کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
با سلام دوستان
تو روز مصاحبه من وهمسرم، تو آنكارا،به همسرم كليرنس خورد ولي به من نه.
دو تا سوال داشتم يكي اينكه من چه جوري و از طريق چه سايتي رسيدن پاسپورتم به پست رو پيگيري كنم و اينكه براي همسرم اون سايتي كه سفارت داده واسه بررسي باز نمي شه از چه سايتي بايد كارش رو دنبال كنم؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-08 ساعت 12:36)ali3875 نوشته:  آنکارا حالا دیگه نوبت توئه میخوام این جمعه بترکونی..................
آنکارائی ها آماده و گوش به زنگ لطفا..........................

من فکر کنم اگه میخواست بترکوته از اپدیتاش معلوم میشد کسی که فکر نکنم اپدیت شده باشه تو این دو روزه Big GrinCool ولی ما همچنان منتظر انفجاریم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: miladfr12 ، H Pier ، pari pariaaa ، nedaba ، farshad varaste ، soli asali ، nasam ، قصه گو ، 2014winner
(2014-05-08 ساعت 13:14)shilan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:49)abbas09 نوشته:  حالا الان یه سوال مطرح میشه (فقط سوال نه اینکه نظر شخصی) اگر تعداد ویزاها برای 3500 نفر باشه اونوقت مگه برنده ها 6000 نفر نیستند پس یعنی نصف دیگه چی میشن ؟

ویزا تموم میشه از اول مساله همین بوده ما باید منتظر بشیم ببینیم چی میشه شاید یه عده مدارک نفرستن یا مصاحبه نرن متاسفانه فقط تا الان 2013و 2014 تعداد از ایران اینقد زیاد شده که ویزا ممکن کم بیاد باید دعا کنیم یه سری از قبولیا اصلا نخوان برن جاشون بدن به ما منتظراTongueWink

بله احتمالش کم نیست که بعضیها نخوان برن من خودم یه خوانواده 3 نفری یکیم 4 نفری میشناسم این فعلا 7 تا
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: miladfr12 ، H Pier ، pari pariaaa ، nedaba ، farshad varaste ، kage.omid ، soli asali ، قصه گو ، sophia
کسی اطلاع داره معمولا بعد از چند بار آپدیت شدن شخص کلیر میشه ؟
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-08 ساعت 13:19)shilan نوشته:  سفارت ابوظبی تاریخ ویزا رو 6 ماه از تاریخ مدیکال میزنه یا ربطی به مدیکال نداره یعنی از تاریخ صدور ویزا 6 ماه وقت برا رفتن هست؟؟؟؟

بله اگر که مدیکال رو تمدید و یا تجدید کنید از تاریخ تمدید مدیکال 6 ماه زمان دارید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، miladfr12 ، nedaba ، farshad varaste ، kage.omid ، قصه گو ، NEURON
(2014-05-08 ساعت 13:17)abbas09 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:14)shilan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:49)abbas09 نوشته:  حالا الان یه سوال مطرح میشه (فقط سوال نه اینکه نظر شخصی) اگر تعداد ویزاها برای 3500 نفر باشه اونوقت مگه برنده ها 6000 نفر نیستند پس یعنی نصف دیگه چی میشن ؟
ویزا تموم میشه از اول مساله همین بوده ما باید منتظر بشیم ببینیم چی میشه شاید یه عده مدارک نفرستن یا مصاحبه نرن متاسفانه فقط تا الان 2013و 2014 تعداد از ایران اینقد زیاد شده که ویزا ممکن کم بیاد باید دعا کنیم یه سری از قبولیا اصلا نخوان برن جاشون بدن به ما منتظراTongueWink
بله احتمالش کم نیست که بعضیها نخوان برن من خودم یه خوانواده 3 نفری یکیم 4 نفری میشناسم این فعلا 7 تا
احتمالش خیلی کمه که یکدفعه 3000 نفر نخوان برن آمریکا ... مثلا الان کشور LAOS که تعداد 9 نفر برنده اعلام کرده برای سال 2014 می خوام بدونم این قانون 7 درصد برای این کشور اعمال نمی شه و 2 - چند نفر از این 9 نفر ویزا می گیرن این سوال ها را اگه کسی می تونه جواب بده خیلی ممنون می شم http://travel.state.gov/content/visas/en...-2013.html
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، kage.omid
ببخشید دوستان، خیلی از همه معذرت میخوام، ولی این بحث تعداد برندگان و تعداد ویزا دیگه واقعا داره کشدار و خسته کننده میشه. هرچی میاییم اینجا یه عده دارن حرف از 6000 نفر، 3000 نفر، 3900 نفر، 4000000000 نفر، با خانواده، بی خانواده و...... میزنن.
که چی آخه؟ میخواید ته دلتون به آرامش برسید که ویزا به اندازه ی کافی هست و به طور خاص به شخص شما ویزا می رسه یا نه؟؟؟ خب روند سالهای گذشته نشون داده که همییییییشه تعداد زیادی ویزا گرفتند و متاسفانه یه عده هم نگرفتند.
هییییییچ تضمینی هم وجود نداره که نشون بده چه کسی حتما ویزا می گیره و چه کسی نمی گیره!
ولی این بحث تکراری و کشدار و خسته کننده، این همه چرتکه انداختن و جمع و تفریق زدن، آخه چه دردی از چه کسی درمان می کنه؟ به جز یک سری حدس و گمان و یک سری درگیری لفظی و (من درست میگم/تو اشتباه می کنی) به چه نتیجه ای میرسیم؟ بهتر نیست که اضطراب ها و ترس ها و نا امیدی های خودمون را برای خودمون نگه داریم و ته دلمون امیدوار باشیم که ما هم ویزا میشیم و میریم به سلامت؟
هیچ کدوم از اعضای اینجا تا جایی که میشه حدس زد، کارمند مخفی سفارت و وزارت امور خارجه ا م ر ی ک ا نیستند که مثلا اگه بیان به شما بگن قطعا امسال همه ویزا میشن، شما خوشحال و آسوده بشی.
از همه خواهش می کنم آروم باشید و امیدوار، همین.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-08 ساعت 13:30)H Pier نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:19)shilan نوشته:  سفارت ابوظبی تاریخ ویزا رو 6 ماه از تاریخ مدیکال میزنه یا ربطی به مدیکال نداره یعنی از تاریخ صدور ویزا 6 ماه وقت برا رفتن هست؟؟؟؟

بله اگر که مدیکال رو تمدید و یا تجدید کنید از تاریخ تمدید مدیکال 6 ماه زمان دارید.

سوال منم همین یعنی اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: miladfr12 ، H Pier ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو
سلام من کپی کارت زردمو گذاشتم و نامه انگان از آنکارا که بعد از مدیکال بهمون میده شاید دیگران شرایط مشابه داشتن یا در آینده بر میخورن

برای تمدید مدیکال باید چه واکسنی بزنم؟

[عکس: 25387288270524621906.jpg]
[عکس: 16097943722907454011.jpg]

(2014-05-08 ساعت 13:52)armin021 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:42)shilan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:26)armin021 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:15)H Pier نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:08)armin021 نوشته:  اجازه بدین یک بار برای همیشه تکلیف یه چیزی رو روشن کنیم!
۶۰۲۷ نفر برنده های ۲۰۱۴ هستن!!!
درسته؟
حالا یه سوالی که تو ذهن من و خیلیای دیگه هست اینه:
این ۶۰۲۷ نفر، اکثرا متاهل هستن، بعضی ها حتی ۴ نفرن!!!
اگه میانگین این ۶۰۲۷ نفر و با خانوادشون فقط ۲ نفر حساب کنیم، ۱۲۰۰۰ نفر بیشتر میشن!!!

حالا پیدا کن پرتقال فروش را...

عزیز دلم سلام.
تکلیف رو خاموش کردی برادر.
6027 نفر برنده به همراه خانواده هستند.
بهتر است به جای پرتقال فروش تعداد کیس های ایرانی رو پیدا کرد که با توجه به تخمین شما حدود 3000 کیس میشه.
نگران نباشین ایشالا که اتفاق پارسال پیش نیاد برای هیچ کدوم از ما.

آها، آفرین!
اینو الان فهمیدم که کلا اینا ۶۰۲۷ نفرن!
ببخشید تو رو خدا، می خوام روشن شم!
آیا این ۶۰۲۷ نفر همه برنده های ایرانین؟؟؟
ببخشیدا ولی شما اینقد تو این سایت پرسه میزنید سعی کنید یه کم اطلاعاتتونم به روز کنید آخه این دادن اطلاعات غلط آدم رو عصبی میکنه بازم ببخشید ولی اگر چیزی رو نمی دونید لطفا راجع بهش نظر ندید . تا الان حدود 800 نفر از ایران ویزا گرفتن بازم میگم نننننننننننننننننن فر نه کیس و کل افراد منتظر و ویزا گرفته و کلیرنس خورده تا الان حدود سه هزارو صدو اندی هستن دیگه متوجه شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اولا اگه اعصاب ندارین اینجا نیاین لطفا.
دوما من مگه آماری ارایه کردم که میگی آمار غلط نده؟
من سوال پرسیدم!
سوما فکر نمیکنم اینجا اومدنم باید با اجازه شما باشه!
چهارما این اخلاقتون و درست کنید که تا یکی میاد حرف بزنه چماق و گرفتین تو دستتون که بزنین تو سرش!
اون دفعه میلاد عزیز اومد و کلی زحمت کشید آمار ارایه کنه اونجوری کردین باهاش!
حالا هم من اومدم فقط سوال کردم دارین با چماق می زنین تو سرم!
دوست عزیز رک بهت بگم شما با این فرهنگتون می خواین برین اونور؟

آقا خانم دوست عزیز
دعوا که نداریم اینجا جمع شدیم جواب سوال اگر بلدیم بدیم خدا صبر بده به معلم هامون و مشاورامون این همه برای ما وقت صرف کردن
اینجا جای سوال چون میخوایم از حالت اداری کار دربیاد یکم چاشنی شوخی و خنده میکنیم شاید خیلی هاز ماها ویزا بگیریم خیلی ها نگیریم بسته به قسمت
ولی از زدن کامنت خشونت آمیز خواهشا پرهیز کنید
انگار این صفحه کشته نده ویزا نمیاد بابا سلوات بفرستید فردا روز از این برخوردها پشیمون میشید خیلیها میشنن فکر میکنن یک سوالی میاد تو ذهنشون اینجا نگن از سفارت که نمیتونن بپرسن
هرکی دوست داره جواب بده هرکی نداره از پست طرف رد شود مسله اینه میخوایم دموکراسی در حرف و رفتار ولی عمل نمی کنیم
شما داری میری کشوری که به دموکراسی عمل میکنن چیزی اذیتشون میکنه ازش رد میشن نمیرن به مقابله به مثل پس خواشهن بعنوان یک عضو کوچک از این خانواده با مدت حضور کم یا زیاد لطفا بحث غدقا WinkCool و فقط سوال جواب حرف خوب انرژی مثبت نمیخواینم اصلا بیایید بخونید برید فکرتونم درگیر شخص یا نفر نکنید plzzzzzzzzzzzzzz
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
اين هم نتيجه آماري لاتاري 2015

[عکس: do.php?img=41129]
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
سوال بعدیم اینکه WinkCoolSmile
این نامه صورتی که سفارت به من داده آیا این فرم مشکل یا نواقص مدارکی داره برگه صورتی همه اینجوریه؟
پشت ورو گرفتم مشکلی نداشته باشه
ممنون میشم نظراتتونو بهم بگید
[عکس: 91619926427207544491.jpg]
[عکس: 30215042629552191200.jpg]
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، armin021 ، soli asali ، exxedus
(2014-05-08 ساعت 14:19)peymanmohajer نوشته:  اين هم نتيجه آماري لاتاري 2015

مرسییییییییییییییییییی دمت گرم واقعا تشکر بابت اطلاع رسانیت بد نیست منبعشو هم رفرنس بدی اگر دوست داری
Wink
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، pari pariaaa ، armin021 ، kage.omid ، soli asali ، ماتیتی ، 2014winner
(2014-05-08 ساعت 14:26)miladfr12 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 14:19)peymanmohajer نوشته:  اين هم نتيجه آماري لاتاري 2015

مرسییییییییییییییییییی دمت گرم واقعا تشکر بابت اطلاع رسانیت بد نیست منبعشو هم رفرنس بدی اگر دوست داری
Wink

البته جسارت بود به دوستان آمارباز Big Grin

اينم منبعش

دوستان تو جدول بالا نسبت قبولي ذكر شده مربوط به "قاره" ست نه "كشور".

اما نكات جالبش:

اگر تو آسيا باشيد، براي هر بار شركت فقط 5 در ميليون شانس قبولي داريد. البته اين شانس در ايران حدود 65 در ميليونه.

هر افريقايي و اروپايي 10 برابر و هر استراليايي 20 برابر شانس بيشتري براي قبولي نسبت به يك آسيايي دارد.

تو كل دنيا، كمتر از 44% كل برنده شدگان اعلامي ويزا ميگيرن (55000/125514*100). (البته نااميد كننده نيست چون طبق آمار سالاي قبل اونا به اين نتيجه رسيدن كه بايد دو برابر اعلام كنن تا سهم ويزا پر بشه).
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
(2014-05-08 ساعت 13:56)shilan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:30)H Pier نوشته:  

سوال منم همین یعنی اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.

پارسال مدیکال ایروان هم یکساله بود. امسال گویا شرایط تغییر کرده. کاش از بچه های ابوظبی کسی باشه که پاسختون رو بده. اما من فکر میکنم ابوظبی هم به مانند آنکارا و ایروان هستش.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، armin021 ، shilan ، kage.omid ، مهدی 2014 ، قصه گو
پارسال وقتی نتایج لاتاری 2014 اعلام شد..هنوز وقایع سپتامبر 2013 رخ نداده بود بنابراین برندگان 2014 ایرانی تقریبا به اندازه 2013 اعلام شد یعنی بالای 6000 نفر
ولی برای 2015 کمی عاقلانه تر اعلام کردند ..4992 برای ایران...همین کاهش برنده خود گویای حقیقت
نمیخوام جو رو منفی کنم..ولی انشال 2015 ای ها وضعیت بهتری نسبت به ما خواهند داشت..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان