کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-15 ساعت 18:41)ajab1 نوشته:  دوستان میشه بگید فارسی صحبت کردن در سفارت آیا باعث میشه که ویزا ندن؟

نه دوست عزیزم نگران نباش اتفاقا توصیه میکنم که حتما افیسری رو که فارسی صحبت میکنه انتخاب کنید (خودشون موقع گرفتن مدارک اولیه ازتون سوال میکنن که فارسی زبون میخاین یا انگلیسی) انتخاب افیسر فارسی زبان باعث میشه که موقع صحبت کردن شما تسلط کامل به موضوع صحبت داشته باشید و بهتر بتونین به خودتون تسلط داشته باشید و جوابهای درست تر و دقیق تر به افیسرتون بدین
نگران نباشید گرفتن ویزای توریستی خیلی سخت تر از گرفتن ویزای لاتاری هست و شما برای گرفتن ویزاتون واقعا مشکلی نخواهید داشت فقط اگر کلیرنس بخورید باید صبر داشته باشته باشید و این صبر کردن و بلا تکلیفی سخت ترین کاریه که برای گرفتن گرین کارتتون خواهید داشت
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، ghasoo ، 2014winner ، nasim
(2014-05-14 ساعت 20:12)arashS نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 19:00)sepidar87 نوشته:  سلام دوستان .ما هم کلیرنس خوردیم.11می مصاحبه داشتیم سفرنامه هم تو راهه..اما 1 نکته افیسر گفت 4-5 ماه ممکنه طول بکشه که اگه واقعا اینطور باشه کیس ما از دست می ره!!!!!می شه نظر بدین؟ ضمنا من ادرس سایتو که برای چک کردن ویزا می زنم چیزی دستگیرم نمی شه کمک لازم دارم.ممنون

اگر اشتباه جواب دادم پیشکسوتها ومدیران محترم منو تصحیح کنند
سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
و سایت زیر برای سفارت آنکارا که چک کنید کلیر شدید یا اگر سفارت برای شما پیامی داشت، مشاهده کنید
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
در سایت اول باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234

اگر برای استفاده از سایت سیس راهنمایی بیشتری نیاز داشتید لینک زیر را کلیک کنید که دستورالعمل عمو سعید هست رو مطالعه کنید.
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890
درباره پروسه کلیرنس می‌گن که هرچه به پایان نزدیک می‌شیم سریع‌تر میشه، انشاالله جایی برای نگرانی نیست و شما هم ویزا می‌گیرد.
با تشکر از دوستمون آرش اس....من یه سوال از مدیر ارشد آقا سعید دارم .در جدول بالا که مربوط به آنکاراست دو ستون دیده میشه که شماره ی تعداد کمی از کیس های کلیر خورده است 2014 .راستش من خیلی متوجه نمیشم اگه ممکنه یه تفسیری بدین ما هم بفهمیم که وقتی این صفحه باز میشه چطور بفهمیم ......و کی پروسه کاری مون تموم میشه وباید بریم برای دریافت ویزا....ممنون میشم
تشکر کنندگان: nedali ، arashS ، Saeedv13 ، soli asali
(2014-05-15 ساعت 20:05)پائیز نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 18:41)ajab1 نوشته:  دوستان میشه بگید فارسی صحبت کردن در سفارت آیا باعث میشه که ویزا ندن؟

نه دوست عزیزم نگران نباش اتفاقا توصیه میکنم که حتما افیسری رو که فارسی صحبت میکنه انتخاب کنید (خودشون موقع گرفتن مدارک اولیه ازتون سوال میکنن که فارسی زبون میخاین یا انگلیسی) انتخاب افیسر فارسی زبان باعث میشه که موقع صحبت کردن شما تسلط کامل به موضوع صحبت داشته باشید و بهتر بتونین به خودتون تسلط داشته باشید و جوابهای درست تر و دقیق تر به افیسرتون بدین
نگران نباشید گرفتن ویزای توریستی خیلی سخت تر از گرفتن ویزای لاتاری هست و شما برای گرفتن ویزاتون واقعا مشکلی نخواهید داشت فقط اگر کلیرنس بخورید باید صبر داشته باشته باشید و این صبر کردن و بلا تکلیفی سخت ترین کاریه که برای گرفتن گرین کارتتون خواهید داشت

به من هم گفت انگلیسی بلدی یا نه گفتم خوب نه ولی تو مصاحبه بیشترشو انگلیسی صحبت کردیم ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: gema ، nedali ، pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، ghasoo ، hamidrezapir1
(2014-05-15 ساعت 19:20)اسفند89 نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 19:15)byazdani نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 18:14)ali3875 نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 18:04)پائیز نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 17:57)ali3875 نوشته:  منظورتون اینه به آپدیتی که بعد از 175 روز برای اولین بار خوردیم دلخوش نباشیم؟

علی جان ما هم بعد از ۱۴۵ روز اولین آپدیت رو داشتیم و خیلی خوشحال شدم بخصوص وقتی دیدم شما هم اپدیت شدی و یکی دو نفر دیگه هم آپدیت شدن گفتم شاید آنکارا داره حرکت خوبی میکنه ولی بعد که سایت سیس رو چک کردم دیدم اغلب آنکارایی ها آپدیت داشتن... جون تو مثل لاستیک پنچر ماشین شدم ... بنظر من که آپدیت جدید خیلی با ارزش نبوده
ولی در هر صورت بیخود و بی جهت که آپدیت نمیکنن حتما داره کاری انجام میشه به نظرم اگر این آپدیت در روزهای آتی تداوم داشته باشه میشه بهش امیدوار بود ضمن اینکه همه آپدیت نشدن من 2 تا از دوستامو چک کردم آپدیت نشدن
سلام دوستان
من هم با نظر دوست عزیزمون موافقم که بالاخره آپدیت نشونه اینه که یه کاری روی پروندمون انجام شده بعلاوه اینکه همه کیسها آپدیت نشدن. با تجربه ای که دارم این آپدیت از طرف سفارت آنکارا به معنی استعلام در خصوص کلیر شدن کیسها از آمریکاست و هر یک از کیسهای آپدیت شده در چند روز آینده دوباره آپدیت شن نشونه خیلی خوبیه از کلیر شدن عن قریب. یه نکته دیگه هم بگم و اون اینه که چند روزی بود که سفارت آنکارا تقریبا هیچ کیسی را آپدیت نکرده بود. حدس من این بود که نفر مسوول این موضوع رفته بود مرخصی و امروز برگشته و یهو کلی کیسو آپدیت کرده.Big Grin

پیرور فرمایش شما، من هم 14 می آپدیت شدم و هم 15 می یعنی امروز

آخرین آپدیت هم 2 هفته پیش بود یعنی 30آوریل

خدا از دهنت بشنوه دوست عزیزم امید وارم همینطور باشه که شما میگین راستش این کلیرنس طولانی اینقدر ما رو کرخت و سر کرده که دیگه هر تغییری رو تا اتفاق نیفتاده باور نمیکنیم شاید این آپدیت یه حرکت خوبی باشه راستش من این چند وقت روزی ۱۰ ۱۲ بار مهاجر سرا رو چک میکنم ولی اصلا دستم به نوشتن نمیرفت و فقط اگه دوست تازه واردی سوالی داشت و بقیه جوابش رو نمیدادن براش مینوشتم وگرنه زیاد دستم به نوشتن نمیرفت.... حالا بعد از این آپدیت یکم تعداد نوشته هام بیشتر شده
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: ffrfar ، kage.omid ، nedali ، pari pariaaa ، قصه گو ، abbas09 ، nedaba ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، arashS ، anahita 62
سلام به همگی. چندتا از دوستان پرسیده بودن ما چرا کلییرنس خوردیم، گفتم چند خط بنویسم بلکه به درد کسی بخوره. Tongue

به ما آفیسر اتاق ۱۱ یا همون آقای میان سال ریشو و نچندان خوشرو افتاد. مصاحبه به زبان انگلیسی بود (البته فارسی بلد بود. نترسید که ییهو اگه این افتاد باید حتما انگلیسی حرف بزنید Tongue) که گرچه من و همسرم هردو به انگلیسی مسلط هستیم ولی کمکی به کاهش استرسمون نکرد و رفتار بدون احساس این بنده خدا هم به روحیه ما کمکی نبود که هیچ من استرس نداشتم ولی از وسطش دیدم که حالت صورتم و دستم شده مثل کسی که حسابی استرس داره و چند بار مجبور شدم حالت خودم رو شده ظاهری تغییر بدم.

در مجموع به چند مورد گیر داد ولی همون جمله همیشگی رو گفت که پروسه اداری داره که حدود یک ماه طول میکشه... گفت که زمانش از دست من خارجه ولی تمام تلاشم رو میکنم که کوتاهش کنم... حالا من موندم که اگه از دست تو خارجه پس تو چکار میتونی بکنی که کوتاه بشه... یکم این به نظرم ضد و نقیض بود.
من اصل مدارک دیپلم و پیشم همراهم نبود. فکر نمیکردم با وجود اصل مدرک لیسانس به اونا احتیاج باشه. گفت که اصل اونارو باید ببینم.
گواهی عدم سوء پیشینه خانومم که تو ایتالیا درس خونده بود گفت که این دوتا گواهی مختلف باید باشه و این یکیشه... اون یکی رو هم باید بیارید.
و در نهایت گیر داد که شما بعد از ماه می عقد کردید و ما نیاز داریم که مطمئن بشیم که شما از قبل با هم در ارتباط بودید. من همونجا یه پرینت از صفحه فیسییس بووووک که توش گفته بود ما نامزد کردیم و عکس از مراسممون بود با تایم استامپ آگوست ۲۰۱۲. نگاه کرد و گفت که باشه قبول و از تو لیست خطش زد ولی گفت که میخواد مدرک بیشتری رو هم ببینه. وقتی بهش گفتم چجور مدرکی برای شما قابل قبوله گفت مثل عکس از دوره رابطه و ایمیل از ابتدای رابطه.

حالا چیزی که من و خانومم مشکوک شدیم اینه (البته فقط این یه نظریه ست و نمیشه با قطعیت چیزی گفت) من از یک ماه گذشته در یک ارگان بین المللی بسیار معروف که دفتر اصلیش تو خود آرمیکاست (حالا چه ارگانی، مهم نیست)، مشغول به کار شدم به مدت ۲ ماه آزمایشی. این آقا حتی از نحوه قرار داد هاش و اینکه چه زیرمجموعه هایی داره اطلاع داشت و از من سوال پرسید. چون موضوع جدید بوده و من فرصت واسه آپدیت نداشتم، ممکنه خواسته باشه که این رو هم چک کنن. و البته این در حد یک نظریه ست. واقعا معلوم نیست چه خبره اون طرف باجه.Tongue

در هر حال امیدوارم همه دوستانی که هنوز نرفتن مصاحبه یک ضرب بگیرن و اونایی هم که مثل ما به پروسه اداری خوردن هم انتظارشون کوتاه باشه. آمین! Big Grin
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
سلام دوستان اگه میشه لینک صفحه آپدیت آنکارا را برای من بگذارید من نمیدونم کجا باید چک کنم مرسی
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo
ميخواستم بدونم سايت ايروان هم آپديت رو اعلام ميكنه يا فقط براي آپديت بايد سايت سيس رو چك كرد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، ghasoo
یک سوال شاید برای شماهم مفید باشه
چگونه میشه فهمید از انکارا اپدیته یا امریکا یعنی اگر هردو اپدیت کنن تو یکروز از کجا میشه فهمید
کنجکاوم بدونم از دوستان باتجربه تجربیاتشونو بگن
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo
(2014-05-15 ساعت 20:30)m_nikparvaz نوشته:  ميخواستم بدونم سايت ايروان هم آپديت رو اعلام ميكنه يا فقط براي آپديت بايد سايت سيس رو چك كرد
نه دوست گرامی. سایت سفارت فقط وضعیت کلیر شدن کیس رو نشون میده و تنها مرجع اعلام آپدیتها همون سایت سیس معروفه.
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2014-05-15 ساعت 20:21)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان اگه میشه لینک صفحه آپدیت آنکارا را برای من بگذارید من نمیدونم کجا باید چک کنم مرسی

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: arashS ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، ghasoo ، 2014winner
(2014-05-15 ساعت 20:20)behrang3001 نوشته:  سلام به همگی. چندتا از دوستان پرسیده بودن ما چرا کلییرنس خوردیم، گفتم چند خط بنویسم بلکه به درد کسی بخوره. Tongue

به ما آفیسر اتاق ۱۱ یا همون آقای میان سال ریشو و نچندان خوشرو افتاد. مصاحبه به زبان انگلیسی بود (البته فارسی بلد بود. نترسید که ییهو اگه این افتاد باید حتما انگلیسی حرف بزنید Tongue) که گرچه من و همسرم هردو به انگلیسی مسلط هستیم ولی کمکی به کاهش استرسمون نکرد و رفتار بدون احساس این بنده خدا هم به روحیه ما کمکی نبود که هیچ من استرس نداشتم ولی از وسطش دیدم که حالت صورتم و دستم شده مثل کسی که حسابی استرس داره و چند بار مجبور شدم حالت خودم رو شده ظاهری تغییر بدم.

در مجموع به چند مورد گیر داد ولی همون جمله همیشگی رو گفت که پروسه اداری داره که حدود یک ماه طول میکشه... گفت که زمانش از دست من خارجه ولی تمام تلاشم رو میکنم که کوتاهش کنم... حالا من موندم که اگه از دست تو خارجه پس تو چکار میتونی بکنی که کوتاه بشه... یکم این به نظرم ضد و نقیض بود.
من اصل مدارک دیپلم و پیشم همراهم نبود. فکر نمیکردم با وجود اصل مدرک لیسانس به اونا احتیاج باشه. گفت که اصل اونارو باید ببینم.
گواهی عدم سوء پیشینه خانومم که تو ایتالیا درس خونده بود گفت که این دوتا گواهی مختلف باید باشه و این یکیشه... اون یکی رو هم باید بیارید.
و در نهایت گیر داد که شما بعد از ماه می عقد کردید و ما نیاز داریم که مطمئن بشیم که شما از قبل با هم در ارتباط بودید. من همونجا یه پرینت از صفحه فیسییس بووووک که توش گفته بود ما نامزد کردیم و عکس از مراسممون بود با تایم استامپ آگوست ۲۰۱۲. نگاه کرد و گفت که باشه قبول و از تو لیست خطش زد ولی گفت که میخواد مدرک بیشتری رو هم ببینه. وقتی بهش گفتم چجور مدرکی برای شما قابل قبوله گفت مثل عکس از دوره رابطه و ایمیل از ابتدای رابطه.

حالا چیزی که من و خانومم مشکوک شدیم اینه (البته فقط این یه نظریه ست و نمیشه با قطعیت چیزی گفت) من از یک ماه گذشته در یک ارگان بین المللی بسیار معروف که دفتر اصلیش تو خود آرمیکاست (حالا چه ارگانی، مهم نیست)، مشغول به کار شدم به مدت ۲ ماه آزمایشی. این آقا حتی از نحوه قرار داد هاش و اینکه چه زیرمجموعه هایی داره اطلاع داشت و از من سوال پرسید. چون موضوع جدید بوده و من فرصت واسه آپدیت نداشتم، ممکنه خواسته باشه که این رو هم چک کنن. و البته این در حد یک نظریه ست. واقعا معلوم نیست چه خبره اون طرف باجه.Tongue

در هر حال امیدوارم همه دوستانی که هنوز نرفتن مصاحبه یک ضرب بگیرن و اونایی هم که مثل ما به پروسه اداری خوردن هم انتظارشون کوتاه باشه. آمین! Big Grin
دوست خوبم مرسی از اطلاعات خوبت
در مورد اینکه افیسر بهت گفته سعی میکنم مدتش رو کوتاه کنم ضد و نقیض نیست چون تعداد چک هایی که لازمه برای کلیرنس شما انجام بشه رو افیسر مشخص میکنه و طبق قولی که بهت داده احتمالا کمترین تعداد چک رو که ممکن بوده برات در نظر گرفته ولی خوب زمان انجام این چک ها از دست افیسر خارج هست

(2014-05-15 ساعت 20:20)behrang3001 نوشته:  سلام به همگی. چندتا از دوستان پرسیده بودن ما چرا کلییرنس خوردیم، گفتم چند خط بنویسم بلکه به درد کسی بخوره. Tongue

دوست خوبم مرسی از اطلاعات خوبت
در مورد اینکه افیسر بهت گفته سعی میکنم مدتش رو کوتاه کنم ضد و نقیض نیست چون تعداد چک هایی که لازمه برای کلیرنس شما انجام بشه رو افیسر مشخص میکنه و طبق قولی که بهت داده احتمالا کمترین تعداد چک رو که ممکن بوده برات در نظر گرفته ولی خوب زمان انجام این چک ها از دست افیسر خارج هست
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای فصه گوي عزيز ......
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: arashS ، قصه گو ، nedaba ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo ، hamidrezapir1 ، میما ، mahan L ، amin arefi
(2014-05-15 ساعت 06:40)B@H@R نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 05:12)arashS نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 23:57)feel نوشته:  من ایمیل زدم به جفت این ادرسها ای جواب اومد دوستان راهنمایی کنید ممنون میشیم.

کودوم اپشن رو از این سایتی که باز میشه انتخاب کنم که بتونم بهشون بگم چرا جوابم نیومده

سلام دوست عزیزم.
شما ایمیلی که زدید به آدرس اشتباه و با فرمت اشتباه بوده.
جوابی که برای شما اومده یک جواب اتوماتیکه و توسط ماشین (کامپیوتر) ارسال شده و گوشزد کرده که شما باید ایمیل رو با فرمت صحیح (ذکر نام و نام خانوادگی و شماره پرونده case number ) و از طریق خود سایت سفارت ابوظبی ارسال کنید. و این دو آدرسی که شما ایمیل زدید مورد قبول نیست. شما باید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید. دراین آدرس یک صفحه با هشت گزینه باز می‌شه و شما گزینه اول یعنی
I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi.
رو انتخاب می‌کنی و ایمیل رو ارسال می‌کنی.
آدرس اینترنتی که شما باید مراجعه کنید.
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx

من از طریق سایت ایمیل فرستادم اما یکی دو ساعت بعد ایمیل خودمو برام فوروارد کردن ، میخواستم ببینم این یعنی ایمیل چی؟ برای دوستان هم همینطور بوده؟

منم ایمیل زدم از این دوست خوب هم تشکر میکنم که ما رو راهنمایی کرد چون خیلی وقت بود میخاستم امیل بزنم اما راهشو بلد نبودم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: nedali ، arashS ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo ، armin021
سلام به همه دوستان
سایت ایروان چند تایی کلیر جدید زده امیدوارم از دوستان مهاجر سرایی باشه.
با تبریک به par paria عزیز امیدوارم موفق باشی ولطفا هر اطلاعاتی راجعبه تمدید مدیکال کسب کردی اعلام فرمایید.
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013
(2014-05-15 ساعت 23:21)behrooz110 نوشته:  سلام به همه دوستان
سایت ایروان چند تایی کلیر جدید زده امیدوارم از دوستان مهاجر سرایی باشه.
با تبریک به par paria عزیز امیدوارم موفق باشی ولطفا هر اطلاعاتی راجعبه تمدید مدیکال کسب کردی اعلام فرمایید.

بله از دیروزه همه دارن تبریک میگن.
یکی بیاد یک پست باحال بنویسه خسته شدیم از بی محتوایی.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان