کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-27 ساعت 09:45)teacherm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 09:38)alimomen نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 09:04)hamid.eng نوشته:  سلام عزیزان
یکی از دوستان من که هفته پیش از سفارت زنگ زدند که پاشو پاستو بیار که کلیر شدی، هنوز ویزاشو صادر نکردند!!! تو سایت سیس خانوم و فرزندش ایشود شدند و این آقا هنوز منتظره...
یعنی اینقدر کارشون بی نظمه...
خانوم و پسرش بدون خودش نمیرن یو اس و به همین خاطر تا حالا هم ویزای اونارو نگرفته بود و منتظر بود...
تلفن و ایمیل هم سفارت جواب نمیده و این خانواده خیلی نگرانه...

در تایید صحبتتون از بی نظم هم یک چیزی بالاتره -یعنی اصلا واسشون مهم نیست انگار که نه انگار قانون این ویزای لاتاری رو تصویب کرده فکر میکنن صدقه سری هست زورشون میاد
(قابل توجه افرادی که ا صلا توشون موندم که الکی سنگ سفارت رو به سینه میزنن ومعتقدن افیسرها آخرشن-نهایت روانشناسن- کارشونو بلدن-برنامه ریزی دارن-ویزا ترشی نمیندازن-چه خبره بابا ؟اونی که دیدی فیلم هالیوودیه از همین آقا معلم خودمون بپرس دور افتاده ترین آموزش و پرورش توی محروم ترین استان برنامه ریزیش پیشرفته تره حداقلش به شاگرداش دقیق میگه تاریخ امتحانت کی هست کی کارنامه میدیم کی ثبت نامه-والا اینجا یک سایت داره ابوظبی ماهی یکبار اخبا رمیذاره اونم چرت و پرت شانس بیاری یک روز تعطیل بشه دیگه نهایت شلوغی سایته که اون ماه 3 بار اخبار زده-عزیزم اونکسی که زندگی اینهمه آدم رو به بازی گرفته و نه جواب میده نه اطلاع رسانی میکنه آخر روانپریشه نه روانشناس آخرشم میخاد تو سایت بزنه:""متاسفانه سهمیه تمام شده واسه سال دیگه ثبت نام کنید امیدوارم این اطلاعات کمکی کرده باشه ""اونجاست که باید هرچی بد و بیراه بلدی بریزی بیرون باید بگی آخه ....... این بدبختها تنها شانس زندگیشون این بوده کجا سال دیگه ثبت نام کنن؟این شانس یکبار شاید شاید توی طول زندگی کسی اتفاق بیفته آخه این اطلاعات چه کمکی میتونه بکنه جز به نابودی زندگی و روان و آینده و مال و منال افراد؟)

دقیقا . ساده ترین حقوق انسانی اینه که شما جواب تلفن درست بدی. در جواب اونا که میگن به لطفی کردن و منتی نیست سرشون بگم که وقتی یه سال پیش مارو از زندگی عادی انداختن الان وظیفشونه اطلاع رسانی کنن وبزا نمیدن اکی هیچ ادعایی نیست. اول جولی میزدن تو سایت ویزا تمومه و دلمون میخاد این یه دونه ای هم که مونده بدیم به اصغر. به خدا اینقد اعصابمون بهم نمیریخت. نصفه شبی پاشدم حساب میکنم اگه ایندفه برم و ویزام ندن یا تموم شه تا اخرسال چقدر باید درس بدم که ضرر این سال جهنمی جبران شه

دوست عزیز به این چیز ها فکر نکن ، بعد هم فکر کن خدای نکرده یک بیماری گرفتی رفتی خرج دوا دکتر کردی ، در صورتی که شما برای شانس تون یک قدم برداشتید در آینده نمیگید که یک فرصت زندگی مو از دست دادم ،
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: teacherm ، sonyz2 ، rezahoorjandi ، soli asali ، nedaba ، محبت
دیروز ما یک ایمیل زدیم مبنی بر این که اولا شایعه شده ویزا برای لاتاری تموم شده ، آیا این واقعیت درا ، دوما وضعیت پرونده ما چجوری هستش ، امیدی داشته باشیم یا نه وتا کی باید صبر کنیم ، جوابش که اومد من میزارم این جا ، من که هر چه قدر به همسرم میگم خوب شما هم مثل بقیه اول سپتامبر برو سفارت ایروان شاید حرف بقیه صحیح باشه ، میگه من ویزای با عزت میخوام ، مطمئن باش با این خبرهای که راه افتاده اوایل سپتامبر خیلی از آدم ها میرن جلوی سفارت صف میکشن و مطمئن باش برخوردی خوبی نمیکنن و خیلی ها دست خالی بر میگردن فقط ضرر مالی توش هست من که موندم چی بگم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: sonyz2 ، milad.m1986 ، soli asali ، miladfr12 ، nasim ، nedaba ، lighter ، smart3461 ، nazanin fatemi ، pari pari
,,,,

دقیقا . ساده ترین حقوق انسانی اینه که شما جواب تلفن درست بدی. در جواب اونا که میگن به لطفی کردن و منتی نیست سرشون بگم که وقتی یه سال پیش مارو از زندگی عادی انداختن الان وظیفشونه اطلاع رسانی کنن وبزا نمیدن اکی هیچ ادعایی نیست. اول جولی میزدن تو سایت ویزا تمومه و دلمون میخاد این یه دونه ای هم که مونده بدیم به اصغر. به خدا اینقد اعصابمون بهم نمیریخت. نصفه شبی پاشدم حساب میکنم اگه ایندفه برم و ویزام ندن یا تموم شه تا اخرسال چقدر باید درس بدم که ضرر این سال جهنمی جبران شه
[/quote]

دوست عزیز به این چیز ها فکر نکن ، بعد هم فکر کن خدای نکرده یک بیماری گرفتی رفتی خرج دوا دکتر کردی ، در صورتی که شما برای شانس تون یک قدم برداشتید در آینده نمیگید که یک فرصت زندگی مو از دست دادم ،
[/quote]

صد دزصد حق با شماست. جمله تون که خوندم خندم گرفت از حرفای خودم. آخه من همیشه همین مثال میزنم برا کسایی که یه ضرری میکنن. اینقد این سال اعصاب خوردی پیش اومده که من که همیشه روحیه ده بودم به همه خودم غر غرو شدم Smile)
خداییش فقط دارم میرم که به خودم بگم تا آخر آخر خط رفتم. که یه عمر شرمنده دخترم نباشم! که مثل خودم که بابام محکوم میکردم برای شانس های بزرگی که از دست داد ا دخترم من محکوم نکنه Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-27 ساعت 09:57)zzarin نوشته:  دیروز ما یک ایمیل زدیم مبنی بر این که اولا شایعه شده ویزا برای لاتاری تموم شده ، آیا این واقعیت درا ، دوما وضعیت پرونده ما چجوری هستش ، امیدی داشته باشیم یا نه وتا کی باید صبر کنیم ، جوابش که اومد من میزارم این جا ، من که هر چه قدر به همسرم میگم خوب شما هم مثل بقیه اول سپتامبر برو سفارت ایروان شاید حرف بقیه صحیح باشه ، میگه من ویزای با عزت میخوام ، مطمئن باش با این خبرهای که راه افتاده اوایل سپتامبر خیلی از آدم ها میرن جلوی سفارت صف میکشن و مطمئن باش برخوردی خوبی نمیکنن و خیلی ها دست خالی بر میگردن فقط ضرر مالی توش هست من که موندم چی بگم
همسر من هم حاضر نیست اقدام کند و می گوید بیفایده است نمی دانم از نظر من که شانس بزرگی است اما خوب هرکس نظرش محترم است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: sonyz2 ، teacherm ، EmJay ، soli asali ، nasim ، Reza20002 ، nedaba ، lighter ، abbas09 ، smart3461 ، برسام٤ ، zzarin ، محبت ، nazanin fatemi ، pari pari
(2014-08-27 ساعت 09:32)fatimafam نوشته:  دوستان میشه منو راهنمای کنید؟! Sad

دوست عزیزم تو خیلی از متنهایی که سفارت مجازی و سایر سفارتها گذاشتن چون شما زمان مصاحبه رو از دست دادین بعیده نوبت جدیدی بهتون بدن
اگر دوستان چیزی نمیگن دلیلش اینه که گفتن این کار راحتی نیست
براتون بهترین ها رو ارزو میکنم Smile
5 روز ديگه لطفا !
5 روز ديگه چي؟؟؟
تشکر کنندگان: nasim ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 10:02)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 09:57)zzarin نوشته:  دیروز ما یک ایمیل زدیم مبنی بر این که اولا شایعه شده ویزا برای لاتاری تموم شده ، آیا این واقعیت درا ، دوما وضعیت پرونده ما چجوری هستش ، امیدی داشته باشیم یا نه وتا کی باید صبر کنیم ، جوابش که اومد من میزارم این جا ، من که هر چه قدر به همسرم میگم خوب شما هم مثل بقیه اول سپتامبر برو سفارت ایروان شاید حرف بقیه صحیح باشه ، میگه من ویزای با عزت میخوام ، مطمئن باش با این خبرهای که راه افتاده اوایل سپتامبر خیلی از آدم ها میرن جلوی سفارت صف میکشن و مطمئن باش برخوردی خوبی نمیکنن و خیلی ها دست خالی بر میگردن فقط ضرر مالی توش هست من که موندم چی بگم
همسر من هم حاضر نیست اقدام کند و می گوید بیفایده است نمی دانم از نظر من که شانس بزرگی است اما خوب هرکس نظرش محترم است

مامان خانم اگه تمدید مدیکال لازم ندارن خودتون برین دنبالش با روحیه ای که از شما شناختم به این راحتی دلسرد نمیشین
(2014-08-27 ساعت 09:15)مامان خانم نوشته:  بازهم به سفارت ابوظبی حداقل دوستان برای رفتن به انجا انگیزه دارند آنکارا که در کل تعطیل شده هیچ خبری نیست.
ایمیل و تلفن را هم جواب نمی دهند کسی خبر جدید از آنکارا ندارد؟

جواب ایمیل چند روز پیش من به آنکارا دیروز اینطور اومد:
ap شما هنوز تمام نشده است.
تشکر کنندگان: REZAMBI ، soli asali ، nasim ، nedaba ، مامان خانم ، pari pari ، manamilad ، mehdi2014
نبود 7 روز دیگه تا شادی ؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Smile

من فکر نمیکنم اصلا جوابی به میل بدن . دوستایی که مدیکال باید انجام بدند مخصوصا کسایی که بچه کوچیک دارند بهتره هفته اول یا نهایت دوم به سفارت مراجعه کنند و یکی از افراد کیس بمونه تا تکلیف روشن بشه

ولی افرادی که نیاز به تمدید مدیکال ندارند به نظر من بهتره ویزای کشور مربوطه را بگیرن و گوش به زنگ باشن به محض اینکه خبری شد بلیط بگیرن و برن به کشور مربوطه و به سفارت مراجعه کنند.
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، milad.m1986 ، lida55 ، nasim ، nedaba ، rezahoorjandi ، lighter ، برسام٤ ، mehdi2014
خبر سایت ابوظبی
The U.S. Embassy in Abu Dhabi and Consulate General in Dubai will be closed on Sunday, August 31, in observance of the U.S. Labor Day holiday. Normal business operations will resume on Monday, September 1.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: nasim ، reasonable ، nedaba ، soli asali ، lighter ، Arash2013 ، pari pari ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 09:32)fatimafam نوشته:  دوستان میشه منو راهنمای کنید؟! Sad

شما دوست عزیز اگر تازه متوجه شدی برنده شدی باید بگم که احتمال اینکه براتون یک قرار ملاقات با آفیسر بزارن خیلی کم هست ولی به تلاش کردنش می ارزه که فرم ها رو پر کنید و بفرستید به کی سی سی و یه قرار ملاقات بگیرید از کی سی سی ، البته کی سی سی دو هفته دو هفته جواب ایمل ها رو میفرسته ، و تا مدارکتون رو بفرسته یه سفارت یک ماهی طول میکشه نمیدونم چه جور میشه ، بعدش میری سفارت اگر قبل از 30 سپتامبر بود و ایشون ازتون سوال میفرمایند و اگر کار دولتی داشتی یا سربازی رفته باشی چه ارتش چه سپاه چه هر جای دیگه میگه برو 6 ماه دیگه سایت رو چک کن بعد بیا اینجا هر چی میخوای بنویسی بنویس تا ببینیم به شما چی گذشته Tongue فقط یادت نره اگر سربازی و کار دولتی نداشته باشی از همه جلو تری و سریع یک ضرب با بلیط یک طرفه با جت میری اونور زندان و ما میمونیم و این ویرانه ها Wink
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، nasim ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، mehdi2014
سلام دوستان نمی دونم این نوع اطلاع رسانیها چقدر می تونه مفید ویا حتی معنی دار باشه ولی در حد انجام وظیفه باید بگم امروز۲۷ آگوست نفر اصلی کیس ما آپ شد که ظاهرا"باید از سفارت باشه.آپدیتهای این ماه ۵ و۲۲ آگوست بوده.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

چرا همه ناراحت اند و استرس دارند؟ ولی من خوشحال و امیدوار!
نگران چی هستید!!! تهش اینه که نمیرید آمریکاBig Grin
ولی شک ندارم 90% کسایی که اینجان ویزا میگیرن!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان