کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-13 ساعت 14:04)H Pier نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 13:56)hamid.13491020 نوشته:  انکارا اپدیت شد
20194AS519
2014AS776
2014AS4438

وب واتچر به من 3820 رو نشون میده. کدوم درسته؟ Cool

تا جاييكه من خاطرم هست 519 كيس ميرا ىِ عزيزه .بقيه اش رو نميدونم Cool
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، NEURON ، shadi79 ، 2014winner ، kage.omid ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، peidaye penhan
(2014-05-13 ساعت 12:59)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «luck girl» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «vahid2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «2014winner» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «soli asali» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sal0811» عزیزღღღ

ممنون قصه گوى عزيز. ايشالا شما هم به زودى كليير بشيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام
به اميد کلير شدن همتون
يه پيشننهاد نه چندان جديد
دوستانى که مى خوان به يه پست طولانى جواب بدن ; چند خط مهم از نقل قول قبلى رو بذارن بمونه بقيشو حذف کنيد!
به قول عمو سعيد انتظار از ۲۰۱۴ هاى با تجربه بيشتره
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
با عرض معذرت انکارا اپدیت شده. ولی از کلیر شده ها خبری نیست من اشتباه نوشتم با تشکر
تشکر کنندگان: pari pari ، H Pier ، 2014winner ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، arashS
(2014-05-13 ساعت 08:51)nasim نوشته:  ﺑﻪ ﭘﺎﺱ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺍﯼ ﻛﻪ ﭘﺪﺭﻡ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻣﻬﺮ ﺩﺭﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺗﻮﻟﺪ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻡ ﺯﺩﻭﻣﻦ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ! ﻭﺑﻪ ﯾﺎﺩﺳﻮﺯﻧﺪﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺁﺧﺮﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻭﺩﺍﻉ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﺶ ﺯﺩﻣ ﻮ ﺍﻭﻧﻔﻬﻤﻴﺪ! ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻫﻤﻪ ﻱ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﺁﺭﻣﯿﺪﻩ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ.

Sad کاش همه بابا ها کنار دخترهاشون تا ابد می موندن

سلام.
ممنون از شما بابت این متن زیبا.

روز پدر را به شما عزیزان تبریک میگویم.همینجا به همه شما میگم قدر این نعمت بزرگ را بدونید.

وقتی بچه بودم بزرگترین آرزوم این بود که زود بزرگ بشم و بتونم دست بزنم به بلورها وکریستالهای لوستر خونه.اون موقع پدرم با گذاشتن من روی دوشش آرزوی منو برآورده میکرد و احساس بزرگی میکردم.اما افسوس زمانی پدر روی دوش من بود که من داشتم باهاش وداع میکردم .وچقدر سخت است این وداع و خداحافظی!

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

دوستان سلام...
آقا من الان یه چند روزیه که به ابوظبی ایمیل زدم گفتم که کیس نامبر من رو نمی شناسه http://www.abudhabiivo.net/
ولی خبری نشد... البته سایت سیس می شناسه...
آقا ما هر کیس نامبری رو تو سایت ابوظبی زدیم هیچ اتفاقی نمی افته... یعنی چی؟

تشکر کنندگان: pari pari ، 2014winner ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، arashS ، peidaye penhan
(2014-05-13 ساعت 14:30)me_u نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 08:51)nasim نوشته:  روزتون توت فرنگی Big Grin
به به به ! پاشین بابا های مهربون مهاحرسرایییییییی

بیدار شین که بجه هاتون توی این روز منتظر شمان . روزتون مبارک Smile

ﺑﻪ ﭘﺎﺱ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺍﯼ ﻛﻪ ﭘﺪﺭﻡ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻣﻬﺮ ﺩﺭﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺗﻮﻟﺪ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻡ ﺯﺩﻭﻣﻦ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ! ﻭﺑﻪ ﯾﺎﺩﺳﻮﺯﻧﺪﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺁﺧﺮﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻭﺩﺍﻉ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﺶ ﺯﺩﻣ ﻮ ﺍﻭﻧﻔﻬﻤﻴﺪ! ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻫﻤﻪ ﻱ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﺁﺭﻣﯿﺪﻩ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ.

Sad کاش همه بابا ها کنار دخترهاشون تا ابد می موندن

پاشین پاشینننننننننننننننننننننننن . یه قهوه ترکی دم کردم با هم بزنیم به بدن Big Grin

سلام.
ممنون از شما بابت این متن زیبا.

روز پدر را به شما عزیزان تبریک میگویم.همینجا به همه شما میگم قدر این نعمت بزرگ را بدونید.

وقتی بچه بودم بزرگترین آرزوم این بود که زود بزرگ بشم و بتونم دست بزنم به بلورها وکریستالهای لوستر خونه.اون موقع پدرم با گذاشتن من روی دوشش آرزوی منو برآورده میکرد و احساس بزرگی میکردم.اما افسوس زمانی پدر روی دوش من بود که من داشتم باهاش وداع میکردم .وچقدر سخت است این وداع و خداحافظی!

سرافراز باشید.مثل سرو

روحشون شاد دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: 2014winner ، pari pariaaa ، me_u ، قصه گو ، soli asali ، nasim ، armin021 ، nedaba ، arashS ، farshad varaste
(2014-05-13 ساعت 11:49)mahdii نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 11:16)kage.omid نوشته:  عزيزان يه خبري به من رسيد گفتم با شما هم در مينوش بزارم
من يكي از دوستام يه رفيقي داره كه توي سفارت ابوذبي كار ميكنه ما يه چندبار به اين دوستمون گفتيم از اين رفيقت تو سفارت يه سوال بپرس كلير شدنا از كي شروع ميشه و امسال چرا اينقدر طول كشيده خلاصه يه چند باري باهم در تماس بودن و اون طرف ميگفته نميتونم تلفني اطلاعاتي بدم و برام اينجا مشكل ساز ميشه
ميگذره و اين دوست ما هفته پيش ميره براي يه كاري ابوظبي و به اين رفيقشم يه سري ميزنه و ديگه به قول خودش كلي اصرار كرده كه يه آماري بده اين شخص گفته براي همه سفارتاي آمريكا تو كشوراي مختلف يه بخشنامه اي اومده كه تا اواخر ماه june بايد تمام كيسهاي مهاجرتي در حال بررسي كلير بشن و ميگفته فعلا آفيسرا تمام تمركزشون رو گذاشتن رو پرونده هاي مهاجرتي و اصلا نگران نباشه و تا وقتي ويزا هست كلير ميشه
اين شخص هم من خبر ندارم روي پرونده هاي مهاجرتي كار ميكنه يا غيرمهاجرتي ققط ميدونم يه 5 سالي هست توي سفارت هست.حالا ديگه درست يا اشتباه بودن اين خبر هم با خودش

با تشکر فراروان از این خبر خوبتون ولی یک سوال برا من پیش اومد که آخر قضیه کلیر شدن به سفارت ربط داره یا نه ؟؟؟ Rolleyes
فکر کنم منظورش از اینکه تا ماه June باید کلیر بشن این بوده که تمام استعلام ها و درخواستهایی که سفارت در مورد پرونده ها باید انجام بشه رو تکمیل کنه
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، k_nastaran ، soli asali ، shmyalda ، nedaba ، pari pari ، H Pier ، peidaye penhan
(2014-05-13 ساعت 08:44)masoud92 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 18:50)peymanpakd نوشته:  ...
ايشالا كه چه ١ ضرب چه با كليرنس ويزا بگيريد، اما مطمئن باشيد وقتي وارد پروسه چك كردن ميشيد واشنگتون از روي عكسي كه روز مصاحبه داديد برسيتون نميكنه،بلكه به واسطه قدرتي كه دارن رستوران هايي كه توش غذا ميل كرديد رو هم آمارشو دارن. پس توصيه ميكنم با راستي و حقيقت پيش بريد تا خداي نكرده پشيموني به بار نياد.

مگه میخوان مامور مخفی استخدام کنند؟ معمولا از نظر کشورهای دموکرات هر کسی بی گناهه مگه خلافش ثابت بشه. بله صددرصد کنترل هایی میکنند ولی نه اینکه پی جزیی ترین مسایل شخصی برندگان یک قرعه کشی که خودشون در انتخابشون دستی نداشتند باشند

سلام خدمت تمام دوستان

من 1 نکته مهم رو میخوام بهتون بگم که عمده نتیجش اینه که : ((((صادق باشید)))
پروسه ف ب آ چک خیلی پیچده و در عین حال غیر قابل پیش بینی است.بر اساس مندرجات فرم و شرایط شخص پارامترهاش شکل میگیره و این یعنی اصلا نمیشه
پیش بینی از اون داشت.
یکی از دوستان من تو یک شرکت خصوصی کار میکرد اکثرا ماموریت خارج از کشور میرفت ما بهش میگفتیم مارکوپولو
جالبه بدونین ایشون چند سال پیش لاتاری قبول شد.
هنگام مصاحبه افیسر پرسیده بود مسافرت خارج رفتی رفیق ما هم گفته بود تا دلت یخواد اصلا شغلم ایجاب میکنه.
افیسر:آلمان هم رفتی
رفیق ما :بله
افیسر :کدوم شهر
رفیق ما :جواب
افیسر:فلان هتل اقامت داشتی؟
رفیق ما :بله (همونجا فک رفیق ما میخوره زمین)
اینکه افیسر از کجا رزومه کامل مسافرت ایشونو داشته نه رفیق ما میدونه نه کس دیگه.اما چون در تمام مدت مصاحبه صادق بود مشکلی براش پیش نیومد
دوستان عزیز در تمام مدت مصاحبه و چنانچه لازمه فرم جدیدی (مثلا فرم 9 سوالی) را پر کنید کاملا صادق باشید.
به امید کلیر شدن تمامی شما عزیزان

سر افراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-13 ساعت 14:15)NEURON نوشته:  سلام
به اميد کلير شدن همتون
يه پيشننهاد نه چندان جديد
دوستانى که مى خوان به يه پست طولانى جواب بدن ; چند خط مهم از نقل قول قبلى رو بذارن بمونه بقيشو حذف کنن
يعنى در اين حد هم زمان و اعصاب ندارين?!?!?
به قول عمو سعيد انتظار از ۲۰۱۴ هاى با تجربه بيشتره

سلام ممنون که گفتی به جا بود.
ما که هزینه ای بابت این سایت و محتویات نمیدیم اما زمان میزاریم و مطالعه میکنیم به همین خاطر به نوعی میشه گفت هزینه این تاپیک احترام به همدیگه و البته احترام به زمانی که اینجا صرف میشه و پستهایی که گذاشته میشه میتونه باشه. خواهش دارم این پست عمو سعید رو بخونید.

http://www.mohajersara.com/thread-6199-p...#pid289004
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، قصه گو ، NEURON ، nasim ، saeedshafiee ، nedaba ، arashS ، peidaye penhan
از همهٔ دوستان به خصوص mjarim و farshadm بابت جواباشون تشکر می‌کنم ،، دوستان عزیز ،، من و شما با تغییر دادن کشور محل زندگیمون مشکلاتمون حل نمی‌شه ،، چیزهای دیگه رو باید تغییر بدیم که اونم با این جوابا نشون میدیم که حالا حالا‌ها کار داره .

براتون تو تمام مراحل زندگی‌ آرزوی موفقیت و سربلندی دارم
(2014-05-13 ساعت 00:30)H Pier نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 00:26)mjarim نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 00:18)kmzamani نوشته:  سلام به همه ..من عضو زیاد فعالی‌ در مهاجرسرا نیستم ولی‌ اینجا مشکلی‌ واسم پیش اومده که ازتون کمک می‌خوام ،،، ۴ شنبه ۷ می نوبت مصاحبهٔ من بود ، من و همسرم و برندهٔ اصلی‌ همسرم می‌باشد ، فرد مصاحبه کننده گفت که ویزای همسرتون آمادهست ولی‌ صدور ویزای شما ۴ تا ۶ هفته زمان میبره و خانم شما می‌تونه ویزاشو بگیر ، ما تصمیم گرفتیم که موقع آماده شدن ویزای خودم با هم بیایم و هردو ویزا رو بگیریم .. آقای مصاحبه گر‌ یه برگه به رنگ صورتی‌ کم رنگ به ما داد بالاش تاریخ مصاحبه و نام همسرم و شمارهٔ کیس رو نوشته و قسمت پاینترش یه کادر هست که به دو زبان انگلیسی و فارسی نوشته ، به فارسی نوشته مراحل اداری که تو خط سومش آدرس یه سایت هست که دورش خط کشیده و گفت که هروقت کیستن تو این سایت اومد با مدارک خاسته شده ( که گذرنامه و رسید ثبت ارسال گذرنامه است)بیاید و ویزاتنو بگیرید .

اولا که این سایت اصلا باز نمیشه،، بعد که اصلا من باید حالا چیکار کنم همینجور باید منتظر باشم و اینکه ایشون گفتن ۴ تا ۶ هفته واقعاً اینقدر طول میکش یا بیشتره ؟

لطف کنید و منو راهنمای کنید

داداش انگار اصلا تو باغ نیستیا.
یه چند صفحه از این تاپیک رو بخونی ثواب داره.
عزیز دل ما که اینهمه اینجا انرژی مثبت میفرستیم چرا این بنده خدا رو که میگه زیاد فعال نیستم میزنین؟ Sad
kmzamani بهتر بود بگین که کدوم سفارت مصاحبه شدین تا بچه ها در مورد سایت بهتر راهنمایی کنن و البته به حرف آفیسر اصلا اعتنایی نکنید 224 روزه داریم بگیر تا پایین. کیس های چند هفته ای انگشت شمار بودند که کلیر شدند. حال شانس شما ایشالا که تو کمتر از یک ماه کلیر میشین. اما خدایی این روندشون روان مارو بس آزرده کاش درست بشه.
pier عزیز ، من تو آنکارا مصاحبه داشتم ،، اینو خدمت شما عرض کردم ، چون سوال فرموده بودید ، خیلی‌ از توضیحتون که در ادامهٔ متن گذاشته بودید ممنونم و تاا همین اندازه برای من کفایت میکنه ..،

چرا بعضی‌ از ما بیکار ایستادن تو صف و همینجور الکی‌ منتظر شدن رو به بحث ، گفتگو و کمک به دیگران ترجیح میدیم؟
سلام
من متاسانه تا همین امروز هیچ ایمیلی از KCC دریافت نکردم
نمی دونم چی کار کنم!
متنی هم که باید برای KCC ارسال کنم ندارم
حالا احتیاج به کمک شما دارم که کلا اینجا دارین به همه کنک می کنین.
در ضمن می خوام بدونم فرصتم از دست رفته؟
E: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
حتی ایمیلی که توش گفته بودن در حال بررسی ه هم اومد ولی دیگه خبری نشد
کسی هست به من جواب بده دوستان؟ 6/11/13
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، arashS
دوستان گلم
من امروز یک پست ن جندان بلند گذاشتم جون با موبایل میام اینجا فک کنم پست قبلیش جن خطی پاک شد که واقعا سهوی بود اگه منظور دوستان با منه اقا من معذرت خواهی میکنم و سعی میکنم دفعه بعد دقت بیشتری کنم....اما واقعا نمیفهمم جرا دوستان هر جیز ساده ای رو یک داستان با ۵۰۰تا لینک رسمی میکنن خدایی منتظرینااااااا
متاسفانه نشد،
(2014-05-13 ساعت 14:48)kmzamani نوشته:  از همهٔ دوستان به خصوص mjarim و farshadm بابت جواباشون تشکر می‌کنم ،، دوستان عزیز ،، من و شما با تغییر دادن کشور محل زندگیمون مشکلاتمون حل نمی‌شه ،، چیزهای دیگه رو باید تغییر بدیم که اونم با این جوابا نشون میدیم که حالا حالا‌ها کار داره .

براتون تو تمام مراحل زندگی‌ آرزوی موفقیت و سربلندی دارم

شما بهتره نگران حل شدن مشکلات خودتون باشید.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: armin021 ، nasim ، soli asali ، sal0811

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6 مهمان