کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هوررررررااااااااااااا
ایول ارمنستون
مبارکتون باشه دوستای گلم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
هوررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چند تا کیس کلیر شدن؟؟؟؟
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
تشکر کنندگان: shadi79 ، hamidrezapir1 ، mohsenmb ، pari pariaaa ، lighter ، soli asali ، reza_top60 ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، ghasoo
(2014-05-14 ساعت 17:10)pari pariaaa نوشته:  ............هوووووورررررررراااااااااااااااا کلىر شدىم

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileمبارکتون باشششششه
خیییییییلی خوشحالم
خدارو 1000 بار شکر

(2014-05-14 ساعت 18:56)lucky girl نوشته:  هوررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چند تا کیس کلیر شدن؟؟؟؟
لاتاری سه تا
قطره چکونیه فعلاً ویزاها
اما همینم خدارو شکرWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
سلام دوستان .ما هم کلیرنس خوردیم.11می مصاحبه داشتیم سفرنامه هم تو راهه..اما 1 نکته افیسر گفت 4-5 ماه ممکنه طول بکشه که اگه واقعا اینطور باشه کیس ما از دست می ره!!!!!می شه نظر بدین؟ ضمنا من ادرس سایتو که برای چک کردن ویزا می زنم چیزی دستگیرم نمی شه کمک لازم دارم.ممنون
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، mohsenmb ، pari pariaaa ، amin arefi ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، H Pier ، ghasoo
(2014-05-14 ساعت 18:15)Papar_h نوشته:  آشنایی با پروسه کلیرنس
کلیرنس

در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید.

این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد.
در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد.
این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد.
این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای.
در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.
وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد).
مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است.
مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند.

انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس):

Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *

Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families

Visas Donkey: name hits, certain nationalities

Visas Merlin: for refugees and asylees

Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam

Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002

Visas Hawk: for immigrant visas

Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities

Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States

افیسر سفارت و کلیرنس

افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.

سلام دوست عزيز
ميبخشيداين فرم نه سوالى وسى وى رو ندن به چه معناست ؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، ghasoo
(2014-05-14 ساعت 18:58)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 17:10)pari pariaaa نوشته:  ............هوووووورررررررراااااااااااااااا کلىر شدىم

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileمبارکتون باشششششه
خیییییییلی خوشحالم
خدارو 1000 بار شکر

(2014-05-14 ساعت 18:56)lucky girl نوشته:  هوررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چند تا کیس کلیر شدن؟؟؟؟
لاتاری سه تا
قطره چکونیه فعلاً ویزاها
اما همینم خدارو شکرWink

در واقع لاتاری 2 تا کیس 1402 قبلا کلیر شده بود SmileWink
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: shadi79 ، pari pariaaa ، lighter ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، H Pier ، ghasoo

تبریک به شما پری عزیز استارتو زدی دمت گرمWink
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
در واقع لاتاری 2 تا کیس 1402 قبلا کلیر شده بود SmileWink
[/quote]

بله ببخشید اشتباه شد.
یکیش تکراریه!!!
(2014-05-14 ساعت 18:07)peymanpakd نوشته:  سلام به همه بچه های گل مهاجر
خدا دیشب ما رو هم کلیر کرد و 1 دوخمل خوشگل بهمون داد
روشا خانم ما هم دیشب به دنیا اومد

تبریک ! خدا بهترین کادوی دنیا رو تو روز پدر بهتون داد قدرشو بدونین. موفق باشین.
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
سلام
جالب است بعد از هر ناامیدی وحشتناک در این تاپیک به یک باره خبر های خوش از راه می رسد و همه را سرشار از انرژی می کند به هر حال پری عزیز مبارک باشد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

(2014-05-14 ساعت 17:41)amiekin نوشته:  ما هم كلير شديم خدا را شكر به اميد كلير شدن تمام دوستان

پری خانم و amiekin عزیز تبریک میگم خدمتتون مبارکتون باشه خدارا شکر انگار کم کم ارمنستان داره موتورش گرم میشه واسه کلیر کردن دست جمعی دوستان خودتون رو اماده کنید واسه هورا کشیدن های پیاپی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-14 ساعت 18:07)peymanpakd نوشته:  سلام به همه بچه های گل مهاجر
خدا دیشب ما رو هم کلیر کرد و 1 دوخمل خوشگل بهمون داد
روشا خانم ما هم دیشب به دنیا اومد
(2014-05-14 ساعت 17:41)amiekin نوشته:  ما هم كلير شديم خدا را شكر به اميد كلير شدن تمام دوستان
تبریک به پری پریا... گل پریا... و amiekin بابت کلیر شدنشونRolleyes.
تبریک به پیمان بابت بهترین هدیه زندگیش. انشاءا... 120 سال زیر سایه پدر و مادرش و در پناه پرچم ایالات متحده با خوبی و خوشی و موفقیت زندگی کنهRolleyes.
(2014-05-14 ساعت 17:23)reza_top60 نوشته:  پری پری جون از صمیم قلب تبریک میگم یادت یه شبی قبل از مصاحبه تون توی تاپیک ارمنستان با عمو سعید چقدر راجع به شلنگ توالت بحث کردیم و دوستان شکل و تصویر گذاشتند و خودت هم یکی از افراد فعال اونشب توی تاپیک بودی.
بفرما رفتی و اومدی و کلی حرص خوردی و در آخر خدا رو شکر کلیر شدی.
از روند این آپدیت های آخری که خوردی هم بگو
رضا یعنی ما این همه پست گذاشتیم تو این سایت هیچکدومش ما رو به یادت نمیاره ولی باید ما رو با بحث در مورد شیلنگ توالت یادت بیاد؟! یعنی واقعاً این درسته؟!Tongue
از همه ي دوستاي عزيزم ممنونم و اميدوارم شما هم خيلي زود كلير بشيد و من بيام براتون اينجا هووورررااااا بكشم Big Grin
حقيقتش من ١ هفته اي هست كه با توجه به آپديت هامون حدس ميزدم كه كلير شده باشيم .
براي اون دسته از عزيزاني كه سوال پرسيده بودن بگم كه برنده اصلي كيس من بودم با شغل خصوصي و همسرم هم معاف از سربازي و شغل آزاد .ما ١٩٦ روز بدون آپديت بوديم تا اينكه شب ١٩٦(٥ مي) يه دفعه آپديت شدم خودم و فردا صبح هم خودم آپديت شدم (٦ مي) و روز بعد هم خودم و هم همسرم آپديت شديم(٧ مي).همين.
يه چيز جالب از داستان كلير شدن امروزمون تعريف كنم براتون :
امروز خيلي كلافه بودم تا اينكه ساعت ٣:٣٠ گفتم بذار يه ايميل بزنم سفارت و وضعيت كيسمون رو بپرسم .خلاصه يه ايميل زدم كه ما بيشتر ٢٠٠ روزه منتظريم و لطفا آخرين وضعيت پرونده ما رو بگيد !!!ديگه بيرون كار داشتيم با همسرم و از خونه زديم بيرون تا اينكه ساعت ٤:٤٥ يه ايميل اومد برام رو گوشيم كه پروسه اداري روي پرونده شما تموم شده همونطور كه روي سايت هم شماره تون اعلام شده و ميتونيد بيايد ويزاتونو بگيريد !!!من يه لحظه هنگ كردم و فقط به همسرم كه در حال رانندگي بود گفتم عزيزم يه لحظه بزن بغل !بعد ايميلو نشونش دادم .باورش نميشد اصلا .سريع با گوشيش سايت رو چك كرد ولي هيچ تغييري نكرده بود و شماره ما اعلام نشده بود !يه بار صفحه رو رفرش كرد و بعد جفتمون جييييغغغغغغ زديم تو ماشين Big GrinBig GrinBig Grin
خلاصه انگار امروز اين ايميلي كه من زدم بهشون باعث شد كه به خودشون يه زحمتي بدن و سايتشون رو آپديت كنن!
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-14 ساعت 19:00)sepidar87 نوشته:  سلام دوستان .ما هم کلیرنس خوردیم.11می مصاحبه داشتیم سفرنامه هم تو راهه..اما 1 نکته افیسر گفت 4-5 ماه ممکنه طول بکشه که اگه واقعا اینطور باشه کیس ما از دست می ره!!!!!می شه نظر بدین؟ ضمنا من ادرس سایتو که برای چک کردن ویزا می زنم چیزی دستگیرم نمی شه کمک لازم دارم.ممنون

اگر اشتباه جواب دادم پیشکسوتها ومدیران محترم منو تصحیح کنند
سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
و سایت زیر برای سفارت آنکارا که چک کنید کلیر شدید یا اگر سفارت برای شما پیامی داشت، مشاهده کنید
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
در سایت اول باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234

اگر برای استفاده از سایت سیس راهنمایی بیشتری نیاز داشتید لینک زیر را کلیک کنید که دستورالعمل عمو سعید هست رو مطالعه کنید.
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890
درباره پروسه کلیرنس می‌گن که هرچه به پایان نزدیک می‌شیم سریع‌تر میشه، انشاالله جایی برای نگرانی نیست و شما هم ویزا می‌گیرد.
تشکر کنندگان: maryam_a ، NEURON ، soli asali ، nedali ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، ghasoo ، ffrfar
(2014-05-14 ساعت 20:01)pari pariaaa نوشته:  از همه ي دوستاي عزيزم ممنونم و اميدوارم شما هم خيلي زود كلير بشيد و من بيام براتون اينجا هووورررااااا بكشم Big Grin
حقيقتش من ١ هفته اي هست كه با توجه به آپديت هامون حدس ميزدم كه كلير شده باشيم .
براي اون دسته از عزيزاني كه سوال پرسيده بودن بگم كه برنده اصلي كيس من بودم با شغل خصوصي و همسرم هم معاف از سربازي و شغل آزاد .ما ١٩٦ روز بدون آپديت بوديم تا اينكه شب ١٩٦(٥ مي) يه دفعه آپديت شدم خودم و فردا صبح هم خودم آپديت شدم (٦ مي) و روز بعد هم خودم و هم همسرم آپديت شديم(٧ مي).همين.
يه چيز جالب از داستان كلير شدن امروزمون تعريف كنم براتون :
امروز خيلي كلافه بودم تا اينكه ساعت ٣:٣٠ گفتم بذار يه ايميل بزنم سفارت و وضعيت كيسمون رو بپرسم .خلاصه يه ايميل زدم كه ما بيشتر ٢٠٠ روزه منتظريم و لطفا آخرين وضعيت پرونده ما رو بگيد !!!ديگه بيرون كار داشتيم با همسرم و از خونه زديم بيرون تا اينكه ساعت ٤:٤٥ يه ايميل اومد برام رو گوشيم كه پروسه اداري روي پرونده شما تموم شده همونطور كه روي سايت هم شماره تون اعلام شده و ميتونيد بيايد ويزاتونو بگيريد !!!من يه لحظه هنگ كردم و فقط به همسرم كه در حال رانندگي بود گفتم عزيزم يه لحظه بزن بغل !بعد ايميلو نشونش دادم .باورش نميشد اصلا .سريع با گوشيش سايت رو چك كرد ولي هيچ تغييري نكرده بود و شماره ما اعلام نشده بود !يه بار صفحه رو رفرش كرد و بعد جفتمون جييييغغغغغغ زديم تو ماشين Big GrinBig GrinBig Grin
خلاصه انگار امروز اين ايميلي كه من زدم بهشون باعث شد كه به خودشون يه زحمتي بدن و سايتشون رو آپديت كنن!
هورااااااااااااااا تبریک به دوستان کلیر شده وپری پریای عزیز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان