کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-09 ساعت 18:11)shilan نوشته:  لطفا جواب بدید.اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.

شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد
دوستان ابوظبی بهتر می تونن راهنمایی کنن...
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، shilan ، farshad varaste
(2014-05-09 ساعت 20:35)soli asali نوشته:  [quote='pari pariaaa' pid='494075' dateline='1399651344']
[quote='soli asali' pid='494071' dateline='1399650840']

نه!!!!!!!!! این Web watcher هر 10 دقیقه یه چک میکنه ولی الان صداش درومد به خدا ! Sad

نه بابا این علامت بی ریخته **/ # هنو آخریس
چیزی بعدش نیومده
یهو دیدی برای غافگیری منتظرین فردا اعلام کردن
کی به کیهBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، peidaye penhan
(2014-05-09 ساعت 22:18)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 18:11)shilan نوشته:  لطفا جواب بدید.اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.

شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد

تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، nedali ، pari pariaaa ، shilan ، kage.omid
(2014-05-09 ساعت 19:57)mizan نوشته:  سلام دوستان
من انکارا مصاحبه داشتم. افیسر بهم گفت مدارک کامل و نقص مدرکی هم تو برگه صورتی نخورده. فقط گفت یه سری مراحل اداری که باید طی بشه و هر وقت شمارتو تو سایت دیدی بیا ویزاتو بگیر. من پرسیدم چه مدت طول میکشه ، گفت معلوم نیست. شبش بهم فرم 9 سوالی ایمیل کردن و ازم cv خواستن . من براشون فرستادم . 8 می هم یعنی روز بعدش اپدیت شدم. حالا نمیدونم اینکه تاریخ بهم نگفتن چه معنی داره ؟؟؟؟؟؟ بهم ویزا میدن اصلا؟

سلام
به ما هم زمان ندادن ، به خیلی ها . نگران نباشین
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، 2014winner ، farshad varaste
(2014-05-09 ساعت 22:12)usafirststeps نوشته:  [quote='soli asali' pid='494071' dateline='1399650840']
ایروان آپ شد برید ببینید !!!!! Smile
2014AS487
2014AS1794
2014AS1402

به خدااااااااااااااااااااا شرمنده ام ! Sad خیلی زیاد
تقصیر من نیست ....... تقصیر این وب واچره به خدا 3 بار ریفرش کدم عکس العملی نداشت دفه بعد که ریفرش کردم یهو دیدم اینا رو زرد کرده Sad
من شرمنده ام
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-09 ساعت 22:43)soli asali نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:12)usafirststeps نوشته:  [quote='soli asali' pid='494071' dateline='1399650840']
ایروان آپ شد برید ببینید !!!!! Smile
2014AS487
2014AS1794
2014AS1402

به خدااااااااااااااااااااا شرمنده ام ! Sad خیلی زیاد
تقصیر من نیست ....... تقصیر این وب واچره به خدا 3 بار ریفرش کدم عکس العملی نداشت دفه بعد که ریفرش کردم یهو دیدم اینا رو زرد کرده Sad
من شرمنده ام
فداسرت شرمنده واسه چییی
آفیسر باس شرمنده باشه که امروز آپدیت نکرد
شما که تاج سریBig Grin
(2014-05-08 ساعت 13:56)shilan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:30)H Pier نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:19)shilan نوشته:  سفارت ابوظبی تاریخ ویزا رو 6 ماه از تاریخ مدیکال میزنه یا ربطی به مدیکال نداره یعنی از تاریخ صدور ویزا 6 ماه وقت برا رفتن هست؟؟؟؟

بله اگر که مدیکال رو تمدید و یا تجدید کنید از تاریخ تمدید مدیکال 6 ماه زمان دارید.

سوال منم همین یعنی اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.

ببخشید برگی آبی چیه ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، peidaye penhan
دوستای عزیزم، خواهش میکنم در صورت امکان کمکم کنید که این ابهام برای من برطرف بشه:

بعضی از واکسنها را که من زدم در ستونی که به ظاهر خیلی بیربط هست، علامت زدن

اون پایین برگه هم گفته واکسنهام کامل نیست درصورتی که مدیکال را که روز مصاحبه دادم به سفارت، هیچ ایرادی نگرفتن بابت واکسنها

مثلا آنفلوانزا ایران زدم و در کارت واکسن هم وارد کرده بودن ، ولی اون ستون آخر علامت خورده که انگار نزدم و یا نیاز نیست

یا خیلیهای دیگه که زدم مثل هپاتیت B درستونی تیک خورده که بالاش نوشته:
Not Age Appropriate
اکثرشون را در این ستون تیک زدن که من اونها را زده بودم و در کارت پاستور بوده.
خواهش میکنم اگر شماها هم برگه واکسنهاتون به این شکله منو راهنمای کنید

ضمنا من چطور میتونم عکس بذارم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، farshadm999 ، قصه گو
اين انكارا به روح اعتقاد نداره
بايد بهشون ادرس مهاجر سرا رو بديم تا ببينن اينجا چه خبره و ماها چي ميكشيم بلكه به خودشون بيان
همه منتظر همه بلاتكليف همه چشم به راه همه ديگه كلافه شدن از بس تو اين سايتها بالا پائين كردن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، shilan ، soli asali ، pari pari ، nedali ، H Pier ، قصه گو ، arash1392 ، kage.omid ، pari pariaaa
(2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته:  

تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !

ممنون نسیم خانم فقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-09 ساعت 23:52)shilan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته:  

ممنون نسیم خانم فقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

آقای محترم ! شما اگه کلیرنس پارسال رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید که ابوظبی به تاریخ مدیکال کاری نداشته و از تاریخ صدور ویزا 6 ماهه و بعضی دوستان دیگر میگفتن که حتی 1 ساله صادر کردن براشون !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: kiana11 ، قصه گو ، nedaba
سلام
دوستان من ديروز مصاحبه داشتم و كليرنس خوردم
نكته جالب هم ديروز اپديت شدم هم امروز. يعنى چى ؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، قصه گو ، میما ، amin arefi ، nedaba
(2014-05-10 ساعت 00:04)Hassan2014 نوشته:  سلام
دوستان من ديروز مصاحبه داشتم و كليرنس خوردم
نكته جالب هم ديروز اپديت شدم هم امروز. يعنى چى ؟
طبیعی حسن جان به امضا من نگاه کن اصلا نگران نباش Cool
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، قصه گو ، kage.omid ، nedaba ، pari pariaaa
سلام ،،

مهمون جدید نمیخواید؟

ما ۵ شنبه مصاحبه داشتیم به همسر و دخترم دادن اما به من گفت که یه ۲ ماهی‌ باید منتظر باشی‌ ،،،، ما هم قهر کردیم و امدیم بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شوخی‌ کردم ،،،، امکان موندن برامون نبود تصمیم گرفتم حدود همون ۲ ماه صبر کنم اگه نشد برم فعلا ویزا بچه‌ها رو بگیرم تا بعد ببینم چی‌ می‌شه .

هردو دیپلمه و من سربازی در سپاه انجام داده
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
(2014-05-09 ساعت 23:30)اسفند89 نوشته:  دوستای عزیزم، خواهش میکنم در صورت امکان کمکم کنید که این ابهام برای من برطرف بشه:

بعضی از واکسنها را که من زدم در ستونی که به ظاهر خیلی بیربط هست، علامت زدن

اون پایین برگه هم گفته واکسنهام کامل نیست درصورتی که مدیکال را که روز مصاحبه دادم به سفارت، هیچ ایرادی نگرفتن بابت واکسنها

مثلا آنفلوانزا ایران زدم و در کارت واکسن هم وارد کرده بودن ، ولی اون ستون آخر علامت خورده که انگار نزدم و یا نیاز نیست

یا خیلیهای دیگه که زدم مثل هپاتیت B درستونی تیک خورده که بالاش نوشته:
Not Age Appropriate
اکثرشون را در این ستون تیک زدن که من اونها را زده بودم و در کارت پاستور بوده.
خواهش میکنم اگر شماها هم برگه واکسنهاتون به این شکله منو راهنمای کنید

ضمنا من چطور میتونم عکس بذارم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم

درسته عزیزم، مال ما هم خیلیارو همینو زده.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، اسفند89 ، farshad varaste ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان