کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خواهش مي كنم از نوع عاجزانه اش :كوتاه بياين و كش ندين.تازه داشت حالمون خوب ميشد به خدا......
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: farshadm999 ، shahryar7021 ، nasim ، maryam_a ، H Pier ، NEURON ، soli asali ، nedaba ، nedali ، arashS ، pari pari ، masuodrh ، exxedus ، mehdi2014
(2014-05-13 ساعت 15:51)قصه گو نوشته:  خواهش مي كنم از نوع عاجزانه اش :كوتاه بياين و كش ندين.تازه داشت حالمون خوب ميشد به خدا......

به احترام شما دوست عزیز پستم رو پاک کردم. همیشه از خوندم پستهای شما لذت بردم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، shahryar7021 ، armin021 ، pari pariaaa ، H Pier ، NEURON ، soli asali ، shmyalda ، nedaba ، nedali ، arashS ، pari pari ، mehdi2014
(2014-05-13 ساعت 14:56)kmzamani نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 00:30)H Pier نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 00:26)mjarim نوشته:  [quote='kmzamani' pid='495277' dateline='1399924095']
سلام به همه ..من عضو زیاد فعالی‌ در مهاجرسرا نیستم ولی‌ اینجا مشکلی‌ واسم پیش اومده که ازتون کمک می‌خوام ،،، ۴ شنبه ۷ می نوبت مصاحبهٔ من بود ، من و همسرم و برندهٔ اصلی‌ همسرم می‌باشد ، فرد مصاحبه کننده گفت که ویزای همسرتون آمادهست ولی‌ صدور ویزای شما ۴ تا ۶ هفته زمان میبره و خانم شما می‌تونه ویزاشو بگیر ، ما تصمیم گرفتیم که موقع آماده شدن ویزای خودم با هم بیایم و هردو ویزا رو بگیریم .. آقای مصاحبه گر‌ یه برگه به رنگ صورتی‌ کم رنگ به ما داد بالاش تاریخ مصاحبه و نام همسرم و شمارهٔ کیس رو نوشته و قسمت پاینترش یه کادر هست که به دو زبان انگلیسی و فارسی نوشته ، به فارسی نوشته مراحل اداری که تو خط سومش آدرس یه سایت هست که دورش خط کشیده و گفت که هروقت کیستن تو این سایت اومد با مدارک خاسته شده ( که گذرنامه و رسید ثبت ارسال گذرنامه است)بیاید و ویزاتنو بگیرید .

اولا که این سایت اصلا باز نمیشه،، بعد که اصلا من باید حالا چیکار کنم همینجور باید منتظر باشم و اینکه ایشون گفتن ۴ تا ۶ هفته واقعاً اینقدر طول میکش یا بیشتره ؟

لطف کنید و منو راهنمای کنید

داداش انگار اصلا تو باغ نیستیا.
یه چند صفحه از این تاپیک رو بخونی ثواب داره.

چرا بعضی‌ از ما بیکار ایستادن تو صف و همینجور الکی‌ منتظر شدن رو به بحث ، گفتگو و کمک به دیگران ترجیح میدیم؟
kmzamani عزیز

شما که می گین تازه امدین اینجا لا اقل د نوکرتمBig Grin یه 4 تا صفحه و بالا و پایین می کردی اصلا اولین صفحه این تاپیکم اگه وقت می زاشتی می خووندی متوجه می شدین که ما الان ههممون چرا اینجا بست نشستیم Big Grin
شما هم خووب دنبال هلو برو توی گلووییی هاااااBig Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-13 ساعت 14:56)kmzamani نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 00:30)H Pier نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 00:26)mjarim نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 00:18)kmzamani نوشته:  سلام به همه ..من عضو زیاد فعالی‌ در مهاجرسرا نیستم ولی‌ اینجا مشکلی‌ واسم پیش اومده که ازتون کمک می‌خوام ،،، ۴ شنبه ۷ می نوبت مصاحبهٔ من بود ، من و همسرم و برندهٔ اصلی‌ همسرم می‌باشد ، فرد مصاحبه کننده گفت که ویزای همسرتون آمادهست ولی‌ صدور ویزای شما ۴ تا ۶ هفته زمان میبره و خانم شما می‌تونه ویزاشو بگیر ، ما تصمیم گرفتیم که موقع آماده شدن ویزای خودم با هم بیایم و هردو ویزا رو بگیریم .. آقای مصاحبه گر‌ یه برگه به رنگ صورتی‌ کم رنگ به ما داد بالاش تاریخ مصاحبه و نام همسرم و شمارهٔ کیس رو نوشته و قسمت پاینترش یه کادر هست که به دو زبان انگلیسی و فارسی نوشته ، به فارسی نوشته مراحل اداری که تو خط سومش آدرس یه سایت هست که دورش خط کشیده و گفت که هروقت کیستن تو این سایت اومد با مدارک خاسته شده ( که گذرنامه و رسید ثبت ارسال گذرنامه است)بیاید و ویزاتنو بگیرید .

اولا که این سایت اصلا باز نمیشه،، بعد که اصلا من باید حالا چیکار کنم همینجور باید منتظر باشم و اینکه ایشون گفتن ۴ تا ۶ هفته واقعاً اینقدر طول میکش یا بیشتره ؟

لطف کنید و منو راهنمای کنید

داداش انگار اصلا تو باغ نیستیا.
یه چند صفحه از این تاپیک رو بخونی ثواب داره.
عزیز دل ما که اینهمه اینجا انرژی مثبت میفرستیم چرا این بنده خدا رو که میگه زیاد فعال نیستم میزنین؟ Sad
kmzamani بهتر بود بگین که کدوم سفارت مصاحبه شدین تا بچه ها در مورد سایت بهتر راهنمایی کنن و البته به حرف آفیسر اصلا اعتنایی نکنید 224 روزه داریم بگیر تا پایین. کیس های چند هفته ای انگشت شمار بودند که کلیر شدند. حال شانس شما ایشالا که تو کمتر از یک ماه کلیر میشین. اما خدایی این روندشون روان مارو بس آزرده کاش درست بشه.
pier عزیز ، من تو آنکارا مصاحبه داشتم ،، اینو خدمت شما عرض کردم ، چون سوال فرموده بودید ، خیلی‌ از توضیحتون که در ادامهٔ متن گذاشته بودید ممنونم و تاا همین اندازه برای من کفایت میکنه ..،

چرا بعضی‌ از ما بیکار ایستادن تو صف و همینجور الکی‌ منتظر شدن رو به بحث ، گفتگو و کمک به دیگران ترجیح میدیم؟

دوست عزيز سلام،،،،،بهتر بدون تلف كردن وقت هرچه سريعتر نسبت به گرفتن ويزاي همسر خودتان اقدام كنيد و اصلا منتظر جواب كلير شدن خودتان نباشيد،،،باز هم ميگم سريعا اقدام كنيد،،،شايد زماني تاسف اين زمان از دست رفته بخوريد كه ديگه خيلي ديره باشه،بچه هاي ٢٠١٣ را فراموش نكنيد،،،موفق باشيد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: armin021 ، shahryar7021 ، pari pariaaa ، H Pier ، قصه گو ، kage.omid ، soli asali ، nasim ، nedaba ، nedali ، pari pari
سلام
من متاسانه تا همین امروز هیچ ایمیلی از KCC دریافت نکردم
نمی دونم چی کار کنم!
متنی هم که باید برای KCC ارسال کنم ندارم
حالا احتیاج به کمک شما دارم که کلا اینجا دارین به همه کنک می کنین.
در ضمن می خوام بدونم فرصتم از دست رفته؟
E: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
حتی ایمیلی که توش گفته بودن در حال بررسی ه هم اومد ولی دیگه خبری نشد
کسی هست به من جواب بده دوستان؟
-----
From: mehrbazt@yahoo.com>
To: kccdv@state.gov

Case Number: 2014AS00003**9
‪Principal Applicant Name: TAJMIRI, MEHRBAZ
‪Date of Birth: **, **, 1985
تشکر کنندگان: farshadm999 ، قصه گو ، soli asali ، NEURON ، armin021
سلام د وستا نمیشه لطف کنید بگید دوستانی که فوریه مصاحبه رفتن وکیس ***3هستند ومنتظر بودند ایا تا حالا ویزا گرفتن؟اگر امکان داره باهاتون تماس بگیرم نگرانیمون برطرف شه ممنون.
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، shirin_n ، armin021
(2014-05-13 ساعت 15:35)shahryar7021 نوشته:  دوستان گلم
من امروز یک پست ن جندان بلند گذاشتم واقعا سهوی بود اگه منظور دوستان با منه اقا من معذرت خواهی میکنم و م....اما واقعا نمیفهمم جرا دوستان هر جیز ساده ای رو یک داستان با ۵۰۰تا لینک رسمی میکنن خدایی منتظرینااااااا
shahryar عزيز اين روز ها کلان پست ها بلند شده
شما به دل نگير
.اصلن منظور م کس خاصى نبود
پست H.pier هم درست بود ديگه
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، nedali ، pari pari ، H Pier ، armin021
خبری نیست امروزم؟آپدیتی؟کلیری؟

والا بخدا اگر برای هر کدوم از بچه ها یک مامور ciaرو از آمریکاپیاده فرستاده بودن ایران از در و همسایه تحقیق کرده بود تا حالا به نتیجه رسیده بودن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام دوستان، ما هم به جمع شما پيوستيم، مصاحبه ى ما امروز بود در سفارت ناپل ايتاليا،ولى مصاحبه كمى متفاوت بود، قبل از مصاحبه افيسر نزديك به ٣٠ دقيقه مدارك رو بررسى ميكرد و بعد اسممون رو صدا كرد، حدود ٤٠ دقيقه مصاحبه طول كشيد، و در مورده همه چيز خيلي دقيق پرسيد، سفرنامه رو به زودى براى دوستان مينويسم، اخر هم گفت ويزا بهتون تعلق ميگيره ولى نياز به يه پروسه ١ يا ٢ ماهه هست، فرمه ٩ سوالى هم بهمون دادن و گفتن هر چه دقيق تر بنويسيد زودتر كلير ميشيد.گفت پاستون ميتونه تا زمانه كلير شدن پيش ما بمونه!!!!!! در ضمن اون پاكت معروف رو هم امروز به ما تحويل دادن ( با وجود اينكه AP خورديم!!!!! درش هم بازه توش مداركه پزشكيه، گفتن رسيديد فرودگاه ازتون ميگيرن. و همينطور گفتن اگه بعد ٢ ماه بهتون ميل نزديم خودتون پيگيرى كنيد.به اميد كلير شدنه همه ى دوستان.
(2014-05-13 ساعت 17:10)Papar_h نوشته:  سلام دوستان، ما هم به جمع شما پيوستيم، مصاحبه ى ما امروز بود در سفارت ناپل ايتاليا،ولى مصاحبه كمى متفاوت بود، قبل از مصاحبه افيسر نزديك به ٣٠ دقيقه مدارك رو بررسى ميكرد و بعد اسممون رو صدا كرد، حدود ٤٠ دقيقه مصاحبه طول كشيد، و در مورده همه چيز خيلي دقيق پرسيد، سفرنامه رو به زودى براى دوستان مينويسم، اخر هم گفت ويزا بهتون تعلق ميگيره ولى نياز به يه پروسه ١ يا ٢ ماهه هست، فرمه ٩ سوالى هم بهمون دادن و گفتن هر چه دقيق تر بنويسيد زودتر كلير ميشيد.گفت پاستون ميتونه تا زمانه كلير شدن پيش ما بمونه!!!!!! در ضمن اون پاكت معروف رو هم امروز به ما تحويل دادن ( با وجود اينكه AP خورديم!!!!! درش هم بازه توش مداركه پزشكيه، گفتن رسيديد فرودگاه ازتون ميگيرن. و همينطور گفتن اگه بعد ٢ ماه بهتون ميل نزديم خودتون پيگيرى كنيد.به اميد كلير شدنه همه ى دوستان.

چقدر خوب مبارک باشه حداقل اون پاکتو که بهتون دادن خیالتون راحتتره که ویزا میگیرید حتما
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، meisam14 ، Papar_h ، nasim ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، aaraam ، pari pari ، farshad varaste ، H Pier
(2014-05-13 ساعت 17:13)alimomen نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 17:10)Papar_h نوشته:  سلام دوستان، ما هم به جمع شما پيوستيم، مصاحبه ى ما امروز بود در سفارت ناپل ايتاليا،ولى مصاحبه كمى متفاوت بود، قبل از مصاحبه افيسر نزديك به ٣٠ دقيقه مدارك رو بررسى ميكرد و بعد اسممون رو صدا كرد، حدود ٤٠ دقيقه مصاحبه طول كشيد، و در مورده همه چيز خيلي دقيق پرسيد، سفرنامه رو به زودى براى دوستان مينويسم، اخر هم گفت ويزا بهتون تعلق ميگيره ولى نياز به يه پروسه ١ يا ٢ ماهه هست، فرمه ٩ سوالى هم بهمون دادن و گفتن هر چه دقيق تر بنويسيد زودتر كلير ميشيد.گفت پاستون ميتونه تا زمانه كلير شدن پيش ما بمونه!!!!!! در ضمن اون پاكت معروف رو هم امروز به ما تحويل دادن ( با وجود اينكه AP خورديم!!!!! درش هم بازه توش مداركه پزشكيه، گفتن رسيديد فرودگاه ازتون ميگيرن. و همينطور گفتن اگه بعد ٢ ماه بهتون ميل نزديم خودتون پيگيرى كنيد.به اميد كلير شدنه همه ى دوستان.

چقدر خوب مبارک باشه حداقل اون پاکتو که بهتون دادن خیالتون راحتتره که ویزا میگیرید حتما

امروز افيسر حرف جالبى به ما زد، گفت وقتى AP ميخوريد يعنى از نظر ما ويزا گرفتيد ولى ما نياز داريم اطلاعات بيشترى ازتون داشته باشيم ، پس ميشه حدس زد AP يه پروسه ى معمولى هست، نگران نباشيد اصلا مهم اينه كه ويزا از نظره افيسر Approve شده.
دوست عزيز نگران نباش ولى منتظر باش
خيىييلي هااااااا Big Grinهستند که منتظرند Rolleyesشايد امروز يا فردا بيايدن
(2014-05-13 ساعت 16:50)shad52 نوشته:  سلام د وستا نمیشه لطف کنید بگید دوستانی که فوریه مصاحبه رفتن وکیس ***3هستند ومنتظر بودند ایا تا حالا ویزا گرفتن؟اگر امکان داره باهاتون تماس بگیرم نگرانیمون برطرف شه ممنون.
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shmyalda ، nasim ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، H Pier ، armin021
(2014-05-13 ساعت 14:38)kage.omid نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 11:49)mahdii نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 11:16)kage.omid نوشته:  عزيزان يه خبري به من رسيد گفتم با شما هم در مينوش بزارم
من يكي از دوستام يه رفيقي داره كه توي سفارت ابوذبي كار ميكنه ما يه چندبار به اين دوستمون گفتيم از اين رفيقت تو سفارت يه سوال بپرس كلير شدنا از كي شروع ميشه و امسال چرا اينقدر طول كشيده خلاصه يه چند باري باهم در تماس بودن و اون طرف ميگفته نميتونم تلفني اطلاعاتي بدم و برام اينجا مشكل ساز ميشه
ميگذره و اين دوست ما هفته پيش ميره براي يه كاري ابوظبي و به اين رفيقشم يه سري ميزنه و ديگه به قول خودش كلي اصرار كرده كه يه آماري بده اين شخص گفته براي همه سفارتاي آمريكا تو كشوراي مختلف يه بخشنامه اي اومده كه تا اواخر ماه june بايد تمام كيسهاي مهاجرتي در حال بررسي كلير بشن و ميگفته فعلا آفيسرا تمام تمركزشون رو گذاشتن رو پرونده هاي مهاجرتي و اصلا نگران نباشه و تا وقتي ويزا هست كلير ميشه
اين شخص هم من خبر ندارم روي پرونده هاي مهاجرتي كار ميكنه يا غيرمهاجرتي ققط ميدونم يه 5 سالي هست توي سفارت هست.حالا ديگه درست يا اشتباه بودن اين خبر هم با خودش

با تشکر فراروان از این خبر خوبتون ولی یک سوال برا من پیش اومد که آخر قضیه کلیر شدن به سفارت ربط داره یا نه ؟؟؟ Rolleyes
فکر کنم منظورش از اینکه تا ماه June باید کلیر بشن این بوده که تمام استعلام ها و درخواستهایی که سفارت در مورد پرونده ها باید انجام بشه رو تکمیل کنه

من به نظرم این مساله بی ارتباط با صفحه اول لاتاری نیست که میگه شرکت کنندگان در لاتاری 2014 کانفرمیشن نامبرهاشون را تا ژوئن بردارن شاید میخوان همه کیسها رو تا اون موقع تموم کنن و اگه تعداد به اون حدی که میخوان نرسید باز برنده جدید اعلام کنن و اون برنده جدید وقت واسه فرستادن مدارکش و مصاحبه داشته باشه چون اگه یادتون باشه از اول 2014 قرار بود دو مرحله ای باشه ! البته این فقط یه حدسه و هیچگونه ارزش قانونی نداره !!!!!!!!!!!!!SmileWinkCoolBig GrinBig Grin
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: H Pier ، NEURON ، alitab ، maryam_a ، meisam14 ، soli asali ، nedaba ، aaraam ، pari pariaaa ، pari pari ، ماتیتی ، kage.omid ، mehdi2014 ، armin021
(2014-05-13 ساعت 16:12)MEHRBAZZ نوشته:  سلام
من متاسانه تا همین امروز هیچ ایمیلی از KCC دریافت نکردم
نمی دونم چی کار کنم!
متنی هم که باید برای KCC ارسال کنم ندارم
حالا احتیاج به کمک شما دارم که کلا اینجا دارین به همه کنک می کنین.
در ضمن می خوام بدونم فرصتم از دست رفته؟
E: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
حتی ایمیلی که توش گفته بودن در حال بررسی ه هم اومد ولی دیگه خبری نشد
کسی هست به من جواب بده دوستان؟
-----
From: mehrbazt@yahoo.com>
To: kccdv@state.gov

Case Number: 2014AS00003**9
‪Principal Applicant Name: TAJMIRI, MEHRBAZ
‪Date of Birth: **, **, 1985
یعنی چی دوست عزیز ؟ یعنی هنوز مصاحبه نشدین شما ؟ شما که رنج کیستون 3000 هست که قبلا کارنت شدید . برین توی سایت ببینین نامه دوم براتون جایگزین شده و چه تاریخی مصاحبتون بوده .

من دقیقا متوجه نشدم

خبرشو بزارین برامون
نگران نباش الان چک کن ببین نامه دومتون اومده ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، arashS ، kage.omid ، H Pier ، armin021
(2014-05-13 ساعت 17:21)Papar_h نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 17:13)alimomen نوشته:  

امروز افيسر حرف جالبى به ما زد، گفت وقتى AP ميخوريد يعنى از نظر ما ويزا گرفتيد ولى ما نياز داريم اطلاعات بيشترى ازتون داشته باشيم ، پس ميشه حدس زد AP يه پروسه ى معمولى هست، نگران نباشيد اصلا مهم اينه كه ويزا از نظره افيسر Approve شده.
یعنی از پیدایش این صفحه تا به الان فقط همین جمله تونسته بود منو قانع و خوشحال کنه ... به درد بخور ترین پست همین بود جدا
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان