موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز ما شنبه رفتيم دبى، بلافاصله رفتيم واسه مديكال و نفرى 225 درهم اضافه داديم كه همون شب جواب رو بدن. يكشنبه هم پاس ها رو برديم سفارت و گفتن پنج شنبه بيايد بگيريد. با اين حساب شما ميتونيد شنبه بريد و جمعه برگرديد. ولى اگه نخوايد پول اضافه بابت زود اماده شدن جواب مديكال بديد بايد چند روز زودتر بريد. موفق باشيد
[/quote]
دوست عزیز شما و همسرتون برای تمدید مدیکال هردو تشریف بردین یا فقط خودتون مدارک را بردین؟ کل هزینه مدیکال را ریز می توانید بگید؟ متشکر
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
عجب داستانی شده به خداااااااا این تاپیک تو این وضعیت .......
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
دیگه میترسم حتا پستا رو بخونم بخدااااااااا میشه یکی به ما هم بگه بفهمیم جه خبره اینجا فک.کنم یک حذفیه....
متاسفانه نشد،
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
وبسایت آنکارا اصلا باز نمیشه. امروز خبری نبود؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-10 ساعت 00:48)shilan نوشته: (2014-05-10 ساعت 00:01)soli asali نوشته: (2014-05-09 ساعت 23:52)shilan نوشته: (2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته: (2014-05-09 ساعت 22:18)Ramin geologist نوشته: شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد
دوستان ابوظبی بهتر می تونن راهنمایی کنن...
تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !
ممنون نسیم خانم فقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو 
آقای محترم ! شما اگه کلیرنس پارسال رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید که ابوظبی به تاریخ مدیکال کاری نداشته و از تاریخ صدور ویزا 6 ماهه و بعضی دوستان دیگر میگفتن که حتی 1 ساله صادر کردن براشون !
دوست عزیز اگه امضام یه نیگا بندازید متوجه میشید که من خانم هستم و این که میگید من میدونم ولی بعضی دوستان می گفتن شرایط عوض شده اگه پستا رو بخونید .حالا جواب شما درست یا خانم نسیم؟؟؟؟؟؟؟
shilan عزیز دوستانی که جدیدا از ابوظبی کلیر شدن همه بالای ششماه بودن و مجبور به تمدید مدیکال وبنابراین مدیکال جدیدشون هم شش ماه اعتبار داره و بالطبع ویزاشون ششماهه صادر میشه اما مثلا در مورد عمو احسان که 28 روزه کلیر شده بودن و از اعتبار مدیکالشون 5 ماه مونده بود ویزا 6 ماهه صادر شد. منظور soli asali عزیز این بود
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-09 ساعت 16:27)me_u نوشته: سلام.دوستان
تو این تاپیک دیدم گفته شده یکسری از دوستان بدون اینکه آپدیت بشن کلیر میشن.آیا این قضیه صحت داره؟
خوب اگه جواب بله باشه با فرضیات ادمین پروسس تناقض بوجود میاد.چون با این تفاصیل یعنی بدون اینکه پرونده چک بشه کلیر میشیم
لطفا کسانیکه تجربه دارند راهنمائی کنند.
سلام دوستان
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-10 ساعت 03:18)me_u نوشته: (2014-05-09 ساعت 16:27)me_u نوشته: سلام.دوستان
تو این تاپیک دیدم گفته شده یکسری از دوستان بدون اینکه آپدیت بشن کلیر میشن.آیا این قضیه صحت داره؟
خوب اگه جواب بله باشه با فرضیات ادمین پروسس تناقض بوجود میاد.چون با این تفاصیل یعنی بدون اینکه پرونده چک بشه کلیر میشیم
لطفا کسانیکه تجربه دارند راهنمائی کنند.
سلام دوستان
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سرافراز باشید.مثل سرو
بله دوست عزيز امكان داره. نمونش هم كيسهاي 869 و 1149 كه بعد از آپديت فله اي 10 فوريه بي مقدمه كلير شدند.
در ساز و كار پروسه مهاجرت فقط غير ممكن غير ممكنه
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
شنبه 20 اردیبهشت 93 صبح بخیر . . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز