کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-09 ساعت 15:26)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 14:46)Ramin geologist نوشته:  دوستان وقتتون بخیر من الان داشتم مدارکم رو چک می کردیم
دیدم کارت زردامون نیست!!! اینارو تو مرحله معاینه پزشکی می گیرن ازمون؟
اگه بخوایم مدیکالو تمدید کنیم لازم داریم؟ یا اون برگه ای که کریستین داده کفایت می کنه؟

من یه چیزی بگم که خیالتون راحت شه ، شما اصلا به تمدید مدیکال نمیرسید. مدیکال ۶ ماه اعتبار داره.

آخر مارث رفتید مصاحبه

آوریل - می- جون- ژولای - اگوست - سپتامبر

پس یا ویزا می‌گیرید یا نمیگیرید. به مدیکال اصلا نمیرسید و ایشالا تا آخر همین ماه ویزا بگیرید.
افا فرشاد وقعا جدی میگی تا اخر این ماه?
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: miladfr12 ، farshadm999 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-05-09 ساعت 15:58)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 14:46)Ramin geologist نوشته:  دوستان وقتتون بخیر من الان داشتم مدارکم رو چک می کردیم
اگه بخوایم مدیکالو تمدید کنیم لازم داریم؟ یا اون برگه ای که کریستین داده کفایت می کنه؟

من یه چیزی بگم که خیالتون راحت شه ، شما اصلا به تمدید مدیکال نمیرسید. مدیکال ۶ ماه اعتبار داره.

آخر مارث رفتید مصاحبه

پس یا ویزا می‌گیرید یا نمیگیرید. به مدیکال اصلا نمیرسید و ایشالا تا آخر همین ماه ویزا بگیرید.
ایشالا ، دیر و زود داره سوخت و سوخت سوز نداره. Sad
خوشحالم.
(2014-05-09 ساعت 16:03)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 15:58)shahryar7021 نوشته:  

آخر مارث رفتید مصاحبه

ایشالا ، دیر و زود داره سوخت و سوخت سوز نداره. Sad
این قد با قاطعیت نوشتی گفتم گرفتیم اخه من و رامین با اختلاف کمی مصاحبه شدیم....ایشالله تموم شه این انتظار بد ترین قسمت لاتاری همینه بخدا
متاسفانه نشد،
انرژي مثبت تنها چيزيه كه اگه با يكي ديگه تقسيمش كنين به جاي اينكه صف بشه دوبرابر مي شه
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
سلام.دوستان

تو این تاپیک دیدم گفته شده یکسری از دوستان بدون اینکه آپدیت بشن کلیر میشن.آیا این قضیه صحت داره؟
خوب اگه جواب بله باشه با فرضیات ادمین پروسس تناقض بوجود میاد.چون با این تفاصیل یعنی بدون اینکه پرونده چک بشه کلیر میشیم
لطفا کسانیکه تجربه دارند راهنمائی کنند.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، miladfr12 ، قصه گو ، pari pariaaa ، arashS ، farshad varaste
دوستان به نظرتون با توجه به اینکه سفارت آنکارا هر جمعه آپدیت میکرد ولی این هفته دوشنبه اینکارو کرد این جمعه آپدیت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، 2014winner ، nedaba ، قصه گو ، pari pari ، pari pariaaa
واقعا هبچ کس نمیدونه تا 3 یا 4 ساعت دیگه معلوم میشه کاشکی خیلیا هورا بشن
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: nedaba ، miladfr12 ، soli asali ، nasim ، H Pier ، قصه گو ، pari pariaaa ، farshad varaste
ایروان نمی خواد یه تکونی بخوره دل بچه ها رو شاد کنه
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: nasim ، miladfr12 ، soli asali ، sorooosh ، قصه گو ، shadi79 ، pari pariaaa ، jojo_hami ، farshad varaste
(2014-05-09 ساعت 16:55)naftoonbazoft1 نوشته:  ایروان نمی خواد یه تکونی بخوره دل بچه ها رو شاد کنه

نامردی نکنید دیگه ... 2 روز پیش شادتون کرد اون هم 2بار تو یه روز! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-09 ساعت 17:03)armin021 نوشته:  دوستان عزیزم
میخوام از همتون به خاطر راهنمایی هاتون و کمک های بی دریغ تشکر کنم.
واقعا یه سری که برادرانه خیلی بهم کمک کردن .
از kimia2005 عزیز کمال تشکر رو دارم ، به خاطر اینکه وقتی پارسال تازه اومده بودم مهاجرسرا خیلی کمکم کرد و حتی تو پیام خصوصی به بهترین نحو ممکن سوال هامو بی جواب نذاشت. ممکنه کیمیای عزیز من رو یادش نیاد ولی من همیشه قدردان ایشون خواهم بود.
از soli asali عزیز و مهربون به خاطر زحمتی که بابته منتظرسرا بدون چشم داشت میکشن و با اینکه عزیزان باید قدردان زحماتش باشن طلبکارانه این عزیز رو مورد اهانت و کم لطفی قرار میدن تشکر ویژه میکنم.
از دوست خوبم میلاد عزیز که با تلاش قابل تقدیر سعی در ارایه آمار و ارقام و هر چه شفاف سازی چراهای ذهنمون داشتن و ما باز هم شاهد کم لطفی و بی مهری دوستان راجع به ایشون بودیم نیز بسیار ممنون و سپاسگذارم.
از shilan گرامی هم که بهم یادآوری کرد که گشت زدنم تو سایت زیاد شده بسیار ممنونم و این و به فال نیک میگیرم چون واقعا از زندگی داشتم میوفتادم و همه ی زندگیم شده بود گشت و گذار تو سایت!

از عمو سعید گل و عمو فرشاد هم بابت همه ی دلگرمی هاشون ممنونم.

راستش به این نتیجه رسیدم که تا به آخر رسیدن این تاپیک ، که همون ماه سپتامبر میشه از این تاپیک خداحافظی کنم.
البته بعضی وقت ها میام و نگاهی به پست هاتون میندازم ولی ترجیح میدم فقط نظاره گر باشم!
اگه سوالی تو ذهنم بود و جایی احتیاج به کمک داشتم راجع به کلیرنس دوستان زیادی هستن که مهربانانه لطفشون رو شامل حالم کنن و قدردانشون خواهم بود. پس دلیلی واقعا به حضور تو این تاپیک نمیبینم!
تو شادیهاتون هم منو شریک بدونین و بی صبرانه منتظر کلیر شدن همتون هستم.

راستی یه خبر خوب براتون دارم:
یکی از دوستام که لاتاری برنده شده و باهاش تو انستیتو پاستور آشنا شده بودم و ایتالیا درس میخونه و اونجا دیروز مصاحبه داشته ، آفیسر بهش گفته قرار آخر ماه می کلی اعلامی کلیر داشته باشن و بررسی های خیلیها جوابش میاد.
یعنی عملا موتورشون از آخر این ماه راه میوفته.

براتون بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی پیروز و سربلند باشید...

armin021 عزیز ممنونم که منو خجالت زده کردی و خوشحال کردی با خبرها و نویدهایی که بهمون دادی و ناراحت که میخوای کمرنگ کنی حضورتو و میخوام که تجدید نظرکنی رو تصمیمت WinkCool
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999 ، nasim ، nedaba ، قصه گو ، arashS ، farshad varaste ، H Pier
(2014-05-09 ساعت 16:27)me_u نوشته:  سلام.دوستان

تو این تاپیک دیدم گفته شده یکسری از دوستان بدون اینکه آپدیت بشن کلیر میشن.آیا این قضیه صحت داره؟
خوب اگه جواب بله باشه با فرضیات ادمین پروسس تناقض بوجود میاد.چون با این تفاصیل یعنی بدون اینکه پرونده چک بشه کلیر میشیم
لطفا کسانیکه تجربه دارند راهنمائی کنند.

سرافراز باشید.مثل سرو

دوست عزیز شاید منظورمو خوب نرسوندم از اینکه گفتم بی آپدیت، من خودم 16.17.18 آپریل آپدیت شدم طبق محاسبات باید کلیر میشدم اما خبری نشد وقتی بقیه کیس نامبر ها رو چک کردم دیدم بیشتر از هفته ها بود که آپدیتی نداشتند اما کلیر شده بودند اگر تو این هفته آپدیتی نداشته باشید هم مهم نیست امکان کلیر شدنتون بسیار بالاست
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، kage.omid ، miladfr12 ، pari pariaaa ، azifa ، farshad varaste ، H Pier
(2014-05-07 ساعت 19:17)mira250 نوشته:  با سلام ..خدمت دوستانی که سوال داشتند برای سفارت انکارا بعد از کلیر شدن چه مدارکی مورد نیاز است عرض کنم امروز ایمیلی اومد از طرف سفارت بشرح ذیل:

he may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm and submit his passport, refusal sheet and updated medical report. After his personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, his visa packet will be prepared and sent to the applicant. We encourage your client to come to our office as soon as possible after seeing his case number to avoid having to initiate another administrative processing.
دوست عزیز توی مدارک لازم منظورش از refusal sheet چیه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12
(2014-05-09 ساعت 10:30)komboze نوشته:  سلام دوستان
یه سوال:
من تو ابوظبی مصاحبه داشتم.
آفیسر برگه آبی بهم داد تو برگه آبی قسمت پروسه اداری با رنگ زرد های لایت شده تو قسمت مدارک هم جلوی گذر نامه ضربدر زده ولی جلوی مدارک دیگه هیچ علامتی نداریم.
میشه بفرماییذ ضربدر جلوی گدرنامه چه مفهومی داره و اساسا این برگه با این مشخصات به این معنی که من مشکل نقص مدرک ندارم؟
شما نقص مدرک نداشتی فقط باید پاستو ببری و برگه آبی ( یعد از کلیر شدن )
البته از پاستون یادت باشه حتما کپی بگیرین
Smile موفق باشین

(2014-05-09 ساعت 18:01)Hamid nezam نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 19:17)mira250 نوشته:  با سلام ..خدمت دوستانی که سوال داشتند برای سفارت انکارا بعد از کلیر شدن چه مدارکی مورد نیاز است عرض کنم امروز ایمیلی اومد از طرف سفارت بشرح ذیل:

he may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm and submit his passport, refusal sheet and updated medical report. After his personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, his visa packet will be prepared and sent to the applicant. We encourage your client to come to our office as soon as possible after seeing his case number to avoid having to initiate another administrative processing.
دوست عزیز توی مدارک لازم منظورش از refusal sheet چیه؟

همون برگه ای که بهتون به همراه پاستون دادن ( برای ما ایروانی ها آبی بود ) و گفتن برو سایت و چک کن
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، kage.omid ، miladfr12 ، pari pariaaa
لطفا جواب بدید.اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، Ramin geologist
(2014-05-09 ساعت 18:11)shilan نوشته:  لطفا جواب بدید.اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.

ابوظبی از تاریخ صدور ویزا رو 6ماهه صادر میکنه در صورت اعتبار داشتن مدیکال
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nasim ، miladfr12 ، pari pariaaa ، arashS ، farshad varaste

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان