کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-14 ساعت 17:10)pari pariaaa نوشته:  ............هوووووورررررررراااااااااااااااا کلىر شدىم

يعني بهترين خبر امروز و شايد بشه گفت بهترين خبر چند هفته‌ي اخير بود اينا!
هووووووووررررررررراااااااااااا
بسيار مسرور و مشعوفمان کرديد. مبارک باشه!! Smile Smile Smile
]]]]]
(2014-05-14 ساعت 16:37)A10A نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:55)B@H@R نوشته:  دوستانی که با ایمیل اپدیت شدن و یا جواب گرفتن خواهشن بفرمایند به securityclearnce@state.gov ایمیل زدن یا abudhabiiv@state.gov????

با abudhabiiv@state.gov

من ایمیل زدم به جفت این ادرسها ای جواب اومد دوستان راهنمایی کنید ممنون میشیم.
Please note that: All your inquires must be submitted in the proper format through this link:

http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.

Emails sent from any other links will not be accepted.

If your query is answered on our Embassy FAQ page, your question will not receive a reply.  If your question is about rescheduling an IV appointment, you can only do that through www.usvisa-info.com<http://www.usvisa-info.com>.  It is NOT possible under any circumstance to move an appointment earlier, you can only change to a later date.

***** This is an automatic reply.  Please do not respond to this email.  *****

کودوم اپشن رو از این سایتی که باز میشه انتخاب کنم که بتونم بهشون بگم چرا جوابم نیومده
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، ghasoo
سلام
ما هم پنجم می مصاحبه داشتیم و چک خوردیم و به جمع شما دوستان پیوستیم.
سلام دوستان
من ایمیل زدم الان.ببینم فردا جوابش چی میشه
جواب بیاد مینویسم
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، H Pier ، farshad varaste ، ghasoo
چند ساعت نبودم ببین چه سر و صدایی راه انداختن اینجا مبارکه دوستان هوووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pariaaa ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، kage.omid ، H Pier ، arashS ، farshad varaste ، ghasoo
از همه دوستای مهاجر سرایی به خاطر پستها و دعاهای قشنگتون ممنونم و امیدوارم قدم دخترم واسه همه بچه های مهاجر سرا و مخصوصا بچه های 2014 پر از خیر باشه و خیلی زود اینجا پر از هورا بشه
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
دوستان عزیزم
مصاحبه من آنکارا بوده
امروز برای ششمین بار آپدیت شدم به تارخ 14 می
مصاحبه 17 آوریل
آپدیتها: 18و24و28و29و30آوریل و14می!
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-05-14 ساعت 23:57)feel نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 16:37)A10A نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:55)B@H@R نوشته:  دوستانی که با ایمیل اپدیت شدن و یا جواب گرفتن خواهشن بفرمایند به securityclearnce@state.gov ایمیل زدن یا abudhabiiv@state.gov????

با abudhabiiv@state.gov

من ایمیل زدم به جفت این ادرسها ای جواب اومد دوستان راهنمایی کنید ممنون میشیم.
Please note that: All your inquires must be submitted in the proper format through this link:

http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.

Emails sent from any other links will not be accepted.

If your query is answered on our Embassy FAQ page, your question will not receive a reply.  If your question is about rescheduling an IV appointment, you can only do that through www.usvisa-info.com<http://www.usvisa-info.com>.  It is NOT possible under any circumstance to move an appointment earlier, you can only change to a later date.

***** This is an automatic reply.  Please do not respond to this email.  *****

کودوم اپشن رو از این سایتی که باز میشه انتخاب کنم که بتونم بهشون بگم چرا جوابم نیومده

شما باید از توی سایت ایمیل بزنید ... ما هم کلی به اینور اونور میل فرستادیم تا اینکه یکی از دوستان راهنمایی کردن... برید توی سایت و از اونجا فرم پر کنید و متن ایمیلتون بنویسید
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، H Pier ، nedali ، maryam_a
پري جون دلمون واست تنگ ميشه....ديگه پريدي تو تاپيك اولين سفر به آمريكا و بهترين ايرلاين....فعلن تو شوكم،هنوز نميتونم بهت تبريك بگم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
Pari pariaaa و amiekin عزيز بهتون تبريك ميگم . خيلى خوشحال شدم.
همچنين اقا پيمان عزيز قدم نورسيدتون مبارك . ايشالا به زودى همه بچه هاى منتظر كليير بشن. موفق باشيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
amiekin عزيز بسيار خوشحالم ولي جاي خاليتونو چطور پر كنيم،بوديم حالا در خدمتتون!! ولي از قديم گفتن رفتني بايد برود....برو دوست جون،ما هم دنبالت ميايم انشالله! فراموشمون نكن....
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-15 ساعت 00:55)قصه گو نوشته:  پري جون دلمون واست تنگ ميشه....ديگه پريدي تو تاپيك اولين سفر به آمريكا و بهترين ايرلاين....فعلن تو شوكم،هنوز نميتونم بهت تبريك بگم!!

قصه گو جان اينقدر اسم ما رو نزدي كه كلير شديم خودمون خواهررررررBig GrinBig GrinBig Grin
من جايي نميرمااااا،تا دونه دونه ي شما كلير نشيد من تو اين تاپيك خدمتتون هستم Big Grin گفته باشم !
كلير شدن همه به زودي و خيلي راحت تر از اونچه كه فكرشو كنيد اتفاق ميفته ،قول ميدم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-15 ساعت 00:55)pari pari نوشته:  Pari pariaaa و amiekin عزيز بهتون تبريك ميگم . خيلى خوشحال شدم.

Pari pari جان ممنونم .ايشالا به زودي خودت كلير بشي دوستم .چند نفر تو اين تاپيك هستن كه كلير شدنشون از ته دل خوشحالم ميكنه .شما يكي از اون افراد هستي .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
[/quote]

دوست عزیز گزینهٔ اولو بزنید
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: arashS ، elnazgh ، nedaba ، armin021 ، feel ، soli asali
پری پریا عزیز تبریکات صمیمانهٔ من رو بپذیرید.

یه سوال از دیگر بچه ها داشتم، گویا تا الان هر کی‌ کلیر شده معاف از خدمت بوده، کسی‌ بوده خدمت رفته باشه بعد کلیر شده باشه از بین بچه‌هایی که تا الان کلیر شدن؟
خوشحالم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان