کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-25 ساعت 11:45)zaheri نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 10:36)ghasoo نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته:  اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
داش شهريار نظرت راجب به اين جوابي كه سفارت داده جيه؟؟؟
بنظر من اونا رودروايسي ندارن و اكه بروسه كليرنس شما ادامه داشت حتما اعلام ميكردن!!!!
موافقيد؟؟؟

والا این جواب رو از 11 آگوست داره به من میده ! و دیگه آپدیت نداشتم ! ولی حرفی از کلیر شدن نگفته!!!

خوشبين باش خوشبين باش خوشبين باش Big Grin
اكه حرفي از كلير شدن نزده، خب به ادامه داشتن مراحل ادارى هم اشاره اى نشده...
تشکر کنندگان: reasonable ، pari1392 ، nasim ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 11:03)bobo_ir نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 10:41)nasim نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته:  اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,

IV Unit,

شهریار عزیز

این یه ایمیل تکراریه . من 2 بار میل زدم هر دوبار عینا اینو فرستادن
اما این دیگه حرفی از ap نمی زنه . قبلا ایمیلشون می گفت شما هنوز مرجله ap هستین
بعد از ايميل فوق مجددا ايميل زير را ديروز فرستادم به اين مضمون:
Dear Sir/Mam
Please to inform you of our very long time waiting, started in 1st, April ,2014. I would appreciate you if notify me of my husband's "Administrative Processing" result.thank you so much.
و مجددا امروز پاسخ داده اند :

You can file a petition for your husband in USCIS.
اگر دقت كرده باشيد با ايميل هاي قديمي پرونده هاي ما در ceac آپديت ميشد ولي اخيرا اين اتفاق نمي افتد، همچنين همانطور كه نسيم گفت ديگر حرفي از AP در ميان نيست! اگر نمي نوشتند: "You can file a petition for your husband in USCIS" ميشد نتيجه گرفت كه نتيجه AP مثبت است ولي با نوشتن اين جمله دو نتيجه مي توان گرفت : 1-يا نتيجه refuse است و اعلام نمي كنند. 2-يا از نتيجه بي اطلاع هستند و به پرونده دسترسي ندارند. در خصوص مورد اول ممكن است به دليل عدم ايجاد ازدحام جلوي سفارت موضوع را اعلام نكنند و در مورد دوم هم با توجه به نزديكي به سپتامبر عدم دسترسي به پرونده بعيد به نظر مي رسد! لطفا دوستان اظهار نظر بفرمايند.

درود بر شما
بنده بااحترام به نظر شما عقیده دیگری دارم و فکر میکنم فقط نبود ویزا در حال حاضر مشکل اصلیه چون چندین نفر از جمله خودم چنین ایمیلی دریافت کردیم با پیشنهاد پر کردن پتیشن. که میشه نتیجه گیری کرد فقط یه متنه برای کپی پیست. ضمنا آفیسر ریشوی ایروان خیلی از این جمله پر کردن پتیشن استفاده میکنه. پیروز باشید
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
تشکر کنندگان: reasonable ، shahryar7021 ، bobo_ir ، rezahoorjandi ، nasim ، soli asali ، pari pari ، محبت ، nedaba
سلام دوستم، وقتی لینک رو میاری، اون بالا گوشه سمت چپ، file رو که دیدی، روش کلیک می کنی و بعد save as رو کلیک می کنی به صورت فایل اکسل ذخیره اش می کنی، بعد می تونی ببریش تو اکسل، کلی بلا سرش بیاری، مثل من که همه کیسهای ایشود نشده رو هایلایتش کردم و بعدش کلی امیدوار شدم که اگه هم من ویزا نگرفتم، فقط من نبودم و مشکل از من یا سابقه من نبوده، قسمت نبوده که یه سری برن امریکا، منم جزوشون، بعدش آروم شدم! Big Grin

البت هنوز علامت سوال بزرگ تو ذهن من باقی هست که چرا؟ چون کلی کیس های با شماره بالاتر از من ویزاشون رو گرفتن، ولی خوب دیگه این لاتاری شانسه، نمیشه ازش توقع یه پروسه محکم و حساب شده داشت!

همونطور که خیلی ها شانس نیاوردن که اصلاً برنده شن حتی با اینکه شاید هر سال اپلای می کنن، اونوقت یکی هم مثل من اولین سالی که اپلای کردم، (2 سال پیش) کلاً به دلیل مشکلات سیستمی کلاً ثبت نام های بعد از یه تاریخی حذف شدن و امسال هم دومین سالی که بنده برنده شدم اما به دلیل پاره ای دیگر از مشکلات سیستمی، ویزا به ما نرسید!Cool
من از همه دوستان معذرت می خوام که قدم نحض اینجانب گریبان دوستان رو هم گرفت، دیگه قول میدم از سال دیگه شرکت نکنم تا مشکلی برای بقیه بوجود نیاد!Tongue

(2014-08-25 ساعت 12:00)newparmis نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:34)elilucky نوشته:  بچه ها اول به صورت فایل اکسل ذخیره اش کنین بعد با حوصله بگردید، منم اولش فکر کردم نیست، اما بعدش تونستم شمارمو پیدا کنم! شاید خوب دانلود نشده بوده!

(2014-08-25 ساعت 09:12)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:06)گلپری نوشته:  سلام دوستان من شماره کیسم رو تو جدول سیس 21 اگوست پیدا نمی کنم چکار کنم راهنمایی کنید لطفا متشکرم

نگران نباش برای منم نیستRolleyes

دوست عزیز میشه لطفا بگید چه جوری با فرمت اکسل ذخیره اش کنیم؟ میشه لطفا کلیه مراحل رو توضیح بدید؟
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: reasonable ، manamilad ، soli asali ، sia 1306 ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 09:44)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:24)shazad نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:10)babak80242 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:26)زيبا نوشته:  سلام تمام صحبتهاي بالا دروغ محض هست من الان دبي هستم و صبح هم سفارت بودم خيليا ايشو شدن و پاس خيليا را هم گرفتن كه پنج شنبه ويزا بدن

دوست عزیز لطف می کنید شرایط واقعی رو بطور دقیق اون چیزی که هست و از نزدیک دیدید رو شرح بدید واقعا بر چه معیاری دارن اینطوری صدا می کنن؟ شما کیس 7157 رو چک کنید تو سیس ویزاش 24 آگوست پرینت شده ولی تو سایت سفارت ابوظبی هنوز کلیر نشده
واقعا گیج کننده است و باعث سلب اطمینان از درست بودن روند صدور ویزا میشه
اگه ممکن باشه و بتونین در مورد تصمیم شون واسه ادامه کار خبر درست بدین خیلی لطف کردین

کیس هایی که در زمان مصاحبه شرایط یکضربی رو داشتن اما به دلیل خرابی سیستم ویزاشون صادر نشده ازشون خواستن که بیان برای صدور ویزا.

مسلما اینها کیسهایی هستند که در جولای مصاحبه داشتند و شماره های بالایی دارند.

علاوه بر اینها تعداد کمی از کیس های دیگر هم که AP بودند ولی به نوعی اطلاع یافتند که کلیر شدند هم رفتند و براشون صادر شده.

واقعا فکر می کنید هر کیسی که AP هست بره و دخیل ببنده بهش ویزا می دن! پس استعلام و کلیرنس چیه، کدوم افیسر ... این مسئولیت رو برعهده می گیره! یا شاید تو کشور قانون هم زیرمیزی می گیرن!

نه عزیزم اینها لزوما کسایی نیستن که ویزا یکضربی بودن و چون سیستم مشکل داشته بهشون ویزا ندادن وحالا بهشون گفتن پاشید بیاید...دوست من اپریل مصاحبش بود و کلیرنس خورد الان بهش زنگ زدن پاشو بیا.

دوستتون شرایطشون چی بوده دوست عزیز؟ آپدیتشونم میدونین به چه صورت بوده ؟ممنون
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:09)pari1392 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 11:03)bobo_ir نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 10:41)nasim نوشته:  
Dear inquirer,

Sincerely,

IV Unit,

شهریار عزیز

این یه ایمیل تکراریه . من 2 بار میل زدم هر دوبار عینا اینو فرستادن
اما این دیگه حرفی از ap نمی زنه . قبلا ایمیلشون می گفت شما هنوز مرجله ap هستین
بعد از ايميل فوق مجددا ايميل زير را ديروز فرستادم به اين مضمون:
Dear Sir/Mam
Please to inform you of our very long time waiting, started in 1st, April ,2014. I would appreciate you if notify me of my husband's "Administrative Processing" result.thank you so much.
و مجددا امروز پاسخ داده اند :

You can file a petition for your husband in USCIS.
اگر دقت كرده باشيد با ايميل هاي قديمي پرونده هاي ما در ceac آپديت ميشد ولي اخيرا اين اتفاق نمي افتد، همچنين همانطور كه نسيم گفت ديگر حرفي از AP در ميان نيست! اگر نمي نوشتند: "You can file a petition for your husband in USCIS" ميشد نتيجه گرفت كه نتيجه AP مثبت است ولي با نوشتن اين جمله دو نتيجه مي توان گرفت : 1-يا نتيجه refuse است و اعلام نمي كنند. 2-يا از نتيجه بي اطلاع هستند و به پرونده دسترسي ندارند. در خصوص مورد اول ممكن است به دليل عدم ايجاد ازدحام جلوي سفارت موضوع را اعلام نكنند و در مورد دوم هم با توجه به نزديكي به سپتامبر عدم دسترسي به پرونده بعيد به نظر مي رسد! لطفا دوستان اظهار نظر بفرمايند.

درود بر شما
بنده بااحترام به نظر شما عقیده دیگری دارم و فکر میکنم فقط نبود ویزا در حال حاضر مشکل اصلیه چون چندین نفر از جمله خودم چنین ایمیلی دریافت کردیم با پیشنهاد پر کردن پتیشن. که میشه نتیجه گیری کرد فقط یه متنه برای کپی پیست. ضمنا آفیسر ریشوی ایروان خیلی از این جمله پر کردن پتیشن استفاده میکنه. پیروز باشید
بجه ها من نظر شخصی ام این هست که پروسه کلیر برای خیلی ها تمام شده و فقط منتظرن که میزان سهمیه مشخص بشه ...من هم آپدیت نشدم با ایمیل در صورتی که دفعه پیش که ایمیل زدم جوابشون این بودBig Grinear Sir,

Your case is still pending administrative processing. Many cases are expedited in order to meet the September 30 deadline, so please keep checking your status through September.

Regards,

IV Unit

US Embassy Yerevan
وآپدیت هم شدم...فقط با استناد به متن های ارسالی نمیشه حدس زد و من قبول دارم ولی یه بحثی هست اونم تنوع پاسخگویی به بعضی کیسها و یکسان بودن پاسخ به دیگر کیسهاست این که آپدیت نمیشیم به نظر من بد نیست چون من تو متنم پرسیدم اقا جان من جکها رو پاس کردم ؟...شاید یه لسیتی تهیه کردن و از تو اون کسایی که کلیر هستن رو به نفری که پاسخگو هست رو دادن و از رو اون میگه و دیگه سیستم رو چک نمیکنه میگم این فقط حدسه ....اینا منتظر مشخص شدن سهمیه ویزان ....نظرتون چیه؟؟؟
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: ghasoo ، reasonable ، قصه گو ، bobo_ir ، Ramin geologist ، manamilad ، nasim ، soli asali ، pari pari ، محبت ، mizan ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 11:48)reasonable نوشته:  من که هر چی به ابوظبی ایمیل میزنم اصلا جواب نمیده!

شک کردم نکنه سیستم ایمیلهاشون خراب شده ، اخه چرا جواب ایمیل نمیدن ؟

اخه سوال منم همینه. به نظر ابوظبی از هفته قبل به هیچ کس جواب ایمیل نمیده. پس چطوری دوستان میگن ما با ایمیل کلیر شدیم!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: reasonable ، Arash2013 ، soli asali ، nazanin fatemi ، nedaba
از خداي بزرگم خواسته بودم من رو با دل خوش راهي كنه، اميدوارم تا آخر هفته من رو بيش از اين به خواسته ام نزديك كنه.
فرنود عزيز سفارت ايروان به يكي از دوستان گفته بود تا پنج سپتامبر ويزا نداريم ، منبعش فقط سخن اين منشي نازنينه!
شهريار عزيز كم پيدا ، نمي خوام اميد الكي بدم اما به نظرم اين جواب ايميل يعني كلير شديد ولي چون ويزا نامبر ندارن ، بهتون نمي گن بياين.مي بينيد كه آخرش ميگه بهتون خبر ميديم.
نمي خوام در مورد دوستاني كه روزه ي سكوت گرفته اند ، صحبتي كنم.شايد آرامش اين عزيزان در اين باشه، هر كس اختيار خودش رو داره. بعد از مدتي دلشون تنگ ميشه و بر مي گردند، گفتم كه اينجا چسبش زياده!!
باز هم از خداوندم ، قلبي پر آرامش براتون خواستارم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shayesteh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamideftex2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «p.r.kh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عاطفه سروش» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Rasoul_j» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «سهی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Hadi2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kooshamostofi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «emy_viery» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-08-25 ساعت 12:18)teacherm نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 11:48)reasonable نوشته:  من که هر چی به ابوظبی ایمیل میزنم اصلا جواب نمیده!

شک کردم نکنه سیستم ایمیلهاشون خراب شده ، اخه چرا جواب ایمیل نمیدن ؟

اخه سوال منم همینه. به نظر ابوظبی از هفته قبل به هیچ کس جواب ایمیل نمیده. پس چطوری دوستان میگن ما با ایمیل کلیر شدیم!

مسئله اینجاست که من دقیقا نمیدونم سفارت در چه تاریخی جواب ایمیل به بعضی ها داده؟
من بیشتر از 10 روزه که ایمیل زدم ، دوباره این هفته ایمیل زدم ولی دریغ از یک جواب.
شک من روی خرابی ایمیل برای اینه که چرا به بعضی ها تلفن زدن چرا ایمیل نزدن؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: teacherm ، soli asali ، Alissa ، rezahoorjandi ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:14)elilucky نوشته:  سلام دوستم، وقتی لینک رو میاری، اون بالا گوشه سمت چپ، file رو که دیدی، روش کلیک می کنی و بعد save as رو کلیک می کنی به صورت فایل اکسل ذخیره اش می کنی، بعد می تونی ببریش تو اکسل، کلی بلا سرش بیاری، مثل من که همه کیسهای ایشود نشده رو هایلایتش کردم و بعدش کلی امیدوار شدم که اگه هم من ویزا نگرفتم، فقط من نبودم و مشکل از من یا سابقه من نبوده، قسمت نبوده که یه سری برن آمریکا، منم جزوشون، بعدش آروم شدم! Big Grin

البت هنوز علامت سوال بزرگ تو ذهن من باقی هست که چرا؟ چون کلی کیس های با شماره بالاتر از من ویزاشون رو گرفتن، ولی خوب دیگه این لاتاری شانسه، نمیشه ازش توقع یه پروسه محکم و حساب شده داشت!

همونطور که خیلی ها شانس نیاوردن که اصلاً برنده شن حتی با اینکه شاید هر سال اپلای می کنن، اونوقت یکی هم مثل من اولین سالی که اپلای کردم، (2 سال پیش) کلاً به دلیل مشکلات سیستمی کلاً ثبت نام های بعد از یه تاریخی حذف شدن و امسال هم دومین سالی که بنده برنده شدم اما به دلیل پاره ای دیگر از مشکلات سیستمی، ویزا به ما نرسید!Cool
من از همه دوستان معذرت می خوام که قدم نحض اینجانب گریبان دوستان رو هم گرفت، دیگه قول میدم از سال دیگه شرکت نکنم تا مشکلی برای بقیه بوجود نیاد!Tongue

(2014-08-25 ساعت 12:00)newparmis نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:34)elilucky نوشته:  بچه ها اول به صورت فایل اکسل ذخیره اش کنین بعد با حوصله بگردید، منم اولش فکر کردم نیست، اما بعدش تونستم شمارمو پیدا کنم! شاید خوب دانلود نشده بوده!

(2014-08-25 ساعت 09:12)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:06)گلپری نوشته:  سلام دوستان من شماره کیسم رو تو جدول سیس 21 اگوست پیدا نمی کنم چکار کنم راهنمایی کنید لطفا متشکرم

نگران نباش برای منم نیستRolleyes

دوست عزیز میشه لطفا بگید چه جوری با فرمت اکسل ذخیره اش کنیم؟ میشه لطفا کلیه مراحل رو توضیح بدید؟

دوست عزیز واقعا از توجهتون خیلی ممنونم چون چند روزه که این سوالو می پرسم اما هیچ کس کوچکترین توجهی نمی کنه.
اما متاسفانه توی گزینه هایی که نوع فایل را انتخاب می کنیم فایل اکسل نیست فقط چند تا اچ تی ام ال و یه دونه تکست هست. شاید چون اینترنت اکسپلورر من ورژن 8 هست این مشکلو دارم.
بازم اگه فکر می کنین راه چاره ای داره ممنون میشم توضیح بدین
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، محبت ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:19)قصه گو نوشته:  از خداي بزرگم خواسته بودم من رو با دل خوش راهي كنه، اميدوارم تا آخر هفته من رو بيش از اين به خواسته ام نزديك كنه.
فرنود عزيز سفارت ايروان به يكي از دوستان گفته بود تا پنج سپتامبر ويزا نداريم ، منبعش فقط سخن اين منشي نازنينه!
شهريار عزيز كم پيدا ، نمي خوام اميد الكي بدم اما به نظرم اين جواب ايميل يعني كلير شديد ولي چون ويزا نامبر ندارن ، بهتون نمي گن بياين.مي بينيد كه آخرش ميگه بهتون خبر ميديم.
نمي خوام در مورد دوستاني كه روزه ي سكوت گرفته اند ، صحبتي كنم.شايد آرامش اين عزيزان در اين باشه، هر كس اختيار خودش رو داره. بعد از مدتي دلشون تنگ ميشه و بر مي گردند، گفتم كه اينجا چسبش زياده!!
قصه گوی عزیز
بخدا کم پیدا نیستم هستم اون پایین بیشتر اوقات اسمم هست ولی تا قبل امروز از دست داداشیا و خواهرام ناراحت بودم ولی از قدیم گفتن کوچیک تر باید برن پیش بزرگترا از این رو من هم اومدم و خواهش کردم ولی انتظار ندارم سارا و بهنام روی من رو زمین بندازن ولی باز هم صلاح مملکنت خویش خسروان دانند.علی مومن هم کلا ما رو یادش رفت عمو مسعود و خیلی ها .....

ممنون از روحیه ای که به من دادین یه خواهشی میشه از اون آرزوهای قشنگت واسمون بکنی من دلم خیلی تنگه ......
بچه ها نبازید خودتون رو به قدرت خدا و حکمتش همه اعتقاد داریم .....بیایید همه با هم هم صدا شیم یکرنگ شیم این اختلافات پیش میاد..مطمئنا جوابشون زود میگیرین....
متاسفانه نشد،
کاربران در حال بازدید این موضوع: aidin.foroutan@gmail.com، ali3600، alimomen، Alissa، ariyo 2014، arka20012000، behdadK، bobo_ir، EmJay، esmail_babadi_0611، ghasoo، goldeneagle، hamid_fs3، hosseinmm، khab، khapaleh، m.mehdi، m.mirzaee، MEHR52، mohammad_sepah، monda، NarCssuS، Nooshinsalamat، phsadeghi، Ramin geologist، reasonable، reza3035، rezahoorjandi، rezasadeghi، sabanet، shazad، teacherm، قصه گو، yasi malayer، zzarin، احسان باحال، برسام٤، 4 کاربر مخفی، 4 مهمان

خداوندا سلامت بدارشون!
(2014-08-25 ساعت 12:14)elilucky نوشته:  سلام دوستم، وقتی لینک رو میاری، اون بالا گوشه سمت چپ، file رو که دیدی، روش کلیک می کنی و بعد save as رو کلیک می کنی به صورت فایل اکسل ذخیره اش می کنی، بعد می تونی ببریش تو اکسل، کلی بلا سرش بیاری، مثل من که همه کیسهای ایشود نشده رو هایلایتش کردم و بعدش کلی امیدوار شدم که اگه هم من ویزا نگرفتم، فقط من نبودم و مشکل از من یا سابقه من نبوده، قسمت نبوده که یه سری برن آمریکا، منم جزوشون، بعدش آروم شدم! Big Grin

مرسی از توضیحاتتون...
ولی چرا من هرکاری می کنم نمی شه؟ Big Grin
همه ی این کارا تو این صفحه انجام میشه دیگه؟ https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx? درسته؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nedaba
دیروز وقتی از پس کوچه خیالاتم عبور می کردم، به مسافری غریب برخوردم.

نمی دانم چرا در یک لحظه احساس کردم که تنهاییش بر وجودم آتش می زند.

کنارش نشستم. از او پرسیدم: آیا تنهایی؟ گفت: نه من با رویای عشقم زنده ام

و زندگی می کنم. کلامش تا اعماق وجودم نفوذ کرد. او کسی بود که با رویا

می زیست. پرسیدم: آیا گم شده ای؟ گفت: نه عشق من همچون فانوسی هدایتم

می کند و راه را به من نشان می دهد. پرسیدم: سفر می کنی؟ گفت: من همیشه

در سفرم. پرسیدم : غریبی ؟ گفت: غربت یعنی چه هنگامی که با تمام وجود

گرمای عشقم را حس می کنم. ناگهان اشکی از گوشه چشمش سرازیر شد

و بر روی زمین چکید. پرسیدم: این اشک برای چیست؟ گفت: حرمت سکوتی

است که هیچگاه شکسته نشده و فریادی است به وسعت پرواز. پرسیدم:

سکوت می کنی ؟ نگاهم کرد!!! پرسیدم: این نگاه چیست؟ گفت : حرمت

کلماتی است که در حصار زمان مانده اند. مسافر غریبه بلند شد، دستم

را به گرمی فشرد و گفت:"هر گاه خواستی عشقت را به شوریده ای

ثابت کنی، سکوت کن." و رفت. و من همچنان رفتنش را تماشا
می کردم تا شاید رفتنش نیز پیامی از عشق را به ارمغان بیاورد
تشکر کنندگان: reasonable ، NarCssuS ، hamid_fs3 ، sonyz2 ، nasim ، rezahoorjandi ، محبت ، smart3461 ، lighter ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:19)قصه گو نوشته:  از خداي بزرگم خواسته بودم من رو با دل خوش راهي كنه، اميدوارم تا آخر هفته من رو بيش از اين به خواسته ام نزديك كنه.
ایشالا روزی که این تاپیک قفل میشه
دل هممون شاد باشه و هممون با دل خوش راهی بشیم قصه گو جان
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان