موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 11:03)bobo_ir نوشته: (2014-08-25 ساعت 10:41)nasim نوشته: (2014-08-25 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته: اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
شهریار عزیز
این یه ایمیل تکراریه . من 2 بار میل زدم هر دوبار عینا اینو فرستادن
اما این دیگه حرفی از ap نمی زنه . قبلا ایمیلشون می گفت شما هنوز مرجله ap هستین
بعد از ايميل فوق مجددا ايميل زير را ديروز فرستادم به اين مضمون:
Dear Sir/Mam
Please to inform you of our very long time waiting, started in 1st, April ,2014. I would appreciate you if notify me of my husband's "Administrative Processing" result.thank you so much.
و مجددا امروز پاسخ داده اند :
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
You can file a petition for your husband in USCIS.
اگر دقت كرده باشيد با ايميل هاي قديمي پرونده هاي ما در ceac آپديت ميشد ولي اخيرا اين اتفاق نمي افتد، همچنين همانطور كه نسيم گفت ديگر حرفي از AP در ميان نيست! اگر نمي نوشتند: "You can file a petition for your husband in USCIS" ميشد نتيجه گرفت كه نتيجه AP مثبت است ولي با نوشتن اين جمله دو نتيجه مي توان گرفت : 1-يا نتيجه refuse است و اعلام نمي كنند. 2-يا از نتيجه بي اطلاع هستند و به پرونده دسترسي ندارند. در خصوص مورد اول ممكن است به دليل عدم ايجاد ازدحام جلوي سفارت موضوع را اعلام نكنند و در مورد دوم هم با توجه به نزديكي به سپتامبر عدم دسترسي به پرونده بعيد به نظر مي رسد! لطفا دوستان اظهار نظر بفرمايند.
درود بر شما
بنده بااحترام به نظر شما عقیده دیگری دارم و فکر میکنم فقط نبود ویزا در حال حاضر مشکل اصلیه چون چندین نفر از جمله خودم چنین ایمیلی دریافت کردیم با پیشنهاد پر کردن پتیشن. که میشه نتیجه گیری کرد فقط یه متنه برای کپی پیست. ضمنا آفیسر ریشوی ایروان خیلی از این جمله پر کردن پتیشن استفاده میکنه. پیروز باشید
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
از خداي بزرگم خواسته بودم من رو با دل خوش راهي كنه، اميدوارم تا آخر هفته من رو بيش از اين به خواسته ام نزديك كنه.
فرنود عزيز سفارت ايروان به يكي از دوستان گفته بود تا پنج سپتامبر ويزا نداريم ، منبعش فقط سخن اين منشي نازنينه!
شهريار عزيز كم پيدا ، نمي خوام اميد الكي بدم اما به نظرم اين جواب ايميل يعني كلير شديد ولي چون ويزا نامبر ندارن ، بهتون نمي گن بياين.مي بينيد كه آخرش ميگه بهتون خبر ميديم.
نمي خوام در مورد دوستاني كه روزه ي سكوت گرفته اند ، صحبتي كنم.شايد آرامش اين عزيزان در اين باشه، هر كس اختيار خودش رو داره. بعد از مدتي دلشون تنگ ميشه و بر مي گردند، گفتم كه اينجا چسبش زياده!!
باز هم از خداوندم ، قلبي پر آرامش براتون خواستارم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-08-25 ساعت 12:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-25 ساعت 12:26 توسط قصه گو.)
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shayesteh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamideftex2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «p.r.kh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عاطفه سروش» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Rasoul_j» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «سهی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Hadi2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kooshamostofi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «emy_viery» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 12:18)teacherm نوشته: (2014-08-25 ساعت 11:48)reasonable نوشته: من که هر چی به ابوظبی ایمیل میزنم اصلا جواب نمیده!
شک کردم نکنه سیستم ایمیلهاشون خراب شده ، اخه چرا جواب ایمیل نمیدن ؟
اخه سوال منم همینه. به نظر ابوظبی از هفته قبل به هیچ کس جواب ایمیل نمیده. پس چطوری دوستان میگن ما با ایمیل کلیر شدیم!
مسئله اینجاست که من دقیقا نمیدونم سفارت در چه تاریخی جواب ایمیل به بعضی ها داده؟
من بیشتر از 10 روزه که ایمیل زدم ، دوباره این هفته ایمیل زدم ولی دریغ از یک جواب.
شک من روی خرابی ایمیل برای اینه که چرا به بعضی ها تلفن زدن چرا ایمیل نزدن؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: aidin.foroutan@gmail.com، ali3600، alimomen، Alissa، ariyo 2014، arka20012000، behdadK، bobo_ir، EmJay، esmail_babadi_0611، ghasoo، goldeneagle، hamid_fs3، hosseinmm، khab، khapaleh، m.mehdi، m.mirzaee، MEHR52، mohammad_sepah، monda، NarCssuS، Nooshinsalamat، phsadeghi، Ramin geologist، reasonable، reza3035، rezahoorjandi، rezasadeghi، sabanet، shazad، teacherm، قصه گو، yasi malayer، zzarin، احسان باحال، برسام٤، 4 کاربر مخفی، 4 مهمان
خداوندا سلامت بدارشون!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 12:14)elilucky نوشته: سلام دوستم، وقتی لینک رو میاری، اون بالا گوشه سمت چپ، file رو که دیدی، روش کلیک می کنی و بعد save as رو کلیک می کنی به صورت فایل اکسل ذخیره اش می کنی، بعد می تونی ببریش تو اکسل، کلی بلا سرش بیاری، مثل من که همه کیسهای ایشود نشده رو هایلایتش کردم و بعدش کلی امیدوار شدم که اگه هم من ویزا نگرفتم، فقط من نبودم و مشکل از من یا سابقه من نبوده، قسمت نبوده که یه سری برن آمریکا، منم جزوشون، بعدش آروم شدم! 
مرسی از توضیحاتتون...
ولی چرا من هرکاری می کنم نمی شه؟ 
همه ی این کارا تو این صفحه انجام میشه دیگه؟ https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx? درسته؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دیروز وقتی از پس کوچه خیالاتم عبور می کردم، به مسافری غریب برخوردم.
نمی دانم چرا در یک لحظه احساس کردم که تنهاییش بر وجودم آتش می زند.
کنارش نشستم. از او پرسیدم: آیا تنهایی؟ گفت: نه من با رویای عشقم زنده ام
و زندگی می کنم. کلامش تا اعماق وجودم نفوذ کرد. او کسی بود که با رویا
می زیست. پرسیدم: آیا گم شده ای؟ گفت: نه عشق من همچون فانوسی هدایتم
می کند و راه را به من نشان می دهد. پرسیدم: سفر می کنی؟ گفت: من همیشه
در سفرم. پرسیدم : غریبی ؟ گفت: غربت یعنی چه هنگامی که با تمام وجود
گرمای عشقم را حس می کنم. ناگهان اشکی از گوشه چشمش سرازیر شد
و بر روی زمین چکید. پرسیدم: این اشک برای چیست؟ گفت: حرمت سکوتی
است که هیچگاه شکسته نشده و فریادی است به وسعت پرواز. پرسیدم:
سکوت می کنی ؟ نگاهم کرد!!! پرسیدم: این نگاه چیست؟ گفت : حرمت
کلماتی است که در حصار زمان مانده اند. مسافر غریبه بلند شد، دستم
را به گرمی فشرد و گفت:"هر گاه خواستی عشقت را به شوریده ای
ثابت کنی، سکوت کن." و رفت. و من همچنان رفتنش را تماشا