کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام عزیزان دل
روز مرد رو به همه تبریک میگم حالا چرا به همه؟ چون روز زن فقط مختص خانمهاست ولی روز مرد واسه همست کوچیک بزرگ و زن مرد هم نداره چون مثل اینکه فلسفه وجودی ما مردا همین که یه موجوداتی هستیم بد عجیب هواسمون باید به کوچیک ترین چیزا باشه و از همه مهمتر نذاریم تو دل عزیزانمون حتی یه لحظه غم بیاد از همین جا هم دست پدرم رو میبوسم که کلی زحمت و سختی واسه بزرگ شدنم کشید......روح همه رفتگان هم شاد.....
متاسفانه نشد،
دوستان ببخشيد اگه سوالم تكراريه
اين ٣٥٠٠ ويزا براى ٣٥٠٠ نفره يا ٣٥٠٠ كيس بدون احتساب نفرات ؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، shilan ، nedaba
(2014-05-13 ساعت 09:46)aria802 نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 08:46)nasim نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 18:09)aria802 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 16:39)nasim نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 16:20)citizen نوشته:  سلام به همه
سوالی دارم. آیا کسی که شغلش دبیری زبانه و کارمند آموزش و پرورشه میتونه داشتن شغل دولتی رو در مصاحبه منکر بشه و بگه در آموزشگاه خصوصی تدریس میکنه که کلیرنس طولانی بهش نخوره؟ آیا بعدا مشکلی براش پیش نمیاد؟
لطفا هرکس اطلاعی داره پاسخ بده. ممنون
این بستگی داره که شما توی فرم های اولیه کارتونو چی نوشته بودین .

اگه گفتین آموزش و پرورش و دبیر که خوب این دیگه معلومه اگه نگفتین آموزش و پرورش ، اره خووب می توونین بگین توی مدرسه خصوصی یا غیر انتفاعی .

یعنی خودشون نمیرن چک کنن؟ از روی سایت تامین اجتماعی سابقه بیمه و نام دقیق جایی که مشغول بودیم را در نمیارن؟؟؟ سفارت کانادا که به صورت واضح این کار را میکنه آمریکا چطور؟

مگه شماره بیمه شما رو دارن ؟Big Grin

نمیدونم، سوال من همینه! آیا سابقه کار را به ریز از سایت تامین اجتماعی در میارن؟
همین دیروز یکی از دوستان همین تاپیک گفتند که اونها آنقدر قوی هستند که حتی میفهمن کجا رستوران میرفتی !!!
آریا جان
اول از همه ی لطفی به ما بکن این امضا رو درست کن خیلی کمکت میکنه بعد دوست من اصلا دلیل این همه اضطراب رو نمیدونم ...شما اگه اول کاری که مطمعنا از این سوال معلومه با این حجم استرس به وسط کار نرسیده میبری پس اصلا ذهنت رو درگیر نکن چون با خود من خانمی مصاحبه شد 27 28 سامه مجرد شغلش هم ارایشکری بود تمکن مالی خوبی داشت با دوجین فامیل گردن کلفت تو امریکا 2 تا صفر توریستی به دبی و ترکیه داشت همین باز کلیر خورد همه تعجب کردیم این دلایل که ما میگیم چک میخورین یا نه اصلا سندین نداره و همه تجربست و شباهت کیسها .....
در مورد دونستن اونا این بحث رستوران که شوخی ولی من خودم یا تو سفرنامه 2012 بود یا 2013 خوندم که از یکی از دوستان پسر که مجرد هم بودن در در مورد سفرهای زیاد خارجی مادرشون پرسیدن و از یکی از دخترها از شرکت تضامنی خوانوادگیشون یعنی اینکه اشراف کامل دارن به مسایل حساس اگه وقت شد . پیداش کردم حتما لینک هم میزارم در کا سخن رو کوتاه کنم هد کیسی شرایط خاص خودش رو داره و قابل مقایسه نیست اولویت واسه اونی فقط صداقت دوستمون که گفته بود یارو نوبت داد به یه خانم و اقای مسنی که کار خوبی هم کرد وقتی پیرمرد و همسرش رفتن داخل افیسر میدونست شماره ماله اینا نیست ولی گرسید و ونا دروغ گفتن و به همین دلیل هم ریجکت شدن به همین سادگی.....
موفق باشی
متاسفانه نشد،
(2014-05-13 ساعت 08:51)nasim نوشته:  روزتون توت فرنگی Big Grin
به به به ! پاشین بابا های مهربون مهاحرسرایییییییی

بیدار شین که بجه هاتون توی این روز منتظر شمان . روزتون مبارک Smile

ﺑﻪ ﭘﺎﺱ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺍﯼ ﻛﻪ ﭘﺪﺭﻡ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻣﻬﺮ ﺩﺭﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺗﻮﻟﺪ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻡ ﺯﺩﻭﻣﻦ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ! ﻭﺑﻪ ﯾﺎﺩﺳﻮﺯﻧﺪﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺁﺧﺮﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻭﺩﺍﻉ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﺶ ﺯﺩﻣ ﻮ ﺍﻭﻧﻔﻬﻤﻴﺪ! ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻫﻤﻪ ﻱ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﺁﺭﻣﯿﺪﻩ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ.

Sad کاش همه بابا ها کنار دخترهاشون تا ابد می موندن

پاشین پاشینننننننننننننننننننننننن . یه قهوه ترکی دم کردم با هم بزنیم به بدن Big Grin
ممنون خاله نسیم. عید شما هم مبارک
لطفا قهوه من darck بدون شکر باشه
با سلام
امیدوارم امروز خداوند با یک عالمه خبر خوش برای آقایان و خانم های شدیدا منتظر تلافی این جورابای چینی که آقایون کادو گرفتن را دربیاره Big Grin
اگر اشتباه نکنم پارسال روز مادر خیلی ها خبر خوش رو گرفتن و امیدوارم خدا بین روز پدر و روز مادر فرق نزاره و یک عالمه خبره خوش بهمون بده Tongue
قرارمون ساله دیگه همین موقع تو آم ری ک ا با جورابای آم ری ک ایی اصل
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
(2014-05-13 ساعت 11:16)kage.omid نوشته:  عزيزان يه خبري به من رسيد گفتم با شما هم در مينوش بزارم
من يكي از دوستام يه رفيقي داره كه توي سفارت ابوذبي كار ميكنه ما يه چندبار به اين دوستمون گفتيم از اين رفيقت تو سفارت يه سوال بپرس كلير شدنا از كي شروع ميشه و امسال چرا اينقدر طول كشيده خلاصه يه چند باري باهم در تماس بودن و اون طرف ميگفته نميتونم تلفني اطلاعاتي بدم و برام اينجا مشكل ساز ميشه
ميگذره و اين دوست ما هفته پيش ميره براي يه كاري ابوظبي و به اين رفيقشم يه سري ميزنه و ديگه به قول خودش كلي اصرار كرده كه يه آماري بده اين شخص گفته براي همه سفارتاي آمريكا تو كشوراي مختلف يه بخشنامه اي اومده كه تا اواخر ماه june بايد تمام كيسهاي مهاجرتي در حال بررسي كلير بشن و ميگفته فعلا آفيسرا تمام تمركزشون رو گذاشتن رو پرونده هاي مهاجرتي و اصلا نگران نباشه و تا وقتي ويزا هست كلير ميشه
اين شخص هم من خبر ندارم روي پرونده هاي مهاجرتي كار ميكنه يا غيرمهاجرتي ققط ميدونم يه 5 سالي هست توي سفارت هست.حالا ديگه درست يا اشتباه بودن اين خبر هم با خودش

با تشکر فراروان از این خبر خوبتون ولی یک سوال برا من پیش اومد که آخر قضیه کلیر شدن به سفارت ربط داره یا نه ؟؟؟ Rolleyes
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: ALEX55 ، armin021 ، H Pier ، pari pari ، mahan1331 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، arashS ، peidaye penhan
دوست عزيز دستت درد نکنه که يه خبر اميدوارکننده نوشتي !
راست يا دروغ اميد چيزيه که فعلا" همه ما کليرنس خورده ها بهش نياز داريم !
(2014-05-13 ساعت 11:34)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 09:46)aria802 نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 08:46)nasim نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 18:09)aria802 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 16:39)nasim نوشته:  این بستگی داره که شما توی فرم های اولیه کارتونو چی نوشته بودین .

اگه گفتین آموزش و پرورش و دبیر که خوب این دیگه معلومه اگه نگفتین آموزش و پرورش ، اره خووب می توونین بگین توی مدرسه خصوصی یا غیر انتفاعی .

یعنی خودشون نمیرن چک کنن؟ از روی سایت تامین اجتماعی سابقه بیمه و نام دقیق جایی که مشغول بودیم را در نمیارن؟؟؟ سفارت کانادا که به صورت واضح این کار را میکنه آمریکا چطور؟

مگه شماره بیمه شما رو دارن ؟Big Grin

نمیدونم، سوال من همینه! آیا سابقه کار را به ریز از سایت تامین اجتماعی در میارن؟
همین دیروز یکی از دوستان همین تاپیک گفتند که اونها آنقدر قوی هستند که حتی میفهمن کجا رستوران میرفتی !!!
آریا جان
اول از همه ی لطفی به ما بکن این امضا رو درست کن خیلی کمکت میکنه بعد دوست من اصلا دلیل این همه اضطراب رو نمیدونم ...شما اگه اول کاری که مطمعنا از این سوال معلومه با این حجم استرس به وسط کار نرسیده میبری پس اصلا ذهنت رو درگیر نکن چون با خود من خانمی مصاحبه شد 27 28 سامه مجرد شغلش

من از دروغ بدم میاد!
تازه اونجا سوگند میخوریم که راستش رو بگیم!
دروغگو همیشه کارش گیره،یه دروغ دروغهای بیشتری رو در پی داره!
نمیگم اونجا مدینه ی فاضله س ولی میدونم اونجا دروغ به اندازه ی اینجا قبحش نریخته!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
سلام دوستان روز مرد را اول به علی‌ همسر عزیزم بعد به تمام مردای صبور این تاپیک تبریک میگم امیدوارم خدا یار و یاورتون باشه تو این راه سخت مهاجرت
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
مردان منتظر مهاجرسرايى روزتون مبارك!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-13 ساعت 12:59)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «luck girl» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «vahid2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «2014winner» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «soli asali» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sal0811» عزیزღღღ

با تشکر از قصه گوی عزیز و پایان انتظار همه دوستان.
=============================
آنکارا الان آپدیت شد.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-05-12 ساعت 16:20)citizen نوشته:  سلام به همه
سوالی دارم. آیا کسی که شغلش دبیری زبانه و کارمند آموزش و پرورشه میتونه داشتن شغل دولتی رو در ....

بهتره همیشه حقیقت رو بگیم.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، sal0811 ، KIMIA2005 ، 2014winner ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، NEURON ، nedaba ، H Pier
کسی از انکارا کلیر شده؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، nedaba
آنکارا آپدیت شد. اما فقط یک کیس لاتاری تو آپدیت ها دیده میشه. Sad
2014AS3820
مبارکش باشه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-13 ساعت 13:56)hamid.13491020 نوشته:  انکارا اپدیت شد
20194AS519
2014AS776
2014AS4438

وب واتچر به من 3820 رو نشون میده. کدوم درسته؟ Cool
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، NEURON ، 2014winner ، قصه گو ، armin021 ، nedaba ، arashS ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان