کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان خوبم هر كسي دوست داره بياد بنويسه تو مدت كليرنسش يا حتي انتظارش واسه كارنت شدن چه كرده و هدفش چي بوده؟خيلي خوبه زندگيمونو با هدفمندي پيش ببريم حتي اگه موندگار شديم. خود من اگه اين برنامه پيش نميومد به فكر اين نميوفتادم كه برم كلاس آشپزي و شيريني پزي به اميد اين كه يه كار و كاسبي اونجا راه بندازم،هر چند اگه رفتني شدم بايد مدتي توي رستوران كار كنم تا زبان تخصصيم قوي بشه!! خيلي خوشحالم واسه تغييرات خوبي كه تو زندگيم رخ داده.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
سلام دوستان جواب من از KCC اومد.نظرتون چیه؟
Thank you for your inquiry.

Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: amirrbco ، soli asali ، ghasoo ، 2014winner ، arashS ، nedali ، nedaba ، armin021
(2014-05-15 ساعت 20:42)minoo hashemi نوشته:  یک سوال شاید برای شماهم مفید باشه
چگونه میشه فهمید از انکارا اپدیته یا آمریکا یعنی اگر هردو اپدیت کنن تو یکروز از کجا میشه فهمید
کنجکاوم بدونم از دوستان باتجربه تجربیاتشونو بگن
سلام دوست عزیز
این سوالتون خیلی کاربردیه و متاسفانه اگر زمان آپدیت با ساعت کاری هر دو بخونه نمیشه حدس زد از کجاست. مثلا ساعت 6 بعد از ظهر به وقت ایران هر دو جا ساعت کاریه. اما امروز قبل از 3:30 کلی کیس مربوط به آنکارا توی سیس آپدیت شدن که در این ساعت آمریکا تعطیل بود و میشه با اطمینان فهمید که آپدیت از آنکارا بوده. اما سوالی که جوابش مبهمه و منم دوست دارم بفهمم اینه که اگر یکی توی یه روز تو آنکارا آپدیت شه و همون روز توی ساعت کاری آمریکا از اونور هم آپدیت شه از کجا معلوم میشه که بعید میدونم راهی برای فهمیدنش باشه.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، farazz ، pari pariaaa ، lighter ، amirrbco ، H Pier ، nedaba ، soli asali ، نیلان ، ghasoo ، 2014winner ، arashS ، taleghani
خوب ظاهرا این قضیه گواهی عدم سوء پیشینه همسر من برای خیلی از دوستان سوال و مشغله ذهنی ایجاد کرده. اینجا به نکته ش اشاره میکنم که شفاف بشه دوستان نه نگران بشن، نه به شک بیوفتن و نه مثل این حقیر به درد سر... Big Grin

هر کشور واسه خودش یه مدل گواهی عدم سوء پیشینه داره. مال ایتالیا ظاهرا ۲ تا ست که ما دقت نکرده بودیم. مال ایتالیا رو میتونید از این لینک ببینید.

http://travel.state.gov/content/visas/en...ry/IT.html

متن مربوطه از این قراره:

Police Records
Available. The Certificato Generale del Casellario Giudiziale is a certified national record of final court convictions and decisions regarding mental incompetency and bankruptcy or a statement that no such record exists (Nulla).The Certificato dei Carichi Pendenti is a certified record of pending criminal charges, or a statement that no such charges exist, from the office of the Procura della Repubblica in the applicant's place of residence. Both certificates are required from immigrant visa applicants residing in Italy.

Persons within Italy can obtain the Casellario Giudiziale by applying in person or by mail at any office of the Procura della Repubblica. The Carichi Pendenti must be obtained at the Procura della Repubblica in the area that the applicant resides. Such offices are located in all major cities and in many small cities and large towns. Those who apply in person must submit a written request, a photocopy of a photo ID and all fees; the certificates are usually provided the day of the request.

Persons outside of Italy can obtain the Casellario Giudiziale by writing to:

Ufficio del Casellario Giudiziale della Procura della Repubblica
Piazzale Clodio
00195 Rome (RM) Italia

Persons outside of Italy can obtain the Carichi Pendenti by writing to:

Procura della Repubblica presso il Tribunale di ROMA
Piazzale Clodio
00195 ROMA (RM) Italia

Those requesting the certificate by mail, whether from within or outside Italy, must submit a written request, a photocopy of a photo i.d., and all fees, along with a stamped, self-addressed envelope. Mail requests are normally processed within three working days. Information concerning fees and application procedures is available from any office of the Procura della Repubblica or online at http://www.giustizia.it.

ما Carichi Pendenti رو نداشتیم که گفت باید تهیه کنید و بیارید. دوستانی که باید از ایتالیا گواهی بیارن Good Luck! Wink

این هم مال فرانسه (S.gh عزیز شما پیام خصوصیت بسته بود نتونستم مستقیم جواب بدم)

http://travel.state.gov/content/visas/en...ry/FR.html

هر کس میتونه کشوری رو که قراره ازش گواهی بیاره رو در خونه Enter a Country/autority or area بنویسه و روی Go کلیک کنه و بعد از بار گذاری صفحه بره به قسمت Police Record

امیدوارم به دردتون خورده باشه TongueBig Grin
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
(2014-05-15 ساعت 23:25)H Pier نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 23:21)behrooz110 نوشته:  سلام به همه دوستان
سایت ایروان چند تایی کلیر جدید زده امیدوارم از دوستان مهاجر سرایی باشه.
با تبریک به par paria عزیز امیدوارم موفق باشی ولطفا هر اطلاعاتی راجعبه تمدید مدیکال کسب کردی اعلام فرمایید.

بله از دیروزه همه دارن تبریک میگن.
یکی بیاد یک پست باحال بنویسه خسته شدیم از بی محتوایی.

پیرو پست بالای اقای پیری عزیز دوستان لطف کنند اگر پیامهای شخصی برای برخی از دوستان دیگر دارند مانند تبریک-تشویق- کپ و گفت و امثالهم که کاربردی برای همه نداره پیاماشونو از طریق قسمت پیام شخصی ارسال کنند تا یرای پیدا کردن یک پست کاربردی ناچار نشیم چند صفحه رو بخونیم و چقدر زمان اینجوری هدر میره(مدیریت زمانWink) مثلا تعداد صفحات همین تاپیک کلیرنس برندگان 2014 داره به 600 صفحه میرسه در حالی که شاید نصف بیشتر پستها کاربردی برای عموم نداشته باشه.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2014-05-15 ساعت 23:58)m.ab نوشته:  سلام دوستان جواب من از KCC اومد.نظرتون چیه؟

سلام به بچه های منتظر 2014

ببینین دوستان، اول اینکه شما باید بعد از مصاحبه، مستقیم از سفارتی که توش مصاحبه شدین وضعیت پروندتونو پیگیری کنین.

دوم اینکه اینقدر استرس نداشته باشین. من حال شما رو درک میکنم. ولی اینجوری از زندگی عادیتون و اینکه چه اقداماتی میتونین توی این مدت انجام بدین باز می مونین.

بهترین سرمایه ای که میتونین با خودتون بیارین زبان انگلیسی هست. هرچقدر قویتر بشین توی این زمینه، راحت تر با محیط کنار میاین. در غیر اینصورت به احتمال 90 درصد سرخورده میشین. موفق باشید.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
به تمام دوستان کلیر شده خیلی خیلی زیاد تبریک میگم وامیدوارم این تاپیک پر از شادی و خوشحالی باشه و دل های همه شما شاد باشه .

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.

سلام عليكم
محترمانه كفته اينقدر مزاحم ما نشو بروندتون را فرستاديم ابوظبي .كاري داري به اونجا بكو.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: قصه گو ، abbas09 ، ghasoo ، 2014winner ، farshad varaste ، nedali ، soli asali ، nedaba ، m.ab ، H Pier
(2014-05-16 ساعت 08:05)mohamad2014 نوشته:  

سلام عليكم
محترمانه كفته اينقدر مزاحم ما نشو بروندتون را فرستاديم ابوظبي .كاري داري به اونجا بكو.

معنیش این نیست که پروسه ی کلیرنس از طرف کی سی سی تموم شده و فقط مراحل کاغذی مونده که ابوظبی باید انجام بده؟
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-05-16 ساعت 09:39)نیلان نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 08:05)mohamad2014 نوشته:  

سلام عليكم

معنیش این نیست که پروسه ی کلیرنس از طرف کی سی سی تموم شده و فقط مراحل کاغذی مونده که ابوظبی باید انجام بده؟
kccکاری به کلیرنس نداره -یعنی دیگه ارجاع شدید به سفارت و دیگه اینجا کاری ندارید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: 2014winner ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، H Pier
خانم پریا ضمن تبریک شما که یه روزه خودتونو رسوندین ایروان نمیخاست قبلش ایمیل بزنین از دکتر واسه تمدید مدیکال وقت بگیرین؟ ما رو در جریان کاراتون بزارین لطفا
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
(2014-05-16 ساعت 10:11)batigoal_189 نوشته:  خانم پریا ضمن تبریک شما که یه روزه خودتونو رسوندین ایروان نمیخاست قبلش ایمیل بزنین از دکتر واسه تمدید مدیکال وقت بگیرین؟ ما رو در جریان کاراتون بزارین لطفا

خيلي ممنونم .من از هفته ي پيش چون احتمال كلير شدنمونو ميدادم ،كارهامونو رديف كرده بودم .حتي اولين آپديتم كه از ا م ر ي ك ا اومد ،رفتم پاستور براي تكميل واكسن ها كه چيز خاصي هم نبود.
براي همين ،هفته ي پيش با دكتر مكاتبه كرده بودم و براي جمعه اين هفته (امروز) وقت گرفته بودم Smile گفتم نهايت هم نشد كه وقت رو تا قبل جمعه كنسل ميكنم .بلههههههههه،ما از اينجور آدم هاش هستيم Big Grin عصر مديكال دارم ،برگشتم حتما براتون از مراحل كار مينويسم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
سلام به دوستان گلم
ما رو هم در جمع خود پذیرا باشید ما چهارشنبه مصاحبه داشتیم و کلیر خوردیم ،من خودم یه جورایی مطمءن بودم که کلیرنس به خاطر کار من که در یک شرکت تحریمی مشغول بکار هستم می خوریم که همینطور هم شد.حالا دوستان پیشکسوت من چند تا سوال دارم.
آیا همان روز مصاحبه سایت ceacواژه APS را می زنه یا چند روز بعد ؟چون برای ما دقیقا همان روز مصاحبمون در سیس APS خورد و فرداش هم آپدیت شد دوباره پرونده هم من و هم همسرم.ضمنا یک آپدیت هم امروز شدیم .این آپدیت ها به چه دلیلی است؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
دوستان ما یه آپدیت ۱۵می خوردیم. الان هم استانبولیم. خدا کنه اگه عمو سام قبول کنه همین امروز تا عصری قبول کنه چون ما بلیط برگشتمون برای امشبه و اگه کلیر بشیم همینو بریم آنکارا Smile
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
دوستان ما فرم و رزومه رو فرداى مصاحبه يعنى ١٤ مى فرستاديم به ايميل سفارت ولى نه اپديت خورديم نه جواب ايميل رو دادن. اين طبيعيه؟؟؟ دوستانى كه فرم سوالها و رزومه رو فرستادن چندروز بعد اپديت شدن؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، alitab ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان