کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-15 ساعت 02:20)pari pariaaa نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 00:55)pari pari نوشته:  Pari pariaaa و amiekin عزيز بهتون تبريك ميگم . خيلى خوشحال شدم.

Pari pari جان ممنونم .ايشالا به زودي خودت كلير بشي دوستم .چند نفر تو اين تاپيك هستن كه كلير شدنشون از ته دل خوشحالم ميكنه .شما يكي از اون افراد هستي .

دوست گرامی pari pariaaa تبریک میگم شما یکی از کسانی بودی که واسه خیلی از ماها در این تاپیک اسطوره صبر بودین،بازم تبریک میگم سفرنامه یادت نره ایشالا ما پشت سر شما رهسپار ایروان میشیم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
(2014-05-14 ساعت 23:57)feel نوشته:  من ایمیل زدم به جفت این ادرسها ای جواب اومد دوستان راهنمایی کنید ممنون میشیم.

کودوم اپشن رو از این سایتی که باز میشه انتخاب کنم که بتونم بهشون بگم چرا جوابم نیومده

سلام دوست عزیزم.
شما ایمیلی که زدید به آدرس اشتباه و با فرمت اشتباه بوده.
جوابی که برای شما اومده یک جواب اتوماتیکه و توسط ماشین (کامپیوتر) ارسال شده و گوشزد کرده که شما باید ایمیل رو با فرمت صحیح (ذکر نام و نام خانوادگی و شماره پرونده case number ) و از طریق خود سایت سفارت ابوظبی ارسال کنید. و این دو آدرسی که شما ایمیل زدید مورد قبول نیست. شما باید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید. دراین آدرس یک صفحه با هشت گزینه باز می‌شه و شما گزینه اول یعنی
I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi.
رو انتخاب می‌کنی و ایمیل رو ارسال می‌کنی.
آدرس اینترنتی که شما باید مراجعه کنید.
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
تشکر کنندگان: lighter ، قصه گو ، kage.omid ، nedaba ، nedali ، feel ، soli asali
با عرض تبريك به همه دوستان كلير شده خودم و تبريك ورود به دختر زيباى كوچولوى دوست عزيزمون ، و قدم نو رسيده رو به شما و خانواده محترمتان تبريك عرض ميكنم ، به اميد اينكه هممون هر چه سريعتر كلير بشيم و جشن ورود دختر گلتون رو در سرزمين آرزوها بگيريم
با عرض صبح بخیرخدمت تمامی همدردان و هم قطاران عزیز امیدوارم امروز شاهد حرکتی هرچند ضعیف از این سه سفارت غرق در خواب غفلت باشیم خصوصا ابوظبی که مدتی هست کاری نکرده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
[quote='قصه گو' pid='496191' dateline='1400099778']
amiekin عزيز بسيار خوشحالم ولي جاي خاليتونو چطور پر كنيم،بوديم حالا در خدمتتون!! ولي از قديم گفتن رفتني بايد برود....برو دوست جون،ما هم دنبالت ميايم انشالله! فراموشمون نكن....
[/quote
فعلا شدیدا در حالتهای شوک خوشحالی شدید نگرانی های بیخودی و استرس رفتن و دلتنگی رفتن در برخی مواقع اصن نرفتن و یا رفتن و زود برگشتن هستیم و از دادن هر گونه جواب معقول شدیدا معذوریم SmileBig GrinWinkSmileTongueSadRolleyesShy
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
صبح همگي به خير و شادي...
دوستان خوبم پسرك من امسال كلاس اولي ميشه، خيلييي خوشحالم براش و از طرفي خيلي نگرانشم، نميخواستم اين شرايط باعث بشه كوچكترين ضربه اي بخوره... نميخواستم ازش غافل بشيم... شايد فكرشم نميكرديم اينقدر اين پروسه طولاني بشه...!!! ميدونيد كه يكي از مهمترين پايه هاي مدرسه همين كلاس اوله .. نميدونم چي ميشه.. از طرفي اينجا ثبت نام مدارس دولتي كلي دنگ و فنگ داره و رو انداختن و التماس براي ماماناي كارمند از طرف ديگه كلي هزينه واسه مدارس غيرانتفاعي... همه اينا فداي سر بچه هامون ولي كاش خيالمون راحت بود... كاش يه چيزي بهمون اطمينان ميداد كه نگران نباش... پسرت يه جاي خوب مدرسه ش رو شروع ميكنه كه فكرشم نميكردي... خداياااا
برامون دعا كنيد... از اون انرژي هاي خوبتون خيلي نياز دارم ...
ارمنستان سه تا کیس لاتری جدید زده
تبریک ب دوستانی ک کلیر شدن
کیس: **35
سفارت : ایروان
(2014-05-15 ساعت 00:52)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «remgre» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «FARSHID1976» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sorooosh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shadi79» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «2014families lottery winners» عزیزღღღ
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
سلام ابوظبی دیشب حداقل 2 تا کیس رو آپدیت کرد.یکیشونم خودم بودم.لطفا تبریک بگید.Big GrinRolleyes
(2014-05-15 ساعت 09:15)komboze نوشته:  سلام ابوظبی دیشب حداقل 2 تا کیس رو آپدیت کرد.یکیشونم خودم بودم.لطفا تبریک بگید.Big GrinRolleyes

شما نه امضا داری نه تو منتظرسرا هستی!!!!
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
تشکر کنندگان: ghasoo ، farshad varaste ، قصه گو ، mahdii ، H Pier ، pari pari ، nedaba ، armin021 ، sal0811 ، NEURON ، soli asali
سلام دوستان. همسر من هم دیروز کلیر شد خدارو شکر، واقعا خوشحالم....اما چند نکته:
من (برنده اصلی) خودم فقط با یک بار آپدیت (22 آوریل)، کلیر شدم...همسر روز 23 و 25 آوریل با همسر خانم godot آپدیت شد ولی آقای godot هفته پیش کلیر شدن. دیگه آپدیتی برای آقای شوهر نبود تا پریشب 13 می که از واشنگتن آپدیت شد و من مطمئن بودم که دیگه تمومه. دیروز وقتی دیدم سایت آپدیت شد و ما هنوز دو ستاره ایم ایمیل زدم سفارت و پرسیدم که احتمال داره قبل از اینکه مراحل کاریه من منقضی شه همسرم کلیر شه که جواب دادن ویزای شوهر شما هم آماده شده......و تازه بعد از ایمیل همسرم هم آپدیت شد (ایروان فقط کیس اصلی رو بعد از ایمیل زدن آپدیت میکنه).
*تعداد ف ی ل ت رهای همسرم حتی از آقای godot که سربازیشون سپاه بود بیشتر بود با اینکه ایشون کلا سربازی نرفتن. یعنی دکترای یک رشته حساس و استاد دانشگاه بودن اینقدر براشون خطرناکه.....
*دوستانی که ستاره دار کلیر میشین خودتون پیگیر کار خودتون باشین...........
به امید کلیر شدن سریع تر تمامی شما عزیزان
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
(2014-05-15 ساعت 09:56)elnazgh نوشته:  سلام دوستان. همسر من هم دیروز کلیر شد خدارو شکر، واقعا خوشحالم....اما چند نکته:
من (برنده اصلی) خودم فقط با یک بار آپدیت (22 آوریل)، کلیر شدم...همسر روز 23 و 25 آوریل با همسر خانم godot آپدیت شد ولی آقای godot هفته پیش کلیر شدن. دیگه آپدیتی برای آقای شوهر نبود تا پریشب 13 می که از واشنگتن آپدیت شد و من مطمئن بودم که دیگه تمومه. دیروز وقتی دیدم سایت آپدیت شد و ما هنوز دو ستاره ایم ایمیل زدم سفارت و پرسیدم که احتمال داره قبل از اینکه مراحل کاریه من منقضی شه همسرم کلیر شه که جواب دادن ویزای شوهر شما هم آماده شده......و تازه بعد از ایمیل همسرم هم آپدیت شد (ایروان فقط کیس اصلی رو بعد از ایمیل زدن آپدیت میکنه).
*تعداد ف ی ل ت رهای همسرم حتی از آقای godot که سربازیشون سپاه بود بیشتر بود با اینکه ایشون کلا سربازی نرفتن. یعنی دکترای یک رشته حساس و استاد دانشگاه بودن اینقدر براشون خطرناکه.....
تبريك ميگم هورااااااااااا
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-05-15 ساعت 09:56)elnazgh نوشته:  سلام دوستان. همسر من هم دیروز کلیر شد خدارو شکر، واقعا خوشحالم....اما چند نکته:
بسيار بسيار مبارك باشد و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به اميد كلير شدن بقيه دوستان
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin

بهتون تبریک می گم جدا، هوووووووووووووووووووورررراااااااااااااااااااااااااا و ممنون از این اطلاعات خوبتون چون بچه هایی که کیسشون دونفره هست و هر دو کلیرنس خوردن و یکیشون کلیر شدن احتمالن منتظر خواهند بود که شماره شون توی سایت دیده باشه با این حال باید بعد از هر آپدیت پیگیر باشن. سپاس از این نکته خوبی که گفتین
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-05-15 ساعت 08:51)maryam_a نوشته:  صبح همگي به خير و شادي...
دوستان خوبم پسرك من امسال كلاس اولي ميشه، خيلييي خوشحالم براش و از طرفي خيلي نگرانشم، نميخواستم اين شرايط باعث بشه كوچكترين ضربه اي بخوره... نميخواستم ازش غافل بشيم... شايد فكرشم نميكرديم اينقدر اين پروسه طولاني بشه...!!! ميدونيد كه يكي از مهمترين پايه هاي مدرسه همين كلاس اوله .. نميدونم چي ميشه.. از طرفي اينجا ثبت نام مدارس دولتي كلي دنگ و فنگ داره و رو انداختن و التماس براي ماماناي كارمند از طرف ديگه كلي هزينه واسه مدارس غيرانتفاعي... همه اينا فداي سر بچه هامون ولي كاش خيالمون راحت بود... كاش يه چيزي بهمون اطمينان ميداد كه نگران نباش... پسرت يه جاي خوب مدرسه ش رو شروع ميكنه كه فكرشم نميكردي... خداياااا
برامون دعا كنيد... از اون انرژي هاي خوبتون خيلي نياز دارم ...

به نظر من بايد توكلمون به خدا باشه و اينكه هر كدوم از ما يك نگرانيهايي داريم ولي همونطور كه خدا خواسته از ميون اين همه ما جز برندگان باشيم پس خودش هم مواظبمون هست
شما هم توكلت به اون باشه انشاله بهترينها براتون رقم بخوره
++++±+++++++++++++++++++++اينم انرژي Wink
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: taleghani ، maryam_a ، ghasoo ، farshad varaste ، قصه گو ، H Pier ، pari pari ، nedaba ، armin021 ، arashS ، pari pariaaa ، soli asali ، NIKKI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان