هزار و حسن شماعی زاده ، غافل گیر نشید ...
به افتخار عمو فرشااااااااااااااااااااااد غر غروووووووووووووو
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ibehnam عزیز
واقعا تشکر میکنم از خبر خوبی که دادید. خوش بحال فرشاد که ابوظبی جواب ایمیلشو داده، میدونید کی بهشون جواب ایمیل رو داده؟
خیلی عالیههههههههههه
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دیروز با یکی از بچه های همینجا که الان ابوظبیه صحبت میکردم و البته ایشون شاید دلش نخواد معرفی بشه و البته فقط خودش مثل فرشاد کلیرنس خورده و برنده اصلی که همسرش بود بازم مثل فرشاد ready بود .
میگفت هر کس پاسپورتش رو میاره قبول میکنن از بس که ایرانیها دارن میرن اما به هیچ کس هیچ قولی نمیدن و میگن اوایل سپتامبر مشخص میشه و در خصوص پرونده های این شکلی 3 سپتامبر برای ready های اینچنینی قول دادن ممکنه اتفاقی بیافته اما برای کیس بعدی هیچ قولی ندادن .
این وضعیت ابوظبی بود.
در خصوص ایروان هم هر کی پاس هاش رو میاورد تحویل میگرفتن و بعد از یه آپدیت خوردن عصر بهشون زنگ میزدن که بیاید و پاسهاتون رو تحویل بگیرید و به سلامت اما اگر کلیر بودن بهشون میگن فعلا ویزا نامبر نداریم اگر میخواید میتونید پاسهاتون رو بذارید تا اوایل سپتامبر ببینیم چی میشه.
در خصوص این دو سفارت با کسانی که این کارها رو انجام دادن در ارتباطم اما در خصوص آنکارا اطلاعاتی ندارم.
نکته مسلم اینه که برید یا نرید فرقی نداره چون ویزا به اندازه کافی موجوده و ایمیل بزنید و با ایمیل جوابتون رو مبنی بر کلیر شدن یا نشدن خواهید گرفت البته بزودی خودشون قطعا اعلام خواهند کرد پس این کارا خیلی معنی نداره مگر اینکه برنده اصلی ready باشه و یا در جواب ایمیلتون کلیر شدنتون تایید شده باشه..والا صف نونوایی نیست که هر کی زودتر بره زودتر ویزا بگیره اما هر کیسی زودتر کلیر بشه بله زودتر ویزا میگیره.
موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
حالا دوستان پاشن روی همدیگه رو ببوسن.
هر چی بود تموم شد یه شام هم افتادیم:دی
دوستان یکی دو ماه بود منتظر یک خبر خوش بودید مثل اینکه فراموش کردید! بابا اینجا چرا اینقدر آرومه! کلیرها داره شروع میشه مثکه!!!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
آقا کی کلیر شده ؟ شمارش چند بوده از کجا یعنی میشه خدائیش /.؟ یکی منو روشن کنه . . . . . . ؟؟؟؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان,
ظاهرا این داستان تلفن از سفارت ابوظبی , صحت داره,چون امروز به یکی از دوستان ما زنگ زدن, گفتن بیاین
ویزاهاتون رو بگیرین.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
چرااااااااااااااااااااااااااامن نمیام منتظر سرا. نکنه قرار یه ضرب سبز باششششششششششششم. :))))))))))
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم كه غم از روی رود…!
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 14:15)teacherm نوشته: (2014-08-24 ساعت 14:06)محبت نوشته: سلام
دیروز با یکی از بچه های همینجا که الان ابوظبیه صحبت میکردم و البته ایشون شاید دلش نخواد معرفی بشه و البته فقط خودش مثل فرشاد کلیرنس خورده و برنده اصلی که همسرش بود بازم مثل فرشاد ready بود .
میگفت هر کس پاسپورتش رو میاره قبول میکنن از بس که ایرانیها دارن میرن اما به هیچ کس هیچ قولی نمیدن و میگن اوایل سپتامبر مشخص میشه و در خصوص پرونده های این شکلی 3 سپتامبر برای ready های اینچنینی قول دادن ممکنه اتفاقی بیافته اما برای کیس بعدی هیچ قولی ندادن .
این وضعیت ابوظبی بود.
در خصوص ایروان هم هر کی پاس هاش رو میاورد تحویل میگرفتن و بعد از یه آپدیت خوردن عصر بهشون زنگ میزدن که بیاید و پاسهاتون رو تحویل بگیرید و به سلامت اما اگر کلیر بودن بهشون میگن فعلا ویزا نامبر نداریم اگر میخواید میتونید پاسهاتون رو بذارید تا اوایل سپتامبر ببینیم چی میشه.
در خصوص این دو سفارت با کسانی که این کارها رو انجام دادن در ارتباطم اما در خصوص آنکارا اطلاعاتی ندارم.
نکته مسلم اینه که برید یا نرید فرقی نداره چون ویزا به اندازه کافی موجوده و ایمیل بزنید و با ایمیل جوابتون رو مبنی بر کلیر شدن یا نشدن خواهید گرفت البته بزودی خودشون قطعا اعلام خواهند کرد پس این کارا خیلی معنی نداره مگر اینکه برنده اصلی ready باشه و یا در جواب ایمیلتون کلیر شدنتون تایید شده باشه..والا صف نونوایی نیست که هر کی زودتر بره زودتر ویزا بگیره اما هر کیسی زودتر کلیر بشه بله زودتر ویزا میگیره.
موفق باشید
جناب محبت عزیز. با روند تلفن ها و تک وتوک ایمیلی کلیر شدن ها خیال همه راحته که ویزا تموم نشده. تنها نگرانی عدم اعلام شفاف و درست سفارتهاست. اینکه چرا تلفن میزنن و تو سایت نمیگن. اینکه چرا هنوز ایروان سایتش خرابه و ابوظبی جواب ایمیل نمیده. من برا خودم دو دلیل اوردم اول: فقط تعداد محدودی ویزا مونده و میخان اینطوری انتخابی دن تا مصاحبه ها تموم شه
دوم: یه برنامه دفیق برای سپتامبر دارن و به زودی همه چی رو روال میفته
من پستها و حرفهای شمارو همیشه ارامش بخش و دوست داشتنی میدونم. ولی میخام بپرسم ایا شما دلایل محکمی دارید که گزینه دوم درسته؟
نمیخام دلایل یا سندهاتون بگین چون ممکنه محرمانه باشه. همین که بگین دلیل دارین من کامل اطمینان میکنم. یه چیزی تو دل من بین دو گزینه هی اینور اونور میره. کم کم دارم خل میشم از بس یه روز شادم یه روز دپرس
ممنون میشم اگه جواب بدین
دروووود بر آق معلم عزیزززززز
اصلاً لپ مطلب رو بیان کردی ...
منم یه همچین چیزایی تو ذهنم به صورت آشفته داشت وول میخوردا ... شما از آشفتگی نجاتش دادی و سر و سامونی بهش دادی 

منم سوالم از استاد امین خان همینه ... منم ایشون رو قبول دارم در حد آقا تختی ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco