کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلامتی همه منتظرا که زودتر کلیر بشن و ناراحتی بین دوستان نباشه یه دست قشنگ بزنینن...SmileSmileSmileSmileSmile
دوستان بنده هم بالاخره بعد از 185روز برای اولین بار بعد از مصاحبه آپدیت شدمBig Grin اونم بواسطه ایمیلی که چند روز پیش زدم.
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
حالا یه سوال برا تغییر جو /کسی اینجا فال مال بلد بگیره ببینیم اوضاع چی میشهBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، Ramin geologist ، قصه گو
بچه ها لطفا کافیه...ب خدا اینجا منتظر بدحال بالای 200 روز داریم..تو رو خدا فضای اینجا رو اینقدر متشنج نکنید
یه زمانی تا دو تا بحث میکردیم مدیران میومدن تذکر میدادن و پاک میکردند پست ها رو..حالا این تاپیک پر از پست های بحث دو نفره در جهت اثبات حقانیت یکطرفه شده
لطفا خودتون ب طرز شیکی برین و اون پست ها رو پاک کنید..باشد که همگی پاک بشیم و از اینجا بریم و خلاص شیم از اینهمه آمار..یعنی از درس آمارم بدم میومد همیشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
صبح بیدار شدیم با کلی ذوق و انرژی Sad الان اینجوری !!!!!!!!!!!!!!
از این دوتا کاربر عزیز توقع نداشتم !!
اینهمه اوزهای اول گفتم الکی بحث نکنید الکی شلوغ نکنید این تاپیک خاصه ! کسی به خرجش نرفت . یکی به ما گفت مگه پلیسی و به انواع حیوانات تشبیه کرد و هر کی یه چیزی گفت ! Sad
واسه همین روزها میگفتم !
اگه به همین ترتیب پیش بره منتظرسرا تعطیل میشه بنده اعتصاب میکنم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

[quote='soli asali' pid='493486' dateline='1399552127']
اینهمه اوزهای اول گفتم الکی بحث نکنید الکی شلوغ نکنید این تاپیک خاصه ! کسی به خرجش نرفت . یکی به ما گفت مگه پلیسی و به انواع حیوانات تشبیه کرد و هر کی یه چیزی گفت ! Sad
واسه همین روزها میگفتم !
[/quo
soli asali جون به خدا کلی خندیدم شما کارت درست آخه بدون جبهه بندی لایک کردی پستام الکی نیست استاراتون

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، pari pari
حالا یه سوال برا تغییر جو /کسی اینجا فال مال بلد بگیره ببینیم اوضاع چی میشهBig Grin

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، peidaye penhan ، sophia
(2014-05-08 ساعت 17:03)shilan نوشته:  [quote='soli asali' pid='493486' dateline='1399552127']
واسه همین روزها میگفتم !
[/quo
soli asali جون به خدا کلی خندیدم شما کارت درست آخه بدون جبهه بندی لایک کردی پستام الکی نیست استاراتون
خنده بر هر درد بی درمان دواس .. بخندید و همیشه شاد باشید
بله، اشتباه کردم !!
بنده عادت کردم قبل از خوندن اون پست به خاطر راهنمایی یا هر چیز دیگه ای لایک میکنم ...
تو این بحث ها هم هیچ کدوم از فرمایشات شما رو لایک نکردم .
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، nedaba ، gema ، peidaye penhan ، H Pier ، قصه گو ، nasim ، sophia
(2014-05-08 ساعت 17:11)soli asali نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 17:03)shilan نوشته:  [quote='soli asali' pid='493486' dateline='1399552127']
واسه همین روزها میگفتم !
[/quo
خنده بر هر درد بی درمان دواس .. بخندید و همیشه شاد باشید
بله، اشتباه کردم !!
بنده عادت کردم قبل از خوندن اون پست به خاطر راهنمایی یا هر چیز دیگه ای لایک میکنم ...
تو این بحث ها هم هیچ کدوم از فرمایشات شما رو لایک نکردم .

باز هم ممنونم ولی امیدوارم برای هر دو طرف لایک نکرده باشید چون متاسفانه دیدم دوستان ظاهرا فقط پستهای من رو لایک نزدن یعنی ظاهرا فقط نظر من مورد پسند نبود

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، peidaye penhan ، H Pier ، قصه گو
بچه ها بعد ازاعلام نتایج 2015 کسی آپدیت شده ؟
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: soli asali ، amirrbco ، pari pariaaa ، nedaba ، peidaye penhan ، قصه گو ، mahan1331
(2014-05-08 ساعت 16:54)hamidrezapir1 نوشته:  سلامتی همه منتظرا که زودتر کلیر بشن و ناراحتی بین دوستان نباشه یه دست قشنگ بزنینن...SmileSmileSmileSmileSmile
دوستان بنده هم بالاخره بعد از 185روز برای اولین بار بعد از مصاحبه آپدیت شدمBig Grin اونم بواسطه ایمیلی که چند روز پیش زدم.

ما هم بواسطه ایمیلی که چند روز پیش زدیم بعد از 147 روز یه اپدیت سوری خوردیم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
نیت کردم و فال گرفتم براتون...................... نتیجه فال شما: انتظار امیدبخش ، سرمایه گذاری ، مشارکت ، در کاری که انجام میدهید هنوز به خوبی جا نیفتاده اید منتظر نتایج خوبی باشید ، قدرت ، ثروت. برای آنکه بتوانید پیشامدهای دل انگیزی در زندگی خود بیافرینید، استعدادهای خود را جلوه گر سازید. از فرصت استفاده کنید. بهترین نقطه برای شروع، محیط اطراف خود شماست. برای کاوش و شناخت محیط خود جستجو و تحقیق کنید و دریابید که کدامین منبع جمعی و گروهی برای کمک و همکاری با شما مناسب هستند. جهت شکوفایی فعالیت های خود، افق های دید خود را گسترده تر کنید. پاسخ پرسش ها و کنجکاوی های خود را دریافت کنید. .
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-08 ساعت 17:40)amohammadiazar نوشته:  بچه ها بعد ازاعلام نتایج 2015 کسی آپدیت شده ؟

ما دیشب ایمیل زدیم. امروز جواب تکراری دادن و آپدیت شدیم
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-05-08 ساعت 11:26)Arash2013 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:16)A10A نوشته:  دوستان سلام...
یه سوال ما ابوظبی مصاحبه داشتیم... اگر کلیر بشیم برامون ایمیل می آد یا توی CEAS می زنه؟
من که فعلا اطلاعاتم توی http://www.abudhabiivo.net/ نمی آد...؟!!!

دوست عزيز براي ما هم دقيقا همين مشكل وجود داشت ، تو همون صفحه ابوظبي مشكلتونو مطرح كنيد با موضوع اينكه كيس شما شناخته نميشه، ظرف يك روز براتون جواب مياد و كيستون توسط سايت شناخته ميشه. اگر خواستين متن رو براتون بفرستم

ممنون میشم بفرستین

تشکر کنندگان: peidaye penhan ، soli asali
دوستان عزیز و گل
لازمۀ حضور در هر جمعی , حفظ حرمت‌ و احترام به ارزش‌ های آن اجتماع هستش به همین خاطر از دوستان عزیز تقاضا دارم به نظرات یکدیگر احترام گذاشته و از الفاظ توهین امیز نسبت به هم خودداری کنند تا حرمت‌ها حفظ و مدیران سایت مجبور به دخالت در روند تاپیک‌ نشوند در غیر این صورت فضای تاپیک بخصوص تاپیک کلیرنس که از حساسترین تاپیک ها هستش به سمت و سویی کشیده شود که خوشایند نخواهد بود
به نظر بنده دانستن دقیقترین امار و ارقام هم هیچ کمکی در خصوص گرفتن ویزا به ما نخواهد کرد ( البته با تشکر از دوستانی که زحمت کشیدند و امار و ارقامی را در این خصوص ارائه دادند که دستشون هم درد نکنه )چرا که این روند از دست ما خارج هستش و پرداختن به این موضوع جز استرس و اضطراب و تضعیف اعصاب و یاس و ناامیدی هیچ نتیجه ای را در بر نخواهد داشت عزیزان من در حال حاضر تنها کاری که از دستمون بر میاد توکل به خدا - صبر و تحمل و برنامه ریزی جهت کارهایی هستش که انشالله بعد از گرفتن ویزا واسه رفتن بایستی انجام دهیم بنابراین افکارناامید کننده رو از خودتون دور کنید و از بحث و جدل های بیهوده بپرهیزید و باز هم تکرار می کنم به نظرات هم احترام بگذارید امیدوار باشید و امیدوار و امیدوار ... اگر عزیزی هم سوالی داشت بهش خرده نگیرید استانه تحملتون رو بالا ببرید و با سعه صدر در حد اطلاعاتتون راهنمایی درست و لازم رو به ایشان داشته باشید مطمئن باشید اگر قسمت و مصلحت باشه و استا کریم بخواد ویزا رو بگیرید حتما اینگونه خواهد شد حتی اگر یک روز به پایان سپتامبر مونده باشه دوستان عزیز این رو هم بدونید که تمام مراحلی را که ما تاکنون و همچنین انشالله تا زمان گرفتن ویزا پشت سر خواهیم گذاشت در مقابل مسائل و مشکلات و چالشهایی که بعد از ورود به ا م ر ی ک ا پیش رو خواهیم داشت هیچ هستش بنابراین به امید خدا سعی کنید واسه اون روز ها خودتون رو حسابی اماده کنید ... به هر حال امیدوارم داستان کلیرنس همگی دوستان عزیز پایان خوب و خوشی را داشته باشه و همگی بخصوص عزیزانی که 180 روز انتظار رو رد کردن منجمله خودم Big Grin بزودی زود ویزاشون رو بگیرند و بسلامتی راهی شن و به همه ارزوهاشون برسند یا حق

دوستان برای شادی روح حافظ علیه الرحمه ، صلوات یا فاتحه ای بفرستید و یک فال حافظ هم بگیرید ببینید حافظ در این خصوص چی میگه واسه خودم گرفتم خبرهای خوشی را بهم نوید داد و انشالله که همینطور هم خواهد بود
ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی! تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم می دهم که هر چه صلاح و مصلحت می بینی برایم آشکار و آرزوی مرا براورده سازی.
موفق و پیروز باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-08 ساعت 18:53)ali3875 نوشته:  نیت کردم و فال گرفتم براتون...................... نتیجه فال شما: انتظار امیدبخش ، سرمایه گذاری ، مشارکت ، در کاری که انجام میدهید هنوز به خوبی جا نیفتاده اید منتظر نتایج خوبی باشید ، قدرت ، ثروت. برای آنکه بتوانید پیشامدهای دل انگیزی در زندگی خود بیافرینید، استعدادهای خود را جلوه گر سازید. از فرصت استفاده کنید. بهترین نقطه برای شروع، محیط اطراف خود شماست. برای کاوش و شناخت محیط خود جستجو و تحقیق کنید و دریابید که کدامین منبع جمعی و گروهی برای کمک و همکاری با شما مناسب هستند. جهت شکوفایی فعالیت های خود، افق های دید خود را گسترده تر کنید. پاسخ پرسش ها و کنجکاوی های خود را دریافت کنید. .

ممنمون لطف کردیدShy

تشکر کنندگان: peidaye penhan ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان