کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-27 ساعت 13:58)milad 68 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:56)p.arsa نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 11:27)abbas09 نوشته:  نفر اصلی ما همین امروز اپ شد این اولین اپدیت ما تو اگوست بود از انکارا اگر کسی اپ شده امروز لطفا بگه
خوشحالم که شما هم آپدیت شدید!Smile

منم هستم ولی تو اگوست 3 بار اپ شدم
ما هر دو نفر امروز آپ شدیم قبلی هم 7و8و22 آگوست بود
کیس : **2014AS ، آنکارا
(2014-08-27 ساعت 15:01)alimomen نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 14:16)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 11:06)teacherm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 10:24)sysmaster نوشته:  [quote='zzarin' pid='541538' dateline='1409117257']
دیروز ما یک ایمیل زدیم مبنی بر این که اولا شایعه شده ویزا برای لاتاری تموم شده ، آیا این واقعیت درا ، دوما وضعیت پرونده ما چجوری هستش ، امیدی داشته باشیم یا نه وتا کی باید صبر کنیم ، جوابش که اومد من میزارم این جا ، من که هر چه قدر به همسرم میگم خوب شما هم مثل بقیه اول سپتامبر برو سفارت ایروان شاید حرف بقیه صحیح باشه ، میگه من ویزای با عزت میخوام ، مطمئن باش با این خبرهای که راه افتاده اوایل سپتامبر خیلی از آدم ها میرن جلوی سفارت صف میکشن و مطمئن باش برخوردی خوبی نمیکنن و خیلی ها دست خالی بر میگردن فقط ضرر مالی توش هست من که موندم چی بگم

من فکر نمیکنم اصلا جوابی به میل بدن . دوستایی که مدیکال باید انجام بدند مخصوصا کسایی که بچه کوچیک دارند بهتره هفته اول یا نهایت دوم به سفارت مراجعه کنند و یکی از افراد کیس بمونه تا تکلیف روشن بشه

اینم خودش ماجراییه باید اعضای کیس برگردن باز پاس هارو بفرستن دبی . حالا این وسط به کی میشه اعتماد کرد که درست و سریع بیاره

در این مورد یکی از دوستانمون کار جالبی کرد.اول برای 2روز و یک شب خانوادش رفتند دوبی و مدیکالشون را انجام دادن و برگشتند بعد آقای خانواده تنها با پاسپورتها و جواب مدیکالهای همسر و فرزندشون رفت و مدیکال خودشو انجام داد و مدارک را به سفارت داد.خیلی خرجشون کمتر از ما شده بود.

چه فرقی داره آقای خانواده یک بلیط رفت و برگشت اضافی باید بخره-مهمتر اینکه اگر ابوظبی باشه دوباره باید ویزا بگیره هم وقت رو از دست میده و هم پول

منظورشون اینه که خانوم بچه ها تنها برن و مدیکال انجام بدن و برگردن بعد پدر خانواده بره و باقی ماجراها...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، reasonable ، alimomen ، soli asali ، برسام٤ ، AZAR 1335 ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 15:05)Dr.Mehrbod نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 14:44)amir rad نوشته:  سلام : ببخشید میخواسم بدونم ما بعد از مصاحبمون که تو ماه جون بود8agust فقط آپ شدیم.این آپ از kccبوده یا از سفارت چون خیلی از دوستان 18یا21آگوست آپ داشتن معنیش چیه ما آپ نشدیم دوباره؟دیگه حسابی کلافه شدم احساس میکنم پرونده مارو انداختن تو باقالیا یه نگاهم نمیندازن بهش؟ دوستان تحلیل کنن ممنون میشم

بنده هم فقط روزی که همسرم ویزاشو گرفت اپدیت شدم و یکبار هم بعد از ایمیل .و دیگر هیچ. در واقع کلا 2 بار. من هم تصور میکردم جایی گم شده یا زیر میز یا زیر کیبورد مونده کیسم.!!@$*.و تصمیم داشتم باز ایمیلی بزنم شاید یادشان بیاد پرونده ما هم هست..اما پی بردم که پرونده در پروسه کلیرنس بین 10 تا 15 سازمان دولتی و موازی در گردشه و تا اونها پاسخ نهایی رو ندهند به سفارت ..اعلام کلیر نمیکنند. دوستان همه ما دچار یکسری نگرانیهای مشابه هستیم و به تمام احتمالات فکر میکنیم.اما من تصمیم گرفتم دیگر ایمیلی نزنم و بدون فشار روحی و با مشغول کردن خود به زندگی تا 15 سپتامبر صبر کنم.
آفرین! و یادمان باشد استرس یک پاسخ طبیعی به شرایط دشواره! استرس ویژگی فراگیری در گروه ها را هم داره! و استرس پاسخی برای کارکرد عالی تر مغز در مواقع بحرانی است. پس اجازه بدیم دچار استرس بشیم! اجازه بدیم دیگران هم دچار استرس بشن! فقط فقط جلوی سرایت و گسترش بیجاشو بگیریم. و تلاش کنیم نذاریم استرس ادامه پیدا کنه و مدیریتش کنیم . وگرنه همه مون می دونیم واقعا چه شوقی داشته ایم و می ترسیم قدرت این شوق به نا امیدی بدل بشه و ترس و هراس داریم. بپذیریم هست و طبیعی است و بعد مدیریتش کنیم
تشکر کنندگان: mizan ، mehdi2014 ، soli asali ، amir rad ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 14:56)avayebahar نوشته:  K ABBASI شما جای سوالت اینجا نیست. روی اعصاب ما داری راه میری دوست گرامی. عزیزم برو تاپیک های خاص خودش داره این سوالات. شما وارد تاپیک کلیرنس شدی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
AVAYEBAHAR عزیزمن شماره کیس شمارونمیدونم امامن هم مدت زیادی هست توی این تالارمنتظرهستم وقصدناراحتی دوستان روندارم چشم من ازشماوکلیه دوستان عذرمیخواهم ودرخدمتتان هستم مرتب تاپایان کارفقط تالارروچک میکنم وهرجاتونستم وقابل دونستید درخدمت هستم موفق باشید
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
تشکر کنندگان: georgia1 ، alimomen ، avayebahar ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 14:58)alimomen نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 14:20)teacherm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:50)Sara_am57 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:28)teacherm نوشته:  وبزای دبی ما اومد برای جمعه دیگه بلیط گرفتیم. چون نمیشد با خانواده بمونیم برگشت سه شنبه گرفتم که مبشه نه سپتامبر. صبح میرم سفارت اگه پاسهارو گرفت که میمونیم اگه نگرفت برمیگردیم و هروقت کلیر شدیم از طریق اژانس اقدام میکنیم از الان اطلاع رسانی شد. بعدا نگین خیانتکار که تو مرام معلما هرچی باشه خیانت نیست.

دیگه فک نکنم ازین بیشتر بشه به دنیا روحیه و انرژی فرستاد. سه تومن ناقابل تو این شرایط ریسکی. Smile

ممنون بابت اطلاع رسانيSmile
راستي، سفارت ابوظبي چه روزايي پاسارو تحويل مي گيره؟

از حرفهای بچه های به نظر روزهای یکشنبه سه شنبه و پنج شنبه. باز هم دقیق شاید دوشتان نظر بدن
فقط یکشنبه و سه شنبه

در تکمیل صحبتهای دوستان، یکی از دوستان که تازه کلیر شده برای محکم کاری یه ایمیل به سفارت زده و سفارت در جواب گفته از یکشنبه تا پنجشنبه هر روزی که می تونید پاستون رو بیارید سفارت، پس جدیدا هر روز پاس تحویل می گیره!
تشکر کنندگان: sonyz2 ، reasonable ، soli asali ، NarCssuS ، azadeh2014 ، maryam_a ، pari pari ، برسام٤ ، AZAR 1335 ، nedaba ، aaraam
سلام.عده ای از دوستان در پیام خصوصی سوال کردن که لازم است به عرض برسانم که اگر کلیر نشدید چطور پاستان را تحویل دهید.بگید به برنده اصلی ایمیل زدند .روزهای آخر اگه ویزا موجود باشه پاس را میگیرند.نگران نباشید.ببینید این کار در مقابل استرسی که تا حالا داشتید بجز بار هزینه ای آن به امتحانش واقعا میارزه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2014-08-27 ساعت 15:22)georgia1 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 14:58)alimomen نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 14:20)teacherm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:50)Sara_am57 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:28)teacherm نوشته:  وبزای دبی ما اومد برای جمعه دیگه بلیط گرفتیم. چون نمیشد با خانواده بمونیم برگشت سه شنبه گرفتم که مبشه نه سپتامبر. صبح میرم سفارت اگه پاسهارو گرفت که میمونیم اگه نگرفت برمیگردیم و هروقت کلیر شدیم از طریق اژانس اقدام میکنیم از الان اطلاع رسانی شد. بعدا نگین خیانتکار که تو مرام معلما هرچی باشه خیانت نیست.

دیگه فک نکنم ازین بیشتر بشه به دنیا روحیه و انرژی فرستاد. سه تومن ناقابل تو این شرایط ریسکی. Smile

ممنون بابت اطلاع رسانيSmile
راستي، سفارت ابوظبي چه روزايي پاسارو تحويل مي گيره؟

از حرفهای بچه های به نظر روزهای یکشنبه سه شنبه و پنج شنبه. باز هم دقیق شاید دوشتان نظر بدن
فقط یکشنبه و سه شنبه

در تکمیل صحبتهای دوستان، یکی از دوستان که تازه کلیر شده برای محکم کاری یه ایمیل به سفارت زده و سفارت در جواب گفته از یکشنبه تا پنجشنبه هر روزی که می تونید پاستون رو بیارید سفارت، پس جدیدا هر روز پاس تحویل می گیره!
دوست من اولا این صحبت خود سفارت:
You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays.
ثانیا کسی اخیرا کلیر نشده و ثالثا اصلا جواب ایمیل ابوظبی نمیده- لطفا مستند صحبت کنید
فقط یک عده ای بهشون تلفن شده که گفتن تا یکشنبه ای که گذشت و نه دیرتر پاسپورت ببرن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، abbas09 ، teacherm ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 15:22)k.abbasi نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 14:56)avayebahar نوشته:  K ABBASI شما جای سوالت اینجا نیست. روی اعصاب ما داری راه میری دوست گرامی. عزیزم برو تاپیک های خاص خودش داره این سوالات. شما وارد تاپیک کلیرنس شدی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
AVAYEBAHAR عزیزمن شماره کیس شمارونمیدونم امامن هم مدت زیادی هست توی این تالارمنتظرهستم وقصدناراحتی دوستان روندارم چشم من ازشماوکلیه دوستان عذرمیخواهم ودرخدمتتان هستم مرتب تاپایان کارفقط تالارروچک میکنم وهرجاتونستم وقابل دونستید درخدمت هستم موفق باشید

دوست عزیز! دوست عزیز! قدمت بروی چشم. اما الان چشمهای ما دنبال سوالات و جوابهای کلیرنس است. می دانید که تاپیک سوال درباره مدرسه جداست. احتمالا توی زندگی در آمریکا.
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، k.abbasi ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 14:44)amir rad نوشته:  سلام : ببخشید میخواسم بدونم ما بعد از مصاحبمون که تو ماه جون بود8agust فقط آپ شدیم.این آپ از kccبوده یا از سفارت چون خیلی از دوستان 18یا21آگوست آپ داشتن معنیش چیه ما آپ نشدیم دوباره؟دیگه حسابی کلافه شدم احساس میکنم پرونده مارو انداختن تو باقالیا یه نگاهم نمیندازن بهش؟ دوستان تحلیل کنن ممنون میشم

دوست گرامی
ما 7 ماه و اندی منتظر کلیرنسمون بودیم و در این مدت هیچ اپدیتی ,تکرار میکنم هیچ اپدیتی نداشتیم! 2 ررهز قبل از اعلام کلیرنسمون در سایت ایروان هر دو نفر کیس با هم و حدودا نیمه شب اپدیت شدیم. روزی هم که شماره کیسمون رو سایت اومد یک اپدیت و در نهایت روزی که ایشود شدیم اپدیت اخر. تمام. کلا به تعداد اپدیتها اهمیت ندید. هر کیسی شرایط خودشو داره و هر سفارتخانه ای مدل خودش رو! موفق باشید.
از دوستان کسی الان ایروان هست؟ یه خبری بده، ببینیم آخرین اوضاع احوال چیه؟
کسی رفته پاسشو بگیرن؟ الان اونجا منتظر باشه
چن وخنه سفارت ایروان کلا تعطیل کرده، یه جواب ایمیل تیپیکال می دن و خیالشون راحت
باز دم ابوظبی گرم، مهاجرسرا رو به تحرک انداخت
Wink
نظرتون چیه یه امیل بزنیم KCC که ایروان میگه ویزانامبر نداریم، اون وخ ابوظبی داره ویزا ایشود می کنه. اصلا تاثیری داره؟ یا اونم صرفاً فوروارد می کنه
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، pari pari ، nedaba
به ماه سپتامبر عمیقا خوشبینم.....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-27 ساعت 15:30)پدی نوشته:  سلام.عده ای از دوستان در پیام خصوصی سوال کردن که لازم است به عرض برسانم که اگر کلیر نشدید چطور پاستان را تحویل دهید.بگید به برنده اصلی ایمیل زدند .روزهای آخر اگه ویزا موجود باشه پاس را میگیرند.نگران نباشید.ببینید این کار در مقابل استرسی که تا حالا داشتید بجز بار هزینه ای آن به امتحانش واقعا میارزه
نمیدونم روزهای آخر جواب بده یا نه ولی تا الان اطمینان دارم جواب نمیده
اخیرا افرادی بودن مراجعه کردن به سفارت مدعی شدن که کلیر شدیم اونجا چک کردن و دیدن هنوز کلیر نشده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن
همین داستان واسه فرشاد اتفاق افتاده توی مراجعه اولش کلیر نبوده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن ولی بعدا که دوباره میاد سفارت و کلیر بوده پاسشو میگیرن
بودن افرادی که گفتن به ما زنگ زدید اونها هم لیست شماره هایی رو که زنگ زدن با شماره تلفن نوشته شده توی فرمها مطابقت دادن و مچ طرف رو گرفتن پس حداقل تا الان اطمینان دارم که بر اساس حرف شما چک میکنن ادعاتونو و کاملا بعیده که ادعای کسی رو قبول کنن
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-08-27 ساعت 15:45)alimomen نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 15:30)پدی نوشته:  سلام.عده ای از دوستان در پیام خصوصی سوال کردن که لازم است به عرض برسانم که اگر کلیر نشدید چطور پاستان را تحویل دهید.بگید به برنده اصلی ایمیل زدند .روزهای آخر اگه ویزا موجود باشه پاس را میگیرند.نگران نباشید.ببینید این کار در مقابل استرسی که تا حالا داشتید بجز بار هزینه ای آن به امتحانش واقعا میارزه
اخیرا افرادی بودن مراجعه کردن به سفارت مدعی شدن که کلیر شدیم اونجا چک کردن و دیدن هنوز کلیر نشده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن
همین داستان واسه فرشاد اتفاق افتاده توی مراجعه اولش کلیر نبوده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن ولی بعدا که دوباره میاد سفارت پاسشو میگیرن
بودن افرادی که گفتن به ما زنگ زدید اونها هم لیست شماره هایی رو که زنگ زدن با شماره تلفن نوشته شده توی فرمها مطابقت دادن و مچ طرف رو رفتن پس حداقل تا الان اطمینان دارم که بر اساس حرف شما چک میکنن ادعاتونو و کاملا بعیده که ادعای کسی رو قبول کنن

آقا فرشاد ايشود شده ؟ يا نه ؟ چند روز پسپورتاشون تو سفارت بوده ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 13:14)fatimafam نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:53)meisamgh1362 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:21)fatimafam نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:18)meisamgh1362 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:03)fatimafam نوشته:  دوست عزیز ما مدارک رو ارسال کردیم تاریخ مصاحبمون توی امتحانا بود
به کی سی سی هم ایمیل بزنید و درخواست وقت کنید و هم بهشون زنگ

دوست عزیز من به KCC سه هفته پیش ایمیل زدم و توضیح دادم جریان رو
به سفارت ایمیل بزنید تا جواب بدن ، به خدا نمیدونم چه جور میشه آخه ،

دوست عزیز این که میگید KCC به شما وقت داده وقت مصاحبه اولتون هست یا اینکه تاریخو عوض کرده بودین مثل ما و اونجا بهتون تاریخ جدید داد؟
نه دیگه همون اولی که تو دی وی لاتاری ( آتاری ) بود .

(2014-08-27 ساعت 13:14)fatimafam نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:53)meisamgh1362 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:21)fatimafam نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:18)meisamgh1362 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:03)fatimafam نوشته:  دوست عزیز ما مدارک رو ارسال کردیم تاریخ مصاحبمون توی امتحانا بود
به کی سی سی هم ایمیل بزنید و درخواست وقت کنید و هم بهشون زنگ

دوست عزیز من به KCC سه هفته پیش ایمیل زدم و توضیح دادم جریان رو
به سفارت ایمیل بزنید تا جواب بدن ، به خدا نمیدونم چه جور میشه آخه ،

دوست عزیز این که میگید KCC به شما وقت داده وقت مصاحبه اولتون هست یا اینکه تاریخو عوض کرده بودین مثل ما و اونجا بهتون تاریخ جدید داد؟
نه دیگه همون اولی که تو دی وی لاتاری ( آتاری ) بود .
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 15:51)Aroma نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 15:45)alimomen نوشته:  
همین داستان واسه فرشاد اتفاق افتاده توی مراجعه اولش کلیر نبوده و به هیچ عنوان پاسشو نگرفتن ولی بعدا که دوباره میاد سفارت پاسشو میگیرن
بودن افرادی که گفتن به ما زنگ زدید اونها هم لیست شماره هایی رو که زنگ زدن با شماره تلفن نوشته شده توی فرمها مطابقت دادن و مچ طرف رو رفتن پس حداقل تا الان اطمینان دارم که بر اساس حرف شما چک میکنن ادعاتونو و کاملا بعیده که ادعای کسی رو قبول کنن

آقا فرشاد ايشود شده ؟ يا نه ؟ چند روز پسپورتاشون تو سفارت بوده ؟

اوشون رفت تو تاپیک اولین سفر به آمریکا پشت سرشو هم نگاه نکرد-حدود یک هفته فکر کنم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Hassan2014 ، soli asali ، pari pari ، nazanin fatemi ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان