کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-25 ساعت 13:08)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 11:46)نام کاربری somi نوشته:  دوستان یک بار دیگه برای همیشه بهتون میگم،
معنی ایمیل تکراری ایروان که نمیگه ap شما درچه وضعیتی هست،
دقیقا یعنی لای پرونده ی شمارو باز نکردن!
واگه دقت کرده باشید آپ هم نمیشین با این ایمیل!
ما هم اشتباه شمارو کردیم،کلی امید بستیم و برنامه ریزی، دم کنسل کردن بلیط برگشت از ایروان دوباره یک ایمیل فوری زدیم که apما تموم شده؟ که خدا خیرش بده یکی گفت نه! و این که تا کلیر نشده باشید و پاس شما در سفارت نباشه هیچ waitlistی هم درکار نیست!
هرکی باور نداره، امتحان کنه، البته امتحانش مجانی نیست!

من تا تمام بچه های ایروان اینو نبینن خیالم راحت نمیشه!
چون واقعیته، نباید خودمونو گول بزنیم،
بذارین بگن done شده، من خودم اونجا چادر میزنم!ولی تا اینطوری میگن فایده نداره...
دوست عزیز لطفا اگر امکانش هست پاسخ ایمیلی که س فا رت بهتون داده رو به اشتراک بگذارید Sad
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 13:33)sonyz2 نوشته:  ببخشید امکان تماس با ایشون دارید ببینید چطور مطلع شدن؟؟
از سفارت زنگ زدند...
[/quote]

ممنون، قاعدتا این کیس نامبر نمی تونه جزو مصاحبه شدگان ماه جولای باشه، نتیجه می گیریم فعلا ابوظبی روالشو تغییر داده و تماس تلفنی رو پیش گرفته، عجبیه.....
[/quote]
امکانش هست تغییر تاریخ مصاحبه داده باشه وگرنه روال سفارت زنگ زدن نیست جز در حالت فورس ماژور
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: sonyz2 ، دياكو ، soli asali ، hamid_fs3 ، قصه گو ، nedaba
سلام بچه ها چه خبراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خواهرم بعد از 6 ماه اومده همش با هميم اصلا وقت ندارم بيام هر كي خبري داره لطفا بهم بده Smile
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: sonyz2 ، reasonable ، soli asali ، pari pari ، nasim ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 13:16)alimomen نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:52)teacherm نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:31)alimomen نوشته:  دوستان به این لینک که اخبارش جدیدا منتشر شده یک سری بزنید .بی ارتباط با توقف روند صدور ویزا نیست

http://www.immigrationdirect.comالبته /immigration-news/green-card/president-obama-considers-increasing-green-cards-and-h-1b-visas/
میگه که اوباما برای جلوگیری از مهاجرتهای غیر قانونی توی چن ماه اخیر جلساتی گذاشته نهایتا به این نتیجه رسیده که باید راهکارهای قانونی مهاجرت بیشتر بشه و تعداد گرین کارت بیشتری صادر بشه البته هنوز نهایی نشده
به نظرم ممکنه دست نگه داشتن تا ببینند نتیجه این جلسات کی نهایی میشه که احتمالا اوایل سپتامبر باشه ظاهرا نتایجش هم که رضایت بخشه البته اینها همه برداشت شخصی هست

البته این در مورد ویزاهای کاریه. اخه چند وقت پیش کنگره میخواست ویزاهای کاری رو محدود کنه و ار شرکتهای بزرگ درخواست کرد از سیتیزن های آمریکا برای کار دعوت کنن نه دانشجوهایی که درسشون تموم شده ولی کمپانی های بزرگ مثل ماکروسافت نظرشون برعکسه. حالا دارن برای اون جلسه میزارن. به لاتاری ربطی نداره
آقا معلم شما دیگه چرا سر به سرمون میذاری دقت کن:
increasing the number of green cards and H-1B visas
نوشته گرین کارت(که لاتاری هم صد در صد شاملشه کلا مهاجرت منظورشه) و ویزای کار که همون H-1Bهست
ما مخلص شما هم هستیم. یه ماجرایی بود که شنیده بودم خواستم از فرصت استفاده کنم تعریف کنم. راستی ایمیل شمارو جواب داد ابوظبی یا نه؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، محبت ، alimomen ، m.mirzaee ، قصه گو ، nedaba
سلام دوستان
کسی هست که بعد از 15 آگوست ایمیل زده باشه به سف ا رت ارمنستان و آپدیت ایمیلی خورده باشه ؟ لطفا نظر بدید اگر میدونید که کسی این کار رو کرده و آپ خورده . مرسی
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، pari1392 ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:38)teacherm نوشته:  انکارا چی میگه؟ بچه های انکارا کم کاری میکنین ها. همه بحث ابوظبی و ایروانه که Smile

من فکر میکنم این هفته آنکارا خبرایی بشهShy
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، teacherm ، hamid_fs3 ، حلما ، mizan ، قصه گو ، nedaba
سلام دوستان، امروز کسی از ایروان آپدیت نشده؟ یعنی هیچ خبری از ایروان نیست؟
کسی نرفته ( یا اگه زیر آبی رفته اشکال نداره Smile ریسک کرده مثل ما نشسته تا خبرش کنن ) یک خبری به ما بده؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: reasonable ، shayesteh ، taleghani ، soli asali ، مارکوپولو ، nasim ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:22)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shayesteh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamideftex2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «p.r.kh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عاطفه سروش» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Rasoul_j» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «سهی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Hadi2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kooshamostofi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «emy_viery» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ

سلام دوست عزیز و گرامی
ممنون که لطف کردی و برای من هم ارزوی موفقیت کردی ... راستش بعد این همه مدت وقتی که اسم من رو هم جز لیست خودتون اوردی ذوق مرگ شدم... و امیدوارم شما هم به زودی کل خانواده راهی دیار عمه ریکا بشید در هر صورت موفق باشید.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: Alissa ، shayesteh ، sonyz2 ، soli asali ، reasonable ، hamid_fs3 ، nasim ، Mona-K ، pari pari ، قصه گو ، mizan ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 13:51)teacherm نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 13:16)alimomen نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:52)teacherm نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:31)alimomen نوشته:  دوستان به این لینک که اخبارش جدیدا منتشر شده یک سری بزنید .بی ارتباط با توقف روند صدور ویزا نیست

http://www.immigrationdirect.comالبته /immigration-news/green-card/president-obama-considers-increasing-green-cards-and-h-1b-visas/
میگه که اوباما برای جلوگیری از مهاجرتهای غیر قانونی توی چن ماه اخیر جلساتی گذاشته نهایتا به این نتیجه رسیده که باید راهکارهای قانونی مهاجرت بیشتر بشه و تعداد گرین کارت بیشتری صادر بشه البته هنوز نهایی نشده
به نظرم ممکنه دست نگه داشتن تا ببینند نتیجه این جلسات کی نهایی میشه که احتمالا اوایل سپتامبر باشه ظاهرا نتایجش هم که رضایت بخشه البته اینها همه برداشت شخصی هست

البته این در مورد ویزاهای کاریه. اخه چند وقت پیش کنگره میخواست ویزاهای کاری رو محدود کنه و ار شرکتهای بزرگ درخواست کرد از سیتیزن های آمریکا برای کار دعوت کنن نه دانشجوهایی که درسشون تموم شده ولی کمپانی های بزرگ مثل ماکروسافت نظرشون برعکسه. حالا دارن برای اون جلسه میزارن. به لاتاری ربطی نداره
آقا معلم شما دیگه چرا سر به سرمون میذاری دقت کن:
increasing the number of green cards and H-1B visas
نوشته گرین کارت(که لاتاری هم صد در صد شاملشه کلا مهاجرت منظورشه) و ویزای کار که همون H-1Bهست
ما مخلص شما هم هستیم. یه ماجرایی بود که شنیده بودم خواستم از فرصت استفاده کنم تعریف کنم. راستی ایمیل شمارو جواب داد ابوظبی یا نه؟
ارادتمندم
نه پریروز سومین ایمیل هم زدم توشم نوشتم که سومین هست و چرا جواب نمیدید ولی از جواب هیچ خبری نیست که نیست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: محبت ، teacherm ، soli asali ، hamid_fs3 ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 13:33)Arash2013 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 13:21)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 13:09)Arash2013 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 13:07)hamid.eng نوشته:  کیس نامبر ۵۰۶۸ امروز از ابوظبی ایشود شد
مبارکشون باشه...
از دوستان شما که بهشون زنگ زده بودن چه خبر حمید جان ؟ مال دوست ما هنوز ایشود نشده
این کیس نامبر یکی از همسفرهای ماست...

دوست عزیز ممنونم . این دوستای ما آقا نگرانن که نکنه پاساشونو آژانس نبرده باشه سفارت .از دیروز هنوز ایشود نشده .زنگ بزنیم به نظرت ؟ یا وایسیم تا 5 شنبه ؟ممنون مبارکه دوستتون باشه حسابی
سیس رو چک کنند
دوستای من هم دیروز و هم امروز صبح آپدیت شدند...یعنی اینکه پاس دست سفارت بوده و پروندشون در حال بررسی...
تلفن هم می تونن بزنند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، reasonable ، Arash2013 ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
سلام
اینم جواب ایمیل من به سفارت ایروان که دیشب زدم و امروز صبح گرفتم:
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

This email is UNCLASSIFIED.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

امریکا شده مثل یه بابایی که حواسش به بچه هاش نیست. ایروان مث یه پسر خیلی رک و لجباز هیجده نوزده ساله است که بی رو دروایسی به همه میگه نچ نچ نداریم. ابوظبی مثل دخترای چهارده پونزده ساله هیچی رو نمیکنه و یواشکی دور از چش بقیه هی به اونایی که دوس داره تلفن میزنه. انکارا هم مث بچه اول های خانواده رفته گرفته لم داده و محل هیشکی نمیده Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
ايميل هايي كه زده ميشه الان ديگه مثل مزاحم تلفني شده ، از اونجايي كه ديگه حجم اين مزاحمتها خيلي زياد شده كارمند سفارت جهت بگه اينكه ايميل شما رويت شده است آپديت ميكنه ولي جواب نميده در واقع با اين كار به رييسش ميگه من دارم كارمو ميكنم ولي چون جوابش تكراري هست و يه سوال و جواب تكراري رو 10 دفعه نمي فرستن اونا هم ديگه جواب نميدن...
هيچ فلسفه و داستاني هم پشت اين قضيه نيست ....
من فكر مي كنم اين كارمنداي سفارت هم از اين همه حجم نامه كلافه شدن و استرس گرفتن
(2014-08-25 ساعت 13:42)alimomen نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 13:33)sonyz2 نوشته:  ببخشید امکان تماس با ایشون دارید ببینید چطور مطلع شدن؟؟
از سفارت زنگ زدند...

ممنون، قاعدتا این کیس نامبر نمی تونه جزو مصاحبه شدگان ماه جولای باشه، نتیجه می گیریم فعلا ابوظبی روالشو تغییر داده و تماس تلفنی رو پیش گرفته، عجبیه.....
[/quote]
امکانش هست تغییر تاریخ مصاحبه داده باشه وگرنه روال سفارت زنگ زدن نیست جز در حالت فورس ماژور
[/quote]
علی جان مصاحبه این دوستان همزمان با من بوده..‌اول اپریل...روند اپدیتهاشونم مشابه من...با کار دولتی و سربازی س پ ا ه
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، reasonable ، Alissa ، Arash2013 ، nedaba
دوستان از 15 آگوست تا الان ایروان داره همین جواب رو میده ، پس دارن طبق برنامه میرن جلو نگران نباشید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، sonyz2 ، hamid_fs3 ، mohamad2014 ، pari1392 ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان