موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیزم، خواهش میکنم در صورت امکان کمکم کنید که این ابهام برای من برطرف بشه:
بعضی از واکسنها را که من زدم در ستونی که به ظاهر خیلی بیربط هست، علامت زدن
اون پایین برگه هم گفته واکسنهام کامل نیست درصورتی که مدیکال را که روز مصاحبه دادم به سفارت، هیچ ایرادی نگرفتن بابت واکسنها
مثلا آنفلوانزا ایران زدم و در کارت واکسن هم وارد کرده بودن ، ولی اون ستون آخر علامت خورده که انگار نزدم و یا نیاز نیست
یا خیلیهای دیگه که زدم مثل هپاتیت B درستونی تیک خورده که بالاش نوشته:
Not Age Appropriate
اکثرشون را در این ستون تیک زدن که من اونها را زده بودم و در کارت پاستور بوده.
خواهش میکنم اگر شماها هم برگه واکسنهاتون به این شکله منو راهنمای کنید
ضمنا من چطور میتونم عکس بذارم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
اين انكارا به روح اعتقاد نداره
بايد بهشون ادرس مهاجر سرا رو بديم تا ببينن اينجا چه خبره و ماها چي ميكشيم بلكه به خودشون بيان
همه منتظر همه بلاتكليف همه چشم به راه همه ديگه كلافه شدن از بس تو اين سايتها بالا پائين كردن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته: (2014-05-09 ساعت 22:18)Ramin geologist نوشته: (2014-05-09 ساعت 18:11)shilan نوشته: لطفا جواب بدید.اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.
شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد
دوستان ابوظبی بهتر می تونن راهنمایی کنن...
تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !
ممنون نسیم خانم فقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من ديروز مصاحبه داشتم و كليرنس خوردم
نكته جالب هم ديروز اپديت شدم هم امروز. يعنى چى ؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،،
مهمون جدید نمیخواید؟
ما ۵ شنبه مصاحبه داشتیم به همسر و دخترم دادن اما به من گفت که یه ۲ ماهی باید منتظر باشی ،،،، ما هم قهر کردیم و امدیم بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شوخی کردم ،،،، امکان موندن برامون نبود تصمیم گرفتم حدود همون ۲ ماه صبر کنم اگه نشد برم فعلا ویزا بچهها رو بگیرم تا بعد ببینم چی میشه .
هردو دیپلمه و من سربازی در سپاه انجام داده
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep