کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-14 ساعت 12:22)reza_top60 نوشته:  دوستان من دیروز یک ایمیل به سفارت زدم و برای اینکه بدونم ایمیل رو میخونم یا نخونده اون جواب کذایی رو ارسال میکنن چندتا سوال هم ازشون پرسیدم که 6 ساعت بعد جواب دادند که اول ایمیل همون جواب همیشگی رو نوشته بود اما در ادامه جالب بود که سوال هام پاسخ داده بودند.پس معلوم میشه حداقل ایمیل ها رو که میزنیم میخونن.
حالا جالب تر اینکه اصلا هیچ آپدیتی هم نخوردیم. اصن من ایمیل رو زدم که از شر 10 مارچ خلاص بشیم که آپدیت نشدیم و 10 مارچ مثل کنه به ما چسبیده.

اقا رضا اتفاقا من هم دو روز پیش ایمیل زدم روز بعد جواب همیشگی رو فرستادند همراه با اپدیت در سیس فقط واسه نفر اصلی البته بایستی بالای ایمیل مشخصات رو قید کنی داداش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، pari pari ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، H Pier ، ffrfar
(2014-05-14 ساعت 12:22)reza_top60 نوشته:  دوستان من دیروز یک ایمیل به سفارت زدم و برای اینکه بدونم ایمیل رو میخونم یا نخونده اون جواب کذایی رو ارسال میکنن چندتا سوال هم ازشون پرسیدم که 6 ساعت بعد جواب دادند که اول ایمیل همون جواب همیشگی رو نوشته بود اما در ادامه جالب بود که سوال هام پاسخ داده بودند.پس معلوم میشه حداقل ایمیل ها رو که میزنیم میخونن.
حالا جالب تر اینکه اصلا هیچ آپدیتی هم نخوردیم. اصن من ایمیل رو زدم که از شر 10 مارچ خلاص بشیم که آپدیت نشدیم و 10 مارچ مثل کنه به ما چسبیده.
آقا رضای عزیز ما هم 5 مارچ گیر کردیم. Smile
منم میخوام ایمیل بزنم, فایده داره ؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، H Pier ، peidaye penhan
این چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: exxedus
(2014-05-14 ساعت 13:42)arashS نوشته:  

سلام دوست عزیزم.
آیا شما شماره پرونده (case number) خودتون و نام و نام خانوادگی رو نوشته بودید؟ چون بچه‌ها متوجه شدن که اگه نامه‌رو بدونذکر موارد بالا بفرستید، جواب می‌دن اما آپدیت نمی‌خورید.
بله دوست عزیز من اطلاعاتم رو کامل و مثل فرمت KCC توی ایمیلم نوشته بودم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: ghasoo ، H Pier ، pari pariaaa ، arashS ، soli asali ، armin021 ، قصه گو
(2014-05-14 ساعت 12:40)Alissa نوشته:  سلام دوستان،ما هم به جمع شما پيوستيم. من آليس-1980هستم. با اون أيديم نتونستم وارد مهاجرسرا شم ي آيدي جديد ساختم.همسرم سربا زي،وخودم هم ١ سال طرح تو بيمارستان دولتي.برنده اصلي منم ولى تو سايت سيس و ابوظبي كه ميرم فقط همسرم administrative processing خورده.من هنوز ready هستم در صورتي كه آفيسر گفت هر دومون چك خورديم.به نظر شما اين مشكلى داره ؟

سلام دوست عزيز خانم من هم يكسال طرح داشتن ولي مربوط به ١٥ سال پيش هست و بعد از اون ديگه كار نكردن' چون توي فرمها كه واسه كي سي سي فرستاديم فقط سابقه كار ١٠ سال اخير را مي خواستن ما هم اشاره اي به اون يكسال طرح نكرديم حال سوال من از شما اينه كه طرح شما مربوط به ١٠ سال اخير بوده يا خود افيسر دررابطه با طرح سوالي از شما پرسيد؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: ghasoo ، pari pariaaa ، Alissa ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، peidaye penhan
میشه خواهشا این ادرسی که میل میزنید و به من بدید.... من دیگه افسردگی گرفتم حتی جواب ایمیلمم ندادن اخه...Sad(((
تشکر کنندگان: farshad varaste ، H Pier ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، peidaye penhan
سلام دوستان
کسی این دو سه روز توی آنکارا آپدیت شده؟ دیروز سایت آنکارا بدون هیچ اعلام مربوط به لاتاری آپدیت شد. من فکر کنم نفر مسول پرونده های لاتاری رفته مرخصی.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
دیروز بعد از مصاحبه(آفیسر گفت من و مامان ویطیرو میگیریم یکضرب) ۳دفعه آپدیت شدیم‌. بابا ادمین پروسسیینگ بود. من و مامان ردی بودیم تو دوتا آپدیت اول،تو سومین آپدیت منم ادمین پروسسینگ شدم... کلییرنس خوردم یعنی.. ؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2014-05-14 ساعت 13:50)reza_top60 نوشته:  

سلام دوست عزیزم.
آیا شما شماره پرونده (case number) خودتون و نام و نام خانوادگی رو نوشته بودید؟ چون بچه‌ها متوجه شدن که اگه نامه‌رو بدونذکر موارد بالا بفرستید، جواب می‌دن اما آپدیت نمی‌خورید.
منم دیروز ساعت 12 بود ایمیل زدم ساعت 4 جواب داده بودن و به تاریخ 13 می توی سیس اپدیت شدم.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-05-14 ساعت 14:34)kage.omid نوشته:  

سلام دوست عزیزم.
منم دیروز ساعت 12 بود ایمیل زدم ساعت 4 جواب داده بودن و به تاریخ 13 می توی سیس اپدیت شدم.
دوست من شما ایمیل که زدید بعد که جواب دادن همون لحظه آپدیت شدید؟

من ۲ بار تا حالا ایمیل زدم و بعد از ایمیلم آپدیت نشدم. آپدیتم همه مال بعد از مصاحبه است.
خوشحالم.
من امروز صبح در موردی که دوستان گفته بودن(writ of mandamus) یک ایمیل به دکتر کاملی زدم و از ایشون راهنمائی خواستم الان بهم جواب داد اینم جوابش بخونید و نظر بدید البته من در جواب ازش خواستم راهنمائی کنه چطور این شکایت باید مطرح بشه

Salam
Motasefaneh kheylee az ashkhas posht konsoolgaree beh khatereh name check meebazan. Shoma har cheh sareetar bayad sheykayat koneed. Shekayatee hast beh esmeh Writ of Mandamus va shoma meetooneed dar dadgah federal amerika matrah koneed.
Ba ehteram
Taher Kameli
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza_top60 ، nedali ، kage.omid ، farshad varaste ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، H Pier
(2014-05-14 ساعت 14:43)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:34)kage.omid نوشته:  

سلام دوست عزیزم.
دوست من شما ایمیل که زدید بعد که جواب دادن همون لحظه آپدیت شدید؟

من ۲ بار تا حالا ایمیل زدم و بعد از ایمیلم آپدیت نشدم. آپدیتم همه مال بعد از مصاحبه است.

دوستان من به ایمیل همیشگی و با ذکر اطلاعات کامل فردی و کیس نامبر IranIVYerevan@state.gov ساعت 10:30 ایمیل زدم و ساعت 16:30 جواب کامل دادند و سوال در مورد ویزاهای همسر و پسرم پرسیدم که دیروز نوشت ویزاهاتون آماده هست و هروقت تا قبل از 30 سپتامبر خواستید بیایید بگیرید و خودش هم تذکر داده بود که حواسمون بتاریخ مدیکال هم باشه که از 6 ماه رد شده تمدید کنیم.

اما هیچ یک از افراد کیس آپدیت نخوردند.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، B@H@R ، nasim ، kage.omid ، amin arefi ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، H Pier
دوستانی که با ایمیل اپدیت شدن و یا جواب گرفتن خواهشن بفرمایند به securityclearnce@state.gov ایمیل زدن یا abudhabiiv@state.gov????
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، nedaba ، pari pari
(2014-05-14 ساعت 14:15)byazdani نوشته:  سلام دوستان
کسی این دو سه روز توی آنکارا آپدیت شده؟ دیروز سایت آنکارا بدون هیچ اعلام مربوط به لاتاری آپدیت شد. من فکر کنم نفر مسول پرونده های لاتاری رفته مرخصی.

نه بعد از چند تا آپديت پشت سرهم تو آوريل هيچ خبري نيست از آنكارا
باز خوش بحالت كه يه آپديت تو مي داري
ما رو 18 آوريل مونديمSad
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedali ، soli asali ، armin021 ، nedaba
(2014-05-14 ساعت 14:56)farazz نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:15)byazdani نوشته:  سلام دوستان

نه بعد از چند تا آپديت پشت سرهم تو آوريل هيچ خبري نيست از آنكارا
باز خوش بحالت كه يه آپديت تو مي داري
ما رو 18 آوريل مونديمSad

چرا همراه کیس برای ما 12 می اپدیت شد نفر اصلی همون 29 اپریل
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، H Pier ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان