کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان به این لینک که اخبارش جدیدا منتشر شده یک سری بزنید .بی ارتباط با توقف روند صدور ویزا نیست

http://www.immigrationdirect.com/immigra...-1b-visas/
میگه که اوباما برای جلوگیری از مهاجرتهای غیر قانونی توی چن ماه اخیر جلساتی گذاشته نهایتا به این نتیجه رسیده که باید راهکارهای قانونی مهاجرت بیشتر بشه و تعداد گرین کارت بیشتری صادر بشه البته هنوز نهایی نشده
به نظرم ممکنه دست نگه داشتن تا ببینند نتیجه این جلسات کی نهایی میشه که احتمالا اوایل سپتامبر باشه ظاهرا نتایجش هم که رضایت بخشه البته اینها همه برداشت شخصی هست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-25 ساعت 12:28)NarCssuS نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:14)elilucky نوشته:  سلام دوستم، وقتی لینک رو میاری، اون بالا گوشه سمت چپ، file رو که دیدی، روش کلیک می کنی و بعد save as رو کلیک می کنی به صورت فایل اکسل ذخیره اش می کنی، بعد می تونی ببریش تو اکسل، کلی بلا سرش بیاری، مثل من که همه کیسهای ایشود نشده رو هایلایتش کردم و بعدش کلی امیدوار شدم که اگه هم من ویزا نگرفتم، فقط من نبودم و مشکل از من یا سابقه من نبوده، قسمت نبوده که یه سری برن آمریکا، منم جزوشون، بعدش آروم شدم! Big Grin

مرسی از توضیحاتتون...
ولی چرا من هرکاری می کنم نمی شه؟ Big Grin
همه ی این کارا تو این صفحه انجام میشه دیگه؟ https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx? درسته؟
دوست من
متخصص های سیس تو تایپیک مخصوص خودش هستند اگه اونجا سوال کنی زودتر به جواب میرسی
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: قصه گو ، NarCssuS ، reasonable ، manamilad ، مارکوپولو ، soli asali ، محبت ، nedaba
در یک روز خزان پاییزی پرستویی را در حال مهاجرت دیدم به او گفتم:

چون به دیار یارم میروی به او بگو دوستش دارم ومنتظرش می مانم.

بهار سال بعد پرستو نفس نفس زنان آمد.

و گفت:

دوستـــــش بدار ولی منتظــــــــرش نمـــــــــان.
انکارا چی میگه؟ بچه های انکارا کم کاری میکنین ها. همه بحث ابوظبی و ایروانه که Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: reasonable ، حلما ، ali3875 ، مارکوپولو ، soli asali ، pari pari ، محبت ، mizan ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:38)teacherm نوشته:  انکارا چی میگه؟ بچه های انکارا کم کاری میکنین ها. همه بحث ابوظبی و ایروانه که Smile

فعلا ما نظرات دوستان رو میشنویم و با نگرانی منتظر خبر خوب برای عزیزان و دوستانمون هستیم. متاسفانه انکارا هم در سکوت کامل برای کیس های لاتاریه Sad
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: reasonable ، teacherm ، ali3875 ، مارکوپولو ، soli asali ، pari pari ، محبت ، mizan ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:38)teacherm نوشته:  انکارا چی میگه؟ بچه های انکارا کم کاری میکنین ها. همه بحث ابوظبی و ایروانه که Smile

من یک هفته پیش ایمیل زدم چند روز بعد نفر اصلی کیس آپ شد ولی ایمیلی جوابی نیومد. متاسفانه خبر دیگه ای غیر از آپدیت عمومی ۲۲ آگست ندارم.
تشکر کنندگان: reasonable ، teacherm ، مارکوپولو ، soli asali ، محبت ، mizan ، nedaba
دوستان
گمانم همه از دست من که هی میگم قبلا هم همینطور بوده خسته شن
شرمندم ولی عین حقیقته من وقتی 5 ماه و خورده ای از مصاحبه گذشت هفته ای یک ایمیل زدم که سارا گرو فرمودن دو ماه انتظار حالا دارم شش ماه رو تموم میکنم یکبارم جواب ندادن
اپدیت ها که شروع شد بازم ایمیل زدم اما دریغ از جواب یا یک اپدیت ایمیلی
دیگه 17 اپریل مطمین شدم کلیرشدم چون با سپیده همه اپدیتهامون یکی بود
که 20 اپریل در سایت مثل بچه ادم نه با تلفن یاایمیل فرمودن کلیر شدین
باز چون اولین سری تمدید مدیکال لازم بودم دو سه تایی ایمیل زدم که من چه مدارکی اضافه بیارم عکس جدید تمکن جدید ؟
تا یک هفته جواب ندادن بعد یکدفعه همه ایمیلها رو با امضاهای مختلف جواب دادن که فقط مدیکال جدید بیار as soon as possible با فونت قرمز
خلاصه من سریع رفتم و بقیه ماجرا که خودتون میدونین
یعنی این ابوظبی هیچ موقع جواب ایمیل نمیده کلیر شده یا نشده

بعد از این همه پر حرفی باید بگم در ا دامه این راه بهترین کمک واسه همدیگه خودتونین به هم اعتماد کنید و بزارین همه با ارامش بیان بگن چه دیدن و چه کردن
میدونم یکی دو تا ترولر اومدن همه چی رو ریختن بهم اما در این پروسه حتی انشاالله تو امریکا بهترین کمک ما هستیم که در هر مرحله پشت سر هم داریم میریم و اغلب شرایطمون یکیه
دوستان، من کلاً فایل اکسلش رو شیر کردم، که همه مشکلات حل شه! رو دانلود کلیک کنین، ذخیره میشه!
https://www.dropbox.com/s/zo5ikdj0ubhwmz....xlsx?dl=0
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: teacherm ، Reza20002 ، soli asali ، reasonable ، NarCssuS ، محبت ، m_nikparvaz ، Mona-K ، mizan ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:31)alimomen نوشته:  دوستان به این لینک که اخبارش جدیدا منتشر شده یک سری بزنید .بی ارتباط با توقف روند صدور ویزا نیست

http://www.immigrationdirect.comالبته /immigration-news/green-card/president-obama-considers-increasing-green-cards-and-h-1b-visas/
میگه که اوباما برای جلوگیری از مهاجرتهای غیر قانونی توی چن ماه اخیر جلساتی گذاشته نهایتا به این نتیجه رسیده که باید راهکارهای قانونی مهاجرت بیشتر بشه و تعداد گرین کارت بیشتری صادر بشه البته هنوز نهایی نشده
به نظرم ممکنه دست نگه داشتن تا ببینند نتیجه این جلسات کی نهایی میشه که احتمالا اوایل سپتامبر باشه ظاهرا نتایجش هم که رضایت بخشه البته اینها همه برداشت شخصی هست

البته این در مورد ویزاهای کاریه. اخه چند وقت پیش کنگره میخواست ویزاهای کاری رو محدود کنه و ار شرکتهای بزرگ درخواست کرد از سیتیزن های امریکا برای کار دعوت کنن نه دانشجوهایی که درسشون تموم شده ولی کمپانی های بزرگ مثل ماکروسافت نظرشون برعکسه. حالا دارن برای اون جلسه میزارن. به لاتاری ربطی نداره
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، alimomen، ardashir، AZAR 1335، blacktornado، elilucky، eng.civil.81، ghasoo، ibehnam، katanaser، komboze، mahdavi_lili، MEHR52، meisamgh1362، milad.m1986، mjarim، monda، nahiddee، nasim، pink2، siavash877، termeh_med، قصه گو، احسان باحال، حلما، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، reasonable ، m_nikparvaz ، قصه گو ، nedaba ، MEHR52
(2014-08-25 ساعت 12:28)newparmis نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:14)elilucky نوشته:  سلام دوستم، وقتی لینک رو میاری، اون بالا گوشه سمت چپ، file رو که دیدی، روش کلیک می کنی و بعد save as رو کلیک می کنی به صورت فایل اکسل ذخیره اش می کنی، بعد می تونی ببریش تو اکسل، کلی بلا سرش بیاری، مثل من که همه کیسهای ایشود نشده رو هایلایتش کردم و بعدش کلی امیدوار شدم که اگه هم من ویزا نگرفتم، فقط من نبودم و مشکل از من یا سابقه من نبوده، قسمت نبوده که یه سری برن آمریکا، منم جزوشون، بعدش آروم شدم! Big Grin

البت هنوز علامت سوال بزرگ تو ذهن من باقی هست که چرا؟ چون کلی کیس های با شماره بالاتر از من ویزاشون رو گرفتن، ولی خوب دیگه این لاتاری شانسه، نمیشه ازش توقع یه پروسه محکم و حساب شده داشت!

همونطور که خیلی ها شانس نیاوردن که اصلاً برنده شن حتی با اینکه شاید هر سال اپلای می کنن، اونوقت یکی هم مثل من اولین سالی که اپلای کردم، (2 سال پیش) کلاً به دلیل مشکلات سیستمی کلاً ثبت نام های بعد از یه تاریخی حذف شدن و امسال هم دومین سالی که بنده برنده شدم اما به دلیل پاره ای دیگر از مشکلات سیستمی، ویزا به ما نرسید!Cool
من از همه دوستان معذرت می خوام که قدم نحض اینجانب گریبان دوستان رو هم گرفت، دیگه قول میدم از سال دیگه شرکت نکنم تا مشکلی برای بقیه بوجود نیاد!Tongue

(2014-08-25 ساعت 12:00)newparmis نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:34)elilucky نوشته:  بچه ها اول به صورت فایل اکسل ذخیره اش کنین بعد با حوصله بگردید، منم اولش فکر کردم نیست، اما بعدش تونستم شمارمو پیدا کنم! شاید خوب دانلود نشده بوده!

(2014-08-25 ساعت 09:12)mohamad2014 نوشته:  نگران نباش برای منم نیستRolleyes

دوست عزیز میشه لطفا بگید چه جوری با فرمت اکسل ذخیره اش کنیم؟ میشه لطفا کلیه مراحل رو توضیح بدید؟

دوست عزیز واقعا از توجهتون خیلی ممنونم چون چند روزه که این سوالو می پرسم اما هیچ کس کوچکترین توجهی نمی کنه.
اما متاسفانه توی گزینه هایی که نوع فایل را انتخاب می کنیم فایل اکسل نیست فقط چند تا اچ تی ام ال و یه دونه تکست هست. شاید چون اینترنت اکسپلورر من ورژن 8 هست این مشکلو دارم.
بازم اگه فکر می کنین راه چاره ای داره ممنون میشم توضیح بدین

با سلام
دوست عزيز
از منوي File گزينه DownLoad و سپس نوع XLSX را انتخاب كنيد.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، NarCssuS ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 11:42)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 10:47)meisamgh1362 نوشته:  دوستان تا 5 سپتامبر صبر کنید مطمئنن 6 سپتامبر این صفحه منفجر میشه از کامنت های انرژی بخش ، پس از امروز تا 5 سپتامبر 12 روز باقی است Tongue
انرژی ++++++++++++++++++++
سلام. دوست عزيز ميتونم بپرسم اين تا يخ را از كجا آورديد ؟ در سايتي يا منبعي يا ايميلي عنوان شده ؟ ممنون ميشم مرجع اين تاريخ را بفرماييد

سلام دوست گرامی متاسفانه نمیتونم بگم Tongue ببخشید. فقط استرس نداشته باشید . Rolleyes
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، reasonable ، rezahoorjandi ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 12:31)alimomen نوشته:  دوستان به این لینک که اخبارش جدیدا منتشر شده یک سری بزنید .بی ارتباط با توقف روند صدور ویزا نیست

http://www.immigrationdirect.com/immigra...-1b-visas/

امیدوارم همینطور باشه ولی به نظر میاد مربوط به ویزاهای کاری اچ-بی باشه که شرکت ها بتونن افراد با استعداد رو سریعتر جذب کنن
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba
ابوظبی هیچ جوابی نمیده. 4 بار از 13 جولای تا دیرروز ایمیل فرستادم و هر بار 10 روز کاری صبر کردم که جواب بدن ولی دریغ از جواب و آپ. دیروز برای اولین بار با ایمیل خودم ( نه ایمیل خانمم که نفر اصلی بوده) سوال پرسیدم ولی تا الان نه جواب دادندو نه آپ.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، reasonable ، teacherm ، قصه گو ، nedaba
کیس نامبر ۵۰۶۸ امروز از ابوظبی ایشود شد
مبارکشون باشه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان