کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-08 ساعت 12:54)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:08)amiekin نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:04)خسته از وطن نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:33)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:21)shahryar7021 نوشته:  بچه های ایروان امروز کسی آپدیت شده؟

ما دیروز 7می، امیدوارم امشبم دوباره آپ بشیم Wink
ما که اصلا تا حالا آپدیتی نداشتیم............Sad .........کلا فراموششششششش

خسته از وطن تنها نيستي ما هم دركنارتون هستيم با هم تو يك روز هم مصاحبه داشتيم
خسته از وطن عزیز بخدا روم نمیشه بگم منتظرم با این همه دوستای گلی که این همه منتظرن ولی با این وجود من دعا میکنم واسه شما واسه خودم واسه همه منتظرای عزیز
منم امیدوارم هر چه زودتر بریم تاپیک"اولین سفر به آمریکا...." بی آپدیتیم رو هم که اینجا به رخ می کشم! صرفا برای اینه که بچه ها نیان اینجا نک و نال کنن و فاز منفی بدن و به احترام ما پیشکسوتا فقط امیدوار و شاکر باشند....... به امید هر چه زودتر کلیر شدن هممون...........
کلا تاپیک بی خاصیتیه اینجا

همش دعوا همش کل کلهای بیهوده

بعدشم یکی از مدیرا میان تذکر میدنو دوباره همون وضعیت

یکم بیخیالی طی کنید نمیشه ! جواب همدیگرو با بددهنی و تندی ندید نمیشه ؟!

بیخیال بابا
فوقش ویزا نمیگیریم... آخرش میشه زندگی که یه عمره خودمون برای خودمون ساختیم ...
چرا اینجوری میکنید

خوبه توی صف نیستیم و مجازی منتظریم وگرنه تاحالا کشته داده بودیم
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، miladfr12 ، kage.omid ، shilan ، armin021 ، soli asali ، masuodrh ، nedaba ، exxedus ، H Pier ، قصه گو ، aaraam
(2014-05-08 ساعت 14:52)masuodrh نوشته:  پارسال وقتی نتایج لاتاری 2014 اعلام شد..هنوز وقایع سپتامبر 2013 رخ نداده بود بنابراین برندگان 2014 ایرانی تقریبا به اندازه 2013 اعلام شد یعنی بالای 6000 نفر
ولی برای 2015 کمی عاقلانه تر اعلام کردند ..4992 برای ایران...همین کاهش برنده خود گویای حقیقت
نمیخوام جو رو منفی کنم..ولی انشال 2015 ای ها وضعیت بهتری نسبت به ما خواهند داشت..
البته ممکنه 2015 مرحله دوم هم داشته باشه که 2014 نداشت. بقول دوستمون peymanmohajer ممکنه به این نتیجه رسیده باشن که برای رسیدن به تعداد نهایی مورد نظرشون باید تقریبا دو برابر قبولی اعلام کنن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، miladfr12 ، soli asali ، H Pier
سلام دوستان .من امروز سفارت آنکارا مصاحبه داشتم .با شرایط معاف از خدمت شغل خصوصی و مجرد.ولی‌ کلیر خوردم افسر برگهٔ صورتی‌ بهم داد ولی‌ نگفت فرم نه‌ سٔوالی و رزومه رو پر کنم می‌خواستم بدونم اگه لازم باشه خودبه خود به ایمیلم ارسال می‌شه و اینکه توی برگهٔ صورتی‌. رسید ثبت ارسال گذرنامه خواسته شده. این دقیقا چیه
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، pari pariaaa ، masuodrh ، amin arefi ، nedaba ، meisam14 ، H Pier ، قصه گو
فقط تا چند ماه دیگه جواب همه سوالها معلوم میشه پس کاری جز صبرررررررر نمیشه کرد من که تازه 30 روزه هستم حالم اینه وای به حال 200 روزه ها لطفا صبرررررررر بفرماییید دوستان
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: kage.omid ، farshad varaste ، soli asali ، pari pariaaa ، jojo_hami ، nedaba ، H Pier ، قصه گو
(2014-05-08 ساعت 15:57)k98k نوشته:  سلام دوستان .من امروز سفارت آنکارا مصاحبه داشتم .با شرایط معاف از خدمت شغل خصوصی و مجرد.ولی‌ کلیر خوردم افسر برگهٔ صورتی‌ بهم داد ولی‌ نگفت فرم نه‌ سٔوالی و رزومه رو پر کنم می‌خواستم بدونم اگه لازم باشه خودبه خود به ایمیلم ارسال می‌شه و اینکه توی برگهٔ صورتی‌. رسید ثبت ارسال گذرنامه خواسته شده. این دقیقا چیه

فرم نه سوالی رو از همه نمیخوان فقط از کسایی که شغل حساس یا تحصیلات بالا داشته باشن که برای افیسر مفهوم نباشه حتما شما لازم نداشتی و همون روز بهت میگفت
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: kage.omid ، k98k ، soli asali ، farshad varaste ، nedaba ، قصه گو ، ebi1988
(2014-05-08 ساعت 16:08)armin021 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 15:45)hamed1286 نوشته:  کلا تاپیک بی خاصیتیه اینجا

بیخیال بابا
چرا اینجوری میکنید

حامد جان اگه یه سری از دوستان رعایت کنن و بدون بی احترامی و جو سازی بیان پست بزارن چرا تاپیک بی خاصیتیه؟
چوب عصبی بودن طرف که نباید بخوره تو سرمون!
بیاین متمدنانه با هم بحث و نتیجه گیری کنیم.
واقعا به قول شما، خدع رو شکر که اینجا مجازیه! وگرنه الان با چوب و چماق و چاقو کلی کشته داده بودیم!
آمار جنایتشم سر به فلک میزد!
تو یه هفته ۲ تا آمار اقدام به قتل داریم!
بابا من بیچاره یه کلام سوال کردم که این ۶۰۲۷ نفر چین! همین!

بارها و بارها و بارها نه تو این تاپیک بلکه تو تاپیک های دیگه شاهد اینگونه رفتارها بودیم و باز هم اطمینان داشته باش ادامه پیدا میکنه!
همش بی احترامی!
همش توهین و تحقیر!
واقعا بسه دیگه دوستان!
چندین بار تو چندین تاپیک سعی کردم جو و درست کنم و گروه ها رو آشتی بدم!
نمیدونستم یه دفعه هم خودم دچار این جو خراب میشم!
آقایون خانومای محترم!
لطفا، خواهشا به همدیگه و نظرات غیر خود احترام بزارین و از الفاظ توهین آمیز و تحقیرانه پرهیز کنین.

لطفا این رو اول شما رعایت کنید و توهین نکنید کلا ایرانیا همین یه چیزو بلدن با هر چه مخالفن سریع به اون شخص میگن بی فرهنگ و این احتمالا از جمله نشانه های د م و کراسی نه؟؟؟؟؟؟؟در ضمن همینطوریم همه کلی استرس دارن چه برسه به اینکه .......... آقای خونسردو خوشحال
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-05-08 ساعت 16:17)shilan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 16:08)armin021 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 15:45)hamed1286 نوشته:  کلا تاپیک بی خاصیتیه اینجا

بیخیال بابا
چرا اینجوری میکنید

حامد جان اگه یه سری از دوستان رعایت کنن و بدون بی احترامی و جو سازی بیان پست بزارن چرا تاپیک بی خاصیتیه؟
چوب عصبی بودن طرف که نباید بخوره تو سرمون!
بیاین متمدنانه با هم بحث و نتیجه گیری کنیم.
واقعا به قول شما، خدع رو شکر که اینجا مجازیه! وگرنه الان با چوب و چماق و چاقو کلی کشته داده بودیم!
آمار جنایتشم سر به فلک میزد!
تو یه هفته ۲ تا آمار اقدام به قتل داریم!
بابا من بیچاره یه کلام سوال کردم که این ۶۰۲۷ نفر چین! همین!

بارها و بارها و بارها نه تو این تاپیک بلکه تو تاپیک های دیگه شاهد اینگونه رفتارها بودیم و باز هم اطمینان داشته باش ادامه پیدا میکنه!
همش بی احترامی!
همش توهین و تحقیر!
واقعا بسه دیگه دوستان!
چندین بار تو چندین تاپیک سعی کردم جو و درست کنم و گروه ها رو آشتی بدم!
نمیدونستم یه دفعه هم خودم دچار این جو خراب میشم!
آقایون خانومای محترم!
لطفا، خواهشا به همدیگه و نظرات غیر خود احترام بزارین و از الفاظ توهین آمیز و تحقیرانه پرهیز کنین.

لطفا این رو اول شما رعایت کنید و توهین نکنید کلا ایرانیا همین یه چیزو بلدن با هر چه مخالفن سریع به اون شخص میگن بی فرهنگ و این احتمالا از جمله نشانه های د م و کراسی نه؟؟؟؟؟؟؟در ضمن همینطوریم همه کلی استرس دارن چه برسه به اینکه .......... آقای خونسردو خوشحال
دوستان خواهش میکنم دیگه جواب همو ندین. مهمون داریم زشته Wink
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pariaaa ، nedali ، nasim ، NIKKI ، nedaba ، مهدی 2014 ، gema ، H Pier ، قصه گو
ای بابا این چه اوضاعیه؟ لطفا مدیران این تاپیک دخالت کنن .....این بحث آمار کی تموم میشه؟ بابا جان تو این اوضاعی که همه اعصابا داغونه آمار دادنتون چیه؟ آماری که همه اش هم از روی حدس و گمانه

آقا جان ما اگه آمار نخوایم باید کیو ببینیم؟ مدیران محترم مهاجر سرا لطفا تذکر بدید هر وقت اومدیم اینجا یکی یه آمار داده بقیه ریختن سرش
آخه این که نمیشه................بخدا آدم میترسه یه سوال بپرسه من فقط میام میخونم و میرم

مدیران محترم لطفا تذکر بدید جو اینجا خیلی بد شده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، nedali ، shilan ، masuodrh ، NEURON ، nedaba ، azifa ، مهدی 2014 ، H Pier ، قصه گو ، pari pari
کاربران در حال بازدید این موضوع: farshad varaste، gh_sh67، hamidrezapir1، nasim، shilan، میر رضا روشندل، 3 مهمان
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، nedali ، nasim ، H Pier ، قصه گو
(2014-05-08 ساعت 16:22)armin021 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 15:58)shilan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 15:34)armin021 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 14:03)shilan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:52)armin021 نوشته:  اولا اگه اعصاب ندارین اینجا نیاین لطفا.
دوما من مگه آماری ارایه کردم که میگی آمار غلط نده؟
من سوال پرسیدم!
سوما فکر نمیکنم اینجا اومدنم باید با اجازه شما باشه!
چهارما این اخلاقتون و درست کنید که تا یکی میاد حرف بزنه چماق و گرفتین تو دستتون که بزنین تو سرش!
اون دفعه میلاد عزیز اومد و کلی زحمت کشید آمار ارایه کنه اونجوری کردین باهاش!
حالا هم من اومدم فقط سوال کردم دارین با چماق می زنین تو سرم!
دوست عزیز رک بهت بگم شما با این فرهنگتون می خواین برین اونور؟

حالا منم رک میگم دقیقا منظورم شما نبودین منظور من تمام اطلاعات غلط که بعضیا با اعتماد نفس کامل میان اینجا نظر میدن دوما من میگم شما که 80 درصد وقتتون اینجا میذارید سعی کنید استفاده کنید سوما ممنون که هر کس آمار میذاره ولی اگه فک میکنه غلط نذاره لطفش بیشتر شامل حال بقیه میشه و چهارما شمام با این رفتارتون چطور میخواین برین اونور .این اخری رو گفتم که بگم ما ایرانیا در سراسر دنیا به هم میگیم بی فرهنگ هممونم سراپا عیبیم................

عزیزم، نه من بلکه تمام دوستانی که اینجا عضو هستن این حق رو دارن بیان اینجا و اظهار نظر کنن و سوال بپرسن.
شما اگه اینو درک نمیکنید و سریع السیر عصبی میشین بهتره به اعصابتون مسلط باشید و از اینگونه رفتار بپرهیزید.
دوست من، قرار نیست منی که به قول شما ۸۰ درصد وقتم و اینجا میگذرونم علامه ی دهر باشم!
مگه من چندبار لاتاری بردم و چند بار کلیرنس شامل حالم شده؟
آیا حق ندارم وقتی سوالی برام پیش میاد بپرسم؟
اصولا اگه اینجا جوابمو نگیرم پس به کجا باید رجوع کنم؟
یکی پیدا میشه مثل h pier عزیز اونطوری دوستانه راهنمایی میکنه. یکی هم پیدا میشه مثل شما با پتک میزنه تو سرم!!!
کدوم درسته واقعا؟ رفتار h pier یا شما؟
تا اومدیم یه بحثی و به نتیجه برسونیم یکی پیدا شد که مانع شد!
یه دفعه بگین سوال نکنین! آمار ارایه ندین!
اینطوری نمیشه که!
دقیقا الان میشه جواب این رو پیدا کرد که چرا هی میگن اونور ایرونیا از هم فراری هستن!
فرض بر این که یکی میاد آمار غلط میده، نا سلامتی اینجا کلی آدم کاربلد هست و لازم نیست نگران باشید. بقیه که قدیمی هستن،یا مدیر یا پیشکسوت ان میان اظهارنظر میکنن و در کمال آرامش و صمیمیت به جمع بندی میرسیم. حالا یکی یا قبول میکنه یا قبول نمیکنه!
به این میگن دمکراسی.
آیا بهتر نیست مایی که در مسیر مهاجرت هستیم از حالا رو فرهنگمون کار کنیم؟
همش کارمون شده تیکه انداختن و تحقیر کردن!!!
الان دارم فکر میکنم، وقتی هموطنم باهام اینگونه رفتار میکنه، دیگه چه انتظاری باید از یه خارجی داشته باشم؟!!!
ما هنوز فرهنگ نقد کردن دوستانه رو نداریم دوستان!
کسی که هموطنشو قبول نداره یعنی خودش رو قبول نداره!
ببینید این حرف من اصلا نشانه بی فرهنگی نیست حالا که اینطوری شد شماها رو فرهنگتون کار کنید بازم میگم آدم عاقل زمانی حرف میزنه که اطمینان داره دم و ک راسی معنیش این نیست که شما بیاید امار صد در صد غلط بدی و همه تشکر کنن دم و ک راسی زمانی معنی میده که یه نفر بیاد نظرش رو بگه و دنبالش هم بگه این فقط نظر من چون ماها میایم اینجا اطلاعات بگیریم برا تفریح که نمیایم قبول کنید آدم باید تا از چیزی اطمینان نداره نگه تازه اینجا مدیر نداره من یک حرف زدم ولی شما دارید با توهین جواب میدید حالا از اول مطالب رو بخونید ببینید اونی که بی فرهنگ کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای بابا من فقط سوال کردم!
کی آمار غلط دادم؟
اگه آمار دادم پس اون علامت سئوال های بعدش معنیش چیه؟
خوبی تو؟!
من این قضیه رو واگذار میکنم به دوستان که خودشون قضاوت کنن.
شما هم اگ زیاد عصبانی هستی بیا خصوصی و گردن من از مو نازک تر!
انقد بزن منو تا راحت شی و دلت خنک شه!
ریلکس عزیزم!
بچه ها گناهی ندارن که حرفای من و شما رو بخونن!

من دیگه حرفی ندارم!!!

مساله این که من اصلا اسم شخص خاصی رو نیاوردم ولی شما خودتو انداختی وسط حتی در جواب نوشتم منظورم شما نیستی منظورم به صورت کلی ولی شما از اول شروع کردی به توهین کردن اول کی اسم فرهنگ رو ارود میدونی وقتی این کلمه میاد یعنی چی حرف شما آیا نشانه با فرهنگی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان:
ببینید حرفای اشتباه اونم زمانی که به صورت آمارو ارقام در میاد یعنی یه آدم کارکشته ریاضیدان و لاتاریدان با سابقه داره نظر میده مثل این که یه معلم بیاد یر کلاس و درس اشتباه بده قبلا یه نفر معترض شد همه گفتن دوستان لطف کردن آمار دادن تشکر کنید بابا ممنون از زحمتتون ولی همون شخص اگه دیگران اطلاعات غلط بدن تشکر میکنه؟؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان:
دوستای خوبم همه اینجا یه حرف میزنیم فقط یکی میگه انگور یکی دیگه عنب , باور کنید مهم نیست بازم تکرار میکنم مهم نیست ما چی بگیم یا چه نظر ی بدیم مهم اونور ماجراست که دست من وشما نیست پس بیخودی اعصاب همو خراب نکنید. واما در مورد ویزا ,اگه ویزا برسه که انشالله میرسه حداکثرم تا سپتامبر اگرم نرسید که نه آمارهای آقا میلاد پارسا آرمین و شیلان جان کاری از پیش نمیبره من شخصااز این فروم و اظهار نظر بچه ها خیلی چیزها یاد گرفتم پس بزاریم هر کس نظر خودشو بده و هر کسی میتونه خودش اطلاعات رو تجزیه و تحلیل کنه اینجا که سایت رسمی اداره م ه ا جرت که نیست .....هر کسی عقیده ایی داره پس بیجهت عصبانی نشیم ایشالله دعا میکنیم که همه با هم ویزا بگیریم و بریم سراغ مشکلات دیگمون که دوباره بیشتر از اینجا به همفکری هم نیاز داریم .... باهم دوست باشیم قدر یکدیگرو بدونیم و به هم دیگه احترام بزاریم ... ارادتمند همه شما عزیزان
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: nedali ، armin021 ، soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa ، kage.omid ، nedaba ، H Pier ، قصه گو
(2014-05-08 ساعت 16:36)armin021 نوشته:  با آرزوی پایان انتظار هر چه زودتر برای
Shilan عزیز وبقیه دوستان منتظر مخصوصا عمو mehdi2014

به قول منتظرسرا

از شما ممنونم دوست عزیز منم برای همه دعا میکنم امیدوارم همه مهاجر سرایی ها بی دغدغه ویزا بگیرند

تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa ، nedaba ، H Pier ، قصه گو ، pari pari
سلام
میدونید چه بلائی داره سر ما میاد؟
تا حالا شده تو خیابون دعوای 2 نفر آدمو موشکافانه ببینی؟اصلا هیچکدومشون به همدیگه گوش نمیدن.چشمها رو میبندند و بلند فریاد میزنند یا همدیگرو میزنند.

بابا اول حرف همدیگرو گوش بدیم اگه متوجه نشدیم جر و بحث راه بندازیم

والا بلا من دیگه نمیدونم باید چی گفت!اصلا و ابدا قصد توهین به هیچ کس رو هم ندارم ولی این راه که میرویم آخرش بن بسته.
اصلا بیائید خیال همه رو راحت کنیم.
6020 3500 2700 آمار هرچی هست انتخاب شدنمون دست ما نیست.من به شما گفتم تمام کسانیکه تا این تاریخ ادمین خوردند مطمئنا ویزا میگیرند.مگر اینکه موردی تو پروندشون وجود داشته باشه

بی خیال آمار بشید.وقتی کلیر شدید میشینید میگید کاشکی این مدت یک کم وقت میزاشتم برای رفتنم برنامه ریزی میکردم.کاشکی یک وقتی رو باخانواده و دوست و فامیل صرف میکردم که شاید تا چند وقتی دیگه نمیبینمشون!!!!

دوستان من الان مکاتبه با بیمارستان جهت تمدید مدیکال هم انجام دادم.
فرض رو بر این بگزارید که دیر یا زود ویزا میگیرید بعدش باید چیکار کنیم.

حالا تا آخر سپتامبر بیائید بگید اینقدر مونده اینقدر نمونده ویزا به ما نمیرسه میرسه کیس مهمه یا نفرات مهمه آقا اطلاعات غلط نده و ... فکر میکنید این پروسه تو کلیر شدنمون چقدر تاثیر داره؟؟؟!!!
آخرش که ویزا گرفتیم میفهمیم چه کلاهی سرمون رفته بابت اتلاف وقت انرژی درگیری فکر خستگی روح و ...
دیگه خود دانید

حالا میدونید من نگران چی هستم؟؟؟چند وقت دیگه تو تاپیک اولین سفر به آمریکا یک همچین وضعیتی پیش نیاد دوستان!!! SmileWinkWinkBig GrinWink

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: shilan ، masuodrh ، farshad varaste ، soli asali ، pari pariaaa ، NEURON ، nasim ، kage.omid ، artam2 ، nedaba ، azifa ، arashS ، gema ، H Pier ، قصه گو ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان