کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوست عزيز ما شنبه رفتيم دبى، بلافاصله رفتيم واسه مديكال و نفرى 225 درهم اضافه داديم كه همون شب جواب رو بدن. يكشنبه هم پاس ها رو برديم سفارت و گفتن پنج شنبه بيايد بگيريد. با اين حساب شما ميتونيد شنبه بريد و جمعه برگرديد. ولى اگه نخوايد پول اضافه بابت زود اماده شدن جواب مديكال بديد بايد چند روز زودتر بريد. موفق باشيد
[/quote]

دوست عزیز شما و همسرتون برای تمدید مدیکال هردو تشریف بردین یا فقط خودتون مدارک را بردین؟ کل هزینه مدیکال را ریز می توانید بگید؟ متشکر
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، farshad varaste ، nedaba
عجب داستانی شده به خداااااااا این تاپیک تو این وضعیت .......
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali ، H Pier ، nedaba ، pari pariaaa
دیگه میترسم حتا پستا رو بخونم بخدااااااااا میشه یکی به ما هم بگه بفهمیم جه خبره اینجا فک.کنم یک حذفیه....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، pari pariaaa
وبسایت آنکارا اصلا باز نمیشه. امروز خبری نبود؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-10 ساعت 00:48)shilan نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 00:01)soli asali نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 23:52)shilan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:18)Ramin geologist نوشته:  شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد
دوستان ابوظبی بهتر می تونن راهنمایی کنن...

تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !

ممنون نسیم خانم فقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

آقای محترم ! شما اگه کلیرنس پارسال رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید که ابوظبی به تاریخ مدیکال کاری نداشته و از تاریخ صدور ویزا 6 ماهه و بعضی دوستان دیگر میگفتن که حتی 1 ساله صادر کردن براشون !

دوست عزیز اگه امضام یه نیگا بندازید متوجه میشید که من خانم هستم و این که میگید من میدونم ولی بعضی دوستان می گفتن شرایط عوض شده اگه پستا رو بخونید .حالا جواب شما درست یا خانم نسیم؟؟؟؟؟؟؟

shilan عزیز دوستانی که جدیدا از ابوظبی کلیر شدن همه بالای ششماه بودن و مجبور به تمدید مدیکال وبنابراین مدیکال جدیدشون هم شش ماه اعتبار داره و بالطبع ویزاشون ششماهه صادر میشه اما مثلا در مورد عمو احسان که 28 روزه کلیر شده بودن و از اعتبار مدیکالشون 5 ماه مونده بود ویزا 6 ماهه صادر شد. منظور soli asali عزیز این بودSmile
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، kiana11 ، قصه گو ، nasim ، ALEX55 ، kage.omid ، shilan ، nedaba ، pari pari ، pari pariaaa
شب همگی بخیر. Big Grin
الآن میان میگن بی محتواست.
شب خوش. Shy
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:18)Ramin geologist نوشته:  شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد
دوستان ابوظبی بهتر می تونن راهنمایی کنن...

تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !

ممنون نسیم خانم فقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

آقای محترم ! شما اگه کلیرنس پارسال رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید که ابوظبی به تاریخ مدیکال کاری نداشته و از تاریخ صدور ویزا 6 ماهه و بعضی دوستان دیگر میگفتن که حتی 1 ساله صادر کردن براشون !

دوست عزیز اگه امضام یه نیگا بندازید متوجه میشید که من خانم هستم و این که میگید من میدونم ولی بعضی دوستان می گفتن شرایط عوض شده اگه پستا رو بخونید .حالا جواب شما درست یا خانم نسیم؟؟؟؟؟؟؟

کی امسال کلیر شده از ابوظبی زیر 180 روز ؟؟!! کسی نبوده به جز 2 نفر که الان ظاهرا اونطرف هستن! جناب ارشد ابوظبی هستن یکسشون ( عمو احسان) که 21روزه کلیر شدن و نمیتونه کمکی بکنه بهمون چون زمان مصاحبه با دریافت ویزا زیاد نبوده. و نمیشه به کارهای سفارت هم اطمینان کرد چون تاریخ دیقیقی نیزنه دوستان پارسالی هم بعد از دریافت ویزا میفهمیدن چقدر اعتبار داره! ولی زیر 6 ماه من یادم نیست.
فقط در این صورت میتونید متوجه بشید که قوانین عوض شده یا نه !! نمیدونم متوجه شدید یا خیر
مجبوریم بنا رو بزاریم رو قوانین پارسال/

(2014-05-10 ساعت 01:17)aaraam نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته:  تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !

shilan عزیز دوستانی که جدیدا از ابوظبی کلیر شدن همه بالای ششماه بودن و مجبور به تمدید مدیکال وبنابراین مدیکال جدیدشون هم شش ماه اعتبار داره و بالطبع ویزاشون ششماهه صادر میشه اما مثلا در مورد عمو احسان که 28 روزه کلیر شده بودن و از اعتبار مدیکالشون 5 ماه مونده بود ویزا 6 ماهه صادر شد. منظور soli asali عزیز این بودSmile

1000 آفرین Smile Big Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، aaraam ، kage.omid ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-05-09 ساعت 22:43)soli asali نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:12)usafirststeps نوشته:  [quote='soli asali' pid='494071' dateline='1399650840']
ایروان آپ شد برید ببینید !!!!! Smile
2014AS487
2014AS1794
2014AS1402

به خدااااااااااااااااااااا شرمنده ام ! Sad خیلی زیاد
تقصیر من نیست ....... تقصیر این وب واچره به خدا 3 بار ریفرش کدم عکس العملی نداشت دفه بعد که ریفرش کردم یهو دیدم اینا رو زرد کرده Sad
من شرمنده ام

نفرمایید استاد شما تاج سرین بیخیال شاید گفته هاتون سبک باشه بست ما ایروانی ها هم بشکنه
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، ali1220 ، rezahoorjandi ، nedaba ، pari pariaaa
دوست گرامى اگر انفولانزا رو اون ستون اخر اخر زدن شاىد بخاطر اىنه که انفولانزا دز بهار و تابستان لازم نيست
ولى در مورد هپاتيت نبايد اونجورى مى زدند
در مورد قسمت پايىن هم مال من رو هم نزدند که واکسىناسيون کامله .دو مربع اولى رو علامت زدند
(2014-05-09 ساعت 23:30)اسفند89 نوشته:  .دوستای عزیزم، خواهش میکنه.
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: H Pier ، اسفند89 ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-05-09 ساعت 16:27)me_u نوشته:  سلام.دوستان

تو این تاپیک دیدم گفته شده یکسری از دوستان بدون اینکه آپدیت بشن کلیر میشن.آیا این قضیه صحت داره؟
خوب اگه جواب بله باشه با فرضیات ادمین پروسس تناقض بوجود میاد.چون با این تفاصیل یعنی بدون اینکه پرونده چک بشه کلیر میشیم
لطفا کسانیکه تجربه دارند راهنمائی کنند.

سلام دوستان

کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-05-10 ساعت 01:23)H Pier نوشته:  شب همگی بخیر. Big Grin
الآن میان میگن بی محتواست.
شب خوش. Shy

ها ها ها خدا بود
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier
(2014-05-10 ساعت 03:18)me_u نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 16:27)me_u نوشته:  سلام.دوستان

تو این تاپیک دیدم گفته شده یکسری از دوستان بدون اینکه آپدیت بشن کلیر میشن.آیا این قضیه صحت داره؟
خوب اگه جواب بله باشه با فرضیات ادمین پروسس تناقض بوجود میاد.چون با این تفاصیل یعنی بدون اینکه پرونده چک بشه کلیر میشیم
لطفا کسانیکه تجربه دارند راهنمائی کنند.

سلام دوستان

کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید

سرافراز باشید.مثل سرو

بله دوست عزيز امكان داره. نمونش هم كيسهاي 869 و 1149 كه بعد از آپديت فله اي 10 فوريه بي مقدمه كلير شدند.

در ساز و كار پروسه مهاجرت فقط غير ممكن غير ممكنه Big Grin
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
(2013-10-04 ساعت 23:00)الدورادو نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 22:55)mehdieb نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 22:52)الدورادو نوشته:  دوستان از چند روز بعد از مصاحبه سایت Ceac کیسمون اکتیو میشه؟

تاریخ دقیقی نداره و برای دوستان حالتهای مختلفی پیش اومده از چند روز تا چند هفته .. راستی چرا کلیر خوردین ؟
همونطور که گفتم احتمالا مدرک تحصیلی و سربازی...افیسر اصلا در مورد سوابق کار خصوصی یا دولتی از ما سوال نکرد که البته ما کار دولتی نداشتیم بجز دوران کوتاه طرح که همه پزشکها میرند

من یه سوال دارم، توی مدارک ارسالی مدرک سابقه کار لازم نیست، اما روز مصاحبه از سابقه ی شغلی سوال میشه، بنابراین اون روز بردن ترجمه ی سوابق شغلی لازمه؟ آیا برای سوالاتی که راجع به شغل میکنن به مدارک ما نیاز دارن؟ آیا برای کلیرنس ممکنه از ما مدارک اضافه یی بخوان؟ ممنون میشم جواب بدین
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali
شنبه 20 اردیبهشت 93 صبح بخیر . . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
(2013-10-04 ساعت 22:52)الدورادو نوشته:  دوستان از چند روز بعد از مصاحبه سایت Ceac کیسمون اکتیو میشه؟

(2013-10-04 ساعت 22:46)mehdieb نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 22:43)الدورادو نوشته:  سلام دوستان...ما هم دیروز ابوظبی مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم...اولین کیس کلیرنس در ابوظبی بودیم...به امید کلیر شدن همه دوستان وکلیرنس نخوردن بقیه

سلام . چرا ؟

مدرک دکترای من و همسرم و سربازی همسرم

یعنی مدرک دکتری باعث میشه کلیرنس بخوریم؟ مرسی
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان