کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-12 ساعت 12:16)2014families lottery winners نوشته:  بچه ها ممکنه کسی مدت طولانی اپدیت نشده باشه توی ceac بعد یه دفعه کلیر بشه و کیس نامبرش توی سایت اعلام بشه؟!

بله عزيزم... همين چند روز پيش يكي از بچه هاي ابوظبي اينطوري كلير شد... ?
(2014-05-12 ساعت 09:36)jojo_hami نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 00:13)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان ما پنجشنبه مصاحبه داشتیم من یکضرب گرفتم اما همسرم کلیرنس خورد سوال داشتم این فرم 9 سوالی چیه و اگر ایمیل میکنند عنوانش چیه و اینکه کجا میشه ببینم آپدیت شدیم یا نه؟

برای آشنایی با فرم نه سوالی به لینک زیر بروید:
http://www.mohajersara.com/thread-4813.html

برای دیدن آپدیتها به سایت سفارت آمریکا در کشوری که توش مصاحبه شدید برین...

پس مراحل کلیرنس و آپ دیت توی همون کنسولگری یی انجام میشه که مصاحبه صورت گرفته؟
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: farshad varaste ، armin021 ، soli asali
(2014-05-12 ساعت 12:08)ghazaleh12324 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 18:01)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 17:47)me_u نوشته:  سلام.دوستان عزیز و صبور
سایت ابوظبی را میخواستم چک کنم دیدم run time error میده.یک دلیلش میتونه آپدیت کردن سایت باشه.ان شا ا... خبر های خوشی در راه باشد

سرافراز باشید.مثل سرو

فک کنم شما ی خبرهایی داری ولی رو نمیکنی...البته جند روز پیش یه اشاره ای داشتین....Big Grin
ببخشید من یه سوالی دارم، کلیرنس توسط کی سی سی انجام میشه در آمریکا یا توسط کنسولگری محل مصاحبه انجام میشه؟ مثلا سفارت هایی که شلوغ تر هستند آیا کلیرنس بیشتر طول میکشه؟ مرسی
کلیرنس فرایندی هست که به درخواست آقیسر از سفارت شروع میشه ولی توسط اداره مهاجرت در واشنگتن به اتمام میرسه. درخواست کلیرنس ممکنه شامل چندین در خواست بررسی و استعلام از چندین نهاد امنیتی باشه و هرچه تعداد درخواست استعالام ها بیشتر باشه می تونه منجر به طولانی تر شدن کلیرنس بشه. همینطور زمان مربوط به هر استعلام برای هر کیس با کیس های دیگر ممکن هستش که متفاوت باشه و برخی کیس ها نیاز به زمان بیشتری برای بررسی داشته باشن. برای همین فرایند کلیرنس برای ایرانیان تقریبا قابل پیش بینی نیست که چقدر طول می کشه.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
آقا جوابه فاميلو چي بديم ، يا ابوالفضلSadSadSad
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-05-12 ساعت 12:35)morteza88 نوشته:  آقا جوابه فاميلو چي بديم ، يا ابوالفضلSadSadSad

وااااااااااا. مگه شما به فامیل چیزی گفتین در این مورد؟!!!...آقا یکی از اصول اولیه که هر برنده ی لاتاری باید بدونه اینه که تا روز قبل از پروازش به آمریکا هیچچی به فک و فامیل و دوست و آشنا نگه! بعد روز قبلش بزنگه به همه بگه آقا ما رفتیم!Tongue....اینا از این جهته که واقعا تا قبل از اینکه ویزا را توی پاسپورتتون ندیدید هیچی روش حسابی نیس...
اما خب حالا هم اگه گفتین دیگه کاریه که شده. فامیل که طلبکار آدم نباید باشن که! اگه خدایی نکرده زبونم لال نتونستید ویزا بگیرید راحت برید زل بزنید تو چشم فامیل و با قلبی آرام و دلی مطمین بگید که قسمتمون نبود. Smile و سعی کنید ادامه ی زندگیتون را به طوری پرتلاش و انشالله سرشار از موفقیت بیافرینید که دیگه جایی برای هیچ حرفی باقی نذاره.Cool
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
[quote='قصه گو' pid='495057' dateline='1399881162']
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alirezaghodrat» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali1220» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ

روز مرد بر همه ي آقا علي هاي منتظر سرا مبارك باد.

ما هم علی هستیم..........مارو حساب نمیکنید؟Smile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، ALEX55 ، H Pier ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-05-12 ساعت 09:49)hamid.eng نوشته:  يه پيشنهاد خوب براي دوستان منتظر :
يه پيج جالبي تو اف بي هست به نام "زندگي در آمريكا يا zendegidaramrika "
اين پيج رو ايرانيان مقيم امريكا درست كردند و از شهرها و وقايع و زندگي روزمره در اونجا عكس ميذارن البته با توضيحات...خيلي خوبه كه اونو لايك كنين و هر روز پستهاي جديدش رو ببينن...من به شخصه اطلاعات خوبي از اين پيج دستگيرم شده...

ممنووون حمیدخان.
آقا اگه کسی پیج های مشابه میشناسه معرفی کنه. خیلیییی باحاله. آدم از غم و غصه ی کلیرنس میاد بیرون یه کم حال و هواش عوض میشه. تازه به آدم انگیزه میده که بیشتر بشینه زبان بخونه تا اونجا موفق باشه!Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza_top60 ، hamid.eng ، H Pier ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، arashS
ما هم علی هستیم..........مارو حساب نمیکنید؟Smile
[/quote]

براي شما اختصاصي دعا ميكنمBig Grin
همچنين براي kIMIA يا همون علي مهاجر عزيز خودمون!!حقيقتش سري اول كه متنو كپي پيست كردم اسم شما هم بود اما موقع ارسال همه ي نوشته ها پريدSad و دوباره شروع كردم به رفرش كردن و كپي پيست اما ديگه اسمتون نيومد و جالبتر اين كه حدود ربع ساعتي كه مشغول اين كار بودم حتي يك بار هم اسم قصه گو نيومد Tongue در صورتي كه اسامي بسياري از دوستان به تناوب كوتاه تكرار ميشدSmile
روز مرد و پدر بر همه ي خانواده هاي منتظرسرا مبارك باد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
خدایا هدیه ی روز مرد به تمام مردان منتظر اینجا یه ویزا هدیه بده! ناقابل!...Big Grin
(2014-05-12 ساعت 12:35)morteza88 نوشته:  آقا جوابه فاميلو چي بديم ، يا ابوالفضلSadSadSad

وایییییی اینو که دیگه نگو خدا خودش به ابرومون رحم کنه خیلیییییی حیاتیه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
دوستانی که می گفتن ماه می کلیر می شیم پس چرا خبری نیست؟
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
تشکر کنندگان: reza_top60 ، ghasoo ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
سلام و درود بر شما دوستان
اگر کسی در گذشته سفر هائی توریستی به ان جا داشته باشد و این را در فرم DS-230 نوشته باشد, احتمال کلیرانس خوردن رو بالا میبره یا حتا حتمی میکنه؟
که حد اقل از اداره هائی در مورد رفتار وی در ان جا بپرسند یا نه؟ فقط در مورد برخی کار های دیگر که قبلا برای صدور ویزا توریستی پرسیده بودند میپرسند یا حتا ان را هم حذف میکنند چون قبلا پرسیده شده و یک ضرب میدهند؟
لطفآ راهنمائی بفرمائید.
به امید کلیر شدن زود هنگام همه
تشکر کنندگان: farshadm999 ، ghasoo ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-12 ساعت 10:55)sjb نوشته:  کمکم دارم فکر میکنم امسال هر کی یه ضرب گرفته که هیچ بقیمون سر کاریم اساسی این همه کیسو چطور میخواند تو 4 ماه کلیر کنند واقع از شدت ناراحتی داغونم واسه هیچی این همه جنگيدم
بابا تو رو خدا انقدر ناامید نباشیییددد...اینجوری ما 2015 اییای بدبخت امیدمون کلا از دست می دیم که ... Sad
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، meisam14 ، ghasoo ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، nedali ، arashS ، قصه گو ، NEURON ، 2014winner
(2014-05-12 ساعت 00:12)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nedaba» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امیرفرزان55» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «azifa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «2014families lottery winners» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armin021» عزیزღღღ

خانم قصه گو جان ممنمون کاش قصه شما برعکس همه قصه ها راست باشه خوشحالم کردید.WinkSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-12 ساعت 13:23)قصه گو نوشته:  ما هم علی هستیم..........مارو حساب نمیکنید؟Smile

براي شما اختصاصي دعا ميكنمBig Grin
همچنين براي kIMIA يا همون علي مهاجر عزيز خودمون!!حقيقتش سري اول كه متنو كپي پيست كردم اسم شما هم بود اما موقع ارسال همه ي نوشته ها پريدSad و دوباره شروع كردم به رفرش كردن و كپي پيست اما ديگه اسمتون نيومد و جالبتر اين كه حدود ربع ساعتي كه مشغول اين كار بودم حتي يك بار هم اسم قصه گو نيومد Tongue در صورتي كه اسامي بسياري از دوستان به تناوب كوتاه تكرار ميشدSmile
روز مرد و پدر بر همه ي خانواده هاي منتظرسرا مبارك باد.

اگه اسمم نمیاد شاید کلیر شدم بعد 173 روزBig Grin

در هر صورت روز مرد بر همه مردان منتظر مبارک.........امیدوارم شیرینی این روز با کلیر شدن دوستان در امروز و فردا دو چندان بشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان