موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 18:41)ajab1 نوشته: دوستان میشه بگید فارسی صحبت کردن در سفارت آیا باعث میشه که ویزا ندن؟
نه دوست عزیزم نگران نباش اتفاقا توصیه میکنم که حتما افیسری رو که فارسی صحبت میکنه انتخاب کنید (خودشون موقع گرفتن مدارک اولیه ازتون سوال میکنن که فارسی زبون میخاین یا انگلیسی) انتخاب افیسر فارسی زبان باعث میشه که موقع صحبت کردن شما تسلط کامل به موضوع صحبت داشته باشید و بهتر بتونین به خودتون تسلط داشته باشید و جوابهای درست تر و دقیق تر به افیسرتون بدین
نگران نباشید گرفتن ویزای توریستی خیلی سخت تر از گرفتن ویزای لاتاری هست و شما برای گرفتن ویزاتون واقعا مشکلی نخواهید داشت فقط اگر کلیرنس بخورید باید صبر داشته باشته باشید و این صبر کردن و بلا تکلیفی سخت ترین کاریه که برای گرفتن گرین کارتتون خواهید داشت
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 20:05)پائیز نوشته: (2014-05-15 ساعت 18:41)ajab1 نوشته: دوستان میشه بگید فارسی صحبت کردن در سفارت آیا باعث میشه که ویزا ندن؟
نه دوست عزیزم نگران نباش اتفاقا توصیه میکنم که حتما افیسری رو که فارسی صحبت میکنه انتخاب کنید (خودشون موقع گرفتن مدارک اولیه ازتون سوال میکنن که فارسی زبون میخاین یا انگلیسی) انتخاب افیسر فارسی زبان باعث میشه که موقع صحبت کردن شما تسلط کامل به موضوع صحبت داشته باشید و بهتر بتونین به خودتون تسلط داشته باشید و جوابهای درست تر و دقیق تر به افیسرتون بدین
نگران نباشید گرفتن ویزای توریستی خیلی سخت تر از گرفتن ویزای لاتاری هست و شما برای گرفتن ویزاتون واقعا مشکلی نخواهید داشت فقط اگر کلیرنس بخورید باید صبر داشته باشته باشید و این صبر کردن و بلا تکلیفی سخت ترین کاریه که برای گرفتن گرین کارتتون خواهید داشت
به من هم گفت انگلیسی بلدی یا نه گفتم خوب نه ولی تو مصاحبه بیشترشو انگلیسی صحبت کردیم ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 19:20)اسفند89 نوشته: (2014-05-15 ساعت 19:15)byazdani نوشته: (2014-05-15 ساعت 18:14)ali3875 نوشته: (2014-05-15 ساعت 18:04)پائیز نوشته: (2014-05-15 ساعت 17:57)ali3875 نوشته: منظورتون اینه به آپدیتی که بعد از 175 روز برای اولین بار خوردیم دلخوش نباشیم؟
علی جان ما هم بعد از ۱۴۵ روز اولین آپدیت رو داشتیم و خیلی خوشحال شدم بخصوص وقتی دیدم شما هم اپدیت شدی و یکی دو نفر دیگه هم آپدیت شدن گفتم شاید آنکارا داره حرکت خوبی میکنه ولی بعد که سایت سیس رو چک کردم دیدم اغلب آنکارایی ها آپدیت داشتن... جون تو مثل لاستیک پنچر ماشین شدم ... بنظر من که آپدیت جدید خیلی با ارزش نبوده
ولی در هر صورت بیخود و بی جهت که آپدیت نمیکنن حتما داره کاری انجام میشه به نظرم اگر این آپدیت در روزهای آتی تداوم داشته باشه میشه بهش امیدوار بود ضمن اینکه همه آپدیت نشدن من 2 تا از دوستامو چک کردم آپدیت نشدن
سلام دوستان
من هم با نظر دوست عزیزمون موافقم که بالاخره آپدیت نشونه اینه که یه کاری روی پروندمون انجام شده بعلاوه اینکه همه کیسها آپدیت نشدن. با تجربه ای که دارم این آپدیت از طرف سفارت آنکارا به معنی استعلام در خصوص کلیر شدن کیسها از آمریکاست و هر یک از کیسهای آپدیت شده در چند روز آینده دوباره آپدیت شن نشونه خیلی خوبیه از کلیر شدن عن قریب. یه نکته دیگه هم بگم و اون اینه که چند روزی بود که سفارت آنکارا تقریبا هیچ کیسی را آپدیت نکرده بود. حدس من این بود که نفر مسوول این موضوع رفته بود مرخصی و امروز برگشته و یهو کلی کیسو آپدیت کرده.
پیرور فرمایش شما، من هم 14 می آپدیت شدم و هم 15 می یعنی امروز
آخرین آپدیت هم 2 هفته پیش بود یعنی 30آوریل
خدا از دهنت بشنوه دوست عزیزم امید وارم همینطور باشه که شما میگین راستش این کلیرنس طولانی اینقدر ما رو کرخت و سر کرده که دیگه هر تغییری رو تا اتفاق نیفتاده باور نمیکنیم شاید این آپدیت یه حرکت خوبی باشه راستش من این چند وقت روزی ۱۰ ۱۲ بار مهاجر سرا رو چک میکنم ولی اصلا دستم به نوشتن نمیرفت و فقط اگه دوست تازه واردی سوالی داشت و بقیه جوابش رو نمیدادن براش مینوشتم وگرنه زیاد دستم به نوشتن نمیرفت.... حالا بعد از این آپدیت یکم تعداد نوشته هام بیشتر شده
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگه میشه لینک صفحه آپدیت آنکارا را برای من بگذارید من نمیدونم کجا باید چک کنم مرسی
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
ميخواستم بدونم سايت ايروان هم آپديت رو اعلام ميكنه يا فقط براي آپديت بايد سايت سيس رو چك كرد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال شاید برای شماهم مفید باشه
چگونه میشه فهمید از انکارا اپدیته یا امریکا یعنی اگر هردو اپدیت کنن تو یکروز از کجا میشه فهمید
کنجکاوم بدونم از دوستان باتجربه تجربیاتشونو بگن
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای فصه گوي عزيز ......
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 06:40)B@H@R نوشته: (2014-05-15 ساعت 05:12)arashS نوشته: (2014-05-14 ساعت 23:57)feel نوشته: من ایمیل زدم به جفت این ادرسها ای جواب اومد دوستان راهنمایی کنید ممنون میشیم.
کودوم اپشن رو از این سایتی که باز میشه انتخاب کنم که بتونم بهشون بگم چرا جوابم نیومده
سلام دوست عزیزم.
شما ایمیلی که زدید به آدرس اشتباه و با فرمت اشتباه بوده.
جوابی که برای شما اومده یک جواب اتوماتیکه و توسط ماشین (کامپیوتر) ارسال شده و گوشزد کرده که شما باید ایمیل رو با فرمت صحیح (ذکر نام و نام خانوادگی و شماره پرونده case number ) و از طریق خود سایت سفارت ابوظبی ارسال کنید. و این دو آدرسی که شما ایمیل زدید مورد قبول نیست. شما باید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید. دراین آدرس یک صفحه با هشت گزینه باز میشه و شما گزینه اول یعنی
I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi.
رو انتخاب میکنی و ایمیل رو ارسال میکنی.
آدرس اینترنتی که شما باید مراجعه کنید.
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
من از طریق سایت ایمیل فرستادم اما یکی دو ساعت بعد ایمیل خودمو برام فوروارد کردن ، میخواستم ببینم این یعنی ایمیل چی؟ برای دوستان هم همینطور بوده؟
منم ایمیل زدم از این دوست خوب هم تشکر میکنم که ما رو راهنمایی کرد چون خیلی وقت بود میخاستم امیل بزنم اما راهشو بلد نبودم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
سایت ایروان چند تایی کلیر جدید زده امیدوارم از دوستان مهاجر سرایی باشه.
با تبریک به par paria عزیز امیدوارم موفق باشی ولطفا هر اطلاعاتی راجعبه تمدید مدیکال کسب کردی اعلام فرمایید.
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013