کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان، انگار بعد از این همه انتظار داره همه کلیر میشن. خیلی براتون خوشحالم، لطفا خبر کلیر شدنتون رو اعلام کنید. مرسی!
(2014-05-15 ساعت 10:36)نیلان نوشته:  سلام دوستان، انگار بعد از این همه انتظار داره همه کلیر میشن. خیلی براتون خوشحالم، لطفا خبر کلیر شدنتون رو اعلام کنید. مرسی!

خدا از دهنتون بشنوه کاشکی این سرعت بیشتر باشه فعلا که خیلی کنده حالا کو تا به شماره های بالاتر برسه ولی تو این 4 ماه باقیمونده بایییییید همرو کلیر کنن
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: ghasoo ، farshad varaste ، قصه گو ، H Pier ، pari pari ، nedaba ، armin021 ، pari pariaaa ، soli asali
بچه ها یه سوال محض کنجکاوی وقتی توی سایت سیس شمارم رو چک میکنم یه سری عدد و رقم میاد جلو کیسم اون ها مخفف چی هستن؟
Immigrant Visa Case Number: 2014AS7XX 01 ABD
منظورم 01ABD هستش؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: ghasoo ، pari pari ، nedaba ، armin021 ، arashS ، soli asali
(2014-05-15 ساعت 11:01)ebi1988 نوشته:  بچه ها یه سوال محض کنجکاوی وقتی توی سایت سیس شمارم رو چک میکنم یه سری عدد و رقم میاد جلو کیسم اون ها مخفف چی هستن؟
Immigrant Visa Case Number: 2014AS7XX 01 ABD
منظورم 01ABD هستش؟
با سلام
01 کیس اصلی و 02 یعنی همسر یا فرزند کیس اصلی Wink
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: ghasoo ، farshad varaste ، H Pier ، ebi1988 ، nedaba ، armin021 ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali
واقعا روحیه گرفتم :-)
دوستان کلیر شده ویزا مباااارکتون باشه!!!!
دست راستتون رو سر مابقی بچه ها...
:-)
(2014-05-15 ساعت 11:04)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Beni2050» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)elnazgh» عزیزღღღ....(سولي جون سريع سبزش كن لطفاً)
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ssara» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mehdi2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «saami» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «feel» عزیزღღღ

باسلام،

ای قصه گو قصه ما رو هم بگو!

سپاس فراوان
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: maryam_a ، farshad varaste ، pari pari ، nedaba ، armin021 ، ALEX55 ، قصه گو ، lighter ، pari pariaaa ، sorooosh ، feel ، soli asali ، ghasoo
[

من ایمیل زدم به جفت این ادرسها ای جواب اومد دوستان راهنمایی کنید ممنون میشیم.

سلا م دوستان من هم تبریک میگم به کلیر شدگان جدید
b@h@r جان کدوم یکی از این ایمیل واسه شما جواب دادن من که تا حالا 2 بار به این سکوریتی کلیرنس ایمیل دادم اما جواب نمیدن
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: pari pari ، kage.omid ، nedaba ، armin021 ، nedali ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo ، NIKKI
Elnazgh عزيز بهتون تبريك ميگم. ظاهرا من تنها خانمى هستم كه تو كيس دو نفره ويزا نگرفتم. بقيه كيسها معمولا مردها منتظرند. دعا كنيد منم به زودي كليير بشم وگرنه.....................
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-15 ساعت 12:04)pari pari نوشته:  Elnazgh عزيز بهتون تبريك ميگم. ظاهرا من تنها خانمى هستم كه تو كيس دو نفره ويزا نگرفتم. بقيه كيسها معمولا مردها منتظرند. دعا كنيد منم به زودي كليير بشم وگرنه.....................

اميدوارم به زودي كلير شيد شما شغل دولتي داشتيد؟
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: pari pari ، arashS ، قصه گو ، lighter ، soli asali ، ghasoo
(2014-05-15 ساعت 12:17)I2AFSHIN نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 12:04)pari pari نوشته:  Elnazgh عزيز بهتون تبريك ميگم. ظاهرا من تنها خانمى هستم كه تو كيس دو نفره ويزا نگرفتم. بقيه كيسها معمولا مردها منتظرند. دعا كنيد منم به زودي كليير بشم وگرنه.....................

اميدوارم به زودي كلير شيد شما شغل دولتي داشتيد؟

نه دوست عزيز. شغلم خصوصى بود
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، I2AFSHIN ، armin021 ، arashS ، قصه گو ، lighter ، pari pariaaa ، H Pier ، kage.omid ، soli asali ، ghasoo
(2014-05-15 ساعت 04:13)farshadm999 نوشته:  پری پریا عزیز تبریکات صمیمانهٔ من رو بپذیرید.

یه سوال از دیگر بچه ها داشتم، گویا تا الان هر کی‌ کلیر شده معاف از خدمت بوده، کسی‌ بوده خدمت رفته باشه بعد کلیر شده باشه از بین بچه‌هایی که تا الان کلیر شدن؟

دوست عزيز آقايان mrpahlevani و godot هر دو سرباز ٣ پاه بودند،كه كلير شدند.
با آرزوي كلير شدن شما و تمامي دوستان منتظر خوبم.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
دوستان من ميخوام به سفات ايميل بزنم از همون قسمتى كه مشخصات ميخواد ولى بعد از send كردن يك پيغام ميده كه با system administrator تماس بگيريد. چيكار كنم؟؟؟؟؟
جا مانده از لاتارى 2014

تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo
سلام آيا ميشه برنده اصلى ديرتر از ساير اعضاى خانوادش كلير بشه ؟ تا حالا واسه كسى اين اتفاق افتاده ؟ ممنون ميشم اگه پاسخ بديد.
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo
(2014-05-15 ساعت 10:41)abbas09 نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 10:36)نیلان نوشته:  سلام دوستان، انگار بعد از این همه انتظار داره همه کلیر میشن. خیلی براتون خوشحالم، لطفا خبر کلیر شدنتون رو اعلام کنید. مرسی!

خدا از دهنتون بشنوه کاشکی این سرعت بیشتر باشه فعلا که خیلی کنده حالا کو تا به شماره های بالاتر برسه ولی تو این 4 ماه باقیمونده بایییییید همرو کلیر کنن

امیدوارم همه تون به شرعت کلیر بشید. من فکر میکنم میخوان همه رو با هم اعلام کنن و دارن دقیق تر عمل میکنن که همه ی واجدین رو ویزا بدن. تا چند روز پیش همه نگران بودن امروز دیدم خیلی ها کلیر شدن، پس جای نگرانی نیست. به امید شنیدن خبر ویزای همه تونTongue
تشکر کنندگان: ALEX55 ، maryam_a ، nedaba ، قصه گو ، lighter ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo
(2014-05-15 ساعت 12:25)pari pari نوشته:  دوستان من ميخوام به سفات ايميل بزنم از همون قسمتى كه مشخصات ميخواد ولى بعد از send كردن يك پيغام ميده كه با system administrator تماس بگيريد. چيكار كنم؟؟؟؟؟

سلام pari pari امیدوارم هرچه زودتر شما هم کلیر بشید.
اگه وقتی send رو می‌زنید و یک صفحه با زمینه لیمویی ظاهر می‌شه مثل این صفحه که عکس‌شو گذاشتم.
یعنی سایت مشکل داره و شما به احتمال 90 درصد ایمیل‌تون ارسال نشده و باید دوباره سعی کنید.
برای اطمینان این‌و از soli asli عزیز هم بپرسید.
[عکس: default-asp-error-500_small.png]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان