کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
Wink 
ورود خودم رو به روز 100 ام به جامعه منتظران تبریک عرض میکنم.
باشد که رستگار شویم با کلیر شدن
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
یک نفر از دوستتن می گفت اگر دقت کنی اکثر کیسا کلیر شدن و عده کمی تو مهاجرسرا موندن.من کاملا گیج شدم می خواستم بدونم درسته؟
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: reasonable ، mizan ، soli asali ، nedaba
سلام : ببخشید میخواسم بدونم ما بعد از مصاحبمون که تو ماه جون بود8agust فقط آپ شدیم.این آپ از kccبوده یا از سفارت چون خیلی از دوستان 18یا21آگوست آپ داشتن معنیش چیه ما آپ نشدیم دوباره؟دیگه حسابی کلافه شدم احساس میکنم پرونده مارو انداختن تو باقالیا یه نگاهم نمیندازن بهش؟ دوستان تحلیل کنن ممنون میشم
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: reasonable ، mizan ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 14:42)lucky star نوشته:  یک نفر از دوستتن می گفت اگر دقت کنی اکثر کیسا کلیر شدن و عده کمی تو مهاجرسرا موندن.من کاملا گیج شدم می خواستم بدونم درسته؟
یه 1500 نفر ناقابل فقط موندن اونا هم که جز کیس به حساب نمی یان ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: reasonable ، mizan ، pari pari ، soli asali ، sonyz2 ، mehdi2014 ، milad.m1986 ، nedaba
با این اوصاف قراره دم در سفارت سبد بزارند دوستان .من که به این کار خوش بین نیستم .موج زیادی راه بیافته و بیشتر دید رو منفی کنه به ایرانیها. دوستان با رفتن سفارت بدون اطلاعیه میتونید باعث شید پاسای دوستانی رو که واقعا کلیر شدن رو نگیرند.
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضربBig Grin - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.

concentrated thoughts produce desired results
تشکر کنندگان: mizan ، اسفند89 ، soli asali ، reasonable ، sonyz2 ، miladfr12 ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 11:48)k.abbasi نوشته:  دوستان سلام من دارم بلیط لس آنجلس میگیرم فقط میخواستم بدانم مدارس از کی باز میشه اگرکسی اطلاعات داردبهم بده ممنون میشم اگر÷ایه برای سفر هست خوشحال میشم
سلام دوست عزیز
مدارس یو اس از 25 آگوست شروع شده. Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: k.abbasi ، soli asali ، reasonable ، sonyz2 ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 14:44)amir rad نوشته:  سلام : ببخشید میخواسم بدونم ما بعد از مصاحبمون که تو ماه جون بود8agust فقط آپ شدیم.این آپ از kccبوده یا از سفارت چون خیلی از دوستان 18یا21آگوست آپ داشتن معنیش چیه ما آپ نشدیم دوباره؟دیگه حسابی کلافه شدم احساس میکنم پرونده مارو انداختن تو باقالیا یه نگاهم نمیندازن بهش؟ دوستان تحلیل کنن ممنون میشم

معمولا بعد از مصاحبه دو سه تا آپ میخوری واسه تشکیل پرونده و فرستادن پرونده جهت بررسی به آمریکا بعدش تا یک زمان نامعلومی پرونده میره تو کما تا اینکه حالا بسته به درجه خلافت دوباره یک تعدا دنامعلومی آپ میخوری که اینها معمولا نصفه شبه و میگن آمریکا جواب استعلامهای سفارت رو داده ممکمه تک تک افراد آپ بشن ممکنه همه بشن خیلی بستگی به پروندت داره بعد از اون به فاصله کم دوباره از سفارت همه آپ میشن یک چیزی توی مایه اینکه مثلا دیگه پرونده کل کیس کامل شده و رییس هم امضا کرده واسه صدور ویزا بعد از این مورد شما حتی اگر به فاصله چن ساعت سایت سیس و سفارت رو چک کنی میبینی که یکدفعه کلیری اعلام میشه پرونده اکثریت بچه های این سایت هم توی این مرحله گیر افتاده فعلا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: avayebahar ، mizan ، babak12 ، pari pari ، hamid.eng ، soli asali ، reasonable ، sonyz2 ، EmJay ، mehdi2014 ، m_nikparvaz ، abbas09 ، amir rad ، nedaba
K ABBASI شما جای سوالت اینجا نیست. روی اعصاب ما داری راه میری دوست گرامی. عزیزم برو تاپیک های خاص خودش داره این سوالات. شما وارد تاپیک کلیرنس شدی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sonyz2
(2014-08-27 ساعت 14:20)teacherm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:50)Sara_am57 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:28)teacherm نوشته:  وبزای دبی ما اومد برای جمعه دیگه بلیط گرفتیم. چون نمیشد با خانواده بمونیم برگشت سه شنبه گرفتم که مبشه نه سپتامبر. صبح میرم سفارت اگه پاسهارو گرفت که میمونیم اگه نگرفت برمیگردیم و هروقت کلیر شدیم از طریق اژانس اقدام میکنیم از الان اطلاع رسانی شد. بعدا نگین خیانتکار که تو مرام معلما هرچی باشه خیانت نیست.

دیگه فک نکنم ازین بیشتر بشه به دنیا روحیه و انرژی فرستاد. سه تومن ناقابل تو این شرایط ریسکی. Smile

ممنون بابت اطلاع رسانيSmile
راستي، سفارت ابوظبي چه روزايي پاسارو تحويل مي گيره؟

از حرفهای بچه های به نظر روزهای یکشنبه سه شنبه و پنج شنبه. باز هم دقیق شاید دوشتان نظر بدن
فقط یکشنبه و سه شنبه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، sonyz2 ، mehdi2014 ، nedaba
این هم جواب ما کا از ایروان اومد خوش بختانه از کلمه this time استفاده شده
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-27 ساعت 14:45)kamranh نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 14:42)lucky star نوشته:  یک نفر از دوستتن می گفت اگر دقت کنی اکثر کیسا کلیر شدن و عده کمی تو مهاجرسرا موندن.من کاملا گیج شدم می خواستم بدونم درسته؟
یه 1500 نفر ناقابل فقط موندن اونا هم که جز کیس به حساب نمی یان ...

منم متوجه نمی شم.میگه 6000 و خردهای برنده شدن و 3000 و اندی ویزا گرفتن.به خدا خودمم نمی فهمم.نمی دونم به حرف کی گوش کنم
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 10:50)p.arsa نوشته:  چرا همه ناراحت اند و استرس دارند؟ ولی من خوشحال و امیدوار!
نگران چی هستید!!! تهش اینه که نمیرید آمریکاBig Grin
ولی شک ندارم 90% کسایی که اینجان ویزا میگیرن!

حرفتون کاملا متینه و بابت این روحیه عالی بهتون تبریک میگم
برای تک تک دوستان عزیزم از صمیم قلب دعا میکنم.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: pari pari ، SabSor ، soli asali ، reasonable ، sonyz2 ، hamid.eng ، mehdi2014 ، mohamad2014 ، milad.m1986 ، lida55 ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 12:45)حلما نوشته:  بچه ها امروز شوهرم آپديت شد و از سفارت انكارا هم ايميل داشتم كه كيس شوهرتون در حال پندينگ هست و سايت رو چك كنيد براي دريافت اپديت هاي بعدي و حرفي از اينكه ويزا تموم شده و نداريم نزد ، در ضمن يكي از دوستانمون كه ويزاي دانشجويي اقدام كرده بود دقيقه نود كلير شد و رفت انكارا ويزاشو گرفت و كلي خبر خوب برامون اورد و گفت كه انكارا تو اين چند روز اصلا كيس مهاجرتي نداشته و همه دانشجويي بودن و اين اقا پرسيده از افيسر و ايشون جواب دادن كه تا ١٠ روز آينده به بعد پرونده هاي كيس هاي مهاجرتي رو كلير ميكنن و اصلا نگران نباشيد ?????

با اجازه دوستان گفتم چون تاپیک زیاد ورق میخوره، شاید بعضی دوستان این نوشته حلمای عزیز را نخونده باشن، دوباره تکرار بشه.................Shy
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-27 ساعت 14:16)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 11:06)teacherm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 10:24)sysmaster نوشته:  [quote='zzarin' pid='541538' dateline='1409117257']
دیروز ما یک ایمیل زدیم مبنی بر این که اولا شایعه شده ویزا برای لاتاری تموم شده ، آیا این واقعیت درا ، دوما وضعیت پرونده ما چجوری هستش ، امیدی داشته باشیم یا نه وتا کی باید صبر کنیم ، جوابش که اومد من میزارم این جا ، من که هر چه قدر به همسرم میگم خوب شما هم مثل بقیه اول سپتامبر برو سفارت ایروان شاید حرف بقیه صحیح باشه ، میگه من ویزای با عزت میخوام ، مطمئن باش با این خبرهای که راه افتاده اوایل سپتامبر خیلی از آدم ها میرن جلوی سفارت صف میکشن و مطمئن باش برخوردی خوبی نمیکنن و خیلی ها دست خالی بر میگردن فقط ضرر مالی توش هست من که موندم چی بگم

من فکر نمیکنم اصلا جوابی به میل بدن . دوستایی که مدیکال باید انجام بدند مخصوصا کسایی که بچه کوچیک دارند بهتره هفته اول یا نهایت دوم به سفارت مراجعه کنند و یکی از افراد کیس بمونه تا تکلیف روشن بشه

اینم خودش ماجراییه باید اعضای کیس برگردن باز پاس هارو بفرستن دبی . حالا این وسط به کی میشه اعتماد کرد که درست و سریع بیاره

در این مورد یکی از دوستانمون کار جالبی کرد.اول برای 2روز و یک شب خانوادش رفتند دوبی و مدیکالشون را انجام دادن و برگشتند بعد آقای خانواده تنها با پاسپورتها و جواب مدیکالهای همسر و فرزندشون رفت و مدیکال خودشو انجام داد و مدارک را به سفارت داد.خیلی خرجشون کمتر از ما شده بود.

چه فرقی داره آقای خانواده یک بلیط رفت و برگشت اضافی باید بخره-مهمتر اینکه اگر ابوظبی باشه دوباره باید ویزا بگیره هم وقت رو از دست میده و هم پول
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 14:44)amir rad نوشته:  سلام : ببخشید میخواسم بدونم ما بعد از مصاحبمون که تو ماه جون بود8agust فقط آپ شدیم.این آپ از kccبوده یا از سفارت چون خیلی از دوستان 18یا21آگوست آپ داشتن معنیش چیه ما آپ نشدیم دوباره؟دیگه حسابی کلافه شدم احساس میکنم پرونده مارو انداختن تو باقالیا یه نگاهم نمیندازن بهش؟ دوستان تحلیل کنن ممنون میشم

بنده هم فقط روزی که همسرم ویزاشو گرفت اپدیت شدم و یکبار هم بعد از ایمیل .و دیگر هیچ. در واقع کلا 2 بار. من هم تصور میکردم جایی گم شده یا زیر میز یا زیر کیبورد مونده کیسم.!!@$*.و تصمیم داشتم باز ایمیلی بزنم شاید یادشان بیاد پرونده ما هم هست..اما پی بردم که پرونده در پروسه کلیرنس بین 10 تا 15 سازمان دولتی و موازی در گردشه و تا اونها پاسخ نهایی رو ندهند به سفارت ..اعلام کلیر نمیکنند. دوستان همه ما دچار یکسری نگرانیهای مشابه هستیم و به تمام احتمالات فکر میکنیم.اما من تصمیم گرفتم دیگر ایمیلی نزنم و بدون فشار روحی و با مشغول کردن خود به زندگی تا 15 سپتامبر صبر کنم.
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضربBig Grin - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.

concentrated thoughts produce desired results
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، mizan ، reasonable ، sonyz2 ، mehdi2014 ، amir rad ، pari pariaaa ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 8 مهمان