کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-27 ساعت 08:59)mahan1331 نوشته:  دوستان من پس فردا دارم میرم دوبی از اونجا مستقیم همه چی رو براتون مینویسم. . . .
یک شنبه سفارت تعطیله !
باید تا سه شنبه بعد صبر کنید
منم میخواستم برم دبی که فعلا برنامم رو عقب انداختم...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: مامان خانم ، برسام٤ ، soli asali ، teacherm ، nedaba ، reasonable
بازهم به سفارت ابوظبی حداقل دوستان برای رفتن به انجا انگیزه دارند آنکارا که در کل تعطیل شده هیچ خبری نیست.
ایمیل و تلفن را هم جواب نمی دهند کسی خبر جدید از آنکارا ندارد؟
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: برسام٤ ، soli asali ، rezahoorjandi ، nedaba ، pari pari ، amohammadi348
کیس 7004 از ابوظبی دیروز ایشود شده. این کیس احتمالا از یک ضربی ها بوده که با تلفن کلیر شده.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، sonyz2 ، soli asali ، nedaba ، pari pari
دوستان ما تاریخ مصاحبمون رو تغییر دادیم ولی تاریخ جدید بهمون ندادن و الن 2 ماهه که به ما میگن ویزا نامبر ندارن (سفارت ارمنستان). به نظرتون چی کار کنیم؟!
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 09:09)alimomen نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 09:04)hamid.eng نوشته:  سلام عزیزان
یکی از دوستان من که هفته پیش از سفارت زنگ زدند که پاشو پاستو بیار که کلیر شدی، هنوز ویزاشو صادر نکردند!!! تو سایت سیس خانوم و فرزندش ایشود شدند و این آقا هنوز منتظره...
یعنی اینقدر کارشون بی نظمه...
خانوم و پسرش بدون خودش نمیرن یو اس و به همین خاطر تا حالا هم ویزای اونارو نگرفته بود و منتظر بود...
تلفن و ایمیل هم سفارت جواب نمیده و این خانواده خیلی نگرانه...

در تایید صحبتتون از بی نظم هم یک چیزی بالاتره -یعنی اصلا واسشون مهم نیست انگار که نه انگار قانون این ویزای لاتاری رو تصویب کرده فکر میکنن صدقه سری هست زورشون میاد
(قابل توجه افرادی که معتقدن افیسرها آخرشن-نهایت روانشناسن- کارشونو بلدن-برنامه ریزی دارن-ویزا ترشی نمیندازن-چه خبره بابا ؟اونی که دیدی فیلم هالیوودیه)
این دوستم کلا بی خیال لاتاری شده بود تا اینکه خودشون زنگ زدن پاشو بیا...
کلی هزینه پیک اپ داده ولی هنوز هیچی به هیچی...اگه به خودشم ندن، خانوادش تنهایی نمیرن...
من چند تا خانواده میشناسم در صورتیکه پدر خانواده ویزا نگیره، نمیرن یو اس
یعنی کلی ویزا الکی سوخت شده...واقعا حیف...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: برسام٤ ، rezahoorjandi ، sonyz2 ، milad.m1986 ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-27 ساعت 04:12)Danial_4139 نوشته:  من دیروز ایمیل دادم ایروان استعلام وضعیت کنم این جوابو دادن و آپ هم نشدم که نشون میده اصلا نگاه به پرونده هم نمیکنن و یه جورایی نشون میده دیگه نیازی به چک کردن چیزی نیست و میدونن قراره به کی ویزا بدن به کی نمیخوان !
از نظر من همه کارا و تصمیم گیری ها انجام شده و طی چند روز اینده سر و تهش هم میاد .

[عکس: 24177265844647832328.png]

ما هم ایمیل دادیم اما هیچ جوابی بهمون نداد آپدیت هم نکرد سفارت ایروان
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 09:07)alimomen نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 08:59)mahan1331 نوشته:  دوستان من پس فردا دارم میرم دوبی از اونجا مستقیم همه چی رو براتون مینویسم. . . .

یکشنبه سفارت تعطیله باید 3 شنبه برید در جریان باشید
چه روزی پروازم رو بندازم خوبه ؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
دوستان میشه منو راهنمای کنید؟! Sad
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-08-27 ساعت 00:48)L_haam نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 00:14)Farshid1976 نوشته:  [quote='Aroma' pid='541448' dateline='1409082119']
سلام دوستان در سفارت ارمنستان ميشه يك فرد ديگر به غير از افراد كيس برود و پاسپورت ها را تحويل دهد ؟
براي ويزاي لاتاري حتما يكي از اعضاي كيس بايد براي تحويل ويزا برن سفارت

سلام
توي برگه آبي ارمنستان نوشته شده که يکي از متقاضيان بايد مراجعه کنه . برگه آبي تون رو بخونيد فکر نمي کنم بشه پيکاپ کرد . ضمنا" به نظر من آدم خودش بره خيالش راحت تره ! چون از استرسش کم ميشه !

کيس 2014AS4XXX،مصاحبه ماه مارچ ايروان
تشکر کنندگان: nasim ، rezahoorjandi ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 09:32)mahan1331 نوشته:  

به نظرم یکشنبه برید
مدیکال -سه شنبه سفارت- البته به نظرم اواسط سپتامبر که همه چیز و سهمیه مشخص شده شاید تاریخ بهتری باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: sonyz2 ، rezahoorjandi ، soli asali ، nedaba ، lighter ، nazanin fatemi ، manamilad ، mehdi2014
یکی از دوستان من که هفته پیش از سفارت زنگ زدند که پاشو پاستو بیار که کلیر شدی، هنوز ویزاشو صادر نکردند!!! تو سایت سیس خانوم و فرزندش ایشود شدند و این آقا هنوز منتظره...
خانوم و پسرش بدون خودش نمیرن یو اس و به همین خاطر تا حالا هم ویزای اونارو نگرفته بود و منتظر بود...

در تایید صحبتتون از بی نظم هم یک چیزی بالاتره -یعنی اصلا واسشون مهم نیست انگار که نه انگار قانون این ویزای لاتاری رو تصویب کرده فکر میکنن صدقه سری هست زورشون میاد
(قابل توجه افرادی که ا صلا توشون موندم که الکی سنگ سفارت رو به سینه میزنن ومعتقدن افیسرها آخرشن-نهایت روانشناسن- کارشونو بلدن-برنامه ریزی دارن-ویزا ترشی نمیندازن-چه خبره بابا ؟اونی که دیدی فیلم هالیوودیه از همین آقا معلم خودمون بپرس دور افتاده ترین آموزش و پرورش توی محروم ترین استان برنامه ریزیش پیشرفته تره حداقلش به شاگرداش دقیق میگه تاریخ امتحانت کی هست کی کارنامه میدیم کی ثبت نامه-والا اینجا یک سایت داره ابوظبی ماهی یکبار اخبا رمیذاره اونم چرت و پرت شانس بیاری یک روز تعطیل بشه دیگه نهایت شلوغی سایته که اون ماه 3 بار اخبار زده-عزیزم اونکسی که زندگی اینهمه آدم رو به بازی گرفته و نه جواب میده نه اطلاع رسانی میکنه آخر روانپریشه نه روانشناس آخرشم میخاد تو سایت بزنه:""متاسفانه سهمیه تمام شده واسه سال دیگه ثبت نام کنید امیدوارم این اطلاعات کمکی کرده باشه ""اونجاست که باید هرچی بد و بیراه بلدی بریزی بیرون باید بگی آخه ....... این بدبختها تنها شانس زندگیشون این بوده کجا سال دیگه ثبت نام کنن؟این شانس یکبار شاید شاید توی طول زندگی کسی اتفاق بیفته آخه این اطلاعات چه کمکی میتونه بکنه جز به نابودی زندگی و روان و آینده و مال و منال افراد؟)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-27 ساعت 07:50)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 06:08)sayeh_m نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 05:29)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 05:06)sayeh_m نوشته:  اگر ویزای لاتاری تموم نشد همون اوایل سپتامبر برین دم سفارت , پاسها رو تحویل بدین و منتظر بمونین . برعکس خیلی از شماها که حرف اون بنده خدایی که تو کانادا بود رو قبول نکردین , به نظر من حقیقت رو نوشته بود . سفارت آمریکا در هر کشوری مقدار محدودی ویزا برای هر ماه داره . سفارت کانادا دیگه ویزایی نداره . سفارت های دیگه هم احتمالا" یه مقدار خیلی محدودی برای ماه سپتامبر دارن .
چندین بار گفتم باز هم میگم , اینجا هم اونطوری که فکر میکنین قانون رعایت نمیشه , پارتی بازی هست , و خیلی چیزهای دیگه . فکر نکنید چون طرف آمریکاییه هیچ غلط املایی تو نامه اش نداره ! خیلی از اینا دیکته هاشون افتضاحه و خیلی هاشون برای اینکه وارد کالج بشن باید کلاسهای رایتینگ و ریدینگ رو پاس کنن !درصد زیادی از جوونهاشون حتی کار کردن با ماشین حساب رو بلد نیستن و تقریبا" میشه گفت چیزی از جدول ضرب حالیشون نیست ! پس فکر نکنید که اینا همه چیشون کامله Winkایشاله ویزا میگیرید و میایین از نزدیک میبینین Wink
اونهایی هم که رفتن ابوظبی و ویزا گرفتن برای اینه که خیلی ببخشید ولی خر تو خر بوده چون یه مقدار ویزا رو سیو کرده بودن و اونهایی هم که پاسشون رو تحویل دادن کلیر شده بودن ولی توی سایت اعلام نمیکنن چون نمیخوان که هرج و مرج بشه و البته من میگم تقدیر این ادمها بوده که ویزا بگیرن و بیان به مملکت گل و بلبل !
براتون ارزوی موفقیت میکنم .

به نظر شما حتی من که نیمه جون مصاحبه شدم اما کیسم از 7 جولای آپ نشده هم اوایل سپتامبر برم آنکارا؟ از این بابت می پرسم که خیلی از دوستان این اواخر چند تا اپ پشت سر هم داشتن حدس می زنن کلیر شدن اما من با یک کار حساس نمی دونم کلیر شدم یا نه؟ نمی دونم به ریسک رفتنش می ارزه یا نه؟! یه سوال دیگه، سفارت آنکارا ایا پاس رو می گیره؟ ینی جلوی درش برگه صورتی رو نشون بدیم و پاس رو بدیم به سکیوریتی دم در؟ یا می شه با برگه رفت داخل؟
والا نميدونم چي بگم ، به هر حال شانستون رو امتحان كنين ، گرچه كه اگر هم ويزا نگرفتين به پاي بد شانسي نذارين ! سفارت انكارا هم پاس رو ميگيره ، پاس و برگه رو تحويل بدين ، اگر هم پرسيدن بگين ايميل اومده كه كلير شديم !البته خب انكارا يك كمي مشكلتره چون بايد برين اداره پست و اين حرفهاولي خب چاره اي نيست ، در مقابل مشكلاتي كه در بدو ورود به مملكت فرصتها براتون به وجود مياداين انكارا رفتن و منتظر ويزا موندن هيچي نيست !

ممنونم مامان مهربون! اگه ويزا ندن پاس رو زنگ مي زنن كه بيا بگير درسته؟

مامان سایه عزیز خیلی لطف کردین که نظرتون رو گفتین دوستان اینجا واقعا به همفکری باتجربه هایی مثل شما نیاز دارن Smile
همینطور پدی عزیز امیدوارم هر چه زودتر به خانوادتون بپیوندیدCool
تشکر کنندگان: nasim ، sonyz2 ، rezahoorjandi ، soli asali ، nedaba ، lighter ، برسام٤ ، nazanin fatemi ، پدی ، pari pari ، sayeh_m
(2014-08-27 ساعت 09:38)alimomen نوشته:  

(قابل توجه افرادی که ا صلا توشون موندم که الکی سنگ سفارت رو به سینه میزنن ومعتقدن افیسرها آخرشن-نهایت روانشناسن- کارشونو بلدن-برنامه ریزی دارن-ویزا ترشی نمیندازن-چه خبره بابا ؟اونی که دیدی فیلم هالیوودیه از همین آقا معلم خودمون بپرس دور افتاده ترین آموزش و پرورش توی محروم ترین استان برنامه ریزیش پیشرفته تره حداقلش به شاگرداش دقیق میگه تاریخ امتحانت کی هست کی کارنامه میدیم کی ثبت نامه-والا اینجا یک سایت داره ابوظبی ماهی یکبار اخبا رمیذاره اونم چرت و پرت شانس بیاری یک روز تعطیل بشه دیگه نهایت شلوغی سایته که اون ماه 3 بار اخبار زده-عزیزم اونکسی که زندگی اینهمه آدم رو به بازی گرفته و نه جواب میده نه اطلاع رسانی میکنه آخر روانپریشه نه روانشناس آخرشم میخاد تو سایت بزنه:""متاسفانه سهمیه تمام شده واسه سال دیگه ثبت نام کنید امیدوارم این اطلاعات کمکی کرده باشه ""اونجاست که باید هرچی بد و بیراه بلدی بریزی بیرون باید بگی آخه ....... این بدبختها تنها شانس زندگیشون این بوده کجا سال دیگه ثبت نام کنن؟این شانس یکبار شاید شاید توی طول زندگی کسی اتفاق بیفته آخه این اطلاعات چه کمکی میتونه بکنه جز به نابودی زندگی و روان و آینده و مال و منال افراد؟)

دقیقا . ساده ترین حقوق انسانی اینه که شما جواب تلفن درست بدی. در جواب اونا که میگن به لطفی کردن و منتی نیست سرشون بگم که وقتی یه سال پیش مارو از زندگی عادی انداختن الان وظیفشونه اطلاع رسانی کنن وبزا نمیدن اکی هیچ ادعایی نیست. اول جولی میزدن تو سایت ویزا تمومه و دلمون میخاد این یه دونه ای هم که مونده بدیم به اصغر. به خدا اینقد اعصابمون بهم نمیریخت. نصفه شبی پاشدم حساب میکنم اگه ایندفه برم و ویزام ندن یا تموم شه تا اخرسال چقدر باید درس بدم که ضرر این سال جهنمی جبران شه
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-27 ساعت 09:34)alimomen نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 09:32)mahan1331 نوشته:  

به نظرم یکشنبه برید
مدیکال -سه شنبه سفارت- البته به نظرم اواسط سپتامبر که همه چیز و سهمیه مشخص شده شاید تاریخ بهتری باشه

یعنی شنبه شب برم یکشنبه برم مدیکال ؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 09:32)fatimafam نوشته:  دوستان میشه منو راهنمای کنید؟! Sad
سلام
دوست عزیز کسانی که مصاحبه رفته اند امید کمی به ویزا گرفتن دارند و دائما سفارت می گوید که احتمال کمی است و امیدوار نباشند از بعضی لحاظ خوش به حال شما اقلا امروز بدون هیچ هزینه ای بدون استرس در جای ما ایستاده ای و کمتر خودت را درگیر کرده اید فکر کنم سفارت جوابگوی شما هم نباشد فقط به خدا توکل کنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان