موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به خدا شرمنده همتونم از بس امروز در مورد ادرس ایمیل سوال پرسیدم اما من به همون ادرس سفارت ابوطبی که دوستان گفتم ایمیل زدم اما یه اتو رپلای برام اومده که از این طریق به سوال شما جوابی داده نمیشه. میشه دقیقا راهنمایی کنید که کجا باید در مورد کیسم بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه من به ادرس security هم ایمیل زدم بی جواب موند به سفارت ابوطبی هم که این جواب برام اومد ....
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-14 ساعت 20:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-14 ساعت 22:51 توسط me_u.)
(2014-05-14 ساعت 00:30)me_u نوشته: سلام.
دوستان یک فکری به ذهنم رسید
دوستانیکه تجربه دارند نظر بدهد.
اگر همه باهم نامه ای تنظیم کنیم و اعلام کنیم که وضعیت ما برای مصاحبه و گرفتن ویزا طوریه که مجبوریم از ایران خارج بشیم و هزینه زیادی متحمل میشیم و این مسافرتها ریسک هم داره و ادمین پروسس باعث میشه حداقل دوبار از ایران خارج بشیم.شاید بشه درخواست کرد لا اقل پیکاپ پاسپورت بچه های کلیر شده از سفارت سوئیس پیگیری بشه.
حالا نمیدونم اصلا عملی هست یا نه؟
سرافراز باشید مثل سرو
سلام.دوستان
ما اینجا نظرات خودمونو اعلام میکنیم.چرا همش جر و بحث میشه؟
منظور من از سفارت سوییس تو تهران بود.
من با یک وکیل در آ م ر ی کا این فرضیه رو مطرح کردم.ایشون گفتند شدنیه.ولی زمانبره و به دوره ما و حتی 2015 هم ممکنه نرسه
باید 1 نفر بعنوان نماینده پیگیری کنه که خوب معمولا وکیله و هزینه بره.برای همینه که همه دوست دارن اونجا وکیل باشن و شغل فوق العاده درآمدزایی هست .درخواست باید از نصف به اضافه یک نفر از کل برندگان ایران بیشتر باشه و با پیگیری قابل اجراست.
ایشون گفتند معمولا این موارد حتی اگر به جریان بیوفته از طرف درخواست کننده پیگیری نمیشه و مدت زمان زیادی صرف میشه و نهایتا پرونده مختومه اعلام میشه.
به قول معروف یک پیگیری سیریش مانند باید باشه تا کار انجام بشه.
چون تعداد افراد واجد این شرایط کمه عملا اقدام و پیگیری از طرف افراد انجام نمیشه.
اما ذات این مورد شدنیه مطمءن باشید.
جاییکه برای نجات 1 بچه گربه اکیپ آتشنشانی با تمام تجهیزاتش وارد عمل میشه چرا فکر میکنید به این موارد رسیدگی نمیشه.ولی پروسه اداریش فکر کنم دست کمی از اینجا نداره.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کلیر شده مبارکه دست راستتون بالای سر مابه امید پاک شدن همه منتظران در آینده ای نزدیک
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar

رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منهم به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم.امیدوارم در مسیر جدید زندگیشون گامهای استوار و بلند بردارند و همیشه موفق سلامت و خوشحال باشند
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 7 may آنکارا مصاحبه شدم و کلیر خوردم.
از اون به بعد در طی این 1 هفته بعد از مصاحبه 4 بار update شدم.
تقریبا هر روز update می شم!!!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-14 ساعت 16:50)lucky girl نوشته: من آخرین آپدیتم 10 فوریه بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی به دادم برسه
نگران نباش دوست عزیز آخرین آپدیت ما هم 11 فوریه بوده.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام، دیشب با موبایل پیام گذاشتم که گویا کامل آپلود نشوده
ما هفته آخر آپریل در ایروان مصاحبه داشتیم،خانمم یکضرب گرفت و من هم وارد مراحل اداری شدم . از آفیسر پرسیدم که امسال روند صدور ویزا و مراحل اداری طولانی شده و ایرانی ها نگران هستند، تا گفتم نگران فورا پرید وسط حرفم و گفت ،" نگرانی نیست ، نگرانی اصلا نیست و همه چیز مرتبه، البته این از وظایف من نیست که اینو بگم ولی به نظر من نگران نباشید."
به نظر میرسه اونا خوب میدونن دارن چه کاری انجام میدن و حالا به دلایلی جریان کلیرنس های امسال رو به تاخیر انداختند .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-14 ساعت 23:21)mahdii نوشته: (2014-05-14 ساعت 22:47)mehdi2014 نوشته: (2014-05-14 ساعت 16:50)lucky girl نوشته: من آخرین آپدیتم 10 فوریه بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی به دادم برسه
نگران نباش دوست عزیز آخرین آپدیت ما هم 11 فوریه بوده.
قصه نخور من تا حالا آپدیت نشدم 
منم ۱۰ فوریه تا به حال اپ دیت نشدم بد جوری دلم گرفته
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی