کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان الان دکتر طاهر کاملی میگفت کیس‌های لاتاری اگه تا اوایل خرداد جوابتون نیومد حق شکایت دارین به سفارت و گفت اسم این شکایت rate of mandaysun است املاشو مطمئن نیستم حالا نظرتون چیه یعنی‌ تا اون موقع همه چی‌ روبراه می‌شه ؟ من که به لطف خودش امیدوارم شمام امیدوار باشین D: ♥
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
(2014-05-13 ساعت 23:36)nedali نوشته:  دوستان الان دکتر طاهر کاملی میگفت کیس‌های لاتاری اگه تا اوایل خرداد جوابتون نیومد حق شکایت دارین به سفارت و گفت اسم این شکایت rate of mandaysun است
دوست گرامی با سپاس ازینکه به توصیه عموسعید احترام خواهید گذاشت و امضای خود را افقی خواهید فرمود (با توجه به پست عموسعید ) .
اگه شما این شکایت رو باور دارین میشه واضحتر بگین از چی یا از کی ؟
شکایت از کی به سفارت ؟ از دولتشون ؟ از KCC ? از سیستم اداریشون ؟
تشکر کنندگان: H Pier ، nedaba ، peidaye penhan ، farshad varaste ، armin021 ، NIKKI
(2014-05-13 ساعت 22:43)masuodrh نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 22:38)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moony» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «samohajer» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamideftex2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mehdidashti62» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza1350» عزیزღღღ

آرزو واسه ي همه ي كم پيداهاي اين تاپيك خوشگل!!

دوست خوبم..به دلمون موند یه بارم اسم مارو بزنی...چقدر این روزا دلگیر شده..دلم حداقل یه آپدیت میخواد..بعد از 6 ماه اونم از ما دریغ شده..خدایا این دیگه کدوم صیغه از لاتاری بود که قسمت ما شد..کم آوردم

ممنون قصه گوى عزيز انشالله براى همه دوستان پايان خوبى داشته باشه اين انتظار طولانى
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
سلام.دوستان صبور وکمی مضطرب و استرسی

یک روز دوستم اومد پیشم و گفت من تو قرعه کشی بانک کمک هزینه خرید خودرو برنده شدم.بهش تبریک گفتم.اصلا خوشحال نبود گفتم چرا ؟گفت اصلا باورم نمیشه
فکر میکنم دارم خواب میبینم!
وضعیت اکثر ما وقتی لاتاری برنده شدیم همینجوری بود.
بعدش نشست و کلی برنامه ریزی کرد که پولشو میگیرم اینکارو میکنم.اونکارو میکنم
القصه بنده خدا رفت بانک و کلی مدرک و سفته و ضامن و... ازش خواستند!!!!!گفتند شما کمک هزینه برنده شدید یعنی وام خودرو به شما تعلق میگیره!!!!!پولی به شما داده نمیشه فاکتور خرید ماشین بیار .ما این وام رو به هر کسی نمیدیم و قسط ماهانشم یادم نیست چقدر بود.رفیق ما شاکی از بانک اومد بیرون وام رو نگرفت و بنده خدا یک چند وقتی آچمز بود.

ببینید دوستان همیشه یک یا نیم درصد از برنامه ریزیهاتونو برای اینکه ممکنه اصلا برنامه ریزی به هدف نرسه در نظر بگیرید.چون به صورت ناگهانی آچمز میشید.
الان هم این امکان وجود داره بهمون ویزا نرسه.پس دلیلی وجود نداره که درنظر نگیریمش.
من به همه شما عزیزان اطمینان میدم اگه تو پروسه ادمین چک پرونده شما موردی وجود نداشته باشد تمام افرادی که تا الان مصاحبه شدند ویزا میگیرند.البته اگه امسال از روش غربال نهائی
استفاده بشه کلا بحث عوض میشه.در این صورت تمام افراد مصاحبه میشن و از بین اونها یک تعدادی انتخاب خواهند شد.

در هر صورت اگه تقدیر شما کسب تجربه جدید در کشور جدید باشه حتما انتخاب میشید.اگر هم نشد چرخ زندگی میچرخه اگه در جا بزنیم به خودمون ضرر میزنیم و وقتمون تلف خواهد شد

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: behfaza ، shahryar7021 ، nedali ، pari pariaaa ، nasim ، H Pier ، exxedus ، nedaba ، arashS ، میما ، farshad varaste ، armin021 ، taleghani
(2014-05-13 ساعت 23:36)nedali نوشته:  دوستان الان دکتر طاهر کاملی میگفت کیس‌های لاتاری اگه تا اوایل خرداد جوابتون نیومد حق شکایت دارین به سفارت و گفت اسم این شکایت rate of mandaysun است املاشو مطمئن نیستم حالا نظرتون چیه یعنی‌ تا اون موقع همه چی‌ روبراه می‌شه ؟ من که به لطف خودش امیدوارم شمام امیدوار باشین D: ♥
دوست من عنوان دادخواست writ of mandamus هستش که خطاب به Department of Homeland Security انجام میشه.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza ، nedali ، soli asali ، H Pier ، aaraam ، قصه گو ، kage.omid ، nedaba ، arashS ، farshad varaste
(2014-05-13 ساعت 23:42)behfaza نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 23:36)nedali نوشته:  دوستان الان دکتر طاهر کاملی میگفت کیس‌های لاتاری اگه تا اوایل خرداد جوابتون نیومد حق شکایت دارین به سفارت و گفت اسم این شکایت rate of mandaysun است
شکایت از کی به سفارت ؟ از دولتشون ؟ از KCC ? از سیستم اداریشون ؟ میشه واضحتر بگین از چی یا از کی ؟

behfazaye عزیز در مورد امضا چشم در اسرع وقت

در مورد نقل قول dr kameli که عرض کردم ( ایشون گفتند بچه‌های لاتاری که تا خرداد ویزا نگیرن حق شکایت از دولت و سفارت رو دارن) منم در همین حد میدونم خواستم اطلاع رسانی کنم شاید کسی‌ خواست از این روش به هدف برسه من خودم شخصا میسپارم دست اوستا کریم
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
با سلام وشب بخیر
من چند روز ایمیل پیگیری به. سفارت زدم وطبق معمول. آپدیت شدم سری های قبلی که ایمیل میزنم فقط خودم آپدیت می شدم و بقیه اعضای کیس تغییری نمی کرد
ممکنه این آپدیت. ناشی از ایمیل نبوده و از کانال دیگری. پرونده بهنگام شده چونکه تمام افراد کیس آپدیت شدند
با تشکر احترام
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، nedali ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، peidaye penhan ، armin021
(2014-05-14 ساعت 00:02)خسته از وطن نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 23:36)nedali نوشته:  دکتر طاهر کاملی میگفت کیس‌های لاتاری اگه تا اوایل خرداد جوابتون نیومد حق شکایت دارین
دوست من عنوان دادخواست writ of mandamus هستش که خطاب به Department of Homeland Security انجام میشه.
با تشکر. آیا میدونین به چی میشه استناد کرد و مضمون این شکایت چی هست ؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، armin021
جالب اينجاست كه اسم خودم هم نمياد!!در صورتي كه همان طور كه قبلاً گفتم اسامي بعضي دوستان به تناوب كوتاه مياد!! نمونه اش "سيمين راد" عزيز....
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-14 ساعت 00:12)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kingpoor2002» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «parvaz_parsi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hudson» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «سیمین راد» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amiekin» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ

قصه گوی عزیز ، دست کاری نکنی یه وقت !!!! اسم بعضی ها رو کپی پیست کنی بین <<>> ها ! :دی
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedali ، nasim ، pari pariaaa ، H Pier ، قصه گو ، kage.omid ، nedaba ، arashS ، farshad varaste ، armin021
سلام.
دوستان یک فکری به ذهنم رسید
دوستانیکه تجربه دارند نظر بدهد.

اگر همه باهم نامه ای تنظیم کنیم و اعلام کنیم که وضعیت ما برای مصاحبه و گرفتن ویزا طوریه که مجبوریم از ایران خارج بشیم و هزینه زیادی متحمل میشیم و این مسافرتها ریسک هم داره و ادمین پروسس باعث میشه حداقل دوبار از ایران خارج بشیم.شاید بشه درخواست کرد لا اقل پیکاپ پاسپورت بچه های کلیر شده از سفارت سوئیس پیگیری بشه.

حالا نمیدونم اصلا عملی هست یا نه؟

سرافراز باشید مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، aaraam ، farshadm999 ، soli asali ، amohammadiazar ، exxedus ، nedaba ، nasim ، farshad varaste ، armin021
(2014-05-14 ساعت 00:30)me_u نوشته:  .شاید بشه درخواست کرد لا اقل پیکاپ پاسپورت بچه های کلیر شده از سفارت سوئیس پیگیری بشه.
به عنوان یک بی تجربه عرض میکنم که اخوان وسترن قضیه پیکاپ ویزا از اداره پست ابوظبی را حذف کردند . حالا آیا میتونه سفارت سوییس ... ؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، H Pier ، nedaba ، قصه گو ، nasim ، peidaye penhan ، NEURON ، armin021
(2014-05-13 ساعت 22:10)amohammadiazar نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 21:15)Morteza 2014 نوشته:  ببینید من ارقام دقیقو روی میزکارم جا گذاشتم ولی یه سری نرخ بدست آوردم
. من نمیخواستم بگم ولی واقعا تو ابوظبی من پرسیدم گفتن صدرصد رو کسب ویزا برنامه ریزی نکنید چون احتمال اینکه نرسه زیاده .. ولی باز امیدمون بخداست هر چه او بخواهد همان میشود بازم ممنونم

اتفاقا من هم پرسیدم اما به من گفتند که احتمالش خیلی کمه که ویزا نگیرین. خدایا کمکککک.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-14 ساعت 00:30)me_u نوشته:  سلام.
دوستان یک فکری به ذهنم رسید
دوستانیکه تجربه دارند نظر بدهد.

اگر همه باهم نامه ای تنظیم کنیم و اعلام کنیم که وضعیت ما برای مصاحبه و گرفتن ویزا طوریه که مجبوریم از ایران خارج بشیم و هزینه زیادی متحمل میشیم و این مسافرتها ریسک هم داره و ادمین پروسس باعث میشه حداقل دوبار از ایران خارج بشیم.شاید بشه درخواست کرد لا اقل پیکاپ پاسپورت بچه های کلیر شده از سفارت سوئیس پیگیری بشه.

حالا نمیدونم اصلا عملی هست یا نه؟

سرافراز باشید مثل سرو
عزیزم اول بذار ویزا بیاد پیاده هم که شده میزنیم جاده ویزا رو میگیریم
به قول قدیمیا طرفو تو ده راه نمیدن سراغ کدخدا رو میگیره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، H Pier ، nedaba ، قصه گو ، nasim ، armin021
(2014-05-14 ساعت 00:44)H Pier نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 22:10)amohammadiazar نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 21:15)Morteza 2014 نوشته:  ببینید من ارقام دقیقو روی میزکارم جا گذاشتم ولی یه سری نرخ بدست آوردم
. من نمیخواستم بگم ولی واقعا تو ابوظبی من پرسیدم گفتن صدرصد رو کسب ویزا برنامه ریزی نکنید چون احتمال اینکه نرسه زیاده .. ولی باز امیدمون بخداست هر چه او بخواهد همان میشود بازم ممنونم

اتفاقا من هم پرسدم اما به من گفتند که احتمالش خیلی کمه. خدایا کمکککک.
به اون رفیقمون گفتن احتمال زیاده به شما هم گفتن کمه اگر میانگین بگیریم به این نتیجه میرسیم که احتمال وجود داره پس باید آماده بود
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، H Pier ، nedaba ، قصه گو ، r.bazargan ، behfaza ، nasim ، aaraam ، armin021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان