کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-15 ساعت 17:21)H Pier نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااا کلییییییییییییییییییییییر نشدم هنوز . آپدیت هم نشدم از 65 روز پیش اما انرژی که میتونم بدم. ++++++++++++

Big Grin Big Grin Cool Smile Wink Shy Rolleyes

داداشی به روح اعتقاد داری؟؟؟؟ Big Grin فکر کردم کلیر شدی داشتم از خوشحالی سکته میکردم عمو حسن. انرژی مثبتت تو حلقم Cool Wink
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: nedaba ، H Pier ، قصه گو ، shadi79 ، armin021 ، uncledoc ، pari pariaaa ، pari pari ، mehdi2014 ، soli asali ، ghasoo ، 2014winner ، nasim
(2014-05-15 ساعت 17:43)پائیز نوشته:  سلام
ظاهرا آپدیت جدید آنکارا که ۱۵ می بوده آپدیت گروهی بوده و تقریبا همه آنکارایی ها آپدیت شدن فکر کنم مثل همون آپدیت گروهی ابوظبی بوده که چند وقته پیش داشت... اونطوری که من چک کردم تقریبا ۹۰ درصد از کیس های آنکارا ۱۵ می آپدیت شدن. کسی نظر خاصی داره؟؟؟

منظورتون اینه به آپدیتی که بعد از 175 روز برای اولین بار خوردیم دلخوش نباشیم؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: nedaba ، artam2 ، قصه گو ، mohsenmb ، amohammadiazar ، armin021 ، pari pariaaa ، H Pier ، soli asali ، ghasoo
(2014-05-15 ساعت 17:57)ali3875 نوشته:  
ظاهرا آپدیت جدید آنکارا که ۱۵ می بوده آپدیت گروهی بوده و تقریبا همه آنکارایی ها آپدیت شدن فکر کنم مثل همون آپدیت گروهی ابوظبی بوده که چند وقته پیش داشت... اونطوری که من چک کردم تقریبا ۹۰ درصد از کیس های آنکارا ۱۵ می آپدیت شدن. کسی نظر خاصی داره؟؟؟

علی جان ما هم بعد از ۱۴۵ روز اولین آپدیت رو داشتیم و خیلی خوشحال شدم بخصوص وقتی دیدم شما هم اپدیت شدی و یکی دو نفر دیگه هم آپدیت شدن گفتم شاید آنکارا داره حرکت خوبی میکنه ولی بعد که سایت سیس رو چک کردم دیدم اغلب آنکارایی ها آپدیت داشتن... جون تو مثل لاستیک پنچر ماشین شدم ... بنظر من که آپدیت جدید خیلی با ارزش نبوده
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، artam2 ، mohsenmb ، ali3875 ، amohammadiazar ، pari pariaaa ، pari pari ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، 2014winner
اول میخوام ار دوست خوبمون قصه گوی عزیز به خاطر انرژی های مثبتی که میده تشکر کنم و از ته دلم آرزو میکنم ایشون به زودی کلیر بشن
کیس اصلی ما یعنی همسرم از 10 فوریه به بعد آپدیت نشده میدونم آپدیت خیلی حیاتی نیست ولی ای کاش با ایمیل میگفتن که مثلا پرونده شما 1 ماه، 2ماه یا هر چقدر وقت دیگه طول میکشه یا آقا اصلا میگفتن شما واجد شرایط ویزا نیستین، این شرایطی که ما داریم واقعا سخته با این سرعتی هم که کلیر میکنن نگرانی آدم بیشتر میشه ولی حیف که کاری از دست کسی بر نمیاد باید چشم به راه باشیم هر لحظه.
اینم فقط یه درد دل بود با دوستای خودم آخه نمیدونین چقدر دلم گرفته Sad
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-05-15 ساعت 18:04)پائیز نوشته:  

علی جان ما هم بعد از ۱۴۵ روز اولین آپدیت رو داشتیم و خیلی خوشحال شدم بخصوص وقتی دیدم شما هم اپدیت شدی و یکی دو نفر دیگه هم آپدیت شدن گفتم شاید آنکارا داره حرکت خوبی میکنه ولی بعد که سایت سیس رو چک کردم دیدم اغلب آنکارایی ها آپدیت داشتن... جون تو مثل لاستیک پنچر ماشین شدم ... بنظر من که آپدیت جدید خیلی با ارزش نبوده
ولی در هر صورت بیخود و بی جهت که آپدیت نمیکنن حتما داره کاری انجام میشه به نظرم اگر این آپدیت در روزهای آتی تداوم داشته باشه میشه بهش امیدوار بود ضمن اینکه همه آپدیت نشدن من 2 تا از دوستامو چک کردم آپدیت نشدن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-15 ساعت 18:21)Alissa نوشته:  RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان من و همسرم كليرنس خورديم،مداركي كه از ما گرفت فقط ترجمه شناسنامه هامون و ١ عدد قباله ازدواج و مدرك موقت ليسانس من مدارك تمكن و مديكال،حتى ترجمه كارت پايان خدمت همسرم نگرفت ،ازش پرسيدم بدم گفت نه،هيچ كدوم از أصل هارم نگاه نكرد.بعد كه اومديم هتل تو سايت ابوظبي فقط اسم همسرم بود و تو سايت سيس هم من ready باقي موندم و همسرم administrative processing شده در حالى كه من از آفيسر پرسيدم كه من هم كليرنس خوردم گفت:بله.اين كه ترجمه ي كارت پايان خدمت رو هم نگرفت برام عجيبه تا حالا كسي اين مورد رو داشته؟
دوستان لطفا اگه ميدونيد جواب منو بديد.

سلام دوست عزيز
نگران نباشيد، از ما هم دقيقا همين مدارك را گرفت و ترجمه كارت معافيت را هم نخواست
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، Alissa ، armin021 ، nedaba ، farshad varaste ، soli asali ، ghasoo
دوستان میشه بگید فارسی صحبت کردن در سفارت آیا باعث میشه که ویزا ندن؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: قصه گو ، mahan1331 ، soli asali ، ghasoo
(2014-05-15 ساعت 18:30)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «H Pier» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sabor» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nikfar80» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «miladfr12» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «melina132» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «parifari» عزیزღღღ

ای جانم. چقدر منتظر همچین لحظه ای بودم حتی بیشتر از کلیر شدن. ممنونتم قصه گوی عزیز.
اشک شوقه که میاد.
ایشالا همه این شادی و شادی کلیر شدن رو تجربه کنیم. Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: shadi79 ، ffrfar ، nedaba ، mohsenmb ، pari pariaaa ، arashS ، farshad varaste ، NEURON ، pari pari ، ghasoo ، 2014winner ، میما ، قصه گو
(2014-05-15 ساعت 18:41)ajab1 نوشته:  دوستان میشه بگید فارسی صحبت کردن در سفارت آیا باعث میشه که ویزا ندن؟

خیر! به هیییچ وجه! چرا چنین چیزی به فکرتون رسیده! در سفارت ابوظبی حتی از ما نپرسیدند که به چه زبانی ترجیح میدیم مصاحبه بشیم! از همون اول خودشون فارسی حرف زدند!!!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو ، arashS ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، nasim
(2014-05-15 ساعت 18:14)ali3875 نوشته:  

ولی در هر صورت بیخود و بی جهت که آپدیت نمیکنن حتما داره کاری انجام میشه به نظرم اگر این آپدیت در روزهای آتی تداوم داشته باشه میشه بهش امیدوار بود ضمن اینکه همه آپدیت نشدن من 2 تا از دوستامو چک کردم آپدیت نشدن
سلام دوستان
من هم با نظر دوست عزیزمون موافقم که بالاخره آپدیت نشونه اینه که یه کاری روی پروندمون انجام شده بعلاوه اینکه همه کیسها آپدیت نشدن. با تجربه ای که دارم این آپدیت از طرف سفارت آنکارا به معنی استعلام در خصوص کلیر شدن کیسها از آمریکاست و هر یک از کیسهای آپدیت شده در چند روز آینده دوباره آپدیت شن نشونه خیلی خوبیه از کلیر شدن عن قریب. یه نکته دیگه هم بگم و اون اینه که چند روزی بود که سفارت آنکارا تقریبا هیچ کیسی را آپدیت نکرده بود. حدس من این بود که نفر مسوول این موضوع رفته بود مرخصی و امروز برگشته و یهو کلی کیسو آپدیت کرده.Big Grin
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: اسفند89 ، nedaba ، sal0811 ، pari pariaaa ، قصه گو ، aaraam ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، 2014winner ، anahita 62
(2014-05-15 ساعت 19:13)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 18:41)ajab1 نوشته:  دوستان میشه بگید فارسی صحبت کردن در سفارت آیا باعث میشه که ویزا ندن؟

خیر! به هیییچ وجه! چرا چنین چیزی به فکرتون رسیده! در سفارت ابوظبی حتی از ما نپرسیدند که به چه زبانی ترجیح میدیم مصاحبه بشیم! از همون اول خودشون فارسی حرف زدند!!!

یه جورایی نمیدونم چرا حس کردم اون خانومی که توی سفارت آنکارا بود و شماره میداد و کارمند فضای خارج از باجه ها بود، حس کردم ایرانیه

یکی از دوستان من فارسی صحبت کرده ود و یکضرب هم گرفت

اصلا همچین چیزی نیست که شما فکر میکنی
واتفاقا اگر زبانتون قوی نیست فارسی انتخاب کنید که چیزی براتون مبهم نباشه و خدا نکرده نتونید خوب توضیح بدید

روز مصاحبه خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرش را بکنید
اصلا نگران نباشید
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: ffrfar ، nedaba ، kage.omid ، nedali ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، ghasoo ، nasim
(2014-05-15 ساعت 19:15)byazdani نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 18:14)ali3875 نوشته:  

سلام دوستان
من هم با نظر دوست عزیزمون موافقم که بالاخره آپدیت نشونه اینه که یه کاری روی پروندمون انجام شده بعلاوه اینکه همه کیسها آپدیت نشدن. با تجربه ای که دارم این آپدیت از طرف سفارت آنکارا به معنی استعلام در خصوص کلیر شدن کیسها از آمریکاست و هر یک از کیسهای آپدیت شده در چند روز آینده دوباره آپدیت شن نشونه خیلی خوبیه از کلیر شدن عن قریب. یه نکته دیگه هم بگم و اون اینه که چند روزی بود که سفارت آنکارا تقریبا هیچ کیسی را آپدیت نکرده بود. حدس من این بود که نفر مسوول این موضوع رفته بود مرخصی و امروز برگشته و یهو کلی کیسو آپدیت کرده.Big Grin

پیرور فرمایش شما، من هم 14 می آپدیت شدم و هم 15 می یعنی امروز

آخرین آپدیت هم 2 هفته پیش بود یعنی 30آوریل
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: ffrfar ، nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، ghasoo ، anahita 62
(2014-05-15 ساعت 18:30)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «H Pier» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sabor» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nikfar80» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «miladfr12» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «melina132» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «parifari» عزیزღღღ
ای وای قصه گوی عزیز بلاخره نوبت منم رسید. خیلی خوشحالم. ایشالله هرچه زودتر همگی کلیر بشیم.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: ffrfar ، nedaba ، amirrbco ، mohsenmb ، behrang3001 ، pari pariaaa ، قصه گو ، pari pari ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، 2014winner ، nasim
آپدیتهای قبل از مصاحبه Name Check و آپدیتهای روز مصاحبه برای اضافه کردن مدارک مدیکال و اگر تغییری در فرمها باشه بخاطر اون هستش کلا آپدیتها اضافه کردن الکترونیک مدارک به کیس هست و فرستادن استعلام آپدیت نمیخوره آمدن جواب استعلام حالا خوب یا بدش اون آپدیت میخوره....
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: mahan1331 ، pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، ghasoo ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان