کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-09 ساعت 14:46)Ramin geologist نوشته:  دوستان وقتتون بخیر من الان داشتم مدارکم رو چک می کردیم
دیدم کارت زردامون نیست!!! اینارو تو مرحله معاینه پزشکی می گیرن ازمون؟
اگه بخوایم مدیکالو تمدید کنیم لازم داریم؟ یا اون برگه ای که کریستین داده کفایت می کنه؟

رامین جان برگه زرد رو تو مدیکال از ملت میگیرن اونایی که زرنگ هستن کپیشو میدن ولی ما هم نمیدونستیم و کارت زرد رو تحویل دادیم ولی مشگلی نیست حتی اگر مثل ما ازواکسن هاتون چیزی باقی مونده مثلا نوبت سوم هپاتیت یا چیز دیگه میتونید این واکسن رو بزنید و انیستیتو پاستور روی برگه ای که روی پاکت مدیکالتون الصاق شده مورد رو اضافه کنه در حقیقت این برگه ای که روی پاکت مدیکال شما هست جایگزین همون کارت زرد شماست
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: 2014winner ، قصه گو ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، pari pariaaa ، arashS ، Ramin geologist
(2014-05-09 ساعت 19:03)پائیز نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 14:46)Ramin geologist نوشته:  دوستان وقتتون بخیر من الان داشتم مدارکم رو چک می کردیم
اگه بخوایم مدیکالو تمدید کنیم لازم داریم؟ یا اون برگه ای که کریستین داده کفایت می کنه؟

رامین جان برگه زرد رو تو مدیکال از ملت میگیرن اونایی که زرنگ هستن کپیشو میدن ولی ما هم نمیدونستیم و کارت زرد رو تحویل دادیم ولی مشگلی نیست حتی اگر مثل ما ازواکسن هاتون چیزی باقی مونده مثلا نوبت سوم هپاتیت یا چیز دیگه میتونید این واکسن رو بزنید و انیستیتو پاستور روی برگه ای که روی پاکت مدیکالتون الصاق شده مورد رو اضافه کنه در حقیقت این برگه ای که روی پاکت مدیکال شما هست جایگزین همون کارت زرد شماست

کارت زرد رو نمیگیرن چون فرضشون بر اینه که شما باید واکسنهاتونو تکمیل کنید
شاید فراموش کردن بهتون بدن-
من حتی کپی هم دادم برگردوند
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: 2014winner ، قصه گو ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-05-09 ساعت 19:09)alimomen نوشته:  

بزگه زرد رو از من و یکی از دوستان که با هم رفتیم واسه مدیکال رو هم گرفتن و همین برگه رو A4 رو داد به ما
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، miladfr12 ، Ramin geologist
(2014-05-09 ساعت 19:16)shahryar7021 نوشته:  

بزگه زرد رو از من و یکی از دوستان که با هم رفتیم واسه مدیکال رو هم گرفتن و همین برگه رو A4 رو داد به ما

احتمالا آنکارا میگیره ابوظبی نمیگیره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: 2014winner ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، miladfr12 ، farshad varaste
(2014-05-08 ساعت 13:03)farnama نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:57)farnama نوشته:  دوستانی که بعد از 180 روز در ابوظبی کلیر شدن و نیاز به تمدید مدیکال داشتن راهنمایی کنن که چند شنبه باید رفت و بلیط برگشت رو کی بگیریم بهتره
مرسی

کسی نبود جواب بده؟

دوست عزيز ما شنبه رفتيم دبى، بلافاصله رفتيم واسه مديكال و نفرى 225 درهم اضافه داديم كه همون شب جواب رو بدن. يكشنبه هم پاس ها رو برديم سفارت و گفتن پنج شنبه بيايد بگيريد. با اين حساب شما ميتونيد شنبه بريد و جمعه برگرديد. ولى اگه نخوايد پول اضافه بابت زود اماده شدن جواب مديكال بديد بايد چند روز زودتر بريد. موفق باشيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
انكاااااااااارااااااا زود باش خسته شديم از انتظار
ميخوايم بيايم انكارا واسه اون كارا
خدايا خودت يه فرجي كن و همه رو نجات بده
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
سلام دوستان
من انکارا مصاحبه داشتم. افیسر بهم گفت مدارک کامل و نقص مدرکی هم تو برگه صورتی نخورده. فقط گفت یه سری مراحل اداری که باید طی بشه و هر وقت شمارتو تو سایت دیدی بیا ویزاتو بگیر. من پرسیدم چه مدت طول میکشه ، گفت معلوم نیست. شبش بهم فرم 9 سوالی ایمیل کردن و ازم cv خواستن . من براشون فرستادم . 8 می هم یعنی روز بعدش اپدیت شدم. حالا نمیدونم اینکه تاریخ بهم نگفتن چه معنی داره ؟؟؟؟؟؟ بهم ویزا میدن اصلا؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، 2014winner ، pari pariaaa ، H Pier
(2014-05-09 ساعت 19:57)mizan نوشته:  سلام دوستان
من انکارا مصاحبه داشتم. افیسر بهم گفت مدارک کامل و نقص مدرکی هم تو برگه صورتی نخورده. فقط گفت یه سری مراحل اداری که باید طی بشه و هر وقت شمارتو تو سایت دیدی بیا ویزاتو بگیر. من پرسیدم چه مدت طول میکشه ، گفت معلوم نیست. شبش بهم فرم 9 سوالی ایمیل کردن و ازم cv خواستن . من براشون فرستادم . 8 می هم یعنی روز بعدش اپدیت شدم. حالا نمیدونم اینکه تاریخ بهم نگفتن چه معنی داره ؟؟؟؟؟؟ بهم ویزا میدن اصلا؟

معلومه كه ويزا ميدن اونهايي كه ازشون فرم و cv ميخوان زودتر كليير ميشن
جاي نگراني نيست
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
دوستان یه سئوال دکتر شوکلا تو برگه واکسن ما نوشته باید ماه جون سری سوم واکسن TD رو بزنیم به نظرتون همین جا بزنیم و مدرک ببریم کافیه یا نه او نجا باید زد ؟
سئوال دیگه ما کیسمون 3 نفره است اگه اینجا واکسن TD بزنیم ، آیا لازم هست که دو نفر دیگه موقع مراجعه به بیمارستان و سفارت حضور داشته باشن ؟
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، miladfr12
سلام دوستان منتظرم. مطمینم که دیگه چیزی نمونده که تک تک شما کلیر شید و هی اینجا هورا بکشیم. ویزا هم به همتون میرسه ایشالا. توصیه من به عنوان برادر کوچیکتون اینه که تا کلیر شدید اول بلیط آمریکا رو اوکی کنید بعد برین ویزاتونو بگیرین یا ترجیحا جوری برنامه بزارین که از همونجا راهی شید به مقصد امریکا ایشالا. مساله اینه که داریم به تابستون نزدیک میشیم و بحث های سیزن مطرحه. قیمت مناسب فقط در صورتی پیدا میشه که شما خیلی زودتر اقدام کرده باشید. ایشالا روی ماه تک تکتون رو اینجا ببینیم...
(2014-05-09 ساعت 17:54)2014winner نوشته:  دوست عزیز شاید منظورمو خوب نرسوندم از اینکه گفتم بی آپدیت، من خودم 16.17.18 آپریل آپدیت شدم طبق محاسبات باید کلیر میشدم اما خبری نشد وقتی بقیه کیس نامبر ها رو چک کردم دیدم بیشتر از هفته ها بود که آپدیتی نداشتند اما کلیر شده بودند اگر تو این هفته آپدیتی نداشته باشید هم مهم نیست امکان کلیر شدنتون بسیار بالاست

شرایط پرونده‌ی ما و شما خیلی شبیه همه. ما هم هفته‌ی اول اکتبر مصاحبه شدیم و دو تا آپدیت ۱۷ و ۱۸ آوریل خوردیم. از اون به بعد هم هیچی. احتمال زیاد با هم کلیر می‌شیم Smile
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-05-09 ساعت 19:16)shahryar7021 نوشته:  

از ما هم گرفتن و فقط برگه آ4 را دادن.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، Ramin geologist ، قصه گو ، kage.omid
(2014-05-09 ساعت 20:06)shervin4d نوشته:  سلام دوستان منتظرم. مطمینم که دیگه چیزی نمونده که تک تک شما کلیر شید و هی اینجا هورا بکشیم. ویزا هم به همتون میرسه ایشالا. توصیه من به عنوان برادر کوچیکتون اینه که تا کلیر شدید اول بلیط آمریکا رو اوکی کنید بعد برین ویزاتونو بگیرین یا ترجیحا جوری برنامه بزارین که از همونجا راهی شید به مقصد آمریکا ایشالا. مساله اینه که داریم به تابستون نزدیک میشیم و بحث های سیزن مطرحه. قیمت مناسب فقط در صورتی پیدا میشه که شما خیلی زودتر اقدام کرده باشید. ایشالا روی ماه تک تکتون رو اینجا ببینیم...

بله ! معاینه باید بشید دوباره !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: amohammadiazar ، ffrfar ، miladfr12 ، nedaba ، kage.omid
(2014-05-09 ساعت 20:11)azifa نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 17:54)2014winner نوشته:  دوست عزیز شاید منظورمو خوب نرسوندم از اینکه گفتم بی آپدیت، من خودم 16.17.18 آپریل آپدیت شدم طبق محاسبات باید کلیر میشدم اما خبری نشد وقتی بقیه کیس نامبر ها رو چک کردم دیدم بیشتر از هفته ها بود که آپدیتی نداشتند اما کلیر شده بودند اگر تو این هفته آپدیتی نداشته باشید هم مهم نیست امکان کلیر شدنتون بسیار بالاست

شرایط پرونده‌ی ما و شما خیلی شبیه همه. ما هم هفته‌ی اول اکتبر مصاحبه شدیم و دو تا آپدیت ۱۷ و ۱۸ آوریل خوردیم. از اون به بعد هم هیچی. احتمال زیاد با هم کلیر می‌شیم Smile
ایشالا همه با هم دوباره میریم آنکارا برای ویزا. امروز هم که دیگه خبری از آپدیت سایت نیست برم به کار و زندگیم برسم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، soli asali ، ffrfar ، azifa ، miladfr12 ، nedaba ، farshad varaste ، kage.omid
ایروان آپ شد برید ببینید !!!!! Smile
2014AS487
2014AS1794
2014AS1402
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان