موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 02:20)pari pariaaa نوشته: (2014-05-15 ساعت 00:55)pari pari نوشته: Pari pariaaa و amiekin عزيز بهتون تبريك ميگم . خيلى خوشحال شدم.
Pari pari جان ممنونم .ايشالا به زودي خودت كلير بشي دوستم .چند نفر تو اين تاپيك هستن كه كلير شدنشون از ته دل خوشحالم ميكنه .شما يكي از اون افراد هستي .
دوست گرامی pari pariaaa تبریک میگم شما یکی از کسانی بودی که واسه خیلی از ماها در این تاپیک اسطوره صبر بودین،بازم تبریک میگم سفرنامه یادت نره ایشالا ما پشت سر شما رهسپار ایروان میشیم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض تبريك به همه دوستان كلير شده خودم و تبريك ورود به دختر زيباى كوچولوى دوست عزيزمون ، و قدم نو رسيده رو به شما و خانواده محترمتان تبريك عرض ميكنم ، به اميد اينكه هممون هر چه سريعتر كلير بشيم و جشن ورود دختر گلتون رو در سرزمين آرزوها بگيريم
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض صبح بخیرخدمت تمامی همدردان و هم قطاران عزیز امیدوارم امروز شاهد حرکتی هرچند ضعیف از این سه سفارت غرق در خواب غفلت باشیم خصوصا ابوظبی که مدتی هست کاری نکرده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-15 ساعت 08:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-15 ساعت 08:52 توسط maryam_a.)
صبح همگي به خير و شادي...
دوستان خوبم پسرك من امسال كلاس اولي ميشه، خيلييي خوشحالم براش و از طرفي خيلي نگرانشم، نميخواستم اين شرايط باعث بشه كوچكترين ضربه اي بخوره... نميخواستم ازش غافل بشيم... شايد فكرشم نميكرديم اينقدر اين پروسه طولاني بشه...!!! ميدونيد كه يكي از مهمترين پايه هاي مدرسه همين كلاس اوله .. نميدونم چي ميشه.. از طرفي اينجا ثبت نام مدارس دولتي كلي دنگ و فنگ داره و رو انداختن و التماس براي ماماناي كارمند از طرف ديگه كلي هزينه واسه مدارس غيرانتفاعي... همه اينا فداي سر بچه هامون ولي كاش خيالمون راحت بود... كاش يه چيزي بهمون اطمينان ميداد كه نگران نباش... پسرت يه جاي خوب مدرسه ش رو شروع ميكنه كه فكرشم نميكردي... خداياااا
برامون دعا كنيد... از اون انرژي هاي خوبتون خيلي نياز دارم ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ارمنستان سه تا کیس لاتری جدید زده
تبریک ب دوستانی ک کلیر شدن
کیس: **35
سفارت : ایروان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 00:52)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «remgre» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «FARSHID1976» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sorooosh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shadi79» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «2014families lottery winners» عزیزღღღ
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 09:15)komboze نوشته: سلام ابوظبی دیشب حداقل 2 تا کیس رو آپدیت کرد.یکیشونم خودم بودم.لطفا تبریک بگید.

شما نه امضا داری نه تو منتظرسرا هستی!!!!
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-15 ساعت 09:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-15 ساعت 09:58 توسط elnazgh.)
سلام دوستان. همسر من هم دیروز کلیر شد خدارو شکر، واقعا خوشحالم....اما چند نکته:
من (برنده اصلی) خودم فقط با یک بار آپدیت (22 آوریل)، کلیر شدم...همسر روز 23 و 25 آوریل با همسر خانم godot آپدیت شد ولی آقای godot هفته پیش کلیر شدن. دیگه آپدیتی برای آقای شوهر نبود تا پریشب 13 می که از واشنگتن آپدیت شد و من مطمئن بودم که دیگه تمومه. دیروز وقتی دیدم سایت آپدیت شد و ما هنوز دو ستاره ایم ایمیل زدم سفارت و پرسیدم که احتمال داره قبل از اینکه مراحل کاریه من منقضی شه همسرم کلیر شه که جواب دادن ویزای شوهر شما هم آماده شده......و تازه بعد از ایمیل همسرم هم آپدیت شد (ایروان فقط کیس اصلی رو بعد از ایمیل زدن آپدیت میکنه).
*تعداد ف ی ل ت رهای همسرم حتی از آقای godot که سربازیشون سپاه بود بیشتر بود با اینکه ایشون کلا سربازی نرفتن. یعنی دکترای یک رشته حساس و استاد دانشگاه بودن اینقدر براشون خطرناکه.....
*دوستانی که ستاره دار کلیر میشین خودتون پیگیر کار خودتون باشین...........
به امید کلیر شدن سریع تر تمامی شما عزیزان
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 09:56)elnazgh نوشته: سلام دوستان. همسر من هم دیروز کلیر شد خدارو شکر، واقعا خوشحالم....اما چند نکته:
من (برنده اصلی) خودم فقط با یک بار آپدیت (22 آوریل)، کلیر شدم...همسر روز 23 و 25 آوریل با همسر خانم godot آپدیت شد ولی آقای godot هفته پیش کلیر شدن. دیگه آپدیتی برای آقای شوهر نبود تا پریشب 13 می که از واشنگتن آپدیت شد و من مطمئن بودم که دیگه تمومه. دیروز وقتی دیدم سایت آپدیت شد و ما هنوز دو ستاره ایم ایمیل زدم سفارت و پرسیدم که احتمال داره قبل از اینکه مراحل کاریه من منقضی شه همسرم کلیر شه که جواب دادن ویزای شوهر شما هم آماده شده......و تازه بعد از ایمیل همسرم هم آپدیت شد (ایروان فقط کیس اصلی رو بعد از ایمیل زدن آپدیت میکنه).
*تعداد ف ی ل ت رهای همسرم حتی از آقای godot که سربازیشون سپاه بود بیشتر بود با اینکه ایشون کلا سربازی نرفتن. یعنی دکترای یک رشته حساس و استاد دانشگاه بودن اینقدر براشون خطرناکه.....
*دوستانی که ستاره دار کلیر میشین خودتون پیگیر کار خودتون باشین...........
به امید کلیر شدن سریع تر تمامی شما عزیزان
تبريك ميگم هورااااااااااا
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 08:51)maryam_a نوشته: صبح همگي به خير و شادي...
دوستان خوبم پسرك من امسال كلاس اولي ميشه، خيلييي خوشحالم براش و از طرفي خيلي نگرانشم، نميخواستم اين شرايط باعث بشه كوچكترين ضربه اي بخوره... نميخواستم ازش غافل بشيم... شايد فكرشم نميكرديم اينقدر اين پروسه طولاني بشه...!!! ميدونيد كه يكي از مهمترين پايه هاي مدرسه همين كلاس اوله .. نميدونم چي ميشه.. از طرفي اينجا ثبت نام مدارس دولتي كلي دنگ و فنگ داره و رو انداختن و التماس براي ماماناي كارمند از طرف ديگه كلي هزينه واسه مدارس غيرانتفاعي... همه اينا فداي سر بچه هامون ولي كاش خيالمون راحت بود... كاش يه چيزي بهمون اطمينان ميداد كه نگران نباش... پسرت يه جاي خوب مدرسه ش رو شروع ميكنه كه فكرشم نميكردي... خداياااا
برامون دعا كنيد... از اون انرژي هاي خوبتون خيلي نياز دارم ...
به نظر من بايد توكلمون به خدا باشه و اينكه هر كدوم از ما يك نگرانيهايي داريم ولي همونطور كه خدا خواسته از ميون اين همه ما جز برندگان باشيم پس خودش هم مواظبمون هست
شما هم توكلت به اون باشه انشاله بهترينها براتون رقم بخوره
++++±+++++++++++++++++++++اينم انرژي
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر