موضوعها: 0
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
بازهم به سفارت ابوظبی حداقل دوستان برای رفتن به انجا انگیزه دارند آنکارا که در کل تعطیل شده هیچ خبری نیست.
ایمیل و تلفن را هم جواب نمی دهند کسی خبر جدید از آنکارا ندارد؟
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
کیس 7004 از ابوظبی دیروز ایشود شده. این کیس احتمالا از یک ضربی ها بوده که با تلفن کلیر شده.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما تاریخ مصاحبمون رو تغییر دادیم ولی تاریخ جدید بهمون ندادن و الن 2 ماهه که به ما میگن ویزا نامبر ندارن (سفارت ارمنستان). به نظرتون چی کار کنیم؟!
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-27 ساعت 09:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 09:42 توسط alimomen.)
(2014-08-27 ساعت 09:32)mahan1331 نوشته: (2014-08-27 ساعت 09:07)alimomen نوشته: (2014-08-27 ساعت 08:59)mahan1331 نوشته: دوستان من پس فردا دارم میرم دوبی از اونجا مستقیم همه چی رو براتون مینویسم. . . .
یکشنبه سفارت تعطیله باید 3 شنبه برید در جریان باشید
چه روزی پروازم رو بندازم خوبه ؟
به نظرم یکشنبه برید
مدیکال -سه شنبه سفارت- البته به نظرم اواسط سپتامبر که همه چیز و سهمیه مشخص شده شاید تاریخ بهتری باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 09:04)hamid.eng نوشته: سلام عزیزان
یکی از دوستان من که هفته پیش از سفارت زنگ زدند که پاشو پاستو بیار که کلیر شدی، هنوز ویزاشو صادر نکردند!!! تو سایت سیس خانوم و فرزندش ایشود شدند و این آقا هنوز منتظره...
یعنی اینقدر کارشون بی نظمه...
خانوم و پسرش بدون خودش نمیرن یو اس و به همین خاطر تا حالا هم ویزای اونارو نگرفته بود و منتظر بود...
تلفن و ایمیل هم سفارت جواب نمیده و این خانواده خیلی نگرانه...
در تایید صحبتتون از بی نظم هم یک چیزی بالاتره -یعنی اصلا واسشون مهم نیست انگار که نه انگار قانون این ویزای لاتاری رو تصویب کرده فکر میکنن صدقه سری هست زورشون میاد
(قابل توجه افرادی که ا صلا توشون موندم که الکی سنگ سفارت رو به سینه میزنن ومعتقدن افیسرها آخرشن-نهایت روانشناسن- کارشونو بلدن-برنامه ریزی دارن-ویزا ترشی نمیندازن-چه خبره بابا ؟اونی که دیدی فیلم هالیوودیه از همین آقا معلم خودمون بپرس دور افتاده ترین آموزش و پرورش توی محروم ترین استان برنامه ریزیش پیشرفته تره حداقلش به شاگرداش دقیق میگه تاریخ امتحانت کی هست کی کارنامه میدیم کی ثبت نامه-والا اینجا یک سایت داره ابوظبی ماهی یکبار اخبا رمیذاره اونم چرت و پرت شانس بیاری یک روز تعطیل بشه دیگه نهایت شلوغی سایته که اون ماه 3 بار اخبار زده-عزیزم اونکسی که زندگی اینهمه آدم رو به بازی گرفته و نه جواب میده نه اطلاع رسانی میکنه آخر روانپریشه نه روانشناس آخرشم میخاد تو سایت بزنه:""متاسفانه سهمیه تمام شده واسه سال دیگه ثبت نام کنید امیدوارم این اطلاعات کمکی کرده باشه ""اونجاست که باید هرچی بد و بیراه بلدی بریزی بیرون باید بگی آخه ....... این بدبختها تنها شانس زندگیشون این بوده کجا سال دیگه ثبت نام کنن؟این شانس یکبار شاید شاید توی طول زندگی کسی اتفاق بیفته آخه این اطلاعات چه کمکی میتونه بکنه جز به نابودی زندگی و روان و آینده و مال و منال افراد؟)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 09:32)fatimafam نوشته: دوستان میشه منو راهنمای کنید؟! 
سلام
دوست عزیز کسانی که مصاحبه رفته اند امید کمی به ویزا گرفتن دارند و دائما سفارت می گوید که احتمال کمی است و امیدوار نباشند از بعضی لحاظ خوش به حال شما اقلا امروز بدون هیچ هزینه ای بدون استرس در جای ما ایستاده ای و کمتر خودت را درگیر کرده اید فکر کنم سفارت جوابگوی شما هم نباشد فقط به خدا توکل کنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست