کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-24 ساعت 19:30)komboze نوشته:  ممنون از پاسخت.به نظرت برای ویزای دبی اقدام کنم یا زوده فعلا؟
سلام. ویزای دوبی رو کلیر که شدید با خیال راحت میتونی بگیری..میل خودتونه.
[/quote]
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، sonyz2 ، nedaba
سلام دوستان. بنده هم منتظر ایمیل یا تلفن سفارت هستم. عجله نکنید به همه میرسه!

[عکس: 1b0w_dm2-clip-calllucy620.jpg]
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

یکی از دوستان از سفارت ابوظبی خبر داد که امروز 14 تا 15 تا کیس لاتاری اومده بودن و علیرغم اینکه بهشون گفتن که کلیر شدن ولی ویزا نامبر ندارن و نمیتونن ویزا بدن و از کسی هم پاسپورت قبول نکردن شماره تلفن گرفتن که خبر میدیم .ظاهرا مثل ایروان یکم هم تضعیف روحیه کرده گفته دیگه اعلام نمیکنیم و تمام شد غافل از اینکه ما این اراجیف تو گوشمون نمیره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
کمرنگی کیاااانوووش . دلمون تنگ میشه ها
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، lighter ، کیانوش2 ، shhak ، pari pari ، sonyz2 ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-24 ساعت 18:55)azadeh2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 18:51)mahan1331 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 18:43)amir rad نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 18:35)kaaren نوشته:  دوستان باز هم خبر خوب
از بین کیس های بالای 7000 کیس های زیر امروز از ابوظبی ایشود شدند همه اونها آپدیت 21 آگست داشتند. و احتمالاً امروز پاسهاشون رو تحویل دادن همین امروز هم ایشود شدند ببینید سفارت با چه سرعتی کار میکنه!!!!!!!!!!
SmileSmileSmileSmile
8018
7927
7895
7833
7807
7800
7783
7491
7157
خدا رو شکر خوش به حالشون.ما هم بالای 7000 هسیم ولی فقط دوتا آپ داشتیم
ما کیس 4000 هستیم چرا ما رو کلیررررررر نمی کنند خوب؟Sad
دوست عزیز نگران نشید این کیس نامبرها همون یکضربی های جولای بودند...
نه MASSI خانوم گفتن خودشون برنده بودن همسرشون AP خوردن بخاطر سربازی
در ضمن مصاحبشون 9جون بوده طبق امضاشون اون موقع هنوز مشکلات سیستم وجود نداشته
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: soli asali ، katanaser ، pari pari ، sonyz2 ، مارکوپولو ، reasonable ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 18:43)amir rad نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 18:35)kaaren نوشته:  دوستان باز هم خبر خوب
از بین کیس های بالای 7000 کیس های زیر امروز از ابوظبی ایشود شدند همه اونها آپدیت 21 آگست داشتند. و احتمالاً امروز پاسهاشون رو تحویل دادن همین امروز هم ایشود شدند ببینید سفارت با چه سرعتی کار میکنه!!!!!!!!!!
SmileSmileSmileSmile
8018
7927
7895
7833
7807
7800
7783
7491
7157
خدا رو شکر خوش به حالشون.ما هم بالای 7000 هسیم ولی فقط دوتا آپ داشتیم

ایروان چی پـــــــــــــــــــــــــس Sad((((
تشکر کنندگان: soli asali ، Farnoodh ، shhak ، مارکوپولو ، nedaba ، قصه گو ، NarCssuS
سلام
با تبریک فاوان خدمت دوستانی که کلیر شدن ولی انگار هنوز از ایروان خبری نیست 2014as52.. و آخرین آپ 14 آگوست امیدوارم ایروان هم شدوع کنه
تشکر کنندگان: shhak ، pari pari ، soli asali ، مارکوپولو ، nedaba ، NarCssuS
(2014-08-24 ساعت 13:17)ibehnam نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 13:01)USA2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 12:47)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 11:17)USA2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:37)shilan نوشته:  بچه ها یه حسی بهم میگه الان خیلی ها ابوظبی هستن ولی خوب چرا نگفته رفتن غیبتشون کاملا مشهوده ؟ کاش بعد گرفتن ویزا یه خبری میدادند هرچند که به نظر من تا خود سفارت اعلام کلیر نکنه بعیده که کسی تو آگوست ویزا بگیره.

به نظرم حست درست میگه.شک نکن.
ولی الکی رفتن .... الان روشون نمیشه چیزی بگن.
;-)

ببخشید دوست محترم،
مگه دزدی کردن که روشون نشه بگن؟! از هزینه ی شخصی به خودشون زحمت دادن وقت گذاشتن ،رفتن، چون براشون مهم بوده! کسی جلوی کس دیگه رو نگرفته که نره!

خیلی راحت مردمو قضاوت نکنیم!
شاید به خاطر همین حرفاست که آدم رغبت نمیکنه دیگه اینجا چیزی بنویسه...

ای بابا شماها چرا اینطوری هستین. با خودتونم دشمنی دارید.Sad
مگه کسی گفته قراره جلو کسیو بگیره.. شما که قربونت برم خودت داری جمله تفسیر میکنی و قضاوت میکنی... ضمنا شکلک زیر جمله منو ببین گلم.Rolleyes
ولی به هر حال مهم نیست فقط خواستم بگم به خودتون هم توجه کنید.Smile
راستی شیلان عزیز یک نفر رو پیدا کردم که رفته سفارت که پاسشو بزاره هفته گذشته ولی گفتن فعلا نمیگیرن...صبر کنید...از بس پاس رو دستشون مونده و رفتن گذاشتن یکم سخت میگیرن فعلا...امیدوارم که امروز خبرای خوبی برسه... ما که همه امیدواریم.Tongue

گفته بود نگم !‌ ولی میگم !!‌Big Grin
فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، همین امروز فردا هم ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... Wink
دلیل اینکه گفته بود نگم ، چون ایشو نشده ، که میشه و خودشم میاد میگه ... شایدم به خاطر همون حرفاست که یکی نمیاد و چیزی بگه !!! مورد داشتیم به خاطر همین حرف ها آپدیتشو اینجوری مینوسه : *1 Aug !!!! یعنی ستارت تو چش و چااالم !! مورد داریم جای ستاره اندی میزاره !! اگه مورد دیدید کیسش رو نوشته هفت هزار و حسن شماعی زاده ، غافل گیر نشید ...
به افتخار عمو فرشااااااااااااااااااااااد غر غروووووووووووووو
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکشون باشه.هوررررررررررااااااااااااااااا دستشون رو سر ماBig Grin
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: shhak ، pari pari ، soli asali ، niki88 ، Alissa ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 13:44)ibehnam نوشته:  من شخصاً مخالف ایمیل زدن بودم ...
ولی به نظر من همه ایمیل بزنیم در یک روز و ساعت مشخص ...
وقتی ببینن این همه آدم دارن گیر میدن یه تکونی به خودشون میدن ...
به نظرم از دعای دسته جمعی راهگشا تر باشه .
اگه موافقید همه امشب ساعت 10 شب ایمیل بزنیم . موافقاش لایک کنن Wink

موافقمممممممممممممBig Grin
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 19:42)alimomen نوشته:  یکی از دوستان از سفارت ابوظبی خبر داد که امروز 14 تا 15 تا کیس لاتاری اومده بودن و علیرغم اینکه بهشون گفتن که کلیر شدن ولی ویزا نامبر ندارن و نمیتونن ویزا بدن و از کسی هم پاسپورت قبول نکردن شماره تلفن گرفتن که خبر میدیم .ظاهرا مثل ایروان یکم هم تضعیف روحیه کرده گفته دیگه اعلام نمیکنیم و تمام شد غافل از اینکه ما این اراجیف تو گوشمون نمیره

علی آقا یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم. منظور از تمام شد چی بوده دقیقا؟
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: shhak ، sonyz2 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 19:42)alimomen نوشته:  یکی از دوستان از سفارت ابوظبی خبر داد که امروز 14 تا 15 تا کیس لاتاری اومده بودن و علیرغم اینکه بهشون گفتن که کلیر شدن ولی ویزا نامبر ندارن و نمیتونن ویزا بدن و از کسی هم پاسپورت قبول نکردن شماره تلفن گرفتن که خبر میدیم .ظاهرا مثل ایروان یکم هم تضعیف روحیه کرده گفته دیگه اعلام نمیکنیم و تمام شد غافل از اینکه ما این اراجیف تو گوشمون نمیره
سلام علی آقای با صفای خودمون.تازه داشتم شاد میشدم داش علی. ولی با توجه به اینکه اخبارتو باور دارم یه کم حالم گرفته شد.آخه امروز بعد از چند آپدیت از آمریکا ساعت 3 و نیم بعداز ظهر از سفارت آپ خوردم و فکر کردم کلیر شدن و رسیدن به ویزای یو اس تموم شدست. ولی اگه این خبر واقعا درست باشه پس فعلا تو برزخیم.درسته داش علی؟
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: shhak ، soli asali ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 19:44)teacherm نوشته:  کمرنگی کیاااانوووش . دلمون تنگ میشه ها

استاد جان سر کارم بخدا. علاوه بر کارهای مشابه شما نامردا مسئولیت اداری هم بهم دادن. 7 میرسم خونه و زود میام اینجا بلکه فرجی بشه فرار کنیم.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: abbas09 ، spv ، poem ، teacherm ، majid_eng ، shhak ، manamilad ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 20:00)komboze نوشته:  
سلام علی آقای با صفای خودمون.تازه داشتم شاد میشدم داش علی. ولی با توجه به اینکه اخبارتو باور دارم یه کم حالم گرفته شد.آخه امروز بعد از چند آپدیت از آمریکا ساعت 3 و نیم بعداز ظهر از سفارت آپ خوردم و فکر کردم کلیر شدن و رسیدن به ویزای یو اس تموم شدست. ولی اگه این خبر واقعا درست باشه پس فعلا تو برزخیم.درسته داش علی؟

والا چی بگم حال خودم هم گرفته شد ظاهرا گفته به یک عده محدود تماس گرفتیم و ویزا شامل حال اونها میشه فقط-ولی از قابل اعتماد یودن اخبار خیالم صد در صد جمع هست -اصلا معلوم نیست دارن چیکار میکنن خودم یکی دو هفته دیگه احتمالا میرم ببینم چه خبره
همه اینها رو نغمه خانم گفته
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، shhak ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-08-24 ساعت 20:08)alimomen نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:00)komboze نوشته:  

والا چی بگم حال خودم هم گرفته شد ظاهرا گفته به یک عده محدود تماس گرفتیم و ویزا شامل حال اونها میشه فقط-ولی از قابل اعتماد یودن اخبار خیالم صد در صد جمع هست -اصلا معلوم نیست دارن چیکار میکنن خودم یکی دو هفته دیگه احتمالا میرم ببینم چه خبره
همه اینها رو نغمه خانم گفته
آقا دمت گرم خبر میدی،پس با این اوصاف اونجوری که میگنم خبری نیست چیکار کنیم ؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: shhak ، soli asali ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 18:17)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 17:43)pari pari نوشته:  اقا فرشاد و massi عزيز صميمانه بهتون تبريك ميگم. خدايا شكرت.
هورااااااااااااااااااا
سلام
پری عزیز واقعا به این همه شکیبایی باید هزاران هزار بار آفرین گفت از این که با وجود این همه مشکلات باز از دیدن ویزای دوستان فقط حس خوش حالی در دلت جا دارد و بس
از امشب فراموش نمی کنم با تمام وجود برایت دعا کنم
موفق باشی

لطف شما هميشه شامل حال ما بوده مامان خانم گل. نميتونم بگم اگه من كليير نشم ناراحت نميشم چون دروغه ولى اينو باور كنيد با كليير شدن تك تك دوستان منتظرم از ته دل خوشحال ميشم حتى اگه خودم كليير نشم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان