کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-12 ساعت 09:43)mattin نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 08:47)B@H@R نوشته:  میدونم سوالم تکراریه اما اگر ممکنه یکی از دوستان ایمیل کی سی سی و سفارت ابوظبی رو برام بذاره و اینکه برای پیگیری بهتره به کجا ایمیل بزنیم.... ممنون

با سلام
ایمیل KCC
KCCDV@state.gov
ایمیل ابوظبی
abudhabiiv@state.gov
و آدرس مستقیم جهت پیگیری از وضعیت کلیرینس
SecurityClearance@state.gov
من ایمیل زدم نه جواب دادن و نه اپدیت نمیدونم چطور بعضی از دوستان میگن اپدیت میشن

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، قصه گو ، farshad varaste ، nedaba ، soli asali ، 2014winner
(2014-05-12 ساعت 09:45)reza_top60 نوشته:  دلم یه خبر خوب میخواد خدایشششششششش. ایروان یالا دیگه

ایروان امروز به به خاطر سالگرد جنگ جهانی دوم تعطیل هست ظاهرن
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: reza_top60 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، 2014winner
(2014-05-12 ساعت 10:15)میما نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 09:45)reza_top60 نوشته:  دلم یه خبر خوب میخواد خدایشششششششش. ایروان یالا دیگه

ایروان امروز به به خاطر سالگرد جنگ جهانی دوم تعطیل هست ظاهرن
نه دوست عزيز. خدا نكنه تعطيل باشه. الان چك كردم تعطيل نيست. خيال دوستان راحتBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2014-05-12 ساعت 09:52)parmisv نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 09:43)mattin نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 08:47)B@H@R نوشته:  میدونم سوالم تکراریه اما اگر ممکنه یکی از دوستان ایمیل کی سی سی و سفارت ابوظبی رو برام بذاره و اینکه برای پیگیری بهتره به کجا ایمیل بزنیم.... ممنون

با سلام
ایمیل KCC
KCCDV@state.gov
ایمیل ابوظبی
abudhabiiv@state.gov
و آدرس مستقیم جهت پیگیری از وضعیت کلیرینس
SecurityClearance@state.gov
من ایمیل زدم نه جواب دادن و نه اپدیت نمیدونم چطور بعضی از دوستان میگن اپدیت میشن

سلام دوست عزیز شما هنگام ایمیل زدن حتما باید شماره پرونده‌تون (Case Number) و نام و نام خانودادگی‌تون رو ذکر کنید وگرنه جواب نمی‌گیرید و آپدیت نمی‌خورید. این اتفاق قبلا برای بچه‌های دیگه هم افتاده. موفق باشید و انتظارتان پرثمر.
تشکر کنندگان: قصه گو ، H Pier ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، 2014winner
احساس میکنم داریم به final season لاتاری 2014 نزدیک میشیم،
خدایا!
ما دلواپسیم Sad
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
کمکم دارم فکر میکنم امسال هر کی یه ضرب گرفته که هیچ بقیمون سر کاریم اساسی این همه کیسو چطور میخواند تو 4 ماه کلیر کنند واقع از شدت ناراحتی داغونم واسه هیچی این همه جنگيدم
sjb شما به مرحله ای رسیدی که این شعر رو روزی سه بار تکرار کنی.

باز من دیوانه ام ، مستم
باز می لرزد ، دلم ، دستم
باز گویی در جهان دیگری هستم
های ! نخراشی به غفلت گونه ام را ، تیغ
های ، نپریشی صفای زلفکم را ، دست
و آبرویم را نریزی ، دل
ای نخورده مست
لحظه ی دیدار نزدیک است

مهدی اخوان ثالث
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-12 ساعت 10:55)sjb نوشته:  کمکم دارم فکر میکنم امسال هر کی یه ضرب گرفته که هیچ بقیمون سر کاریم اساسی این همه کیسو چطور میخواند تو 4 ماه کلیر کنند واقع از شدت ناراحتی داغونم واسه هیچی این همه جنگيدم
سلام
اما برعکس شما من خوش بینم که همه شما ویزا میگیرید پس ما که ماه دیگه تازه می رویم مصاحبه چی بگوییم من هر روز به امید دیدن خوشحالی شما به اینجا سر می زنم به امید این که با دیدن ویزا گرفتن شما ما هم امیدوارتر شویم
مگر پارسال چند درصد از دوستان ویزا نگرفتند؟
من با امیدواری برای شما دعا می کنم که هر چه زودتر کلیر شوید موفق باشید
با یک دنیا انرژی مثبت برای شما
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-05-12 ساعت 11:32)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 10:55)sjb نوشته:  کمکم دارم فکر میکنم امسال هر کی یه ضرب گرفته که هیچ بقیمون سر کاریم اساسی این همه کیسو چطور میخواند تو 4 ماه کلیر کنند واقع از شدت ناراحتی داغونم واسه هیچی این همه جنگيدم
سلام
اما برعکس شما من خوش بینم که همه شما ویزا میگیرید پس ما که ماه دیگه تازه می رویم مصاحبه چی بگوییم من هر روز به امید دیدن خوشحالی شما به اینجا سر می زنم به امید این که با دیدن ویزا گرفتن شما ما هم امیدوارتر شویم
مگر پارسال چند درصد از دوستان ویزا نگرفتند؟
من با امیدواری برای شما دعا می کنم که هر چه زودتر کلیر شوید موفق باشید
با یک دنیا انرژی مثبت برای شما

بی نهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایت سپاس مامان خانم
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-05-11 ساعت 18:01)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 17:47)me_u نوشته:  سلام.دوستان عزیز و صبور
سایت ابوظبی را میخواستم چک کنم دیدم run time error میده.یک دلیلش میتونه آپدیت کردن سایت باشه.ان شا ا... خبر های خوشی در راه باشد

سرافراز باشید.مثل سرو

فک کنم شما ی خبرهایی داری ولی رو نمیکنی...البته جند روز پیش یه اشاره ای داشتین....Big Grin
ببخشید من یه سوالی دارم، کلیرنس توسط کی سی سی انجام میشه در امریکا یا توسط کنسولگری محل مصاحبه انجام میشه؟ مثلا سفارت هایی که شلوغ تر هستند آیا کلیرنس بیشتر طول میکشه؟ مرسی
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali
پس ما که تازه کارنت شدیم و 2 ماه دیگه تازه میخوایم بریم مصاحبه چی؟؟؟؟؟ پس دوستانی که با کیس نامبر 22000 هنوز منتظر کارنت شدنن چی بگن؟؟؟؟
پس اونایی که 12 ساله شرکت میکنن و برنده نشدن و آرزو دارن حتی شده با بالاترین کیس نامبر ممکن برنده بشن و یک کورسوی امیدی داشته باشن چی بگن؟؟؟؟ پس اونایی که به خاطر یک مریضی لاعلاج دارن درد میکشن و میگن خدایا فقط سلامتی بده هیچی دیگه ازت نمیخوام چی بگن؟؟؟؟
ناشکر نباشیم و فکر کنیم 2 سال پیش اگر بهمون میگفتن برنده لاتاری میشی ولی باید یک سال منتظر کلیر شدن بشی یا اصلا 50/50 میتونی بری چقدر خوشحال میشدیم؟؟؟؟ ناشکر نباشیم که خدایی نکرده پشیمون میشیم..... یا حق (دایی رضا)
بچه ها ممکنه کسی مدت طولانی اپدیت نشده باشه توی ceac بعد یه دفعه کلیر بشه و کیس نامبرش توی سایت اعلام بشه؟!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، pari pariaaa ، kage.omid ، meisam14 ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
مرسی از همتون امیدوارم اینجوری بشه دوستتون دارم
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alirezaghodrat» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali1220» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ

روز مرد بر همه ي آقا علي هاي منتظر سرا مبارك باد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-11 ساعت 00:42)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 00:39)maryferfere نوشته:  سلام دوستای عزیز
من برنده 2014 هستم چند تا سوال ازتوون داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :
1- من کارم توی یه اداره دولتیه همسرمم سربازیش تووی سپاه بوده هستن دووستایی که شرایطشوون مثل من بوده؟ و مدت زمان کلیرنستوون چقدر بوده؟
ممنونم

من کار دولتی اصلا نداشتم ، خانومم هم نداشت! تحصیلاتمون هم بالا نبود. سربازیم هم ۹ سال ازش می‌گذره ارتش هم یود، بیش از ۴ سال هست که ایران هم نیستم و الان ۴۴ روزه که منتظرم!

با یه خوش خیالی احساس می‌کردم چون دانشگاه نرفتم شاید ویزا بگیریم ولی‌ زهی خیال باطل.

ببخشید خارج از ایران بودن کلیرنس رو طولانی تر میکنه؟
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، soli asali ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان