موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
متين خان من دارم انرژي مثبت به شيوه ي جديد ميدم،اما طبق معمول خوشايند بعضي ها نبود،مهم نيست،من كار خودمو مي كنم چون بهش اعتقاد دارم و از اين كه اين امكانو سولي جون واسم مهيا كرد،ازش ممنونم.از ٢٤ساعت ٤٨ساعتشو پاي اين تاپيكم!!و اميدوارانه در حال نقشه كشيدن واسه آينده ام.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-09 ساعت 22:36)a_sorkhabi نوشته: (2014-05-09 ساعت 19:57)mizan نوشته: سلام دوستان
من انکارا مصاحبه داشتم. افیسر بهم گفت مدارک کامل و نقص مدرکی هم تو برگه صورتی نخورده. فقط گفت یه سری مراحل اداری که باید طی بشه و هر وقت شمارتو تو سایت دیدی بیا ویزاتو بگیر. من پرسیدم چه مدت طول میکشه ، گفت معلوم نیست. شبش بهم فرم 9 سوالی ایمیل کردن و ازم cv خواستن . من براشون فرستادم . 8 می هم یعنی روز بعدش اپدیت شدم. حالا نمیدونم اینکه تاریخ بهم نگفتن چه معنی داره ؟؟؟؟؟؟ بهم ویزا میدن اصلا؟
سلام
به ما هم زمان ندادن ، به خیلی ها . نگران نباشین
سلام دوستان
این فرم 9 سوالی و CV چی هست؟ CV یعنی همون رزومه کاریمون رو می خوان؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.در روز مصاحبه یه برگه ای به من دادن که داخلش نوشته بود که اگه سن شما کمتر از 26 سال است باید برم یه جایی ثبت نام کنم که فکر میکنم اسمش خدمات انتخابی بود...شما میدونید اون واسه ی چی هست؟؟؟؟
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-10 ساعت 12:54)nasim نوشته: (2014-05-10 ساعت 11:52)a.rahaa نوشته: دوستاني كه ايروان مصاحبه داشتن، ميشه لطفا در مورد موراد زير راهنمائيم كنين:
1- مدارك تحصيلي همراه برنده، مثل اصل مدرك ليسانس و ريزنمرات و يا مدرك ديپلم و نمراتش) هم لازمه برا سفارت؟!!!
2- عكس هائي كه كلا لازم هست هم براي مديكال و هم برا سفارت، بايد فرمت منحصر لاتاري رو داشته باشن؟ چند قطعه عكس لازمه برا هر نفر و ابعاد و مشخصات عكس بايد چه جوري باشه؟(اينو قبلا خوندم ولي الان چون عجله دارم و وقت بررسي ندارم گفتم از شما بپرسم كه زودتر به نتيجه برسم)!
اميدوارم هر چي زودتر كلير بشين و به جواب برسين.
ممنون ميشم هر چه سريعتر جوابمو بدين.
1- من همراه بودم و هیچ مدرک تحصیلی از من نگرفت فقط ازم سوال کرد در مورد مدرک تحصیلی و شرکتی که توش کار می کردم
2-برای مدیکال باید ارمنستان 3*4 باشه 3 عدد برای هر نفر و برای سفارت 5*5 تعداد سفارت و یادم نیست اگه اشتباه نکنم از هر نفرمون یکی گرفتن اما ما 6 تاشو برده بودیم ( مال سفارت نباید عکسی باشه که به همراه فرم هاتون براشون پست کردین چون 6 ماه بیشتر ازش الان گذشته )
موفق باشین
در مورد مدارك تحصيلي،فقط مدارك برنده رو ميگيرن،انگار نفرات ديگه دور از جون .. الله و اكبر، تو تكميل حرفاي دوستمون در باره عكس هم سفارت ٢ تا ميخواد ٥*٥ ، ما همون عكسهاي فرمهامون رو داديم، همونم زدن رو ويزاي خانومم، ايشالا امروز فردا يكيشم ميخوره رو ويزا و پاس خودم ;-)
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
میخواستم هم تشکر کنم از مدیران و پیشکسوتان سایت مهاجرسرا که طی این مدت با در اختیار قراردادن تجربیات خودشون من و امثال من را خیلی کمک کردند و هم از این تاپیک خداحافظی کنم چون کلیر شدم و ویزامو گرفتم. همینطور آرزو کنم که تمام دوستان این تاپیک و کسانی هم که در مهاجرسرا نیستند بزودی زود ویزاشونو بگیرند که قطعا" این اتفاق خواهد افتاد. اگر هر سوالی بود در خدمتم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-10 ساعت 12:54)nasim نوشته: (2014-05-10 ساعت 11:52)a.rahaa نوشته: دوستاني كه ايروان مصاحبه داشتن، ميشه لطفا در مورد موراد زير راهنمائيم كنين:
1- مدارك تحصيلي همراه برنده، مثل اصل مدرك ليسانس و ريزنمرات و يا مدرك ديپلم و نمراتش) هم لازمه برا سفارت؟!!!
2- عكس هائي كه كلا لازم هست هم براي مديكال و هم برا سفارت، بايد فرمت منحصر لاتاري رو داشته باشن؟ چند قطعه عكس لازمه برا هر نفر و ابعاد و مشخصات عكس بايد چه جوري باشه؟(اينو قبلا خوندم ولي الان چون عجله دارم و وقت بررسي ندارم گفتم از شما بپرسم كه زودتر به نتيجه برسم)!
اميدوارم هر چي زودتر كلير بشين و به جواب برسين.
ممنون ميشم هر چه سريعتر جوابمو بدين.
1- من همراه بودم و هیچ مدرک تحصیلی از من نگرفت فقط ازم سوال کرد در مورد مدرک تحصیلی و شرکتی که توش کار می کردم
2-برای مدیکال باید ارمنستان 3*4 باشه 3 عدد برای هر نفر و برای سفارت 5*5 تعداد سفارت و یادم نیست اگه اشتباه نکنم از هر نفرمون یکی گرفتن اما ما 6 تاشو برده بودیم ( مال سفارت نباید عکسی باشه که به همراه فرم هاتون براشون پست کردین چون 6 ماه بیشتر ازش الان گذشته )
موفق باشین
من هم خودم کیس اصلی نبودم و همراه بودم. از من هم هیچگونه مدارک تحصیلی نخواست و منم ندادم. ولی من خودم تا جاییکه تونستم مدارک تحصیلی و ترجمه هاشو با خودم بردم. نمیدونم شاید کار اضافه ای بوده. ولی به هر حال گفتم اگه آدم بخاطر نقص مدارک کارش عقب بیفته خیلی زوره!...حالا دیگه هرجور خودتون صلاح میدونید
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....