کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-25 ساعت 12:28)NarCssuS نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:14)elilucky نوشته:  سلام دوستم، وقتی لینک رو میاری، اون بالا گوشه سمت چپ، file رو که دیدی، روش کلیک می کنی و بعد save as رو کلیک می کنی به صورت فایل اکسل ذخیره اش می کنی، بعد می تونی ببریش تو اکسل، کلی بلا سرش بیاری، مثل من که همه کیسهای ایشود نشده رو هایلایتش کردم و بعدش کلی امیدوار شدم که اگه هم من ویزا نگرفتم، فقط من نبودم و مشکل از من یا سابقه من نبوده، قسمت نبوده که یه سری برن آمریکا، منم جزوشون، بعدش آروم شدم! Big Grin

مرسی از توضیحاتتون...
ولی چرا من هرکاری می کنم نمی شه؟ Big Grin
همه ی این کارا تو این صفحه انجام میشه دیگه؟ https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx? درسته؟

روم به دیوار نه!
من همون لینکی که بچه ها گذاشتن رو نگاه می کردم
اما الان که شما گفتین این لینک رو هم چک کردم ولی این که خود سایت سیس است ضمن اینکه توش هیچ آماری نیست
شرمنده به خدا من خنگ نیستم ولی نمی دونم چرا مساله به این سادگی واسه من معضل شده
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: محبت ، reasonable ، NarCssuS ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 13:07)hamid.eng نوشته:  کیس نامبر ۵۰۶۸ امروز از ابوظبی ایشود شد
مبارکشون باشه...
از دوستان شما که بهشون زنگ زده بودن چه خبر حمید جان ؟ مال دوست ما هنوز ایشود نشده
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: anahita 62 ، pari pari ، hamid.eng ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:19)قصه گو نوشته:  از خداي بزرگم خواسته بودم من رو با دل خوش راهي كنه، اميدوارم تا آخر هفته من رو بيش از اين به خواسته ام نزديك كنه.
فرنود عزيز سفارت ايروان به يكي از دوستان گفته بود تا پنج سپتامبر ويزا نداريم ، منبعش فقط سخن اين منشي نازنينه!
شهريار عزيز كم پيدا ، نمي خوام اميد الكي بدم اما به نظرم اين جواب ايميل يعني كلير شديد ولي چون ويزا نامبر ندارن ، بهتون نمي گن بياين.مي بينيد كه آخرش ميگه بهتون خبر ميديم.
نمي خوام در مورد دوستاني كه روزه ي سكوت گرفته اند ، صحبتي كنم.شايد آرامش اين عزيزان در اين باشه، هر كس اختيار خودش رو داره. بعد از مدتي دلشون تنگ ميشه و بر مي گردند، گفتم كه اينجا چسبش زياده!!
باز هم از خداوندم ، قلبي پر آرامش براتون خواستارم.
ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان: reasonable ، manamilad ، قصه گو ، آيلار ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:34)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:28)NarCssuS نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:14)elilucky نوشته:  سلام دوستم، وقتی لینک رو میاری، اون بالا گوشه سمت چپ، file رو که دیدی، روش کلیک می کنی و بعد save as رو کلیک می کنی به صورت فایل اکسل ذخیره اش می کنی، بعد می تونی ببریش تو اکسل، کلی بلا سرش بیاری، مثل من که همه کیسهای ایشود نشده رو هایلایتش کردم و بعدش کلی امیدوار شدم که اگه هم من ویزا نگرفتم، فقط من نبودم و مشکل از من یا سابقه من نبوده، قسمت نبوده که یه سری برن آمریکا، منم جزوشون، بعدش آروم شدم! Big Grin

مرسی از توضیحاتتون...
ولی چرا من هرکاری می کنم نمی شه؟ Big Grin
همه ی این کارا تو این صفحه انجام میشه دیگه؟ https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx? درسته؟
دوست من
متخصص های سیس تو تایپیک مخصوص خودش هستند اگه اونجا سوال کنی زودتر به جواب میرسی
دوست عزیز پرسیدم پاسخی ندادند
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: reasonable ، محبت ، soli asali ، nedaba
[عکس: 10329130_563433077101310_386160375961749969_n.jpg]

زندگی هرگز تسلیم نمی شود...
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-25 ساعت 12:52)teacherm نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:31)alimomen نوشته:  دوستان به این لینک که اخبارش جدیدا منتشر شده یک سری بزنید .بی ارتباط با توقف روند صدور ویزا نیست

http://www.immigrationdirect.comالبته /immigration-news/green-card/president-obama-considers-increasing-green-cards-and-h-1b-visas/
میگه که اوباما برای جلوگیری از مهاجرتهای غیر قانونی توی چن ماه اخیر جلساتی گذاشته نهایتا به این نتیجه رسیده که باید راهکارهای قانونی مهاجرت بیشتر بشه و تعداد گرین کارت بیشتری صادر بشه البته هنوز نهایی نشده
به نظرم ممکنه دست نگه داشتن تا ببینند نتیجه این جلسات کی نهایی میشه که احتمالا اوایل سپتامبر باشه ظاهرا نتایجش هم که رضایت بخشه البته اینها همه برداشت شخصی هست

البته این در مورد ویزاهای کاریه. اخه چند وقت پیش کنگره میخواست ویزاهای کاری رو محدود کنه و ار شرکتهای بزرگ درخواست کرد از سیتیزن های آمریکا برای کار دعوت کنن نه دانشجوهایی که درسشون تموم شده ولی کمپانی های بزرگ مثل ماکروسافت نظرشون برعکسه. حالا دارن برای اون جلسه میزارن. به لاتاری ربطی نداره
آقا معلم شما دیگه چرا سر به سرمون میذاری دقت کن:
increasing the number of green cards and H-1B visas
نوشته گرین کارت(که لاتاری هم صد در صد شاملشه کلا مهاجرت منظورشه) و ویزای کار که همون H-1Bهست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pari ، محبت ، mohamad2014 ، soli asali ، manamilad ، hamid_fs3 ، قصه گو ، mizan ، nedaba
دوستان من اوایل سپتامبر راهی ابوظبی هستم و به تفصیل گزارش آنلاین میدم-فقط دوباره اگر کسی نیاد سنگ اندازی کنه که والله لام تا کام پست نمیذارم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-25 ساعت 13:09)Arash2013 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 13:07)hamid.eng نوشته:  کیس نامبر ۵۰۶۸ امروز از ابوظبی ایشود شد
مبارکشون باشه...
از دوستان شما که بهشون زنگ زده بودن چه خبر حمید جان ؟ مال دوست ما هنوز ایشود نشده
این کیس نامبر یکی از همسفرهای ماست...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-08-25 ساعت 13:21)hamid.eng نوشته:  
مبارکشون باشه...

ببخشید امکان تماس با ایشون دارید ببینید چطور مطلع شدن؟؟
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
لطفا دوستانی که منتظر کلیر شدن هستن یه لطفی در حق همه بکنن و چیزهایی که احتیاج به ارائه دوباره به سفارت نیست رو تو ایمیل ها و تلفن هاشون از سفارت پرس و جو نکنن تا باب بشه برای ارائه مجدد!!!
بارها گفته شده فقط مدیکال جدید و پاسپورت نیازه.
پس چرا کاری می کنین که مدارکی که قبلا سفارت رویت کرده رو دوباره ارائه بدیم؟؟؟!!!
لطفا رعایت کنید و بقیه رو تو دردسر نندازین.
سپاسگذارم از درک و توجه شما.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-08-25 ساعت 13:26)sonyz2 نوشته:  
مبارکشون باشه...

از سفارت زنگ زدند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: sonyz2 ، reasonable ، Alissa ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
من هم دیروز برای اولین بار به سفارت ایمیل زدم و پرسیدم ap من تموم شده یا نه و مثل سایر دوستان همون جواب تکراری نسبتا بی ربط رو گرفتم که ویزا نامبر موجود نیست. آپدیت هم نشدم.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
مبارکشون باشه...

دوست عزیز ممنونم . این دوستای ما آقا نگرانن که نکنه پاساشونو آژانس نبرده باشه سفارت .از دیروز هنوز ایشود نشده .زنگ بزنیم به نظرت ؟ یا وایسیم تا 5 شنبه ؟ممنون مبارکه دوستتون باشه حسابی
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
[/quote]
از سفارت زنگ زدند...
[/quote]

ممنون، قاعدتا این کیس نامبر نمی تونه جزو مصاحبه شدگان ماه جولای باشه، نتیجه می گیریم فعلا ابوظبی روالشو تغییر داده و تماس تلفنی رو پیش گرفته، عجبیه.....
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
تشکر کنندگان: reasonable ، mohamad2014 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:55)ali3875 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، alimomen، ardashir، AZAR 1335، blacktornado، elilucky، eng.civil.81، ghasoo، ibehnam، katanaser، komboze، mahdavi_lili، MEHR52، meisamgh1362، milad.m1986، mjarim، monda، nahiddee، nasim، pink2، siavash877، termeh_med، قصه گو، احسان باحال، حلما، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
سلام
آقا جدیدا کاربرای جالبی داریم...مشخد مقدس.....احسان باحال
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان