کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تبريک و هورا براي دوستان کلير شده
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
تشکر کنندگان: pari pari ، shhak ، manamilad ، soli asali ، مارکوپولو ، Alissa ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 20:17)amir rad نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:08)alimomen نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:00)komboze نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 19:42)alimomen نوشته:  یکی از دوستان از سفارت ابوظبی خبر داد که امروز 14 تا 15 تا کیس لاتاری اومده بودن و علیرغم اینکه بهشون گفتن که کلیر شدن ولی ویزا نامبر ندارن و نمیتونن ویزا بدن و از کسی هم پاسپورت قبول نکردن شماره تلفن گرفتن که خبر میدیم .ظاهرا مثل ایروان یکم هم تضعیف روحیه کرده گفته دیگه اعلام نمیکنیم و تمام شد غافل از اینکه ما این اراجیف تو گوشمون نمیره
سلام علی آقای با صفای خودمون.تازه داشتم شاد میشدم داش علی. ولی با توجه به اینکه اخبارتو باور دارم یه کم حالم گرفته شد.آخه امروز بعد از چند آپدیت از آمریکا ساعت 3 و نیم بعداز ظهر از سفارت آپ خوردم و فکر کردم کلیر شدن و رسیدن به ویزای یو اس تموم شدست. ولی اگه این خبر واقعا درست باشه پس فعلا تو برزخیم.درسته داش علی؟

والا چی بگم حال خودم هم گرفته شد ظاهرا گفته به یک عده محدود تماس گرفتیم و ویزا شامل حال اونها میشه فقط-ولی از قابل اعتماد یودن اخبار خیالم صد در صد جمع هست -اصلا معلوم نیست دارن چیکار میکنن خودم یکی دو هفته دیگه احتمالا میرم ببینم چه خبره
همه اینها رو نغمه خانم گفته
آقا دمت گرم خبر میدی،پس با این اوصاف اونجوری که میگنم خبری نیست چیکار کنیم ؟

به احتمال قریب به یقین این افراد همه کسانی هستن که قرار نبوده apبخورن ولی چون ویزا نداشتن بهشون ندادن حالا یک سری ویزای محدود اومده دستشون به اینها تماس گرفتن و بهشون ویزا دادن حالا باید ببینیم سپتامبر چه اتفاقی میفته به نظرم خوشحالی واقعی زمانی هست که توی سایت طبق روال قبل اسمها رو صدا بزنن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، poem ، اسفند89 ، shhak ، pari pari ، manamilad ، banafsh14 ، soli asali ، Alissa ، nedaba ، nazanin fatemi
[q
دوستان یکی به من بگه این دوتا دوستمون دقیقا چجوری کلیر شدن؟ من چند صفحه خوندم سر در نیاوردم
[/quote]

از طریق ایمیل از طرف سفارت دوست من....
[/quote]

ضمن عرض تبریک فراوون به ۲ عزیز ویزا گرفته. پس چرا خانوم مسی لطف نمی کنن متن ایمیلی که سفرت بهشون زده رو اینجا بزارن. شاید تا الان ۵ نفر از پیشکسوت ها هم ازشون همین درخواست رو داشتن.
یعنی اینقد سرتون شلوغه?
[/quote
سفارت زده بود که پروسه اداري انجام شده و پاساتونو بفرستين و من هم به همسرم اطلاع دادم و پاسارو برد سفارت ...
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: manamilad ، shhak ، sonyz2 ، soli asali ، pari pariaaa ، Alissa ، reasonable ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 19:42)alimomen نوشته:  یکی از دوستان از سفارت ابوظبی خبر داد که امروز 14 تا 15 تا کیس لاتاری اومده بودن و علیرغم اینکه بهشون گفتن که کلیر شدن ولی ویزا نامبر ندارن و نمیتونن ویزا بدن و از کسی هم پاسپورت قبول نکردن شماره تلفن گرفتن که خبر میدیم .ظاهرا مثل ایروان یکم هم تضعیف روحیه کرده گفته دیگه اعلام نمیکنیم و تمام شد غافل از اینکه ما این اراجیف تو گوشمون نمیره

سلام تمام صحبتهاي بالا دروغ محض هست من الان دبي هستم و صبح هم سفارت بودم خيليا ايشو شدن و پاس خيليا را هم گرفتن كه پنج شنبه ويزا بدن
من که میزان امیدواریم دیگه به صفر رسیده ؛ فقط دوست دارم روزای سخت تموم بشه زودتر، اگه اینا امتحان زندگیه خدایا خیلی سخته بسه خواهش میکنم ازت .
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pariaaa ، pari pari ، milad.m1986 ، hamid.eng ، S.gh ، nedaba ، برسام٤ ، قصه گو ، me_u
(2014-08-24 ساعت 20:22)alimomen نوشته:  به احتمال قریب به یقین این افراد همه کسانی هستن که قرار نبوده apبخورن ولی چون ویزا نداشتن بهشون ندادن حالا یک سری ویزای محدود اومده دستشون به اینها تماس گرفتن و بهشون ویزا دادن حالا باید ببینیم سپتامبر چه اتفاقی میفته به نظرم خوشحالی واقعی زمانی هست که توی سایت طبق روال قبل اسمها رو صدا بزنن

داش علی خودمونیم اگه پاسپورتهای همه رو میگرفتند و همشونو هم قبول می کردند چه اتفاقی جلوی سفارت می افتاد؟ هنوز آگوست تموم نشده یه عده بدون اینکه خبری بگیرند میرن و می خوان با وجود اینکه کیسهای پایینتر منتظرند تو صف ویزا هم بی نظمی ایجاد کنند. اگر غیر از این چیزی می گفتند من خیلی تعجب می کردم. از ماست که بر ماست.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-24 ساعت 20:26)زيبا نوشته:  

سلام تمام صحبتهاي بالا دروغ محض هست من الان دبي هستم و صبح هم سفارت بودم خيليا ايشو شدن و پاس خيليا را هم گرفتن كه پنج شنبه ويزا بدن
منظورتون اینه که حتا کسایی که کلیر نشده بودند هم پاسشون تحویل گرفتند ازشون؟
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-24 ساعت 20:29)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:22)alimomen نوشته:  [به احتمال قریب به یقین این افراد همه کسانی هستن که قرار نبوده apبخورن ولی چون ویزا نداشتن بهشون ندادن حالا یک سری ویزای محدود اومده دستشون به اینها تماس گرفتن و بهشون ویزا دادن حالا باید ببینیم سپتامبر چه اتفاقی میفته به نظرم خوشحالی واقعی زمانی هست که توی سایت طبق روال قبل اسمها رو صدا بزنن

داش علی خودمونیم اگه پاسپورتهای همه رو میگرفتند و همشونو هم قبول می کردند چه اتفاقی جلوی سفارت می افتاد؟ هنوز آگوست تموم نشده یه عده بدون اینکه خبری بگیرند میرن و می خوان با وجود اینکه کیسهای پایینتر منتظرند تو صف ویزا هم بی نظمی ایجاد کنند. اگر غیر از این چیزی می گفتند من خیلی تعجب می کردم. از ماست که بر ماست.

اقا پاس همه را گرفتن
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، مارکوپولو ، reasonable ، قصه گو
سلام
تبریک به دوستانی که ویزا گرفتند و با امید به دریافت ویزا برای همه دوستان
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: poem ، manamilad ، shhak ، sonyz2 ، pari pari ، soli asali ، S.gh ، nedaba ، lighter ، maryam_ros ، mizan ، مارکوپولو ، Alissa ، قصه گو ، me_u
(2014-08-24 ساعت 20:27)azadeh2014 نوشته:  من که میزان امیدواریم دیگه به صفر رسیده ؛ فقط دوست دارم روزای سخت تموم بشه زودتر، اگه اینا امتحان زندگیه خدایا خیلی سخته بسه خواهش میکنم ازت .
اندکی صبر سحر نزدیک نزدیک است Smile
راستش من یکی یادم نمیاد تا حالا چیزیو آسون بدست آورده باشم Big Grin
چیزی نمونده دوست عزیز بزودی هممون به آرزومون میرسیم.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
(2014-08-24 ساعت 19:57)majid_eng نوشته:  [quote='alimomen' pid='540294' dateline='1408893157']
یکی از دوستان از سفارت ابوظبی خبر داد که امروز 14 تا 15 تا کیس لاتاری اومده بودن و علیرغم اینکه بهشون گفتن که کلیر شدن ولی ویزا نامبر ندارن و نمیتونن ویزا بدن و از کسی هم پاسپورت قبول نکردن شماره تلفن گرفتن که خبر میدیم .ظاهرا مثل ایروان یکم هم تضعیف روحیه کرده گفته دیگه اعلام نمیکنیم و تمام شد غافل از اینکه ما این اراجیف تو گوشمون نمیره

ببخشیدها ولی اگر میشه یه لطفی کنید برید کیس نامبرهایی که از ابوظبی اعلام کردم ایشود شدند رو چک کنید بعد جو ناامیدی بدید. از دوستتون هم تشکر کنید بگید لطفا دیگه از این شایعات نپراکنند. به خدا گناه داره مردم آزاری
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، S.gh ، مارکوپولو ، reasonable ، قصه گو
(2014-08-24 ساعت 20:31)زيبا نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:29)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:22)alimomen نوشته:  [به احتمال قریب به یقین این افراد همه کسانی هستن که قرار نبوده apبخورن ولی چون ویزا نداشتن بهشون ندادن حالا یک سری ویزای محدود اومده دستشون به اینها تماس گرفتن و بهشون ویزا دادن حالا باید ببینیم سپتامبر چه اتفاقی میفته به نظرم خوشحالی واقعی زمانی هست که توی سایت طبق روال قبل اسمها رو صدا بزنن

اقا پاس همه را گرفتن

زیبای عزیز اگر آ_مریکا کشوری است که همینطوری بدون توجه به زمان انتظار امثال بنده که 6 ماهه منتظرم همینطوری هر کی بره دم سفارت ویزا میده من دیگه این ویزا رو نمی خوام! من اینجا از همین کارها خسته شدم! اگه اینطوریه کاش هیچوقت اسم منو اعلام نکنن چون نزدیکی به خانوادم به اندازه کل قاره اونها ارزش داره!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

سلام
قبل هر چیز آزّ قضاوت‌های نا عادلانه تون ممنون.

من کاملا قبلش توضیح داده بودم که دارم یه کاری می‌کنم و اگه به نتیجه رسید میام مینیویسم و چون با دوستان مهاجرسرا از جمله سومی خانوم و آقا بهنام و چند نفر دیگه با وایبر در تماس بودم مهاجرسرا نمیومدم.
من ۲ هفته دوبی‌ بودم و خواستم ریسک کنم و همین جوری برم سفارت و ۱شنبه رفتم سفارت ، داخل سفارت خیلی‌ کیس‌های لاتاری بودن. نوبت من شد ولی‌ متاسفانه پاسپورتم رو نگرفتن و گفتن کی‌ بهتون گفت پاسپورت رو بیارید گفتم هیچ کس چون خانومم ویزا گرفته چند وقت پیش گفتم منم شاید مراحلم تموم شده باشه گفتن خیر تموم نشده و دست از پا دراز تر اومدم بیرون.
مین اینو رک میگم اونجا التماس هم کردم برام ذره ای‌ اهمیت نداشت کی‌ چی‌ فکر میکنه اونجا کسی صدام رو مشنوه یا نه. التماس کردم ولی‌ موفق نشدم.

من هر ۲-۳ روز یه بار ایمیل میزدم به سفارت و توی سفارت هم گفتم که من هر چی‌ ایمیل میزنم جوابی‌ نمی‌گیرم، تا اینکه ۳شنبه صبح به من گفتن که مراحل اداریه شما به پایان رسیده ولی‌ ویزا برای صدور نداریم ولی‌ میتونید پاسپورتتون رو دراپ کنید و همون روز این کار رو انجام دادم ساعت ۲.

تا اینجا فکر نمیکنم اتفاق خاصی‌ افتاده بوده که قرار باشه بیام بگم!
تا امروز صبح! که به من تماس گرفتن و گفتن ویزاتون آمادس و میتونید بیاید بگیرید.
من دقیقا ۴ ساعت هست که چشمم به جمال ویزا روشن شده و ایشو شدم و اومدم که خبر رو بدم.

اگه تا قبل این در جریان نذاشتم برا این بود که خبری نشده بود که بگم ! الان هم دارم عرض می‌کنم.
در ضمن من خانومم خیلی‌ قبل تر از من ویزا نگرفته بود و تقریبا ۱ هفته قبل من رفته بود و هر ۲ بار که رفت پاسپورت بده و بگیره راجع به کیس من سوال میکرد.

در مورد سفارت توئه سفارت کیس لاتاری خیلی‌ زیاد بود و به هر کس می‌گفتم شما چه جوری کلیر شدید می‌گفتن با ایمیل.
از ته قلبم امیدوارم چه کسایی که از من بدشون میاد چه خوششون میاد ویزاشونو بگیرن واقعاً ناراحتم.
اینو کسایی که با من در تماس هستنن خودشون می‌دونن واقعاً از ته دلم ناراحتم اینکه سفارت داره اینجوری میکنه.
بازم میگم من غیبت نداشتم من شمارمو به آقا بهنام و چند نفر دیگه که باهاشون در اینجا دوست هستم دادم که دیگه مهاجرسرا نیایم چون همگی‌ معتقد بودیم اعصابمون خورد می‌شه برا همین با وایبر در تماس بودیم.
و در لحظه لحظه کار من قرار داشتن. شرمنده اگه کسی‌ رو رنجوندم.

اینم اضافه کنم من تو سفارت که بودم اینو از من نشنیده بگیرید ولی‌ کسایی که یکیشون کلیر شده بود پاسپورت جفتشون رو میگرفتن.

من اگه اشتباه نمیکردم و پاسپورت خانومم رو جدا نمیدادم مال خودم رو هفته‌ بعد الان ۱ هفته بود که ویزا داشتم.

میگم اینو مطمئن نیستم ولی‌ کسایی که یکیشون کلیر شده بود اون می‌گفتن ما کلیر شدیم اینم پاسپورت همسرمون و بچه‌ا‌‌مون و میگرفتن ازشون. ولی‌ من گفتم خانومم هفته پیش گرفته من اومدم ویزامو بگیرم گفتن نه شما در مراحل اداری هستین و سایت رو چک کنید و....

ممنون
خوشحالم.
(2014-08-24 ساعت 20:40)farshadm999 نوشته:  سلام
قبل هر چیز آزّ قضاوت‌های نا عادلانه تون ممنون....

فرشاد تبریک! دیدی گفتم! حالا داستان تو از امروز شرووووووع شده! بدو فرشاد! بدو!

تشکر کنندگان: farshadm999 ، shhak ، poem ، manamilad ، pari pari ، soli asali ، S.gh ، lighter ، mizan ، مارکوپولو ، nedaba ، قصه گو
امیدوارم خیلی از چیزهایی که دوستان نوشتن، حقیقت نداشته باشه
گرفتن ویزای بعضی دوستان جای خوشحالی داره و من بهشون تبریک میگم، ولی بقیه قسمتها یه مقدار ناراحت کننده است
گرفتن ویزا به هرقیمتی؟؟!!!!
حفظ حرمت و شخصیت خودمون پس چی میشه؟؟؟!!!
به قول دوست عزیزمون، واقعا اگر کشوری که تقاضای اقامتش را داریم، اینطوری میخواد ویزا بده، میخوام هفتاد سال سیاه نده
به خدا تک تک ماها مسوول هستیم که چطور در بقیه کشورها رفتار کنیم و چه ذهنیتی را از ایرانیها برای دیگران بسازیم..........
خدا گواهه من فقط دارم انتظار میکشم که زودتر سپتامبر هم بیاد و تموم بشه و پرونده لاتاری 2014 بسته بشه، حالا چه ویزا بگیرم و چه نگیرم
البته آرزوی خوشحالی همه دوستان را در پایان سپتامبر دارم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان