موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 14:56)avayebahar نوشته: K ABBASI شما جای سوالت اینجا نیست. روی اعصاب ما داری راه میری دوست گرامی. عزیزم برو تاپیک های خاص خودش داره این سوالات. شما وارد تاپیک کلیرنس شدی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
AVAYEBAHAR عزیزمن شماره کیس شمارونمیدونم امامن هم مدت زیادی هست توی این تالارمنتظرهستم وقصدناراحتی دوستان روندارم چشم من ازشماوکلیه دوستان عذرمیخواهم ودرخدمتتان هستم مرتب تاپایان کارفقط تالارروچک میکنم وهرجاتونستم وقابل دونستید درخدمت هستم موفق باشید
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.عده ای از دوستان در پیام خصوصی سوال کردن که لازم است به عرض برسانم که اگر کلیر نشدید چطور پاستان را تحویل دهید.بگید به برنده اصلی ایمیل زدند .روزهای آخر اگه ویزا موجود باشه پاس را میگیرند.نگران نباشید.ببینید این کار در مقابل استرسی که تا حالا داشتید بجز بار هزینه ای آن به امتحانش واقعا میارزه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 15:22)georgia1 نوشته: (2014-08-27 ساعت 14:58)alimomen نوشته: (2014-08-27 ساعت 14:20)teacherm نوشته: (2014-08-27 ساعت 13:50)Sara_am57 نوشته: (2014-08-27 ساعت 13:28)teacherm نوشته: وبزای دبی ما اومد برای جمعه دیگه بلیط گرفتیم. چون نمیشد با خانواده بمونیم برگشت سه شنبه گرفتم که مبشه نه سپتامبر. صبح میرم سفارت اگه پاسهارو گرفت که میمونیم اگه نگرفت برمیگردیم و هروقت کلیر شدیم از طریق اژانس اقدام میکنیم از الان اطلاع رسانی شد. بعدا نگین خیانتکار که تو مرام معلما هرچی باشه خیانت نیست.
دیگه فک نکنم ازین بیشتر بشه به دنیا روحیه و انرژی فرستاد. سه تومن ناقابل تو این شرایط ریسکی. 
ممنون بابت اطلاع رساني
راستي، سفارت ابوظبي چه روزايي پاسارو تحويل مي گيره؟
از حرفهای بچه های به نظر روزهای یکشنبه سه شنبه و پنج شنبه. باز هم دقیق شاید دوشتان نظر بدن
فقط یکشنبه و سه شنبه
در تکمیل صحبتهای دوستان، یکی از دوستان که تازه کلیر شده برای محکم کاری یه ایمیل به سفارت زده و سفارت در جواب گفته از یکشنبه تا پنجشنبه هر روزی که می تونید پاستون رو بیارید سفارت، پس جدیدا هر روز پاس تحویل می گیره!
دوست من اولا این صحبت خود سفارت:
You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays.
ثانیا کسی اخیرا کلیر نشده و ثالثا اصلا جواب ایمیل ابوظبی نمیده- لطفا مستند صحبت کنید
فقط یک عده ای بهشون تلفن شده که گفتن تا یکشنبه ای که گذشت و نه دیرتر پاسپورت ببرن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
به ماه سپتامبر عمیقا خوشبینم.....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-27 ساعت 15:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 15:55 توسط alimomen.)
(2014-08-27 ساعت 15:30)پدی نوشته: سلام.عده ای از دوستان در پیام خصوصی سوال کردن که لازم است به عرض برسانم که اگر کلیر نشدید چطور پاستان را تحویل دهید.بگید به برنده اصلی ایمیل زدند .روزهای آخر اگه ویزا موجود باشه پاس را میگیرند.نگران نباشید.ببینید این کار در مقابل استرسی که تا حالا داشتید بجز بار هزینه ای آن به امتحانش واقعا میارزه
نمیدونم روزهای آخر جواب بده یا نه ولی تا الان اطمینان دارم جواب نمیده
اخیرا افرادی بودن مراجعه کردن به سفارت مدعی شدن که کلیر شدیم اونجا چک کردن و دیدن هنوز کلیر نشده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن
همین داستان واسه فرشاد اتفاق افتاده توی مراجعه اولش کلیر نبوده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن ولی بعدا که دوباره میاد سفارت و کلیر بوده پاسشو میگیرن
بودن افرادی که گفتن به ما زنگ زدید اونها هم لیست شماره هایی رو که زنگ زدن با شماره تلفن نوشته شده توی فرمها مطابقت دادن و مچ طرف رو گرفتن پس حداقل تا الان اطمینان دارم که بر اساس حرف شما چک میکنن ادعاتونو و کاملا بعیده که ادعای کسی رو قبول کنن
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 15:45)alimomen نوشته: (2014-08-27 ساعت 15:30)پدی نوشته: سلام.عده ای از دوستان در پیام خصوصی سوال کردن که لازم است به عرض برسانم که اگر کلیر نشدید چطور پاستان را تحویل دهید.بگید به برنده اصلی ایمیل زدند .روزهای آخر اگه ویزا موجود باشه پاس را میگیرند.نگران نباشید.ببینید این کار در مقابل استرسی که تا حالا داشتید بجز بار هزینه ای آن به امتحانش واقعا میارزه
اخیرا افرادی بودن مراجعه کردن به سفارت مدعی شدن که کلیر شدیم اونجا چک کردن و دیدن هنوز کلیر نشده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن
همین داستان واسه فرشاد اتفاق افتاده توی مراجعه اولش کلیر نبوده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن ولی بعدا که دوباره میاد سفارت پاسشو میگیرن
بودن افرادی که گفتن به ما زنگ زدید اونها هم لیست شماره هایی رو که زنگ زدن با شماره تلفن نوشته شده توی فرمها مطابقت دادن و مچ طرف رو رفتن پس حداقل تا الان اطمینان دارم که بر اساس حرف شما چک میکنن ادعاتونو و کاملا بعیده که ادعای کسی رو قبول کنن
آقا فرشاد ايشود شده ؟ يا نه ؟ چند روز پسپورتاشون تو سفارت بوده ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 15:51)Aroma نوشته: (2014-08-27 ساعت 15:45)alimomen نوشته: (2014-08-27 ساعت 15:30)پدی نوشته: سلام.عده ای از دوستان در پیام خصوصی سوال کردن که لازم است به عرض برسانم که اگر کلیر نشدید چطور پاستان را تحویل دهید.بگید به برنده اصلی ایمیل زدند .روزهای آخر اگه ویزا موجود باشه پاس را میگیرند.نگران نباشید.ببینید این کار در مقابل استرسی که تا حالا داشتید بجز بار هزینه ای آن به امتحانش واقعا میارزه
همین داستان واسه فرشاد اتفاق افتاده توی مراجعه اولش کلیر نبوده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن ولی بعدا که دوباره میاد سفارت پاسشو میگیرن
بودن افرادی که گفتن به ما زنگ زدید اونها هم لیست شماره هایی رو که زنگ زدن با شماره تلفن نوشته شده توی فرمها مطابقت دادن و مچ طرف رو رفتن پس حداقل تا الان اطمینان دارم که بر اساس حرف شما چک میکنن ادعاتونو و کاملا بعیده که ادعای کسی رو قبول کنن
آقا فرشاد ايشود شده ؟ يا نه ؟ چند روز پسپورتاشون تو سفارت بوده ؟
اوشون رفت تو تاپیک اولین سفر به آمریکا پشت سرشو هم نگاه نکرد-حدود یک هفته فکر کنم
case no=4xxx,abu dhabi