کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان صبح جمعه همگي بخير بالاخره ما بعد از ١٩٨ روز انتظار آپديت شديم . اينجوري كه معلومه دارن به ترتيب جلو ميرن همه اميدوار باشيد.
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
(2014-05-09 ساعت 08:32)amiekin نوشته:  سلام دوستان صبح جمعه همگي بخير بالاخره ما بعد از ١٩٨ روز انتظار آپديت شديم . اينجوري كه معلومه دارن به ترتيب جلو ميرن همه اميدوار باشيد.
تبریک می گم شما خودتونو کلیر شده بدونید
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
تشکر کنندگان: nasim ، arashS ، miladfr12 ، nedaba ، farshad varaste ، soli asali ، H Pier ، mehrgan ، pari pariaaa ، ebi1988 ، pari pari ، jojo_hami
صبح زیبای جمعه همتون توت فرنگی Big Grin

پاشین پاشیننننن صبح شده Big Grin معلومه همتون تا صبح اینجا بودین و متاسفانه دیشب بنده اینجا نتونستم بیام و الان متن زیبای آرش عزیز و دعاهای همتونو خووندم . البته قبل از خواب اگه به اندازه ابسیلونی پیش خدا ارزشی داشته باشم برای همه دعا می کنم . امیدوارم دوستای عزیزم همتون به خواسته های دلتون برسین . والا من دقیقا از زمانی که از ارمنستان برگشتم برام اوضاع خووبی نبوده نا فقط از لحاظ لاتاری از همه جهات

امیدوارم هر چه سریعتر ما ها کارمون تموم شه و حا واسه 2015 ایی ها وا شه Big Grin بدو بدووووو صبووووونه آمادسسسسس بپر تا یخ نکرده این چای رفاقت ما Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
میشه لطف کنید اینقدر پستهای بدون محتوا (شامل تشکر و شوخی و آرزو و ... )اینجا نگذارید.
این فرووم فکر کنم برای کمک به کسانی باشه که در پروسه لاتاری هستن.
بعد من مجبورم 5-6 صفحه و 100 تا پست رو بخونم که شاید 2 تا از پستها یا اطلاعات مفیدی داشته باشه...
تشکر کنندگان: shilan ، heyjo ، قصه گو ، soli asali ، arashS ، behfaza ، saeedshafiee ، NIKKI ، ebi1988 ، alimarmar
سلام دوستان
یه سوال:
من تو ابوظبی مصاحبه داشتم.
آفیسر برگه آبی بهم داد تو برگه آبی قسمت پروسه اداری با رنگ زرد های لایت شده تو قسمت مدارک هم جلوی گذر نامه ضربدر زده ولی جلوی مدارک دیگه هیچ علامتی نداریم.
میشه بفرماییذ ضربدر جلوی گدرنامه چه مفهومی داره و اساسا این برگه با این مشخصات به این معنی که من مشکل نقص مدرک ندارم؟
تشکر کنندگان: nedaba ، 2014winner ، soli asali ، miladfr12 ، ebi1988 ، pari pari ، nedali
سلام صبحتون بهاری نسیم جون ممنون که با انرژی امدی انرژی گرفتم امیدوارم این هفته هفتهٔ خوبی واسه بچه‌های این تاپیک باشه ♥
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، مهدی 2014 ، 2014winner ، قصه گو ، masuodrh ، arashS ، soli asali ، H Pier ، pari pariaaa ، nasim
(2014-05-08 ساعت 07:43)soli asali نوشته:  صبحتون پرتقالیه پرتقالی Smile

احتیاط کنید که داریم با سرعت 1000 تا میریم برای کلیر شدن Smile
[عکس: 55762141551195546115.png]

(2014-05-08 ساعت 07:04)mehrgan نوشته:  بچها سلام ، بد از ۱۹۴ روز آپدیت شدیم با ایمیل معروف و روتین که جوابش یکی‌ واسه ۶۰۰۰ نفر ، یعنی‌ ۶ می ،بعد باز ۷ می هر ۴ نفر آپدیت شدیم ، این به نظرتون یعنی‌ چی‌؟ یعنی‌ ویزا یا یعنی‌ انتظار؟

شما هم رقتنی شده دوست عزیز Smile

من که چشم آب نمی‌خوره
تشکر کنندگان: miladfr12 ، 2014winner ، قصه گو ، ebi1988
(2014-05-09 ساعت 01:32)Hassan2014 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 01:03)Hassan2014 نوشته:  با سلام ، ما هم اومديم اينجا
اقا امروز يه برگ A4 صورتى دادن گفتن وقتى اسمت تو اين سايت اومد بالا اين مداركو واسمون بيار
حالا نميدونم نقص مدرك خوردم يا كليرنس!
با توجه به اينكه هم معافيت پزشكى دارم و هم شغل دولتى نداشتم

ايا مورد مشابه داشتيم؟
سلام من هم دقیقا مثل شما بودم با معافی بدون شغل دولتی ولی گفت بر سایت و چک کن هر وقت اسمت در اومد بیا ویزات بگیر البته بهم گفت جوابش بعد چهار ماه میاد اگر در برگه ای که بهت دادن فقط گذرنامه رو تیک زده و برای آنکارا برگه ثبت نام برای پست پاسپورت رو ( نمی دونم ایروانم ثبت نام پست رو داره یا نه ) نقص مدرک نخوردی اگر مدرک دیگه ای رو تیک زده باشه نقص مدرک خوردی نگران نباش امیدوارم زودتر کلیر شی Wink
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: kage.omid ، miladfr12 ، nedaba ، 2014winner ، قصه گو ، soli asali ، H Pier ، pari pariaaa
(2014-05-09 ساعت 10:28)alireza2001 نوشته:  میشه لطف کنید اینقدر پستهای بدون محتوا (شامل تشکر و شوخی و آرزو و ... )اینجا نگذارید.
بعد من مجبورم 5-6 صفحه و 100 تا پست رو بخونم که شاید 2 تا از پستها یا اطلاعات مفیدی داشته باشه...

همیشه اینطور نبوده دوست من، توی چند روز اخیر بحثهایی اینجا به وجود اومد که باعث ناراحتی های شد. این شوخی ها و آرزو ها در جهت برگردوندن فضا و جو به حالت عادی و دوستانه قبلیه، وگرنه از همون 5-6 صفحه ای که شما میگید به قبل، تماما پست مفید بوده و از این به بعد هم همین خواهد بود.
نکته : اینجا قبل از اینکه یک فوروم خشک اطلاع رسانی باشه محیط دوستانه ایه که اعضا در کنار هم میخوان به دوستی، آرامش و همفکری برسند. گاهی شوخی و خنده هم بد نیست. شاد باشید دوست منShy
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-09 ساعت 10:30)komboze نوشته:  سلام دوستان
یه سوال:
من تو ابوظبی مصاحبه داشتم.
آفیسر برگه آبی بهم داد تو برگه آبی قسمت پروسه اداری با رنگ زرد های لایت شده تو قسمت مدارک هم جلوی گذر نامه ضربدر زده ولی جلوی مدارک دیگه هیچ علامتی نداریم.
میشه بفرماییذ ضربدر جلوی گدرنامه چه مفهومی داره و اساسا این برگه با این مشخصات به این معنی که من مشکل نقص مدرک ندارم؟
دوست عزیز اون ضربدر جلوی پاستورت به معنای اینکه وقتی اسمتون توی سایت رویت شد پاسپورت رو بیارید و برای اخذ ویزا تحویل بدید و وقتی جلوی بقیه مدارک ضربدری نباشه یعنی شما نقص مدرک نخوردید و مدارکتون کامله.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
امروز ۹ may کسی‌ آپدیت شده؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، amirrbco ، miladfr12 ، ebi1988
(2014-05-09 ساعت 10:45)chaymon نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 01:32)Hassan2014 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 01:03)Hassan2014 نوشته:  با سلام ، ما هم اومديم اينجا
اقا امروز يه برگ A4 صورتى دادن گفتن وقتى اسمت تو اين سايت اومد بالا اين مداركو واسمون بيار
حالا نميدونم نقص مدرك خوردم يا كليرنس!
با توجه به اينكه هم معافيت پزشكى دارم و هم شغل دولتى نداشتم

ايا مورد مشابه داشتيم؟
سلام من هم دقیقا مثل شما بودم با معافی بدون شغل دولتی ولی گفت بر سایت و چک کن هر وقت اسمت در اومد بیا ویزات بگیر البته بهم گفت جوابش بعد چهار ماه میاد اگر در برگه ای که بهت دادن فقط گذرنامه رو تیک زده و برای آنکارا برگه ثبت نام برای پست پاسپورت رو ( نمی دونم ایروانم ثبت نام پست رو داره یا نه ) نقص مدرک نخوردی اگر مدرک دیگه ای رو تیک زده باشه نقص مدرک خوردی نگران نباش امیدوارم زودتر کلیر شی Wink

ممون دوست عزيز از راهنمايى زيباتون
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: nedaba ، chaymon ، قصه گو ، soli asali ، miladfr12 ، H Pier ، ebi1988
(2014-05-09 ساعت 10:28)alireza2001 نوشته:  میشه لطف کنید اینقدر پستهای بدون محتوا (شامل تشکر و شوخی و آرزو و ... )اینجا نگذارید.

والا مام یه چیز مشابه گفتیم همه ریختن سرمون شما مواظب خودت باش وگرنه ......... تازه من پستای طنز خیلی دوست دارم یه کم از حال جدی میام بیرون .فقط میخواستم مطالبی که حاوی اطلاعات تا اونجا که میشه نزدیک به واقعیت باشه همین.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: nedali ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، ebi1988

ممنونم از شما ،تازه یه عده میان واسه شوخی یا سرگرمی پشت سر هم پست می زنن و + می زنن میگن انرژی مثبت، خواهش می کنم این قدر پست های حرفهای دو نفرتون رو تو تالار اصلی نزنید ، اگر هم اینجا نمی شه جای دیگه با هم صحبت کنید ...
Case Number: 2014AS00003xxx , کارنت : ژانویه, دریافت نامه دوم : ژانویه , مصاحبه: Feb 2014, سفارت : ابوظبی
کلیر شدیم، خدا را شاکریم بابت تک تک لحظات
تشکر کنندگان: soli asali ، arashS ، miladfr12 ، H Pier ، nedaba ، behfaza
ظهر زیبای جمعه همگیتون بخیر
ببینین چه هوای خوبیه پاشین برین کن سولوقون توت بخورین یه ذره هوای سالم بخورین انقدر حرص نخورین. یه بار گفتم دل به آپدیت ها نبندین هر هفته میبینیم خیلی ها بدون آپدیت کلیر میشن این هفته نشدیم هفته بعد هنوز 4 ماه وقت داریم.
اصلا مگه برنده شدنمون دست خودمون بود ؟ بقیشم بسپرین دست خودش که همیشه برای بندش صلاح میخاد.بیاین همه با هم دعا کنیم اولیشم خودم
خدایا اگه این سفر صلاح منه خودت راه رو برام هموار کن خودت پشت و پناهم باش
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان