موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوتسان، منم پریروز به سفارت ابوذبی ایمیل زدم و نه جوابی دریافت کردم و نه آپدیت شدم. البته من موضوع نامه ام رو other questions انتخاب کرده بودم نه در مورد وضعیت ویزام، چون یه سوال دیگه ای هم داشتم که آیا اگه آپدیت شدم می تونم مدیکال رو در کشور دیگه ای غیر از امارات انجام بدم یا نه؟ به هر حال به نظر می رسد که کاری جز صبر تا آخرین روزها نخواهد بود. ولی خوب من که رفتم سراغ کارهای خودم ببینم چی کار می تونم بکنم واسه اقدام برای کشورهای دیگه! ولی وجداناً دیگه لاتاری شرکت نمی کنم! :-D
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-27 ساعت 05:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 05:08 توسط teacherm.)
من که دیگه نمیتونم بشینم دس رو دس بذارم. ویزای دبی ام بیاد میرم. حداقل مدیکالمون تمدید کنیم . برای پاس ها هم شانسمون امتحان میکنیم. فقط اینحا دیدم یه سری بچه ها قبلا گفتن میریم ابوظبی خبری دارن به من بگن. اخرش نفهمیدم بدون اینکه تلفن زده باشن پا سهارو میگیرن یا نه. و اینکه سفارت دوشنبه هم پاس قبول میکنه یا نه؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-27 ساعت 05:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 05:35 توسط Maryrhm.)
(2014-08-27 ساعت 05:06)sayeh_m نوشته: اگر ویزای لاتاری تموم نشد همون اوایل سپتامبر برین دم سفارت , پاسها رو تحویل بدین و منتظر بمونین . برعکس خیلی از شماها که حرف اون بنده خدایی که تو کانادا بود رو قبول نکردین , به نظر من حقیقت رو نوشته بود . سفارت آمریکا در هر کشوری مقدار محدودی ویزا برای هر ماه داره . سفارت کانادا دیگه ویزایی نداره . سفارت های دیگه هم احتمالا" یه مقدار خیلی محدودی برای ماه سپتامبر دارن .
چندین بار گفتم باز هم میگم , اینجا هم اونطوری که فکر میکنین قانون رعایت نمیشه , پارتی بازی هست , و خیلی چیزهای دیگه . فکر نکنید چون طرف آمریکاییه هیچ غلط املایی تو نامه اش نداره ! خیلی از اینا دیکته هاشون افتضاحه و خیلی هاشون برای اینکه وارد کالج بشن باید کلاسهای رایتینگ و ریدینگ رو پاس کنن !درصد زیادی از جوونهاشون حتی کار کردن با ماشین حساب رو بلد نیستن و تقریبا" میشه گفت چیزی از جدول ضرب حالیشون نیست ! پس فکر نکنید که اینا همه چیشون کامله
ایشاله ویزا میگیرید و میایین از نزدیک میبینین 
اونهایی هم که رفتن ابوظبی و ویزا گرفتن برای اینه که خیلی ببخشید ولی خر تو خر بوده چون یه مقدار ویزا رو سیو کرده بودن و اونهایی هم که پاسشون رو تحویل دادن کلیر شده بودن ولی توی سایت اعلام نمیکنن چون نمیخوان که هرج و مرج بشه و البته من میگم تقدیر این ادمها بوده که ویزا بگیرن و بیان به مملکت گل و بلبل !
براتون ارزوی موفقیت میکنم .
به نظر شما حتی من که نیمه جون مصاحبه شدم اما کیسم از 7 جولای آپ نشده هم اوایل سپتامبر برم آنکارا؟ از این بابت می پرسم که خیلی از دوستان این اواخر چند تا اپ پشت سر هم داشتن حدس می زنن کلیر شدن اما من با یک کار حساس نمی دونم کلیر شدم یا نه؟ نمی دونم به ریسک رفتنش می ارزه یا نه؟! یه سوال دیگه، سفارت آنکارا ایا پاس رو می گیره؟ ینی جلوی درش برگه صورتی رو نشون بدیم و پاس رو بدیم به سکیوریتی دم در؟ یا می شه با برگه رفت داخل؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
ساعت پنج صبح:
کاربران در حال بازدید این موضوع: maryamlavij، teacherm، Touraj2014، yasi malayer، 1 مهمان
لعنت به باعث و بانی این بی خوابی
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-27 ساعت 05:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 05:55 توسط مامان خانم.)
(2014-08-27 ساعت 04:12)Danial_4139 نوشته: من دیروز ایمیل دادم ایروان استعلام وضعیت کنم این جوابو دادن و آپ هم نشدم که نشون میده اصلا نگاه به پرونده هم نمیکنن و یه جورایی نشون میده دیگه نیازی به چک کردن چیزی نیست و میدونن قراره به کی ویزا بدن به کی نمیخوان !
از نظر من همه کارا و تصمیم گیری ها انجام شده و طی چند روز اینده سر و تهش هم میاد .
![[عکس: 24177265844647832328.png]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwbG9hZDcuaXIvaW1ncy8yMDE0LTA4LzI0MTc3MjY1ODQ0NjQ3ODMyMzI4LnBuZw==)
ما هم چهارروز است که منتظر جواب ایمیلمان هستیم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 06:08)sayeh_m نوشته: (2014-08-27 ساعت 05:29)Maryrhm نوشته: (2014-08-27 ساعت 05:06)sayeh_m نوشته: اگر ویزای لاتاری تموم نشد همون اوایل سپتامبر برین دم سفارت , پاسها رو تحویل بدین و منتظر بمونین . برعکس خیلی از شماها که حرف اون بنده خدایی که تو کانادا بود رو قبول نکردین , به نظر من حقیقت رو نوشته بود . سفارت آمریکا در هر کشوری مقدار محدودی ویزا برای هر ماه داره . سفارت کانادا دیگه ویزایی نداره . سفارت های دیگه هم احتمالا" یه مقدار خیلی محدودی برای ماه سپتامبر دارن .
چندین بار گفتم باز هم میگم , اینجا هم اونطوری که فکر میکنین قانون رعایت نمیشه , پارتی بازی هست , و خیلی چیزهای دیگه . فکر نکنید چون طرف آمریکاییه هیچ غلط املایی تو نامه اش نداره ! خیلی از اینا دیکته هاشون افتضاحه و خیلی هاشون برای اینکه وارد کالج بشن باید کلاسهای رایتینگ و ریدینگ رو پاس کنن !درصد زیادی از جوونهاشون حتی کار کردن با ماشین حساب رو بلد نیستن و تقریبا" میشه گفت چیزی از جدول ضرب حالیشون نیست ! پس فکر نکنید که اینا همه چیشون کامله
ایشاله ویزا میگیرید و میایین از نزدیک میبینین 
اونهایی هم که رفتن ابوظبی و ویزا گرفتن برای اینه که خیلی ببخشید ولی خر تو خر بوده چون یه مقدار ویزا رو سیو کرده بودن و اونهایی هم که پاسشون رو تحویل دادن کلیر شده بودن ولی توی سایت اعلام نمیکنن چون نمیخوان که هرج و مرج بشه و البته من میگم تقدیر این ادمها بوده که ویزا بگیرن و بیان به مملکت گل و بلبل !
براتون ارزوی موفقیت میکنم .
به نظر شما حتی من که نیمه جون مصاحبه شدم اما کیسم از 7 جولای آپ نشده هم اوایل سپتامبر برم آنکارا؟ از این بابت می پرسم که خیلی از دوستان این اواخر چند تا اپ پشت سر هم داشتن حدس می زنن کلیر شدن اما من با یک کار حساس نمی دونم کلیر شدم یا نه؟ نمی دونم به ریسک رفتنش می ارزه یا نه؟! یه سوال دیگه، سفارت آنکارا ایا پاس رو می گیره؟ ینی جلوی درش برگه صورتی رو نشون بدیم و پاس رو بدیم به سکیوریتی دم در؟ یا می شه با برگه رفت داخل؟
والا نميدونم چي بگم ، به هر حال شانستون رو امتحان كنين ، گرچه كه اگر هم ويزا نگرفتين به پاي بد شانسي نذارين ! سفارت انكارا هم پاس رو ميگيره ، پاس و برگه رو تحويل بدين ، اگر هم پرسيدن بگين ايميل اومده كه كلير شديم !البته خب انكارا يك كمي مشكلتره چون بايد برين اداره پست و اين حرفهاولي خب چاره اي نيست ، در مقابل مشكلاتي كه در بدو ورود به مملكت فرصتها براتون به وجود مياداين انكارا رفتن و منتظر ويزا موندن هيچي نيست !
ممنونم مامان مهربون! اگه ويزا ندن پاس رو زنگ مي زنن كه بيا بگير درسته؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
من پارسال با اینکه کلیر نشدم پاسخ را تحویل گرفتند.درسته ویزا تموم شداما اگه تمام نمی شد من وقت را از دست نداده بودم.ببینید این آخرین شانس در روزهای آخره ممکن هزینه داشته باشه اما در مقابل چیزی که ممکن از دست بدهید چیزی نیست بسیاری از دوستان در سالهای قبل در روزهای آخر اینطور ویزا گرفتند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 15:59)dr_miliman نوشته: (2014-08-26 ساعت 15:24)alimomen نوشته: کسی دیگه ای بوده که 19 اگوست به سفارت ابوظبی ایمیل زده باشه؟؟؟؟؟؟؟
(2014-08-26 ساعت 15:23)dr_miliman نوشته: در ضمن احتمالا بعضی اسم وکیل مهاجرت کاملی رو شنیدید. به علت تعدد تماس ایرانیهایی که کلیرنسشون بسیار طولانی شده با وی اعلام کرده که امادگی ایجاد پرونده شکایت علیه دولت آمریکا را دارند.و ادرسی داده که افرادی که بالای 9 ماه کلیرنسشون طول کشیده میتونن ایمیل بزنن بهش. اینم ادرسش. من خودم برنامه هاشو دیدم و بسیار به نظرم وارده.
Visacheck@kameli.com
if there is a will,there is a way
توی لاتاری 9 ماهه نداریم ایشون بهتره تورشو جای دیگه پهن کنه -شما هم اگر یک امضایی بذاری بشناسیمتون خوشحال میشیم -تا حالا خدمت نرسیده بودیم
دوست عزیز متاسفم که عدد 9 را بجای 6 تایپ کردم.
من هم معتقدم این جور وکلا همیشه از جریانات اینجوری سود خوبی میبرند . ولی با توجه به اینکه هر کسی خودش برای اینده اش تصمیم میگیره کسانی شاید بخوان مسایلشون رو با افراد متخصص هم در میون بگذارند.در این اشفته بازار لاتاری اونقدر فشار و نامایدی گاهی حاکم میشه که همچین راههایی بیشتر جهت کسب ارامش کمک میکنه. در حال حاضر تعداد زیادی پرونده شامل مروسه های عجیب غریب شدند قانونا میشه این مساله را پیگیری کرد و با لابی کردن و فشار امیدوار بود اثر بخش باشه.
if there is a will,there is a way
آقا شما چرا انقدر اصرار می کنین که همه چیز تموم شده و ویزا نمی دن و بریم پیش وکیل و پیچ راه بندازیم و ...
همه کسانی که اینجا هستند خودشون به اندازه کافی استرس دارن خواهشاً شما دیگه پیاز داغشو زیاد نکن
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم..
كاري رو كه فكر ميكنيد درسته تو اين لحظات، انجام بديد.. با انجامش بعدها خودتون رو سرزنش نميكنيد كه راهي هم بود ولي نرفتم...
از صميم قلب از خدا ميخوام دل ما رو با شادي شما دوستانم شاد كنه...
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من پس فردا دارم میرم دوبی از اونجا مستقیم همه چی رو براتون مینویسم. . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان
یکی از دوستان من که هفته پیش از سفارت زنگ زدند که پاشو پاستو بیار که کلیر شدی، هنوز ویزاشو صادر نکردند!!! تو سایت سیس خانوم و فرزندش ایشود شدند و این آقا هنوز منتظره...
یعنی اینقدر کارشون بی نظمه...
خانوم و پسرش بدون خودش نمیرن یو اس و به همین خاطر تا حالا هم ویزای اونارو نگرفته بود و منتظر بود...
تلفن و ایمیل هم سفارت جواب نمیده و این خانواده خیلی نگرانه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 08:59)mahan1331 نوشته: دوستان من پس فردا دارم میرم دوبی از اونجا مستقیم همه چی رو براتون مینویسم. . . .
یکشنبه سفارت تعطیله باید 3 شنبه برید در جریان باشید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug