کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-11 ساعت 22:20)alimomen نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 22:10)shazad نوشته:  دوستان عزیز

یک سوال

آپدیت شدن های مکرر قبل از مصاحبه (سفارت آنکارا) چه معنی می تونه داشته باشه؟ بخصوص اینکه یکی از آپدیت ها برای کیس اصلی نیست برای همراه هست.

با تشکر و آرزوی موفقیت
اصلا تو فکر معنی ونشونه و اینجور چیزا نباش اوضاع خرابتر از این چیزاست و هیچی معلوم نیست
سلام اوضاع اصلا خراب نیست بالاخره شما باید بروید مصاحبه و طبیعیه که یک سری اطلاعات در مورد شما رد وبدل خواهد شد نگران نباشید ممکن است این آپدیت ها منجر به ویزای یک ضرب برای شما شود خدا رو چه دیدی البته خیلی هم به یک ضرب فکر نکنید که اگر نشد مثل خود من شوکه نشوید با آرزوی ویزای یکضرب برای شما
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
سلام دوستان ما پنجشنبه مصاحبه داشتیم من یکضرب گرفتم اما همسرم کلیرنس خورد سوال داشتم این فرم 9 سوالی چیه و اگر ایمیل میکنند عنوانش چیه و اینکه کجا میشه ببینم آپدیت شدیم یا نه؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
وقتی از اتاق مصاحبه اومدم بیرون گفتم حالا این یکی دوماهو چجوری سر کنم تا کلیر شم. امروز که چشمم افتاد به عدد 200 جلو اسمم تو منتظرسرا گفتم چی فک میکردیمو چی شد. آیا اصن ویزایی در کار هست؟ یا یک ساله سرکاریم... ذوق داشتیم کیس نامبرمون پایینه حالا میگیم کاش بالا بود لااقل این بلاتکلیفی دیرترشروع میشد و مدتشم کمتر بود. نمیدونم والا...
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
(2014-05-11 ساعت 07:45)ali3875 نوشته:  [quote='maryferfere' pid='494571' dateline='1399752585']
سلام دوستای عزیز
من برنده 2014 هستم چند تا سوال ازتوون داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :
1- من کارم توی یه اداره دولتیه همسرمم سربازیش تووی سپاه بوده هستن دووستایی که شرایطشوون مثل من بوده؟ و مدت زمان کلیرنستوون چقدر بوده؟
ممنونم

دوست عزیز هر کیسی شرایط خاص خودشو داره من با کار غیر دولتی و سربازی ارتش 172 روزه منتظرمSad
همسر من با کار غیردولتی و معاف بیش از ۲۰۰ روزه منتظریم. حساب و کتاب خاصی نداره انگار.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
When you realize how perfect everything
You will tilt your head back and laugh at the sky[/code]
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، H Pier ، armin021 ، nedaba ، NEURON
میدونم سوالم تکراریه اما اگر ممکنه یکی از دوستان ایمیل کی سی سی و سفارت ابوظبی رو برام بذاره و اینکه برای پیگیری بهتره به کجا ایمیل بزنیم.... ممنون
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: soli asali
با سلام و صبح بخير خدمت دوستان
اميدوارم امروز روز سفارتها باشه و كلي كلير شده داشته باشيم
چون خيلي وضع خرابه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
سلام به همه دوستان منتظر
انشاالله اين هفته، هفته اي باشه پر از هورا كشيدن و خوشحالي كيردن واسه دوستاني كلير خواهند شد.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
حتما این هفته میاید حتمااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinTongue
متاسفانه نشد،
(2014-05-12 ساعت 00:13)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان ما پنجشنبه مصاحبه داشتیم من یکضرب گرفتم اما همسرم کلیرنس خورد سوال داشتم این فرم 9 سوالی چیه و اگر ایمیل میکنند عنوانش چیه و اینکه کجا میشه ببینم آپدیت شدیم یا نه؟

برای آشنایی با فرم نه سوالی به لینک زیر بروید:
http://www.mohajersara.com/thread-4813.html

برای دیدن آپدیتها به سایت سیس مراجعه کنید و شمارتون را بدون صفرهاش وارد کنید مثلا اینجوری: 2014AS99999
آدرس سایت: https://ceac.state.gov
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-05-12 ساعت 08:47)B@H@R نوشته:  میدونم سوالم تکراریه اما اگر ممکنه یکی از دوستان ایمیل کی سی سی و سفارت ابوظبی رو برام بذاره و اینکه برای پیگیری بهتره به کجا ایمیل بزنیم.... ممنون

با سلام
ایمیل KCC
KCCDV@state.gov
ایمیل ابوظبی
abudhabiiv@state.gov
و آدرس مستقیم جهت پیگیری از وضعیت کلیرینس
SecurityClearance@state.gov
سلام بچه ها دوشنبتون پر از هوووووووراااااااااااااااااااااا بشه ان شاله Smile

امیدوارم این هفته یک تکونی بچه های زحمت کش 3 تا سفارت بدن به خودشون Big Grin

Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
دلم یه خبر خوب میخواد خدایشششششششش. ایروان یالا دیگه
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
يه پيشنهاد خوب براي دوستان منتظر :
يه پيج جالبي تو اف بي هست به نام "زندگي در آمريكا يا zendegidaramrika "
اين پيج رو ايرانيان مقيم امريكا درست كردند و از شهرها و وقايع و زندگي روزمره در اونجا عكس ميذارن البته با توضيحات...خيلي خوبه كه اونو لايك كنين و هر روز پستهاي جديدش رو ببينن...من به شخصه اطلاعات خوبي از اين پيج دستگيرم شده...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-05-12 ساعت 09:45)reza_top60 نوشته:  دلم یه خبر خوب میخواد خدایشششششششش. ایروان یالا دیگه

آی گفتی آقا رضا ! منم همینطور...
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان