موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-14 ساعت 00:20)soli asali نوشته: (2014-05-14 ساعت 00:12)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kingpoor2002» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «parvaz_parsi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hudson» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «سیمین راد» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amiekin» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
قصه گوی عزیز ، دست کاری نکنی یه وقت !!!! اسم بعضی ها رو کپی پیست کنی بین <<>> ها ! :دی
اتفاقا سر جريان ali3875،مي خواستم اينكارو بكنم ولي نشد يا من بلد نبودم
آخه فقط يه بار اسمش اومد كه اونم موقع ارسال كل متن پريد
ديگه اسمش نيومد و فكر كرد از قلم افتاده،نميدونست من بچه ي خوفيم
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گو» عزیزღღღ
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،ما هفته آخر اپریل در ایروان مصاحبه داشتیم،همسرم یکضرب ویزا گرفت و من کلیرنس خوردم. از آفیسر پرسیدم که امسال مدت روال اداری طولانی شده و ایرانی ها نگران این روند هستند.ایشون به سرعت پرید وسط حرفم
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-14 ساعت 01:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-14 ساعت 01:41 توسط me_u.)
(2014-05-14 ساعت 00:54)farshadm999 نوشته: (2014-05-14 ساعت 00:30)me_u نوشته: سلام.
دوستان یک فکری به ذهنم رسید
دوستانیکه تجربه دارند نظر بدهد.
اگر همه باهم نامه ای تنظیم کنیم و اعلام کنیم که وضعیت ما برای مصاحبه و گرفتن ویزا طوریه که مجبوریم از ایران خارج بشیم و هزینه زیادی متحمل میشیم و این مسافرتها ریسک هم داره و ادمین پروسس باعث میشه حداقل دوبار از ایران خارج بشیم.شاید بشه درخواست کرد لا اقل پیکاپ پاسپورت بچه های کلیر شده از سفارت سوئیس پیگیری بشه.
حالا نمیدونم اصلا عملی هست یا نه؟
سرافراز باشید مثل سرو
دوست من یه کم خودتون دقت کنید متوجه میشید که کلا یک مطلب غیر ممکن رو میخواید براشون بفرستید.
سلام.
دوست خوبم اینو بدونید که در کائنات یک اصل مهم وجود داره و اون اینه که:
فقط غیرممکن غیرممکن است
وقتی تو کشوری به خاطر زمین خوردن در کوچه که شهرداری تخریب کرده تمام هزینه های بیمارستان رو میتونی از شهرداری بگیری
وقتی پیتزا میخری اگه بعد از 30 دقیقه بدستت برسه 1 پیتزا رایگان بهت میدن
وقتی پروازت با تاخیر بیش از 2 ساعت انجام بشه و پرواز دومت رو از دست بدی تمام خسارتهای ناشی از اونو میتونی بعنوان غرامت بگیری
وقتی چمدونت با هواپیمای پروازت نیاد 200 بار ازت معذرت خواهی میکنن بعد آدرستو میگیرن خودشون میارن دم در خونه تحویلت میدن
وقتی عابر بانک پولتو نده و از اون بانک شکایت کنی میتونی بیچارشون کنی
وقتی عمل جراحی تو بیمارستان انجام بشه و منجر به فوت بشه و مقصر دکتر باشه پزشک جراح تا آخر عمرش نمیتونه طبابت کنه.
اینجوری به فرضیه من نمیشه گفت غیرممکن.
اونجا برای شما و نظراتتون احترام قائل هستند
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.کیسهای مجرد با معافیت پذشکی .وشغل خصوصی در صورتی که کلیر بخورن وبرگه صورتی بگیرن ایا از نظر زمان ممکنه زودتر پاک بشن؟
حقیقتش من به صورت پاره وقت توی یه دفتر مهندسی طراحی مکانیک ساختمان میکنم که فکر کنم به همین علت کلیر خوردم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، امروز بد از ۱ هفته ، نفر دوم ما آپدیت شده، نظر خاصی هست؟ کسی تو ۱۳ می آپدیت شده؟