کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان به خدا شرمنده همتونم از بس امروز در مورد ادرس ایمیل سوال پرسیدم اما من به همون ادرس سفارت ابوطبی که دوستان گفتم ایمیل زدم اما یه اتو رپلای برام اومده که از این طریق به سوال شما جوابی داده نمیشه. میشه دقیقا راهنمایی کنید که کجا باید در مورد کیسم بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه من به ادرس security هم ایمیل زدم بی جواب موند به سفارت ابوطبی هم که این جواب برام اومد ....
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedali ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، ghasoo
(2014-05-14 ساعت 00:30)me_u نوشته:  سلام.
دوستان یک فکری به ذهنم رسید
دوستانیکه تجربه دارند نظر بدهد.

اگر همه باهم نامه ای تنظیم کنیم و اعلام کنیم که وضعیت ما برای مصاحبه و گرفتن ویزا طوریه که مجبوریم از ایران خارج بشیم و هزینه زیادی متحمل میشیم و این مسافرتها ریسک هم داره و ادمین پروسس باعث میشه حداقل دوبار از ایران خارج بشیم.شاید بشه درخواست کرد لا اقل پیکاپ پاسپورت بچه های کلیر شده از سفارت سوئیس پیگیری بشه.

حالا نمیدونم اصلا عملی هست یا نه؟

سرافراز باشید مثل سرو
سلام.دوستان
ما اینجا نظرات خودمونو اعلام میکنیم.چرا همش جر و بحث میشه؟
منظور من از سفارت سوییس تو تهران بود.
من با یک وکیل در آ م ر ی کا این فرضیه رو مطرح کردم.ایشون گفتند شدنیه.ولی زمانبره و به دوره ما و حتی 2015 هم ممکنه نرسه
باید 1 نفر بعنوان نماینده پیگیری کنه که خوب معمولا وکیله و هزینه بره.برای همینه که همه دوست دارن اونجا وکیل باشن و شغل فوق العاده درآمدزایی هست .درخواست باید از نصف به اضافه یک نفر از کل برندگان ایران بیشتر باشه و با پیگیری قابل اجراست.
ایشون گفتند معمولا این موارد حتی اگر به جریان بیوفته از طرف درخواست کننده پیگیری نمیشه و مدت زمان زیادی صرف میشه و نهایتا پرونده مختومه اعلام میشه.
به قول معروف یک پیگیری سیریش مانند باید باشه تا کار انجام بشه.
چون تعداد افراد واجد این شرایط کمه عملا اقدام و پیگیری از طرف افراد انجام نمیشه.
اما ذات این مورد شدنیه مطمءن باشید.
جاییکه برای نجات 1 بچه گربه اکیپ آتشنشانی با تمام تجهیزاتش وارد عمل میشه چرا فکر میکنید به این موارد رسیدگی نمیشه.ولی پروسه اداریش فکر کنم دست کمی از اینجا نداره.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: ALEX55 ، soli asali ، nedali ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، Ramin geologist ، H Pier ، ghasoo ، mehdi2014
دوستان کلیر شده مبارکه دست راستتون بالای سر مابه امید پاک شدن همه منتظران در آینده ای نزدیک
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

سلام دوستان
منهم به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم.امیدوارم در مسیر جدید زندگیشون گامهای استوار و بلند بردارند و همیشه موفق سلامت و خوشحال باشند

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: mahan1331 ، ALEX55 ، sal0811 ، pari pariaaa ، soli asali ، Tabassomshojaat ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، H Pier ، arashS ، ghasoo
(2014-05-14 ساعت 20:21)B@H@R نوشته:  دوستان به خدا شرمنده همتونم از بس امروز در مورد ادرس ایمیل سوال پرسیدم اما من به همون ادرس سفارت ابوطبی که دوستان گفتم ایمیل زدم اما یه اتو رپلای برام اومده که از این طریق به سوال شما جوابی داده نمیشه. میشه دقیقا راهنمایی کنید که کجا باید در مورد کیسم بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه من به ادرس security هم ایمیل زدم بی جواب موند به سفارت ابوطبی هم که این جواب برام اومد ....

چند صفحه قبل توضيح دادم:
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid495939
تشکر کنندگان: ALEX55 ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، ghasoo
(2014-05-14 ساعت 20:12)arashS نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 19:00)sepidar87 نوشته:  سلام دوستان .ما هم کلیرنس خوردیم.11می مصاحبه داشتیم سفرنامه هم تو راهه..اما 1 نکته افیسر گفت 4-5 ماه ممکنه طول بکشه که اگه واقعا اینطور باشه کیس ما از دست می ره!!!!!می شه نظر بدین؟ ضمنا من ادرس سایتو که برای چک کردن ویزا می زنم چیزی دستگیرم نمی شه کمک لازم دارم.ممنون

اگر اشتباه جواب دادم پیشکسوتها ومدیران محترم منو تصحیح کنند
سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
و سایت زیر برای سفارت آنکارا که چک کنید کلیر شدید یا اگر سفارت برای شما پیامی داشت، مشاهده کنید
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
در سایت اول باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234

اگر برای استفاده از سایت سیس راهنمایی بیشتری نیاز داشتید لینک زیر را کلیک کنید که دستورالعمل عمو سعید هست رو مطالعه کنید.
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890
درباره پروسه کلیرنس می‌گن که هرچه به پایان نزدیک می‌شیم سریع‌تر میشه، انشاالله جایی برای نگرانی نیست و شما هم ویزا می‌گیرد.

ممنونم.من الان سایتو چک کردم...بچه های من هردو زیر 4سالند و ویزاشون رو ready زده بوذ!ایا می شه امیدوار بود که به ما هم زود بدن یا روتین همینطوره و چیز خاصی نیست؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، arashS ، ghasoo
سلام
من 7 may آنکارا مصاحبه شدم و کلیر خوردم.
از اون به بعد در طی این 1 هفته بعد از مصاحبه 4 بار update شدم.
تقریبا هر روز update می شم!!!
تشکر کنندگان: mohsenmb ، nedali ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، H Pier ، arashS ، MEHR52 ، ghasoo ، amin arefi
(2014-05-14 ساعت 19:15)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 18:58)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 17:10)pari pariaaa نوشته:  ............هوووووورررررررراااااااااااااااا کلىر شدىم
مبارکتون باشششششه
خیییییییلی خوشحالم
خدارو 1000 بار شکر

(2014-05-14 ساعت 18:56)lucky girl نوشته:  هوررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چند تا کیس کلیر شدن؟؟؟؟
لاتاری سه تا
قطره چکونیه فعلاً ویزاها
اما همینم خدارو شکرWink
در واقع لاتاری 2 تا کیس 1402 قبلا کلیر شده بود SmileWink
قطره چکونو خوب اومدی ..................
ارمنستان گازشو بگیرررررررررررررررررررررر کلیررررررررررررررررررررررر کن اینجوری اصلن فایده ندارهBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: mohsenmb ، nedali ، pari pariaaa ، soli asali ، Mirhosseini ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، kage.omid ، H Pier ، MEHR52 ، ghasoo ، sani1348
(2014-05-14 ساعت 19:22)usafirststeps نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 17:10)pari pariaaa نوشته:  ............هوووووورررررررراااااااااااااااا کلىر شدىم

تبریک به شما پری عزیز استارتو زدی دمت گرمWink

هورااااااااااا مباركه خيلي خوشحالمون كردين Smile
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، arashS ، ghasoo
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی هم شیک و مجلسی! Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2014-05-14 ساعت 16:50)lucky girl نوشته:  من آخرین آپدیتم 10 فوریه بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی به دادم برسه

نگران نباش دوست عزیز آخرین آپدیت ما هم 11 فوریه بوده.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، arashS ، farshad varaste ، ghasoo
دوستان سلام، دیشب با موبایل پیام گذاشتم که گویا کامل آپلود نشوده
ما هفته آخر آپریل در ایروان مصاحبه داشتیم،خانمم یکضرب گرفت و من هم وارد مراحل اداری شدم . از آفیسر پرسیدم که امسال روند صدور ویزا و مراحل اداری طولانی شده و ایرانی ها نگران هستند، تا گفتم نگران فورا پرید وسط حرفم و گفت ،" نگرانی نیست ، نگرانی اصلا نیست و همه چیز مرتبه، البته این از وظایف من نیست که اینو بگم ولی به نظر من نگران نباشید."
به نظر میرسه اونا خوب میدونن دارن چه کاری انجام میدن و حالا به دلایلی جریان کلیرنس های امسال رو به تاخیر انداختند .
هورا Big Grin
------------------------------------
آقا ... خانم ... کاربر محترم و محترمه ! Big Grin
این منتظرسرا برای شماست هااااااااا ! به خدا
اطلاعاتتون که مورد نظر بنده هست رو برام پیام کنید تو رو به خدا
با تشکر دیگه ارضی ندارم..
ریال هم ندارم TongueBig Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-14 ساعت 22:47)mehdi2014 نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 16:50)lucky girl نوشته:  من آخرین آپدیتم 10 فوریه بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی به دادم برسه

قصه نخور من تا حالا آپدیت نشدم Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: feel ، soli asali ، pari pariaaa ، meisam14 ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، farshad varaste ، ghasoo ، mehdi2014
(2014-05-14 ساعت 23:21)mahdii نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 22:47)mehdi2014 نوشته:  
یکی به دادم برسه

قصه نخور من تا حالا آپدیت نشدم Big Grin

منم ۱۰ فوریه تا به حال اپ دیت نشدم بد جوری دلم گرفته
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، میما ، farshad varaste ، uncledoc ، ghasoo ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان