کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
كاربران در حال بازديد از اين موضوع: Maryrhm ،k98k، alimomen ،قصه گو، 1 مهمان

يعني خوشم مياد هيچ وقت تنها نيستم.....صبح زيبايي داشته باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
ایین منتظر سرا رو چند وقته نمیشه رفت توش... دوستان مگه دقیقه ای چند بار ریفرشش میکنن که ترافیکش تموم میشه؟! :p
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: meisam14 ، peidaye penhan ، nedali ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali ، armin021
(2014-05-14 ساعت 08:05)behrang3001 نوشته:  ایین منتظر سرا رو چند وقته نمیشه رفت توش... دوستان مگه دقیقه ای چند بار ریفرشش میکنن که ترافیکش تموم میشه؟! :p

http://montazersara2014.co.nf/
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-14 ساعت 07:47)k98k نوشته:  با سلام.کیسهای مجرد با معافیت پذشکی .وشغل خصوصی در صورتی که کلیر بخورن وبرگه صورتی بگیرن ایا از نظر زمان ممکنه زودتر پاک بشن ایا؟
حقیقتش من به صورت پاره وقت توی یه دفتر مهندسی طراحی مکانیک ساختمان میکنم که فکر کنم به همین علت کلیر خوردم
تشکر کنندگان: peidaye penhan ، ghasoo ، armin021
سلام سلام
دوستان ابوظبی دیروز 9 تا آپدیت داشته که 5 تاش قبلا کیلیر شده بودن مثل لیدای عزیز، که فکر کنم پاسشونو تحویل سفارت دادن. همینطور دوستمون پری عزیز هم آپدیت شدن که امیدوارم اینبار خودشون هم کیلیر شن

سلامتی همه منتظر الکیلیرها

سلامتی ویزا خوشکله که امسال داغونمون کرد آقو داغون
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
(2014-05-14 ساعت 08:50)k98k نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 07:47)k98k نوشته:  با سلام.کیسهای مجرد با معافیت پذشکی .وشغل خصوصی در صورتی که کلیر بخورن وبرگه صورتی بگیرن ایا از نظر زمان ممکنه زودتر پاک بشن ایا؟
حقیقتش من به صورت پاره وقت توی یه دفتر مهندسی طراحی مکانیک ساختمان میکنم که فکر کنم به همین علت کلیر خوردم

دوست عزیز هیچ چیز توی مسئله کلیر شدن قابل پیش بینی نیست . هر کدوم از ماها به یک دلیلی کلیر خوردیم و زمانش هم که کی این زمان لعنتی تموم می شه اصلا مشحص نیست .
Smile اما به زودی زود خبرهای خوبی میرسه به دستمون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: meisam14 ، قصه گو ، H Pier ، k98k ، farshad varaste ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali ، armin021
(2014-05-14 ساعت 00:30)me_u نوشته:  سلام.
دوستان یک فکری به ذهنم رسید
دوستانیکه تجربه دارند نظر بدهد.

اگر همه باهم نامه ای تنظیم کنیم و اعلام کنیم که وضعیت ما برای مصاحبه و گرفتن ویزا طوریه که مجبوریم از ایران خارج بشیم و هزینه زیادی متحمل میشیم و این مسافرتها ریسک هم داره و ادمین پروسس باعث میشه حداقل دوبار از ایران خارج بشیم.شاید بشه درخواست کرد لا اقل پیکاپ پاسپورت بچه های کلیر شده از سفارت سوئیس پیگیری بشه.

حالا نمیدونم اصلا عملی هست یا نه؟

سرافراز باشید مثل سرو
این واقعا عالی بود
کاش برای ما هم همین طوری بود . و می رفتیم سفارت سویس ویزامونو می گرفتیم چقدر خوب می شد .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: قصه گو ، peidaye penhan ، farshad varaste ، ghasoo ، soli asali ، armin021
(2014-05-14 ساعت 08:52)سیمین راد نوشته:  سلام سلام
دوستان ابوظبی دیروز 9 تا آپدیت داشته که 5 تاش قبلا کیلیر شده بودن مثل لیدای عزیز، که فکر کنم پاسشونو تحویل سفارت دادن. همینطور دوستمون پری عزیز هم آپدیت شدن که امیدوارم اینبار خودشون هم کیلیر شن

سلامتی همه منتظر الکیلیرها

سلامتی ویزا خوشکله که امسال داغونمون کرد آقو داغون
سلام بر شما دوستان منتظر ,امیدوارم هرچه زودتر از این انتظار کذایی در بیاین و تبریک به دوستان تازه کلیر شده.....مثل اینکه به ما هم باید یه جایی بدین تو این صف منتظران....++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
یک سوال از عمو سعید :
آیا فردی وجود داشته که وکیل بگیره و بهبودی حاصل بشود ؟ و این writ of mandamus را به عنوان یک تلاش مثبت فرض کنیم ؟
پیشاپیش ممنونم از لطف شما
Case Number: 2014AS00003xxx , کارنت : ژانویه, دریافت نامه دوم : ژانویه , مصاحبه: Feb 2014, سفارت : ابوظبی
کلیر شدیم، خدا را شاکریم بابت تک تک لحظات
تشکر کنندگان: خسته از وطن ، pari pari ، nedali ، nedaba ، ghasoo ، Saeedv13 ، soli asali ، armin021
(2014-05-14 ساعت 09:43)heyjo نوشته:  یک سوال از عمو سعید :
آیا فردی وجود داشته که وکیل بگیره و بهبودی حاصل بشود ؟ و این writ of mandamus را به عنوان یک تلاش مثبت فرض کنیم ؟
پیشاپیش ممنونم از لطف شما

اگه منظورتون گرفتن وکیل برای انجام زودتر روال کلیرنس هست، خیر!

چنین چیزی امکانپذیر نیس و پروسه کلیرنس بایستی طی بشه.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، nasim ، nedali ، قصه گو ، nedaba ، pari pariaaa ، Saeedv13 ، soli asali ، armin021
حالا یاروم بیااااا دلداروم بیاااااا مهاجرسرایی ها دستا بالا دستا شله

?????
????????

حالا یاروم بیااااا دلداروم بیاااااا!وی , هلللللللللللله جونووووووووووووووووم...
طرح شادسازی منتظران کلیر
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
دوستان من دیروز یک ایمیل به سفارت زدم و برای اینکه بدونم ایمیل رو میخونم یا نخونده اون جواب کذایی رو ارسال میکنن چندتا سوال هم ازشون پرسیدم که 6 ساعت بعد جواب دادند که اول ایمیل همون جواب همیشگی رو نوشته بود اما در ادامه جالب بود که سوال هام پاسخ داده بودند.پس معلوم میشه حداقل ایمیل ها رو که میزنیم میخونن.
حالا جالب تر اینکه اصلا هیچ آپدیتی هم نخوردیم. اصن من ایمیل رو زدم که از شر 10 مارچ خلاص بشیم که آپدیت نشدیم و 10 مارچ مثل کنه به ما چسبیده.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
سلام به دوستان گلم...این هفته انکارا اپدیتی نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، ffrfar ، peidaye penhan
(2014-05-14 ساعت 12:22)reza_top60 نوشته:  دوستان من دیروز یک ایمیل به سفارت زدم و برای اینکه بدونم ایمیل رو میخونم یا نخونده اون جواب کذایی رو ارسال میکنن چندتا سوال هم ازشون پرسیدم که 6 ساعت بعد جواب دادند که اول ایمیل همون جواب همیشگی رو نوشته بود اما در ادامه جالب بود که سوال هام پاسخ داده بودند.پس معلوم میشه حداقل ایمیل ها رو که میزنیم میخونن.
حالا جالب تر اینکه اصلا هیچ آپدیتی هم نخوردیم. اصن من ایمیل رو زدم که از شر 10 مارچ خلاص بشیم که آپدیت نشدیم و 10 مارچ مثل کنه به ما چسبیده.

سلام دوست عزیزم.
آیا شما شماره پرونده (case number) خودتون و نام و نام خانوادگی رو نوشته بودید؟ چون بچه‌ها متوجه شدن که اگه نامه‌رو بدونذکر موارد بالا بفرستید، جواب می‌دن اما آپدیت نمی‌خورید.
(2014-04-23 ساعت 09:26)janatirad نوشته:  دوستان سلام
جالبه
برنده خانومم هست ولی جالبه که این کی سی سی کلا کیس ما رو بنام من شناخته! Big Grin
موقع ارسال مدارک گفتم ، جواب اومد ok
موقع مصاحبه دوباره گفتم ، خانومه گفت درستش میکنم !!!
الان باز تو سایت ابوظبی اسم منو بالای پیغام مینویسه!
اینم از آپدیت و کلیر کردنشون !
واقعا اونجا چه خبره ؟
ماشااله دارن بخدا ، فکر کنم تو ا م ر ک ا اونایی که دیگه هیچ امید بهشون نیست توی سفارت یه شغلی واسشون دست و پا میکنن Big Grin
داغوناشون هم میرن قسمت کلیرنس Big GrinBig Grin

(2014-05-14 ساعت 13:42)arashS نوشته:  [quote='reza_top60' pid='495854' dateline='1400053926']
دوستان من دیروز یک ایمیل به سفارت زدم و برای اینکه بدونم ایمیل رو میخونم یا نخونده اون جواب کذایی رو ارسال میکنن چندتا سوال هم ازشون پرسیدم که 6 ساعت بعد جواب دادند که اول ایمیل همون جواب همیشگی رو نوشته بود اما در ادامه جالب بود که سوال هام پاسخ داده بودند.پس معلوم میمشه حداقل ایمیل ها رو که میزنیم میخونن.
ما با مشخصات کامل فرستادیم اما نه جواب دادن نه اپدیت خوردیم البته به ادرسی که یکی از دوستان گذاشته بود جهت پیگیری ایمیل زدیم

سلام دو ست عزیزم.
آیا شما شماره پرونده (case number) خودتون و نام و نام خانوادگی رو نوشته بودید؟ چون بچه‌ها متوجه شدن که اگه نامه‌رو بدونذکر موارد بالا بفرستید، جواب می‌دن اما آپدیت نمی‌خورید.
[/]

(2014-04-23 ساعت 09:26)janatirad نوشته:  دوستان سلام
جالبه
برنده خانومم هست ولی جالبه که این کی سی سی کلا کیس ما رو بنام من شناخته! Big Grin
موقع ارسال مدارک گفتم ، جواب اومد ok
موقع مصاحبه دوباره گفتم ، خانومه گفت درستش میکنم !!!
الان باز تو سایت ابوظبی اسم منو بالای پیغام مینویسه!
اینم از آپدیت و کلیر کردنشون !
واقعا اونجا چه خبره ؟
ماشااله دارن بخدا ، فکر کنم تو ا م ر ک ا اونایی که دیگه هیچ امید بهشون نیست توی سفارت یه شغلی واسشون دست و پا میکنن Big Grin
داغوناشون هم میرن قسمت کلیرنس Big GrinBig Grin

(2014-05-14 ساعت 13:42)arashS نوشته:  [quote='reza_top60' pid='495854' dateline='1400053926']
دوستان من دیروز یک ایمیل به سفارت زدم و برای اینکه بدونم ایمیل رو میخونم یا نخونده اون جواب کذایی رو ارسال میکنن چندتا سوال هم ازشون پرسیدم که 6 ساعت بعد جواب دادند که اول ایمیل همون جواب همیشگی رو نوشته بود اما در ادامه جالب بود که سوال هام پاسخ داده بودند.پس معلوم میمشه حداقل ایمیل ها رو که میزنیم میخونن.
ما با مشخصات کامل فرستادیم اما نه جواب دادن نه اپدیت خوردیم البته به ادرسی که یکی از دوستان گذاشته بود جهت پیگیری ایمیل زدیم

سلام دو ست عزیزم.
[/]
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali ، armin021 ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان