کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-27 ساعت 13:56)p.arsa نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 11:27)abbas09 نوشته:  نفر اصلی ما همین امروز اپ شد این اولین اپدیت ما تو اگوست بود از انکارا اگر کسی اپ شده امروز لطفا بگه
خوشحالم که شما هم آپدیت شدید!Smile

منم هستم ولی تو اگوست 3 بار اپ شدم
تشکر کنندگان: mizan ، miladfr12 ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 13:58)milad 68 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:56)p.arsa نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 11:27)abbas09 نوشته:  نفر اصلی ما همین امروز اپ شد این اولین اپدیت ما تو اگوست بود از انکارا اگر کسی اپ شده امروز لطفا بگه
خوشحالم که شما هم آپدیت شدید!Smile

منم هستم ولی تو اگوست 3 بار اپ شدم

منم 3 بار توی آگوست بعد از 48 روز ولی نه امروز
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: mizan ، kaaren ، nedaba ، abbas09 ، soli asali ، mehdi2014 ، milad 68
(2014-08-27 ساعت 00:28)abshar_wf نوشته:  خیلی سخته که آرزوهای آدم رو سرش خراب بشه،پارسال ما بدجوری ضربه خوردیم نمیدونین چی کشیدیم.17 سپتامبر کلیرشدم 19 سپتامبر سفارت در انکارا یه اطلاعیه داد که ویزا تموم شده و ایرانیا نیان بعدشم آپدیتهای پی در پی اونم برا همه.خیلی بد بود خیلی،هنوزم که هنوزه افسردگیش باهامه.خیلیم پی گیری کردیم حتی وایت هاوس؛خشک و بی روح گفتن ویزا تمومه.اونا بی احساس و مقرراتین.
یعنی شما با توجه به امضاتون که حدودای 1300 بودید یکسال تو fbi checkبودید؟میشه لطف کنید بگید چجوری بوده؟ چون من هم سربازی داشتم هم الکی بهم بستن کار دولتی. اگه اینجوریه فاتحه ما خوندست
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، soli asali ، حلما
فرشاد عزیز با تبریک بسیار ازینکه بعد از اونهمه ناراحتی که ما رو هم خیلی ناراحت کرد تونستی به حقت برسی. میخواستم لطفا راهنمایی کنید. شما ایا برای اینکه پاستون رو بدید سفارت. صرفا مستقیم رفتید درب سفارت و خودتون رو معرفی کرده و پاستونو دادید؟
یعنی هیچ پرینت خاصی مبردید یا لیستی نبود چکتون کنند؟
یعنی ایا بنده که هیچ برگه ای در دست ندادم هم فقط با پاس به اونجا برم ؟
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضربBig Grin - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.

concentrated thoughts produce desired results
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، mizan ، pari pari ، soli asali
(2014-08-27 ساعت 13:54)milad 68 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:49)miladfr12 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:40)milad 68 نوشته:  من دوباره امروز اپ شدم ...یه حسی بهم میگه اولین نفری که کیلر میشه یا منم یا سولی...خخخخخخ

سلام
شما چجوری میشه فهمید تو یک روز چند بار آپدیت شدن یک کیس را؟
من فقط دیدم امروز تو سیس آپدیت شدم ولی متوجه دوبار یا سه بار آپدیت شدن تو یک روز نمی شمWink
سلام تو یه روز که نمیشه دوبار اپ شد من منظورم اینه که بعد از 11.22.اگوست امروزم که 27 اگوست هست اپ شدم
ممنون آخه قبلا دوستانی بودن که میگفتن یکبار صبح آپدیت شدیم یکبار عصر گفتم شاید راهی میدونن ما نمیدونیم Big Grin
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، mehdi2014 ، milad 68
بچه ها سلام. این کیس ها امروز از ابوظبی ایشود شدن مبارکشون باشه
4923
6031
7935
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(2014-08-27 ساعت 11:06)teacherm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 10:24)sysmaster نوشته:  [quote='zzarin' pid='541538' dateline='1409117257']
دیروز ما یک ایمیل زدیم مبنی بر این که اولا شایعه شده ویزا برای لاتاری تموم شده ، آیا این واقعیت درا ، دوما وضعیت پرونده ما چجوری هستش ، امیدی داشته باشیم یا نه وتا کی باید صبر کنیم ، جوابش که اومد من میزارم این جا ، من که هر چه قدر به همسرم میگم خوب شما هم مثل بقیه اول سپتامبر برو سفارت ایروان شاید حرف بقیه صحیح باشه ، میگه من ویزای با عزت میخوام ، مطمئن باش با این خبرهای که راه افتاده اوایل سپتامبر خیلی از آدم ها میرن جلوی سفارت صف میکشن و مطمئن باش برخوردی خوبی نمیکنن و خیلی ها دست خالی بر میگردن فقط ضرر مالی توش هست من که موندم چی بگم

من فکر نمیکنم اصلا جوابی به میل بدن . دوستایی که مدیکال باید انجام بدند مخصوصا کسایی که بچه کوچیک دارند بهتره هفته اول یا نهایت دوم به سفارت مراجعه کنند و یکی از افراد کیس بمونه تا تکلیف روشن بشه

اینم خودش ماجراییه باید اعضای کیس برگردن باز پاس هارو بفرستن دبی . حالا این وسط به کی میشه اعتماد کرد که درست و سریع بیاره

در این مورد یکی از دوستانمون کار جالبی کرد.اول برای 2روز و یک شب خانوادش رفتند دوبی و مدیکالشون را انجام دادن و برگشتند بعد آقای خانواده تنها با پاسپورتها و جواب مدیکالهای همسر و فرزندشون رفت و مدیکال خودشو انجام داد و مدارک را به سفارت داد.خیلی خرجشون کمتر از ما شده بود.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، avayebahar ، miladfr12 ، hamid.eng ، Alissa ، pari pari ، maryam_a ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 13:50)Sara_am57 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:28)teacherm نوشته:  وبزای دبی ما اومد برای جمعه دیگه بلیط گرفتیم. چون نمیشد با خانواده بمونیم برگشت سه شنبه گرفتم که مبشه نه سپتامبر. صبح میرم سفارت اگه پاسهارو گرفت که میمونیم اگه نگرفت برمیگردیم و هروقت کلیر شدیم از طریق اژانس اقدام میکنیم از الان اطلاع رسانی شد. بعدا نگین خیانتکار که تو مرام معلما هرچی باشه خیانت نیست.

دیگه فک نکنم ازین بیشتر بشه به دنیا روحیه و انرژی فرستاد. سه تومن ناقابل تو این شرایط ریسکی. Smile

ممنون بابت اطلاع رسانيSmile
راستي، سفارت ابوظبي چه روزايي پاسارو تحويل مي گيره؟

از حرفهای بچه های به نظر روزهای یکشنبه سه شنبه و پنج شنبه. باز هم دقیق شاید دوشتان نظر بدن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_am57 ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 11:48)k.abbasi نوشته:  دوستان سلام من دارم بلیط لس آنجلس میگیرم فقط میخواستم بدانم مدارس از کی باز میشه اگرکسی اطلاعات داردبهم بده ممنون میشم اگر÷ایه برای سفر هست خوشحال میشم

سلام دوست عزيز مدارس الان نزديك به دو هفته است كه باز شده
بازمانده لاتاری 2014  
PD 30 Sep و Approve  5 march و case and invoice number 26 June و DS261 11 July وPayment 120$ 22 July و Payment 325$ 27 July و DS260 8 August               و
documents sending to NVC 31 َAugust و receiving documents by NVC 2 september و complete letter 30 September و2016 interview April 24 و  آپدیت دوخطی 2017 may 5 و کلیر و ویزا June 14 2017
تشکر کنندگان: nedaba ، k.abbasi ، soli asali ، sonyz2
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستانمون کار جالبی کرده. ابتدا خانوادش رفتند 2 روز و یک شب مدیکالشون را دوبی انجام دادند و برگشتند .بعد آقای خانواده با پاسپورتها و جواب مدیکال خانواده رفتند دوبی و مدیکال خودشون را انجام دادند و مدارک را بردند سفارت . اینجور خیلی خرجشون کمتر از ما شد!!
این هم شاید به عنوان یه راه حل برای کمتر شدن مخارج بدرد بخوره. منتظر خبرهای خوب هستیم.
تشکر کنندگان: hamid.eng ، miladfr12 ، reasonable ، pari pari ، soli asali ، mehdi2014 ، NarCssuS ، pari pariaaa
سلام دوستان
كسي ميدونه اگه همه اعضاي كيس آپ بشن چه معني اي داره؟

٤ نفر
٣ نفر يك ضرب
١ نفر چك خورده
2014AS3***
مصاحبه در ماه march

case: f2a
priority date: 6 sep 2016
no update ever since Sad
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
سلام. x همراه با پاسپورت خودش پاسپورت دوستشو f را برده سفارت ابوظبی، اول مدارک خودش گرفتند و پاسپورت دوستشوf نگرفتند بعد صداش زدن بیا پاسپورت دوستتو بده وازش پاسپورت f گرفتند. این اتفاق روز یکشنبه همین هفته است. و بعد دو سه روزf با دو بار آپدیت ایشود شده امروز. و فردا پاسپورت f را با x میدن. خبر را خود اف به من گفت. مبارکش باشه
هم خیلی خوشحالم واسه اف، خوشحالم واسه بودن ویزا و هم خیلی متعجب از این کار سفارت. ظاهرا که بی برنامه است.
(2014-08-27 ساعت 14:20)teacherm نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:28)teacherm نوشته:  وبزای دبی ما اومد برای جمعه دیگه بلیط گرفتیم. چون نمیشد با خانواده بمونیم برگشت سه شنبه گرفتم که مبشه نه سپتامبر. صبح میرم سفارت اگه پاسهارو گرفت که میمونیم اگه نگرفت برمیگردیم و هروقت کلیر شدیم از طریق اژانس اقدام میکنیم از الان اطلاع رسانی شد. بعدا نگین خیانتکار که تو مرام معلما هرچی باشه خیانت نیست.

دیگه فک نکنم ازین بیشتر بشه به دنیا روحیه و انرژی فرستاد. سه تومن ناقابل تو این شرایط ریسکی. Smile

از حرفهای بچه های به نظر روزهای یکشنبه سه شنبه و پنج شنبه. باز هم دقیق شاید دوشتان نظر بدن

یکشنبه و سه شنبه ظهر پاسپورت و مدیکال را می گیرند.قبل 12 اونجا باشین .
اگر یکشنبه مدارک را بدید به سفارت 5شنبه ظهر تحویل میدند و چنانچه
سه شنبه بدید دوشنبه هفته بعد میدند بهتون. تا حالا اینجوری بوده .
تشکر کنندگان: miladfr12 ، reasonable ، Sara_am57 ، soli asali ، mehdi2014 ، nazanin fatemi ، nedaba
بچه ها کسی هست یک نفر باشه بخواد 5 یا 6 سپنامبر بره ابوظبی؟ همسفر خواستید پیام خصوصی بگذارید
تشکر کنندگان: reasonable ، pari pari ، soli asali ، sonyz2 ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 14:33)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 14:20)teacherm نوشته:  

یکشنبه و سه شنبه ظهر پاسپورت و مدیکال را می گیرند.قبل 12 اونجا باشین .
اگر یکشنبه مدارک را بدید به سفارت 5شنبه ظهر تحویل میدند و چنانچه
سه شنبه بدید دوشنبه هفته بعد میدند بهتون. تا حالا اینجوری بوده .

سلام دوستان.اگر مدیکال رو تمدید نکنیم فقط پاسپورت و برگه آبی رو می گیرن؟اگر یه بار برگه ابی رو بگیرن و ویزا ندن آیا برگه رو پس میدن که دوباره پاسها رو بدبم سفارت؟
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: miladfr12 ، reasonable ، mizan ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان